سلام به دوستان. چند وقته بدجور طلبه خرید یه دستگاه موتورتقریبا قوی تو مایه های پولسار یا مخصوصا کاوازاکی کیپس تردد آزاد تو مایه ها 2 میلیون(اگه پیدا شه؟). دوستان با تجربه اگه لطف کرده وراهنماییم کنن ممنون میشم.
Printable View
سلام به دوستان. چند وقته بدجور طلبه خرید یه دستگاه موتورتقریبا قوی تو مایه های پولسار یا مخصوصا کاوازاکی کیپس تردد آزاد تو مایه ها 2 میلیون(اگه پیدا شه؟). دوستان با تجربه اگه لطف کرده وراهنماییم کنن ممنون میشم.
نقل قول:
من این موتور دیروز خریدم کیفیت قابل قبولی داره البته در مقایسه با موتور های دیگه(چون دوستم یک سال پیش خرید راضیه شتاب خوبی هم داره)
هیرمن 125 سی سی طرح هوندا (موتور بزرگ البته دیگه 150 حساب میشه به گفته فروشنده)
قیمت 700 تومن مدل 1390 فک کنم اولین شرکتی که موتور های 1390 داده
مال شرکت کاریزان موتور قم هستش
موفق باشید:46:
البته شرمنده حواسم نبود باید تو تاپیک خرید جوابتون میدادم
سلامنقل قول:
کیپس رو بخیال شو بگیرن خدافظ
پولسار 180 یو جی فور حدود 2200
و پولسار 220 که عالیه منم دارم حدود 2750
البته 180 قطعاتش به وفور هست و 220 کمی دردسره ولی من ازش لذت میبردم ( الان دستم شکسته موتورم هم داغون شده )
200 هم نگیر نمیارزه
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
سلامنقل قول:
کیپس رو بخیال شو بگیرن خدافظ
پولسار 180 یو جی فور حدود 2200
و پولسار 220 که عالیه منم دارم حدود 2750
البته 180 قطعاتش به وفور هست و 220 کمی دردسره ولی من ازش لذت میبردم ( الان دستم شکسته موتورم هم داغون شده )
200 هم نگیر نمیارزه
امروز روز طبیعته .. مردم با فرهنگ ایران و طبیعت گردی
حالا بماند از حجم زباله های جوی ها و روش طبیعت گردیه ایرانیان امروز
صبح چادر موتورسیکلت من رو که 9 هزار تومان ارزش داشت دزدیدن
دارم به فرهنگ غنی ایرانی پی می برم . به فرهنگ مردم باصفا و بخصوص داعیه مسلمان اورجینال بودن !
5 بار از باک موتور بنزین دزدین + کاربرات موتور رو کندن ، چراغ جلوی موتور رو جهت خنده کندن و سرقت کردن . سیگار روی زین خاموش کردن ... بگذریم که چقدر موتور رو روی جک زمین کشیدن و به پت و پهلوی موتور زدن ... امروز چادر موتورسیکلت رو که حتی از خاک و کثافات بسیار کثیف بود دزدیدن
تصور می کنید از ضرر اقتصادی قضیه ناراحتم ؟ نه . واقعا نه .
حس می کنم بحقوقم تجاوز جنسی شده ... امیدوارم از قِبَل این تجاوزات بحقوقم ، فرزندی زاده شه با همه ی حرام زادگی پاک تر از شرف این اسلاف نامردمان زندگی کنه .
مملکت وارثان سعدی و اخلاق ناصری ، عبد الرحمان جامی ، خواجه نصیر طوسی ... ای کاش در دوران بربریتی زندگی می کردم که مردم آب آشامیدنی نداشتند اما یک الاغ بی صاحب ساعتها در بازار می گشت تا بالاخره صاحب آن پیدایش کند . خوشا به فرهنگ دوران الاغ و قاطر و یابو سواری
پیرمرد جان تو نیاز به بادیگارد داری میترسم چند روز دیگه خودت رو ترورت کنن:27:نقل قول:
به خودت سخت نگیر اینجا رو نمیشه کاریش کرد اگه هم بشه کار ما نیست
امروز هم میخواستم موتور منو یه یاروجا به جا کنه فک کردم میخواد بدزدنش رفتم با یارو درگیر شدم اخه خیلی ناجور سریع داشت موتور جا به جا میکرد موتور از جک پایین انداخت ده برو حالا بگو برا جای پارک و اینکه پشت سرش ترافیک نشه این کارو کرده ( تجربه دزدیدن یه پالس داشتم برا همین ترسیدم اینم به سر نوشت اون دچار شه) خدا رو شکر چیزیش نشد با یه معذرت خواهی حل شد فهمید چه اشتباهی کرده !!!!
