همارا سیستم دست و دلباز میشود !
بعد از کارت تخفیف های 10% اینبار زمان دانلود سرویس شبانه از 1 ساعت اضافه شد !
آی آدمها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید، یک نفر در آب دارد می سپارد جان!
سلام
بالاخره کسی دانلود رایگان از ساعت 2 رو تست کرد؟
من دیشب هم اعتبار اکانتم رو از سایت همارا یادداشت کردم، نتونستم بیدار بمونم تنظیم کردم سر ساعت 2 دانلود رو شروع کنه صبح باز چک کردم دیدم 140 تا کم شده یعنی کل اون یه ساعت رو از اکانتم کم کرده.
دیگه واقعا عصبی شدم زنگ زدم بهشون. اولش گفتن این طرح از 5 شنبه شروع شده، و اگه قبل از اون تاریخ دانلود کردی بدیهی هست که از حسابت کم می شده، (واقعا چه مغزهایی اونجا پیدا مشه) بالاخره یه جوری حالیشون کردم که من هم پنجشنبه ،جمعه(بامداد جمعه و شنبه) این دانلودها رو انجام دادم. خلاصه کلی فک زدیم، بالاخره گفتم خوب باشه حالا که اینطوره ترافیک دیشب و پری شب من رو بین ساعات 2 تا 3 چک کنید ، می دونید چی گفت؟ (اینجا با هم یه صدا بگید چی گفت؟!) گفت ترافیک کاربرها تو سیستم های ما به صورت ساعتی ثبت نمی شه!!!!!!! اگه قرار بود به صورت ساعتی ثبت بشه دیگه اینجا جا نمی شد؟!! من خیلی سعی کردم بفهمم چی کجا جا نمی شه؟! ولی اگه منظورش فایل text باشه که قراره تو یه کامپیوتر ثبت بشه در حد چند میلیونش هم واسه یه کامپیوتر نفتی مشکلی ایجاد نمی کنه. در ضمن گفتش که تنها منبعی که اونا واسه این کار دارن همون صفحه ای هست که کاربرا بهش لاگین میشن و اعتبارشون رو چک می کنن!!!
در نهایت در این دو روز که من مشکل پیدا کردم فقط یه باز میزان ترافیک من ثبت شده که اون هم یه بازه ی 48 ساعته هست حدود 500 مگابایت. یعنی میزان ترافیک ساعتی که سهله حتی روزانه هم ثبت نشد! به عبارتی کل دو روز یه جا ثبت شده که اون بازه هم مربوط به مدت زمان بین logon و logout شدن مودم من در این دو روز هستش.
به نظر شما حالا من چیکار کنم! چطوری حقم رو از اون بی...ها! بگیرم؟