اره شاتل داره ارائه میده dlc :46:نقل قول:
اما شاتل دزد خونه شده فقط .
Printable View
اره شاتل داره ارائه میده dlc :46:نقل قول:
اما شاتل دزد خونه شده فقط .
نه فقط مخابرات میده.چون برای خودش انحصار کرده!!نقل قول:
برای یکی از دوستام میخواستم بگیرم که اینجور که شما میگی اونم خراب شده!
نه افت سرعت برای ما که نیست.من دیشب 2.5 گیگ دانلود داشتم.
این افت سرعت برای من هم هست. از شنبه تا الان سرعت دانلود از 130 به 16 کاهش یافته
البته منم از خود مخابرات سرویس گرفتم.منطقه مخابراتیم هم ولیعصر هستش.
دوستان یکی لطف کنه بگه سرعت نداگستر 128 الان چه جوریه؟ من سرعتم افتضاحه. 22 تو روز و شب هم کاملا دایل آپ
من هم منطقه ی ولیعصر هستم و سرعتم امروز دیگه از 10 بالاتر نیومدنقل قول:
وقتیم زنگ می زنم جواب سربالا می ده...جالب اینجاست به من می گفت یه افت سرعت وحشتناک تو کل کشور داریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه فایل 5 مگابایتی رو من 7 یا 8 دقیقه طول کشید تا گرفتم مثلا adsl گرفتیم...
کی این معضل اینترنت پرسرعت کشور می خواد حل بشه و یه سرویس دهی خوب داده بشه معلوم نیست..:13:
البته این چند روز به دلایلی که خودتون میدونید اگه سرعتتون پایین اومد کاملا طبیعی هست...نقل قول:
برای منم یکم افت سرعت داشته
اگه خطش dlc ست و نیاز شدید به اینترنت پرسرعت داره بهتره صبر کنه تا وضعیت اینجا یه کم بهبود پیدا کنهنقل قول:
چون طرف می گفت قول دادن پهنای باندمون را زیاد کنند کی معلوم نیست!
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
اون دلایل درست اما دیگه تا این حد افت سرعت فکر نکنم مربوط به اون بشهنقل قول:
سلام من چند شب با شاتل مشکل دارم
و از ساعت 1 شب به بعد سرعت دانلود می رود روی 6 کیلوبایت شما هم همینطوری است
سلام
دوستان من سرویسم زمانش 1 هفته دیگه تمومه میخوام عوضش کنم قبلا شاتل داشتم ولی راضی نبودم کسی از دوستان میدونه تو منطقه شهید منتظری چی خوبه بیشتر برای دانلود شبانه میخوام ممنون میشم اگه سریع جوابمو بدید:11:
فقط پیشگاماننقل قول:
شب و روز ثابت
سرعت چقدره ؟نقل قول:
256 دارم...نقل قول:
سرعت روز و شب 65 ...
یه هفته ای هست شبا بیشتر مواقع سرعتم بالای 100 هست:18:
دوست عزیز من همین الان برای خونم که dlc هست از شاتل گرفتم .نقل قول:
باز حرف خودتون رو میزنید ؟؟
می تونم بپرسم پیش شماره شما چنده که تونستی از شاتل سرویس بگیری؟ چون پیش شماره های مارو هیج کی غیر مخابرات نمی تونه سرویس بده.از هر شرکتی پرسیدم گفتن مخابرات اجازه نمی ده خط های dlc رو سرویس بدن:41:نقل قول:
ماهم به ناچار از مخابرات سرویس گرفتیم، تا هفته پیش سرعت داتلود تا 130 هم بالا می رفت ولی الان از 20 بالاتر نمی ره
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
ربطی به مرکز نداره منم تو مرکز فیض همین مشکلو دارمنقل قول:
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
این معضل هیچ وقت حل نمی شه، هر دفعه به یه بهونه ای یا سرعتو پایین می یارن یا کلا اینترنتو قطع می کنن.کلا ایترنت پر سرعت تو ایران معنی نداره!نقل قول:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
من از چند نفر از دوستام که از شرکتا سرویس دارن پرسیدم گفتن هیچ مشکل سرعتی تو این چند روزه نداشتننقل قول:
آخه من می خوام بدونم فقط مشترکین مخابرات عامل اغتشاشن که فقط واسه ما سرعت پایین اومده؟!!!
دوست عزیز این که میگن پهنای باندو کاهش دادن یعنی اینکه مشترکین قبلا سرعتشون تا 1 مگ بوده و دانلود تا 120هم بالا می رفته ولی الان محدودش کردن به 128 کیلو و دانلود از 13-14 کیلو بالاتر نمی ره واین یعنی فاجعه:41:نقل قول:
در مورد افت سرعتم الکی می گن چون بقیه شرکتا مشکلی ندارن
منم دعا می کنم سرعتا به وضعیت قبلش در بیاد ولی احتمالش زیاد نیست.اینا مشکل کندی سرعت ندارن.همون طوری که خودشون بهت گفتن سرعتارو خودشون آوردن پایین
نقل قول:
دوست عزیز البته شما نمیتونید به این بگین فاجعه چون سرویسی که شما از مخابرات گرفتین 128 بوده و سرعت واقعی را دارن بهتون میدن خوب dlc ها را هم که به زور از شرکت ها گرفتن و رقابت ناسالام را انجام میدن پس مجبور هستین تحمل کنن
من در حال حاضر از پیشگامان دارم اوایل قطعی داشت ولی الان 5 ماهی هست خیلی راضیم
قبل از پیشگامان ندا داشتم که سرعت خوبی اونم داشت ولی من فکر میکنم حجم ترافیک بیشتر از حد معمول کم میشد حالا نمیدنم از من اینجوری بود یا همه این مشکلا دارن؟ -- شبانه هم که 1 شب 100 بود یه شب 5 کلا نمیشه رو شبانه هاش حساب کرد
قبل از اونم فن آوا بودم که سرویس خوب بود ولی پشتیبانی خوبی نداشتن و سرویس نامی را ارائه میکردن
ولی در کل شرکت خصوصی بهتر مخابراته حداقل پاسخگو تر هستند
سلام به استادان گرامی . آقا من میخواستم از شبکیه سرویس بگیرم(نماینده آسیا تک)
۱-کسی تا حالا شبکیه داشته؟ دانلود شبانه برام مهمه.
۲-بعد مودم هم میخوام d-link s200 بگیرم؟ خوبه یا نه؟
۳-راستی من مرکز شهید قندی هستم.کسی توی این مرکز هست که بگه سرعت توش چطووره؟
۴-برای شبانه فرق میکنه من ۱۲۸ بگیرم یا بالاتر؟ یا اینکه شبها ژهنای باند برای همه یکیه.
سلام
من هم 128 دارم ، تا دو هفته قبل سرعت بسیار عالی بود، ولی از دو هفته پیش تا حالا سرعت فوق العاده افت کرده، نمیدونم چرا؟؟
من از صبانت دارم.
واقعا این سرعت کی حل میشه؟ واقعا دیگه به این سرعت های افتضاح عادت نداریم.
موفق باشید
منم اینترنت از مخابرات خرازی دارمنقل قول:
تو این هفته سرعت اینطوری شد
به من اینطوری گفتند: کل کشور افت سرعت داریم تا اوضاع کشور آروم بشه مشکل سرعت حل میشه بعد از اون ما در خدمتتون هستیم
اینطوری که من برداشت کردم به خاطر مسائل سیاسی این کار رو کردند شاید تا شنبه حل بشه یعنی من امیدوارم که حل بشه چون گفتند تا آخر هفته این مشکل رو داریم..
البته اونایی که از مخابرات adsl گرفتن اگه یادشون باشه فکر کنم 1 ماه پیش بود یا بیشتر همین وضعیت پیش اومد اما 4 یا 5 روز که گذشت وضعیت نرمال شد
ممکنه این مشکل تا شنبه حل بشه چون من دوباره زنگ زدم به من هم گفتن به احتمال زیاد تا آخر هفته مشکل حل میشه
اگه شنبه هم دوباره اینطوری بود واقعا دیگه غیر قابل تحمل میشه
حتی اگر بخوایم 128 واقعی را در نظر بگیریم باید حداقل سرعت دانلود بین 16 تا 20 را باشه اما برای من تو این چند روز بیشتر بین 9 تا 15 بوده!!!