اما منم نباید با اون شدت حمله میکردم:31:
ممنون از hossein-digو پیرمرد بخاطر راهنماییش تو تاپیک راهنمایی خرید.میرم تو کار پولسار. یه سوال؟ چرا 200 ارزش نداره. از نظر قدرت و شتاب و لذت سواری بین 180 و220 اختلاف زیاده یا نه؟
از دوستان كسي موتور كراس داره يا اطلاعاتي داره؟
دوستدار شما ياشار
والا من که پشت 180 نشستم ولی اونای که پشت 180 و 220 نشستن میگن خیلی فرقشهنقل قول:
البته به سلیقه و جیب شما هم بستگی داره
200 چیز خاصی نداره که 2400 پولشو بدی
ولی 220 امکانات زیادی داره :
چراق جلو خفن - 55 وات x2 (بالا و پایین جدا)
راهنما اتوماتیک مثل ماشین
ساسات اتوماتیک مثل ماشین
عقب دیسکی
کنسول ثابت مثل موتور ریسی
رادیات روغن ( 200 هم داره)
قیافه متفاوت البته من اولا اصلا ازش خوشم نمیومد ولی وقتی رفتم تو نخش باحاش حال کردم
ولی قطعاتش داستان داره به نظر من اگه از 220 خوشت نمیاد 180 بگیری بهتراز 200 - 500 تومن هم تو جیبیت میمونه
من الان بابت قطعات مشکل دارم - یه فلاپ جلو 140 تومنه ناقابله!!
راهنماش با بقیه فرق میکنه سوکتیه
ایشون که کاربر جدید هست داره بحث رو از تاپیک مشاور خرید پیگیری می کنه . حتی کامنت قبلیشم این رو نوشته . شما کاربر قدیمی چرا ؟نقل قول:
از این بحث هر نوع نقل قول حذف خواهد شد /
كسي اسم اين موتورها هم نشنيده پرشيها رو ميگم:41:نقل قول:
دوستدار شما ياشار
سلامنقل قول:
"موتور کراس " یا با تلفظ متداول فرانسویش "موتوکراس" یک رویداد ورزشی هست نه نام یک تیپ موتورسیکلت
موتور-کراس نوعی ورزش با موتورسیکلتهای مخصوص آف-رود در یک محیط بسته خاکی یا گِل آلود بصورت ریس در یک دایره است .
موتورسیکلت های مخصوص آف-رود که غالب شامل موتورهای "دو منظوره" یا "دیرت بایک" می شند . می تونند بسته به کلاس در این ورزش شرکت کنند . موتورهایی که برای "موتوکراس" استفاده می شند فاقد راهنما و فریم های بزرگ و زین و هر نوع جزئیات زائد و کم اهمیت برای مسابقه هستند . همانند موتورهای ریس
توان انجین این موتورها زیاد و معمولا از انجین دو-زمانه استفاده می کنند . برای حداکثر شتاب و قدرت در اندازه و کیفیت چرخدنده های انتقال قدرت تغییراتی یا از سوی سازنده یا شرکت کننده در مسابقه دارند .
مشابه این رویداد :
موتورسیکلت تریل
تایم تریل
انجوغو - مطمئن نیستم درست تلفظش می کنم -
دیرت بایکینگ
هست . بیشتر این ورزش ها از اوایل دهه 90 قرن 20 شروع شده . در تهران چند پیست و پارک جنگلی هست که روزهای تعطیل می تونید با موتورسیکلتهای آف-رودی اونها مستقیم آشنا بشید . گاهی مسابقات موتور-کراس هم در کوهسار یا پیست جاده لواسان برگزار می شه
دوستان سلام
با پدیده ای ! برخورد کردم که بد ندیدم اینجا و در جمع دوستان هم مطرحش کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینکه چقدر محاسبه شده برای سیستم و نحوه ی انتقال قدرت برای چرخ سوم ( که من محوری رو ندیدم برای انقال ) ، چقدر محاسبه انجام گرفته برای این ظاهر ارو داینامیک و فرم سقف ، چقدر فکر بوده پشت کار برای طراحی ( کفی صندلی پیکان و پشتی پراید احیانا) و این ستونهای خاص ،
اینجاست که شعار "ایرانی میتواند تحقق پیدا می کنه" : دی
پی نوشت : این وسیله اگر برای فرد جانباز یا معلولی بود خیلی جای بحث نداشت ، اما جالب اینجاست که این وسیله برای یک فرد کاملا سالم هست .
