ظاهرا خبری از کارت نیست
Printable View
ظاهرا خبری از کارت نیست
ممنون از پاسخ .ولی نه من دانشگاه قبلیمم ازاد بوده و گرایشمم تغییر ندادم .دقیقا دروس وصیتنامه و ... هم نوشته جبرانی ولی تو فرم ثبت نام اشاره شده بود اگه گذروندی نمیخواد بگیری ولی این یکی اشاره نشده بود... جز لیست درسهای اختیاری هم طبقه بندی شه که علامت هم زده ترم یکی ها بگیرن .. اگه چیز دیگه ای هم به ذهنتون رسید ممنون میشم شما یا دوستان دیگه محبت کنن..تا ببینم فردا میشه با مدیر گروهش حرف زد اصلا میاد یا نه اخه امشب هم سرد شده :دینقل قول:
سلام
ازمون رشته فنی (عمران ) چه روزیه ؟چندم ؟
امتحان از ساعت چند تا چنده ؟ از ساعت چند میشه اومد بیرون از جلسه ؟
ممنون
کارت الان تو سایته.نقل قول:
شانس من بدبخت.چهارشنبه صبح آزمونم هستش.
کاش جمعه بود.
من خدا رو شکر آزمونم جمعه بعد از ظهر افتاد :دی
ولی نمی دونم چرا همه آزمونای زبانی ها رو انداختن جنوب شهر تهران !!
حوزه من خاورانه (آزاد تهران جنوب)، حوزه خانمم هم اتوبان بهشت زهرا (سمت یاخچی آباد!)
خدا به خیر بگذرونه
با آرزوی موفقیت واسه همه دوستان :20:
پس چرا واسه من باز نمیشه؟نقل قول:
چه مجموعه ای هستید؟
سایت sanjesh.org رو برین.نقل قول:
سمت راست کارشناسی ارشد رو انتخاب کنید.
بالای صفحه نوشته " کارت ورود به جلسه تحصیلات تکمیلی "روش کلیک کنید.
به 4 طریق میتونید مشخصات رو وارد کنید.( من نام و نام خانوادگی و کد ملی و سال تولد رو زدم )
همون صفحه که میگین واسه من باز نمیشه وارور میده چه مرگشه این دیگهنقل قول:
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
واسه منم همینطوره ... ارور میده!نقل قول:
همون صفحه که میگین واسه من باز نمیشه وارور میده چه مرگشه این دیگه
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
برای من مشکلی نداره.نقل قول:
دوستان یکی از دوستانه من همین مشکل باز نشدن صفحه برای کارت رو داشت مثل اینکه با عوض کردن مرورگر درست شده!
خواستید یک تستی کنید شاید موثر بود:n06:
بدترین زمان رو همیشه کنکور ها دارن بدترین. چه وقت کارتورود و امتحانه اللان .بیچاره من 2ساعت دارم فکرمیکنم فردا برم دانشگا دنباله انتخاب و واحدام و ادامه ثبت نام .یا دانشگاه قبلی واسه کارای فارغ تحصیلیم. از اون ورم برم ی کافینت کارتو بگیرم .ای کاش من 3 جسم در یک روح بودم :دی
خیلی ستمه من اصلا صبح حوصله خودمم ندارم چ برسه کنکور .ازمنم جمعه افتاد رشته زبانمنقل قول:
اگه از دوستان کسی رشته برق دانشگاه آزاد قبول شده یه پبام به من بده:n16:یه چندتا سوال دارم
سلام
ثبت نام ارشد آزاد تا کی هستش ؟
تا 15 هم البته ممکنه تمدید هم بشهنقل قول:
آقا اندازه فونت و اندازه فاصله بین سطور در پایان نامه های ارشد معمولا چقدره ؟
بستگی به دانشگاهتون داره! توی سایتش زدن مثلا برای ما اینجوری بود که :نقل قول:
فونت فارسی Blutos 14
فونت انگلیسی Times new roman 12
بهتره به سایت دانشگاهتون مراجعه کنید بخش فرم های ارشد شرایط نوشتن رو اعلام کردن...
یک سوال خیلی فوری: من برای ارشد آزاد در زیر مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات رشته شبکه های کامپیوتری میخوام ثبت نام کنم. حالا میخوام ببینم میتونم تو انتخاب رشته سایر زیرشاخه های فناوری اطلاعات (مخابرات - تولید نرم افزار - تجارت) رو هم انتخاب کنم؟ یا فقط همون رشته خاص رو باید انتخاب کنم؟
دوستان من در تاریخ 30/6/93 درسم تموم نمیشه. یعنی اگر ارشد آزاد قبول بشم یک ترم (ترم مهر 93) رو باید مرخصی بگیرم و از بهمن 93 شروع کنم. حالا با توجه به اینکه 3 ترم (ترم بهمن 92، ترم تابستان 93، ترم مهر 93) هنوز برام مونده چطور بدونم معدلم چنده که تو پرونده ثبت نام وارد کنم؟
سلامنقل قول:
در صورتی که تا 31/6 فارق التحصیل نشوید نمیتونید طبق قانون در کنکور اسم بنویسید.البته این قانون بعضا با صدور ترم مرخصی از ترم بعدیش میتونید بروید.
شما نباید بزنید فارق التحصیل که بعدا در مورد تغغیر نمره به مشکل برنخورید ...
موفق باشید
آزمون کارشناسی ارشد 93 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی یک هفته به تعویق افتاد.
دکتر مهدخت بروجردی در گفتوگو با ایسنا، درباره برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 93 گفت: با توجه به شرایط بد جوی در استانهای شمالی کشور آزمن ارشد 93 به تعویق افتاد.