من که هرروز زنگ می زنم...اون خانم قسمت پشتیبانی دیگه صدای منو میشناسه...بیچاره شده از دستم:31::27:
آره
ولی جدا از نظر پشتیبانی 0 هستند
اولندش که تا ساعت 2 بیشتر پشتیبانی ندارند( ساعات و روزهای اداری )
بعدشم همش اشقاله باید کلی بگیری تا بگیره
چند سال پیش که از ایران گیت(پارس آنلاین) سرویس میگرفتم همیشه پشتیبانیشون عالی بود حتی تصف شب
سلام بچه ها :20:
من شمارم دي ال سي هستش مثل اين كه فقط از مخابرات ميتونم بگيرم ( البته قبلا از شركت خصوصي هم ميشد ولي الان ....)
حالا كسي نيست كه بدونه من بايد چي كار كنم :13:
حتما بايد برم مخابرات خ فروغي اونجا اقدام كنم نمايندگي ندارن ؟
از شركت خصوصي نميشه گرفت مثل ندا گستر ؟
پيشاپيش ممنون:11:
سلام .نقل قول:
اول به اینجا یه سر بزن
کد:www.311.ir
سلام
بچه ها برای خطوط عادی ندا گستر بهتره یا پیشگامان؟
یکی از دوستام میخواد بگیره گفتم بپرسم که درست انتخاب کنه
ممنون
نداگستر در تمام ساعات به غیر از شبانه نسبت به پیشگامان خیلی بهتره ( از همه نظر ) اما شبانه نداگستر افتضاحه!نقل قول:
کسی که شبانه نمیخواد >>>نداگستر
کسی که سرعت حداکثر 512 میخواد بدون دردسر و با پیشتیبانی و خدمات خوب>>>شاتل
کسی که شبانه میخواد و اصلا به فکر پشتیبانی نیست و خیلی هم ثابت بودن سرعت براش مهم نیست>>>پیشگامان
الان هم دارم پارس آنلاین را تست میکن. قطعی یا مشکلی نداشتم که بخوام با پشتیبانی تماس بگیرم (ازین لحاظ بهترین شرکتی بوده که تست کردم) سرعت روزانه حداقل سرعت قرار داد و توی شبانه سرعت متوسط سرعت قرارداد! توی روزانه سرعت تا 150kb/s هم میره. با قیمت های جدیدشون که خیلی مناسب تر از قبل شده میتونه کاربر های خودش را داشته باشه.
در ضمن خط رو خیلی زود رانژه کردن! یکی 2 روز!
دوست عزیز اگه خطت dlc شده هیچ راهی جز رفتن به مخابرات خرازی نداری تازه اونم اگه بتونن بهت سرویس بدن چون اکثراّ میگن پورت خالی نداریم و باید تو نوبت بمونینقل قول:
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
من هم زنگ زدم به اون خانومه
آقا من نفهمیدم
یکی میگه پهنای باند کم شده
یکی میگه مشکلیه که حل میشه
آخرش برا چی سرعت ۳۱۱ اومده پایین؟
درسته که سرعت 128 باید همین باشه ولی شما لااقل این امکان داری که از هر شرکتی می خوای سرویس بگیری و سرعت های مختلف رو امتحان کنی و به قول خودت از ندا بری فن آوا بعد بری پیشگامان و... خلاصه مثل ما نمی تونی فقط از طریق مخابرات اقدام کنی و فقطم مجبور باشی سرعت 128 بگیری:41: دلمون به این خوش بود که اگه فقط سرعت 128 میدن و هیچ راهی جز مخابرات نداریم لااقل خودشون به فکر مشترکینشونند و سرعت بالاترم می زارن داشته باشیم ولی الان حتی سرعت به 128 هم نمی رسه چون اکپر مواقع دانلود از 10-11 بالاتر نمیره :19:در صورتی که باید 15 کیلو را حداقل داشته باشیم.بقیه رو نمیدونم ولی من که روز به روز سرعتم داره بدتر میشه که بهتر نمی شهنقل قول:
البته امیدوارم طبق گفته دوستان موقتی باشه.به قول شاعر که می گه: در ناامیدی جای امید است.........(امیدوارم البته):31:
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
این جوری که به هر کی یه چیزی میگن نشون میده که فقط می خوان مشترکینو کله کنند وبسنقل قول:
ای خدا
دلمون به اینترنتومن خوش بود که اونم پرید
خدا ذلیلشون کنه که ۱ هفته اس برا من اعصاب نزاشتند
سلام دوستان. من هم سرویس 128 از صبانت دارم.به نظر میرسه کلیه شرکتها و همین طور خود مخابرات همگی سرعتها رو محدود کردن.پشتیبانی صبانت میگفت تا 5 یا 6 روز دیگه سرعت درست میشه.سایر شرکتها رو نمیدونم.:13:
آقا جواب مارو هم بدید ممنون میشمنقل قول:
سلام
منم تازه ده روزه از مخابرات فروغی ADSL گرفتم دو روز اول سرعت دانلود عالی بود !