:5:
منم از اینا دیدم اما شما میگی برای آدم سالم جای تعجب داره!!!!!!!:23:
نمیدونم تا حالا با این موتور های سه چرخ رونده باشین یا نه ولی اینقده حال میده! پیشنهاد میدم که برونید !!
این وسیله نقلیه ها به تریکار - tricar- معروفند و تاریخشون می رسه به نخستین خودروی مرسدس بنزنقل قول:
با این وسیله هم رانندگی اصلا "حال" نمی ده . چون مرکز ثقل وسیله پایین نیست و کافیه سر پیچ ها کمی سریعتر از 20 کیلومتر در ساعت برید تا ماشین پشتک بزنه .
فکرشو بکن ! آدم جانباز باشه ، بعد سوار همچو چیزی هم بشه و اهل منزلش رو هم روی اون زینهای کنار بنشونه . سر اولین پیچ ... بووووم :18: :38:
اگر کسی بین راه در هر سرعت و وضعیتی حتی جاده ی روبرو الی از تردد ... شما رو صدا زد یا بوق زد و .... که با شما مکالمه ای رو آغاز کنه با هر نوع لحن دوستانه یا فحش و ناسزا ....
تحت هیچ شرایطی سر خود رو از سوی حرکت و تمرکز چشمان رو از مسیر بر ندارید . حتی اگر دوستتون بود !
عقب ، پهلو .. هر کجا که هست به او نگاه نکنید . می تونید با صدای بلند با او صحبت کنید با جوابش رو بدید - ترجیحا مکالمه ضروری و کوتاه - ولی توجهتون رو تغییر ندید .
برای صحبت کردن هر دو کنار مسیر جایی مطمئن توقف کنید و حرفتون رو بزنید . اگر کسی از شما آدرسی خواست سعی کنید بدون دروغ گفتن اینکه محل رو نمی شناسید !! از دست او خلاص بشید .
شما راننده موتورسیکلت هستید و باید همیشه هر دو دست شما به فرمان و روی دیدتون به مسیر و آینه ها ... باشه نه مشکلات و درد دل دیگران . کافیه ثانیه ای حواستون رو از دست بدید تا تصادفی غیرمترقبه داشته باشید . برای من این موضوع اوایل سواری هام پیش می اومد و یکبار بیش از حد گلگیر جلوییم به ماشین روبرو نزدیک شد .
بعد که پای نصایح حرفه ای های پلیس - غیر ایران - نشستم بمن گفتن که هیچ وقت با کسی حرف نزن و برای بچه هایی که تو بزرگراه از داخل اتومبیل برای موتورسواران دست تکون می دن پاسخ نده ! آخه من همیشه دست تکون می دادم :31:
سلام
در تکمیل نُکَت موتورسواری این جمله را اضافه کنیم که هرگز به "مسیر دادن" سایر راننده ها اعتماد نکنید.
خودرویی که جلوی من می خواست سروته کند (خیابان حیدرخانی) پس از بوق من ترمز کرد و سپس اراده کرد خیابان را کاملا تصرف کند !! سپس من بعد از 20 متر کشیده شدن چرخ عقب طی برخوردی موتور و خودم و ماشین اون رو داغان نمودم !!
حالا خودم و ماشین اون به جهنم،، فرمان موتورم 20 درجه ای چرخید که با تنظیم مجدد درست شد اما حس می کنم خیلی ترسیدم.
در ضمن سی جی ترمز نداره ... باهاش تند نروید !
ماشالله چقدر اطلاعات دارید شما :27: هدفم از این سولم این بود که کسی تو انجمن موتور کراس داره؟؟ شما فکر کنم دارید یا نه...نقل قول:
"موتور کراس " یا با تلفظ متداول فرانسویش "موتوکراس" یک رویداد ورزشی هست نه نام یک تیپ موتورسیکلت
موتور-کراس نوعی ورزش با موتورسیکلتهای مخصوص آف-رود در یک محیط بسته خاکی یا گِل آلود بصورت ریس در یک دایره است .