خبر درسته ؟
چرا سایت سنجش نزده ؟
طلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص تعويق زمان برگزاري آزمون كارشناسي ارشد سال 1393
1392/11/15
براساس گزارشات واصله در رابطه با شرايط نامساعد جوي در اغلب استانهاي كشور و درخواست داوطلبان و خانواده هاي محترم آنان، مسؤولين محترم استاني، نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي و هماهنگي بعمل آمده با وزارت محترم كشور در رابطه با عدم امكان حضور داوطلبان يا مشكلات حضور به موقع در حوزه هاي امتحاني، سازمان سنجش آموزش كشور به منظور رفاه حال داوطلبان ترتيبي اتخاذ نمود تا آزمون كارشناسي ارشد سال 1393 به ترتيب طي روزهاي چهارشنبه 23 ، پنجشنبه 24 و جمعه 25 بهمن ماه برگزار گردد. اطلاعيه تكميلي اين سازمان ساعت 14 روز شنبه 19 بهمن ماه از طريق سايت سازمان به اطلاع داوطلبان خواهد رسيد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
لینک خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر.:n02::n02::n02:
من که به خاطر مشکلی چند روز وقت کم آورده بودم.الان راحت می تونم تمام درسا رو کامل مرور کنم.( کنکورم فردا صبح بود )
من از هفته آینده کلاسای دانشگاهم شروع میشه باید برم یه شهر دیگه! راهی هست شهر حوزه امتحانی رو بشه تغییر داد؟
اس دادن که کنکور هفته دیگس دمشون گرم که اس ام اس دادن . جمعه راحت میخوابم این روزا خیلی کمبود خواب دارم
کی هفته اول رو میره دانشگاه که شما میخوای بری :دی تازه ۳ شنبشم تعطیله احتمال قوی کلاس ها خیی هاش تشکیل نمیشه من که بعید میدونم برم منکه فقط برم ببینم همکلاسی هام کیا هستن ..متاسفانه تا الان همشون پیر زن و پیر مرد بودن یعنی کسایی که تو طول مراحل ثبت نام دیدمنقل قول:
نقل قول:
همه دانشگاها مثل هم نیست.
دانشگاه ما دو هفته پیش انتخاب واحد شد. هفته پیش تق و لق بوده. از این هفته رسما کلاسا شروع شده.
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
سلام
در صورتی که تا 31/6 فارق التحصیل نشوید نمیتونید طبق قانون در کنکور اسم بنویسید.البته این قانون بعضا با صدور ترم مرخصی از ترم بعدیش میتونید بروید.
شما نباید بزنید فارق التحصیل که بعدا در مورد تغغیر نمره به مشکل برنخورید ...
موفق باشید
مطمئنید؟ چون در کارشناسی که تا دو ترم مرخصی میدادن. جایی آخه نداره که بزنیم فارغ التحصیل هستیم یا نه. اصلا چنین گزینه ای نیست. معدل رو میخواد که اگر نزنیم نمیذاره بریم مرحله بعد.
یعنی دو هفته قبل از اعلام نتایج تکمیل ظرفیت داشتن ثبت نام می کردن :دی دقیقا ۱۰ روز قبل نتایج اعلام شد چند روزم هست که ثبت نام شروع شده.بهرحال موفق باشید باید بخاطر کنکور برگردین شهرتون هیچکاری نمیتونید بکنیدنقل قول:
سوال اولتون اگه گرایش های مختلف همون رشته باشه میشه.نقل قول:
سوال دومتون اصلا بدون مدرک موقت یا اصل مدرک کارشناسی یاگواهی از طرف دانشگاه که شما واحدهاتون رو گذروندید همون مرحله های اولیه ثبت نام کارتون گیر میوفته. من خودم با گواهی واحدها ثبت نام کردم اگه این نبود اصلا ثبت نام نمیکردن. شما تا قبل ثبت نام ارشد وقت دارید که تموم کنید .من خودم بعد اون تاریخ فارغ شدم چون معرفی استاد گرفتم معدل هم خودم گرفتم اونم تقریبی مشکلی ایجاد نکرد ثبت نامم کامل شد و شنبه هم شروع کلاس هاس
سلام
ارشد دانشگاه ازاد بعد از انتخاب رشته دیگه امکان تغییرش نیس؟
سلام.من ارشدبیوشیمی دانشگاه علوم تحقیقات شیراز قبول شدم اما می خوام انصراف بدم برم دانشگاه علوم تحقیقات اهواز .می تونم برگه قبولیمو ببرم دانشگاه اهواز و ثبت نام کنم؟؟؟
شما شیراز قبول شدی نمیتونی بری اهواز.فقط میتونی اگه بهت بدن انتقالی از شیراز برا اهواز بگیرینقل قول:
سلام . کسی میدونه که سیلابس درسی مهندسی صنایع-مدیریت سیستم و بهره وری رو از کجا میشه پیدا کرد؟
با تشکر . . .
سلام
کارت ورود به جلسه آزمون سراسری رو دیگه نمیشه پرینت گرفت ؟ لینکی تو سایت سنجش نیست
چکار کنم حالا ؟
چون تاریخ عوض شده در نتیجه کارت ها هم عوض میشن..شنبه قرار اطلاعیه نهایی اعلام بشهنقل قول:
سلام
کارت ورود به جلسه آزمون سراسری رو دیگه نمیشه پرینت گرفت ؟ لینکی تو سایت سنجش نیست
چکار کنم حالا ؟
منابع کنکورشو میخوای یا چارت دروسشو؟نقل قول: