سلام.رفقا باتریش چطوره ؟ خوب شارژ نگه میداره
Printable View
سلام.رفقا باتریش چطوره ؟ خوب شارژ نگه میداره
راستی ببخشید قیمتش چنده ؟ پیشنهاد میکنید از کجا بخرم .اگه کسی جایی رو سراغ داره که آدم منصفی باشه بگه که برم از همون جا بخرم.ممنون
نقل قول:
سلام. اگه یک شماره 2بار توی contacts ذخیره شده باشه موقع تماس بدون اسم میاد.احتمالا به همین خاطره
شارژش خیلی خوب نیست ولی می تونی باتری n82 بندازی روش تا عمر باتریش بیش تر بشه.نقل قول:
قیمتش حدود 220 تومنه.ولی فکر کنم خروجی tv ندارن.تازه اونایی هم که روی دکمه هاشون حروف فارسی نداره زبان عربی هم ندارن و باید یه بار فلششون کنی تا زبان فارسی هم به اونا اضافه بشهنقل قول:
قیمتش حدود 220 تومنه.ولی فکر کنم خروجی tv ندارن.تازه اونایی هم که روی دکمه هاشون حروف فارسی نداره زبان عربی هم ندارن و باید یه بار فلششون کنی تا زبان فارسی هم به اونا اضافه بشهنقل قول:
edris جان ممنون .قیمت باطری n82 چنده ؟ چطور خروجی tv نداره ؟ قیمت جدا کابل خروجی tv چنده ؟ تو جعبه باید باشه که . نمی دونم بخرمش یا نه .راستی gps گوشی راحت فعال میشه ؟
باتری 15000 تومننقل قول:
قیمت باطری n82 چنده ؟ چطور خروجی tv نداره ؟ قیمت جدا کابل خروجی tv چنده ؟ تو جعبه باید باشه که . نمی دونم بخرمش یا نه .راستی gps گوشی راحت فعال میشه ؟
گوشی ساپورت نمیکنه وخریدن کابل فایده ای نداره
کابل 4500 به بالا
دیگه تو جعبه نیست ونوکیا از این بابت از شما پوزش خواسته
فعاله وبسیار راحت قابل استفادست
موفق باشی
سبز فقط سبز علی رهبر فقط سید علی
. من که 5 ماه قبل خریدم همه چی داشت. فقط مموری 4 گیگ رو نداشت.به تلویزیون وصل میشه و کابلش هم داخل جعبه بودنقل قول:
کامل هم ازش راضی ام. تنها عیبش عمر کوتاه باتریشه.
سیاست تازه نوکیا جووووووووووون ( :13: ) هست دیگه...! قابلیت TV Out رو به شکل نرم افزاری از این گوشی حذف کرده!نقل قول:
شاد و پیروز باشین :10:
سلامنقل قول:
هر شماره رو هم روی سیم کارت و هم روی حافظه گوشی ذخیره کردم و فقط از حافظه گوشی استفاده
می کنم اما بازم این مشکل رو دارم البته بگم که همیشه این مشکل رو ندارم .
توی یکی از پست ها گفته شده بود که شماره رو هم با 0 و هم به صورت کامل +98 سیو کنید .
سلام.مهدی جان تشکر .اما الان تو جمهوری با کابل tv دار رو میدن 240 هزار و بدون کابل 220 هزار . قیمت باطری فابریک 15 هزاره ؟
آره عزیزم
اونی که کابل نداره کلا tv-out نداره وکابل هم براش بگیری متفاوته
قیمت باتری هم بسته به فروشنده متفاوته . من جایی بود که 25 هم قیمت گرفتم .
موفق باشی
سلام وقتی جلو ی سنسور نور ( بالای گوشی سمت راست ) را میگیرم باید نور صفحه بیشتر بشه اما بر خلاف انتظار کمتر میشه وهمچنین اگر نور بیشتر بخوره ،نور صفحه نیز زیادتر میشه!!!
اتفاقا کاملا درسته! :دینقل قول:
وقتی نور کم به سنسور برسه، نور کمتر می شه؛ چون که در محیط های کم نور اگه نور صفحه نمایش زیاد باشه، چشم خیلی اذیت می شه ! اون وقت باید برای کار با گوشی عینک آفتابی بزنی...:5:
در محیط های پر نور هم باید نور صفحه نمایش زیاد بشه تا صفحه نمایش کاملا خوانا باشه...