اما از شنبه افتضاح شد
پشتیبانی هم گفت که به خاطر جو کشور فعلا تا آخر هفته اینجوریه
آیا بقیه شرکت ها هم همین مشکل رو دارند ؟
امروز زنگ زدم میگه افت دیتا
گفت تا هفته بعد درست میشه
دوستان صبانت و ۳۱۱ اگه درست نشد باید به شکایتی یا استشهادی درست کنیم
راستی
دوستانی که از 311 اینترنت دارند مثل خودم یه سوال:
من اون موقع که اینترنت سرعتش خوب بود و مشکلی نداشت قطعی زیاد داشتم یعنی اینترنتم دیگه دیتا دریافت نمیکرد
زنگ هم میزدم پشتیبانی هی میگفتند مشکلی نداره از اینجا و این حرفا
شما هم این مشکل رو داشتید یا نه؟
تا حالا 2 دفعه هم کارشناس فرستاده بودند ولی نتونست مشکلی از من پیدا کنه
مودمم مشکلی نداره
ممنون
نه
مال من که عالی بود
بعضی موقع ها قطعی داشت که طبیعیه
ولی کلا خیلی عالی بود
کسی از شرکت 311 با پیش شماره 786 هست؟
چرا مال منم قطعی داشت...هر چند وقت یه بار اینطوری میشد یعنی هیچ اطلاعاتی دریافت نمی کردنقل قول:
یعنی من مجبور می شدم dc بشم و دوباره کانکت شم اما گاهی اوقات حتی دیگه کانکت هم نمی شد یعنی برای شناسای یوزرنیم و پسورد هم نمی رفت که با تغییر آی پی مشکل حل می شد
شما هم اگه اینطوری شد آپی عوض کنی به احتمال زیاد مشکلت حل میشه :46:
خب اینطوری که می گین میشه یه جمع بندی کرد اونم اینکه تا هفته ی بعد مشکل حله
اما اگه اون هفته هم مشکل داشتیم باید یه فکر اساسی کرد اینکه نمیشه
اگه اینطوری باشه ما اصلا از تمام حجم 4 گیگ نمی تونیم استفاده کنیم و اضافه میاریم که دود میشه میره هوا...
من تازه سرعت page باز کردنم هم افتضاح شده،شیطونه میگه برم مخابرات اونجا را رو سرشون خراب کنم:31:
راستی دوستان یه سوال یک هفته یا دو هفته ی پیش که سرعتا خوب بود من صبح تا ظهر هم سرعت دانلودم خیلی پایین بود تقریبا مثه الان اما یه ذره بالاتر اما عصر تا شب مشکل حل میشد برای شما هم همین طور بود یا نه؟
نه برای من موقعی که وصل بود همیشه سرعت بالا بود
چطوری آی پی عوض کردی؟
همون آپی عوض کردن معمولینقل قول:
روی Local Area Connection کلیک راست کن برو به properties بعد تب networking بعد در قسمت internet protocol روی properties کلیک کن تو صفحه ای که برات باز میشه use the following IP address را انتخاب کن بعد از اون تو مستطیل اولی باید بنویسی *.192.168.1 جای * هم بین 2 تا 254 هر عددی خواستی می تونی انتخاب کنی،هر وقت مشکل برات پیش اومد عدد بین 2 تا 254 را تغییر بده(به نظر من بالای 200 بهتره)
در مستطیل سوم هم باید بنویسی 192.168.1.1(مستطیل دومو خودش می نویسه) بعد ok کن
من 99 درصد مواقع با این کار مشکلم حل میشد:46:
راستی یه نگاه به سرعت امروز من بندازید :31::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو این چند صفحه اخیر همه یه اشتبهای کردند!
شرکت 311 هیچ ربطی به اینترنت مخابرات نداره و فقط محض اطلاع اون اطلاعت رو توی سایتش گزاشته.اون شماره هم که شما تماس میگیری مال مخابرات.311 در اصل نماینده پیشگامانه.