موتورسیکلت های مخصوص آف-رود که غالب شامل موتورهای "دو منظوره" یا "دیرت بایک" می شند . می تونند بسته به کلاس در این ورزش شرکت کنند . موتورهایی که برای "موتوکراس" استفاده می شند فاقد راهنما و فریم های بزرگ و زین و هر نوع جزئیات زائد و کم اهمیت برای مسابقه هستند . همانند موتورهای ریس
توان انجین این موتورها زیاد و معمولا از انجین دو-زمانه استفاده می کنند . برای حداکثر شتاب و قدرت در اندازه و کیفیت چرخدنده های انتقال قدرت تغییراتی یا از سوی سازنده یا شرکت کننده در مسابقه دارند .
مشابه این رویداد :
موتورسیکلت تریل
تایم تریل
انجوغو - مطمئن نیستم درست تلفظش می کنم -
دیرت بایکینگ
هست . بیشتر این ورزش ها از اوایل دهه 90 قرن 20 شروع شده . در تهران چند پیست و پارک جنگلی هست که روزهای تعطیل می تونید با موتورسیکلتهای آف-رودی اونها مستقیم آشنا بشید .
اره بابا هر هفته پاتقمون کوهساره شما هم میاید ؟نقل قول:
در تهران چند پیست و پارک جنگلی هست که روزهای تعطیل می تونید با موتورسیکلتهای آف-رودی اونها مستقیم آشنا بشید . گاهی مسابقات موتور-کراس هم در کوهسار یا پیست جاده لواسان برگزار می شه
در اخر اگه از قیمت کراس 450 2006 به بالا تا 2011 خبر دارید بگید....ممنون.
دوستدار شما یاشار
سلام
من یه سوال فنی داشتم
میخواستم بدونم از بین دو موتو زیر کدوم بهتره و خوبی ها و بدی هاشونم بگین (مصرف سوخت ، قدرت ، سرعت ، ترمز عمر و...). ممنون.
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای باز کردن یک تکه محل نصبی که مال جلوی موتورم بود رفتم نمایندگی رسمی شرکت فارس
جای آچار برای پیچوندن نبود و آچار اهرم دار لازم داشت . فقط همین
برای همین کار ساده 2 هزارتومان از من گرفت مردک ! جدا از اینکه مثل برج زهرمار می موند و انگار داشتم با دیوار حرف می زدم !
نتیجه :
سعی کنید اگر تمام آچارهای موتورسیکلت رو ندارید حداقل یک باکس جمع و جور بخرید از همین آچار های ارزون قیمت کم کیفیت داخل بازار هم کفایت می کنه . حداقل منت همچو افرادی رو برای یک کار ساده نمی کشید + پولتون رو تو این گرما بستنی می خرید !
سلام به همه دوستان .
من یه پالس 135 LS خریدم .(قرمز)
- من الان گواهینامه ندارم بهتر نیست موتور رو به اسم پدرم که گواهینامه داره بزنم تا اگه یه موقع موتور رو گرفتن بتونم درش بیارم ؟ یا فرقی نداره ؟
میگم اگه یه موقع تو خیابون به هر دلیلی گرفتنت .... برا آزاد کردن موتور مگه نباید سند موتور و گواهینامه هم برد ؟
(میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟ من فقط قول نامه کردم و میشه تغییر داد.
فرقی نداره . راکب می تونه همسایه و رفیق گواهینامه دار هم باشه - عرف تا این زمان -نقل قول:
اما اینکار تقلبه و صحیح نیست - اخلاقا - موضوع هم توقیف وسیله نقلیه نیست . بلکه وقت تصادفات و آسیب دیدگی این موضوع مهم می شه. سعی کنید در خیابانهای اصلی و پر ترافیک تردد نکنید و بزودی گواهینامه بگیرید تا به فصل گرما و شلوغی و مسائل دیگه برخورد نکردید .
ــــــــ
دیروز رفتم یکی از نمایندگیهای شرکت خصوصی ... ! ... بیمه . پرسیدم چند نوع بیمه نامه برای موتورسیکلت هست و شرایط کلی اونها چیه ؟
کارمند زن پاسخ داد : ((فقط شخص ثالث !!
موتور که ارزش نداره !!!! بهمین خاطر فقط شخص ثالث رو بیمه می کنیم ... ))
با لذت فراوان از ایشون خداحافظی کردم و سوار مرکبه "بی ارزشم" شدم !