شاد و پیروز باشین :10::31:
سلام
من یه 6220 گرفتم
الان که می خوام پیام بدم گزینه t9 اون برای فارسی کار نمی ده و یه ئیغامی میده ( اول رو انگلیسی t9 رو فعال می کنم بعد فارسیش می کنم )
چطوری باید گزینه t9 رو تو این گوشی فعال کنم ؟
تازه دادم فارسیش کردن
نقل قول:
سلام
تا جایی که بوده و میدونم T9 توی سیمبین واسه فارسی نیومده . عربی و انگلیسی و چندتا زبون دیگه دارن که با زدن دوبار # (پشت سرهم) فعال و غیرفعال میشه.
تنظیم و فعال کردن gps تو این گوشی چطوریه ؟
آيا اين گوشي سنسور شتاب سنج داره ؟ مثل N95 ?
نقل قول:
نه متاسفانه این سنسور هم مثل FM transmitter و Wi-Fi جزو نداشته های این گوشیه خوبه.
سلام
میخاستم فایل cntوppmوAPE Variantوmcu رو برام مشخص کنین
rm328_05.15_prd_core.fpsx.c0r
rm328_05.15_prd_v11_01_mea_b.fpsx
rm328_05.15_prd_vC01_01_Black.fpsx
RM328_05.15_UDA_Ringtones.fpsx
RM328_0556466_05.15_027.dcp
RM328_0556466_05.15_027.vpl
RM328_0556466_05.15_027_signature.bin
rm328_ENO_A_2008wk50v0.021.fspx
گوشی6220classic
lممنون
آقايون ميخام نظر بديد لطفاً
من موندم 6220 بگيرم يا N79 ....!
پولشم دارم ... اما ميگم آخه زياد ارزش نداره به خاطر فرستنده Fm يا Wi Fi و شتابسنج بيام نزديکاي 80 تومن بيشتر بدم ... چون اين موارد زياد کاربرد ندارن مخصوصا Wi Fi که تو ايران وضعيت اينتنرنت داغونه .... براي همين بيشتر تمايل دارم 6220 بگيرم
آيا شما با نظر من موافقيد ؟
سلام خدمت دوستان
من این گوشی نوکیا 6220 را یکسال پیش بر ای پدرم گرفتم 240تومن فکر کنم بعد ازیکسال چنان افت قیمت نداشته
عالیه:20:
راستش اگه من بودم N79 رو ترجیح میدادم.خب صفحه ی بزرگتر.فرستنده اف ام.زیبایی .دوربینش هم خوبه.فقط زنون نی.سری N یه چیز دیگه ست.نقل قول:
6220 هم گوشیه خوبیه.همین چیزا فقط فرقشونه :40:
کسی نگفت چطوری باید جی پی اس این گوشیو فعال کنما
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم چندوقت پیش این سوال رو پرسیده بودم.اینجا جوابت:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4055689&postcount=1259
[QUOTE=.SA33D.;4585990]راستش اگه من بودم N79 رو ترجیح میدادم.خب صفحه ی بزرگتر.فرستنده اف ام.زیبایی .دوربینش هم خوبه.فقط زنون نی.سری N یه چیز دیگه ست.
[B]6220 هم گوشیه خوبیه.همین چیزا فقط فرقشونه :40:[/
منم موافقم
دوستان براي خريد اين گوشي چه نکاتي رو بايد چک کنم تا سرم کلاه نره ؟!
ممنون
نقل قول:
الان 99% توی بازار چینیه. اون یه درصد هم معلو نی باشه.
اما یه چیز رو دقت کن.من 2 نوع 6220 دیدم.یه مدل رنگ حروف فارسیه صفحه کلیدش سفیده و خیلی کمرنگن. نوع دوم رنگ حروف فارسی دقیقا مثل انگلیسی ابی و خیلی مشخصه.فکر کنم نوع دوم یکم فرق کنه.
نقل قول:
خودت قضاوت کن؛ 80 تومن بیشتر ارزش یه شتابسنج و WiFi رو نداره؟؟؟:13:
فکر می کنی شتابسنج چیز بی ارزشی هست؛ کافیه یه جستجو توی همین فاروم بکنی تا ببینی چقدر می تونه برات مفید باشه....!