نمی خوام کامنت بالایی رو ادیت کنم - بدلایلی - و الان بذهنم رسید که این مورد رو توضیح بدم :
اینکه عرض کردم فرقی نداره . بدین خاطر هست که زمان تخلف . گزارش تخلفات در ایران توسط مامور بصورت دستی و آف-لاین انجام می شه .
بطور مثال اگر شما در یک بزرگراه در یک مسیر ایالتی در امریکا که صدها مایل هم با مرکز شهر و خدماتی فاصله داشته باشه ، مرتکب تخلف بشید . افسر از شما مدارک هویتی می خواد . اگر نداشته باشید بازداشت می شید . اگر مدعی هویت فرد دیگری بشید مثلا بگید من فلانی هستم . او با سیستم جامع اطلاعاتی بسیار بسیار عظیم و پیشرفته که دیتای طبقه بندی شده ای هم برای انواع سلسله مراتب نظامی داره . تماس ماهواره ای می گیره و تصویر و جزئیاتی که بهش حق دسترسی داده باشند رو می بینه . مثلا جرم و جنایات احتمالی و بعد واکنش نشون می ده .
اما در ایران اگر موتورسیکلت و حتی کامیونت شما رو توقیف برای عدم مدارک کردن می تونید مدعی بشید اسمتون مثلا "نقد علی" هست . بعد در همسایه هاتون بگیردید و شخصی بنام "نقد علی" پیدا کنید که گواهینامه متناسب با اون وسیله رو داشته باشه و بهش زیر-میزی بدید تا با هم برای آزاد کردن وسیله نقلیه همراه بشید .
بعد بگید : ما تو ایران آزادی نداریم ! :38:
حالا اگر در آینده احتمالی پلیس ایران مجهز به این سیستم ها شد . کار ثبت تخلفات دقیقتر می شه ان شا الله
دوست عزیز منم زیاد به مدل گیر نمیدم .ولی میخواستم بگم میشه قیمت یه ترل هوندا 250 سیسی مدل 2006 کارت سنددار را بهم بگین؟:10:نقل قول:
داداش گلم این موتور کراس به صورت قاچاق وارد ایران میشه بیشترم از امارات ودبی میاد.......بعد نه سند نه پلاک کلا چیزی نداره بعد به درد شما نمیخوره یعنی تو شهر نمیشه سوار شد میگیرن موتور دیگه هم نمیدن خودتم میگیرن:31:.به درد کوه میخوره که تو پیست شهران بری عشقو حال ولی اگه پول داری موتور ژاپنی میخوای honda crm 250 هست با سند 8.500 تومان......بازم اگه سوالی بود در خدمتم.:10:نقل قول:
دوستدار شما یاشار
سلام
وقتی کلاه و تجهیزات هم کمکی نمی کنند ....
سرعت بیش از 200 کیلومتر/ساعت
جاده 169 تولسا-اووکلاهاما
زمان : 2 نیمه شب - 17 آوریل 2007
راکب گیر افتاده در پشت کامیون ، 1 مایل برزمین کشیده شده . بطوریکه کفشها از پا کنده شدند . با احتساب اختلاف سرعت کامیون با موتورسیکلت می شه شدت برخورد رو در حدود کمتر از 100 کیلومتر بر ساعت حساب کرد . اما همین قدر هم برای مرگ این موتورسوار کافی بوده !
حالا همین خبر رو با توضیحات یک خبرگزاری ایرانی بخونید در تاریخ 24-فروردین 1390 . حتی موتورسوار در این خبر زنده مانده !
اصل خبر و تصاویر :کد:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=84652
کد:http://www.snopes.com/photos/accident/tulsacrash.asp
یه سوال هنگام خریدن موتور سیکلت باید به چه چیز هایی توجه کنم وکدوم رنگ خوبه؟
نقل قول:
رنگ خوب اونیکه شما می پسندید . ترجیحا رنگ روشن برای اینکه مورد توجه خودرو ها از دور قرار بگیره - از جهت امنیت - من خودم صورتی دوست دارم ولی موتورهای مورد علاقم هیچ کدوم رنگ صورتی تولید نمی شن !