در ضمن کی گفته وضعیت WiFi توی ایران خرابه...؟! :18: من خودم هر وقت می خوام برای دانشگاه برم شهرستان، از یه ساعت پیش تر از حرکت می رم ترمینال غرب و از وای فای سریع و رایگان اون بیشترین بهره رو می برم... :8: کلی آهنگ و فیلم با گوشی دانلود می کنم....
بجای این که چشم هات رو برای تشخیص حروف صفحه کلید خسته کنی، کافیه که شماره سریال درج شده روی جعبه رو با خود گوشی تطبیق بدی. سپس اون رو به شماره 200023013 پیامک کنی. اون وقته که از طرف شرکت نوکیای ایران یه چیزی توی همین مایه ها میاد برات...:نقل قول:
اگه شماره سریال معتبر باشه می نویسه:
مدل گوشی : ...
پایان گارانتی xx/xx/13xx
مدت باقیمانده از گارانتی: xx ماه
و اگه شماره سریال نامعتبر باشه می نویسه:
شماره سریال شما معتبر نیست. برای اطمینان به یکی از نمایندگی های نوکیا مراجعه کنید.
شاد و پیروز باشین :31::10:
سلام
من وقتی می خوام از فرمان صوتی گوشی استفاده کنم با پیام (( برچسب صوتی ذخیره نشده است )) رو به رو می شم .
باید چکار کنم تا درست بشه ؟
سلام
یه 6220 دست دوم سالم و تر و تمیز بدون هیچ ایرادی با تمام سیم ها و امکاناتش به طور کامل
چند فروش میره ؟ میشه 170-180 تا دادش؟
آره خوبه ...
ميخاي بفروشي ؟
آره چون میخوام یه گوشی جدید بگیرمنقل قول:
آقا یکی جواب مارو بده ؟ چطوریمی تونم فرمان صوتی این گوشی رو فعال کنم ؟ تنظیماتش کجاس ؟ چرا همه فرمان صوتیشون کار میکنه به جز گوشی من ؟
سلام دوستان.من رفتم واسه يكي از دوستام 6220بگيرم فروشنده گفت tvساپورت نميكنه پرسيدم واسه چي؟گفت واسه اي سي شون ضرر داره.ولي من كلي گشتم تا يه دونه tvساپورت پيدا كردم و230گرفتم.حالا واقعا ضرر داره؟خوب گرفتم؟
سلام چرا کار نکنه؟ از این آدرس برو Tool's/Voice comm (اگه پوشه رو تغییر نداده باشی)نقل قول:
اونجا همه ی برنامه ها رو دسته بندی کرده . توی option/sett. میتونی تنظیماتش رو عوض کنی. با option/change command میتونی فرمان صوتی هر برنامه رو عوض کنی.
1 ثانیه Right selection key رو توی standby mode نگه دار تا یه بوق بزنه. بعد بگو :46:
ببخشید میخام از دوستان بپرسم چرا گوشی من با نگه داشتن دکمه سایلنت سایلنت نمیشه ایا اپدیت میخاد
می شه کامل توضیح بدی چکار کنم.نقل قول:
وقتی من یک ثانیه کلیک راست رو می گیرم می گه که برچسب صوتی ذخیره نشده است.
تنظیماتی که باید انجام بدم رو می تونید بگید چی رو چه تغییری بدم ؟
okنقل قول:
توی قسمت تنظیمات باید اینجوری باشه...
اولی که synthesiser روشن باشه. دومی که حجم صدای پخش. سومی حساسیت شناسایی صداست که هرچه بیشتر باشه شناسایی دقیق تره. command vertification اگه روی دومی باشه بهتره (لیست فرمان های مشابه میاد و خودت انخاب میکنی) . اخریش هم مال حذف همه فرمانهای صوتییه که خودت تغییر دادی و بازگشت به حالت پیش فرض.
واسه من با همین تنظیمات کار میکنه. اگه بازهم به مشکل خوردی احتمالا باید Reset factry Sett. کنی
گوشیمو فروختم 195000 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 8 ماه کار کرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
19000 هم مموری 4 رو فروختم :دی