موقع خرید موتور دست-اول به برچسب های کنترل کیفیت . مندرجات داخل دفترچه همراه موتورسیکلت - گارانتی محصول - داشتن خدمات پس از فروش و تامین قطعات حداقل تا 10 سال ... دقت کنید . موتور رو روشن کنید و روی اون بنشینید و فنر ها و اسکلت رو بازدید کنید و محل اتصالات . از شرایط روغن موتور بپرسید - اگر در دفترچه نیست -
کلاه رایگان یا هر چیز دیگری داشت تحویل بگیرید . از مدت زمان برای گرفتن سند سووال کنید .
کارت سوخت و کارت موتور بعد از سند به نشانی منزل شما می رسند - مدت نامشخص - موتور رو سریعا بیمه کنید و مسائل مربوط به "آببندی" رو که قبلا در همین تاپیک گفته شده دنبال کنید .
سعی کنید تو یک روز خلوت برای خرید برید تا فروشند حوصله سووالات شما رو داشته باشه !
با تمام هوش و حواستون برای خرید برید . می تونید یک موتور رو از داخل نمایشگاه نشون کنید و بعد از چند بار سر زدن ، نهایتا با خیال راحتتر بخرید .
همه موتورهای داخل بازار ایران - باستثنا چند تایی معدود - نقصهایی دارند و حداقل کیفیت قطعاتشون پایینه پس زیاد سخت نگیرید . سفت و شل بودن و ... بد جا رفتن دنده ها و ... چیزهایی که می تونید بخاطرش در مدت کوتاه زمانی به فروشنده یا مرکز گارانتی اطلاع بدید
یه سوال الان من از کجا موتور سواری یاد بگیرم آیا آموزش گاهی وجود داره یا بخرم خودم یاد می گیرم.
تا این لحظه ناجا مرکز آموزش نزده پس تنها راه :نقل قول:
تمرین نصف شب خیابانهای فرعی و خلوت
از دوستانتون هم می تونید کمک بخواهید
اگه اشتباه نکم جای سوالم اینجاست
من میخام گواهینامه موتو بگیرم تاحالا سه بار رفتم امتحان دادم هر بار هم آیین نامه رو کامل خوندم
ولی هر بار رد شدم
دیروز آخرین بار بود که امتحان دادم با 5تا غلط رد شدم (به خاطر یه غلط:31:)
خلاصه کسی نمونه سوالی چیزی نداره به ما بده بلکه درد مارو دوا کنه؟
مرسی
من امروز رفتم متور بخرم تسمش کویر بود و150سی سی قیمتش هم 850هزارتومان چه طوره بخرم.؟
کتاب رو چند بار بدقت بخونید کفایت می کنه . امتحان آیین نامه با امتحان تحصیلی فرق داره.نقل قول:
سووالی خارج از کتاب طرح نمی شه .
عزیزم شما که می دونی مشاوره خرید تاپیک دارهنقل قول:
bache ha,man shenidam jadidan az motor hay 450cc be bala dg mojaz nist,,kasi etelaee jadidi nadare??:18:
albate bebakhshid in bahse hich vaght tamomi nadare!!!!!:41:
نقل قول:
bache ha,man shenidam jadidan az motor hay 450cc be bala dg mojaz nist,,kasi etelaee jadidi nadare?? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، به انجمن های پی سی ورد خوش آمدید .نقل قول:
albate bebakhshid in bahse hich vaght tamomi nadare!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از هر چیز یک توضیح :
قوانین انجمن :
[PHP][/PHP]نقل قول:
زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10482
اما در مورد پرسش شما :
تا جایی که من اطلاع دارم تردد موتور سیکلت با حجم موتور بیش از 250 سی سی در کشور ما ممنوع هست و از مجاز بودن تردد موتورسیکلت تا حجم 450 سی سی دیتایی در ذهن من نیست .
+
البته تردد موتورسیکلت با بیش از حجم موتور مذکور ، در شرایط خاص ( مانند استفاده ارگانها و نهاد های خاص ، و یا تحت عضویت فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ) امکان پذیر هست .
موفق باشید .
دوستان کمک 250 با 125 چه فرقی داره سازگاره؟
اندازه ای سازگاره از لحاظ کارایی منظورمه
مرسی همین امروز یک موتور450سی سی رو توخیابون دیدم بلاک داشت شاخ در آوردم امروز اصلا جمعه هم نبود که یگم تردد آزاده!:18:
دوستان میشه قیمت موتورninja250ccچند مدل از ارزون ترین به گرون ترین
ممنون میشم!:40:
تاپیک مخصوص مشاوره خرید موتورسیکلت داریمنقل قول: