نمیدونم والا!
هر وقت با یه چیز مشکل داشتم
حالا گوشیمو ریست میکنم و دوباره همه کار ها رو انجام میدم!ببینم چی میشه!
سوال بعدیم باز هم در مورد پچه هاست!هر بار فقط یکی شون رو میشه نصب کرد؟یعنی واسه نصب دیگری باید قبلی رو پاک کرد؟چه جوری؟
نمیدونم والا!
هر وقت با یه چیز مشکل داشتم
حالا گوشیمو ریست میکنم و دوباره همه کار ها رو انجام میدم!ببینم چی میشه!
سوال بعدیم باز هم در مورد پچه هاست!هر بار فقط یکی شون رو میشه نصب کرد؟یعنی واسه نصب دیگری باید قبلی رو پاک کرد؟چه جوری؟
درایو c رو که شما تو گوشی میتونی ببینی ....:46: ...... تو کامپیوتر رو نمیدونم چجوریه .....نقل قول:
ولی فک نکنم به هکر شدن مربوط باشه ....... :دی
چجوری ؟؟؟ :دینقل قول:
اینجوری دیگه احتیاج به صبر کردن نداریم تا بقیه هک کنن
من چون این کلاینت رو ندارم بنابراین با پچش هم کار نکردم ....نقل قول:
احتمالا" هر وقت نصبش میکنی این 2 تا گزینه رو داره : Patch ts و Unpatch ts
هر وقت تیک patch ts رو بزنی علامت تریال برداشته میشه و نمیتونی بازی نصب کنی ......
هر وقت تیک unpatch ts رو بزنی ، علامت تریال میاد پیش اسم بازیها و میتونی بازی نصب کنی ......
یعنی می خوای بگی علت موفقیت BiNPDA توی اینه که درایو C رو رو کامپیوترش دستکاری میکنه؟:44:نقل قول:
نه . . .منظورم این نبودنقل قول:
یعنی می خوای بگی علت موفقیت BiNPDA توی اینه که درایو C رو رو کامپیوترش دستکاری میکنه؟
یه ضرب المثل هست که میگه اگه اینوری نشد اونوری میریم
ببینید مابرای هک کردن باید install server رو بریزیم تو bin درسته ؟
ولی فایل های سیستمی رو از توی گوشی نمیشه دست کاری کرد ولی با کامپیوتر میشه (مموری گوشی رو با رم ریدر یا در حالت mass storage باز کنید می فهمید)
حالا اگه ما حافظه ی گوشی رو همین طوری مثل مموری باز کنیم می تونیم خیلی راحت فایل ها رو کپی کنیم
فکر کنم فهمیدی چه جورینقل قول:
چجوری ؟؟؟ :biggrin:
حالا مسئله اینجاست که جه طوری باید درایو c رو رو کامپیوتر دید
درسته هیچ ربطی به هکر شدن نداره همین طوری یه چیز گفتم:31:
بیخیال ........ :دینقل قول:
( با عرض معذرت از دوستان ؛ بحث تاپیک رو منحرف نکنید ....... ممنون .....:11: )
سلام دوستان
من وقتی میخوام بازی pro series GOLF رو بازی کنم تا چند دقیقه میشه بازی کرد ولی بعد از چند دقیقه میپره بیرون و یه ارور میده!دلیلش چیه؟
با سلام مجدد
آقا یه مشکل جدید منtrk رو داشتم پاک کردم دیگه نصب نمیشه میگه component is build in روی 6220 اینجوریه
من golf بازی نمیکنم ...... نمیدونم چه مشکلی داره ....... البته یه جایی شنیدم که به جای OK از دکمه 5 استفاده کنی ، درست میشه ......نقل قول:
trk میخوای چیکار ؟؟ secman با فرمت Sis دیگه به trk نیازی نداره .......نقل قول:
این Secman v1.1 با فرمت sis :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3235307&postcount=1
دوستان مشکل من هم با فیفا 09 حل شد!از راهنمایی هاتون هم متشکرم!:31:
(به خاطر استفاده از یک تم دلخواه بازی اجرا نمیشد.وقتی تم پیش فرض گوشی رو انتخاب کردم بازی اجرا شد):5:
اولا سكمن رو موبايلم اجرا نميشه
بعدشم كي از سكمن حرف زد trk رو واسه يه كار ديكه لازم دارم
حالا كمكم كنيد
اولا" كه اينجا تاپيك مشكلات نيست...نميئونم چرا يه عده رعايت نميكنند...نقل قول:
دوما" دوست من شما بايد موقع نصب پچ 1345 unpatch رو انتخاب كني تا علامت تريل برگرده و بتوني بازي نصب كني...:46:
شاد باشي:40:
اگه اجرا نميشه گوشيتو زيادي آپديت كردي و اون fw هك نميشه...اگرم شما با سكمن كاري نداري اشتباه اومدي..بايد بري قسمت هك گوشي هاي موبايل...نقل قول:
شاد باشي:40:
--------------------------
دوستان من يه چند روزي هستم...كسايي كه جواب نگرفتند...ميتونند دوباره مطرح كنند...
البته بازي از مجيد عزيز تشكر ميكنم...كه زحمت ميشه...:11::10:
من ورژن قدیمی کلاینت رو دارم(1318).میخواستم بدونم که مگه این دوتا ورژن با هم فرق زیادی هم میکنند؟
مثلآ عدم اجرای بازیهای جدید روی ورژن قدیمی یا اجرای بهتر بازی ها و...:13::20:
بهتر كه مسلما" هست...مهمترينش بالا اومدن كلاينت در عرض 2-3 ثانيه هست...تنها تفاوت و مشكلش همين پچ هست كه واسه هر بار نصب بازي بايد unpatch كنيد...نقل قول:
خودم الان 1345 دارم...
پس حالا یونس جون اومدی دوباره سوالم رو مطرح میکنم!البته مجید جون هم لطف کردن و پاسخ دادن ولی مشکل ما حل نشد:
من وقتی میخوام بازی pro series GOLF رو بازی کنم تا چند دقیقه میشه بازی کرد ولی بعد از چند دقیقه میپره بیرون و یه ارور میده!دلیلش چیه؟
دستت درد نکنه ولی هیچ کس نگفت با این پیغام component is build in چی کار کنم ؟نقل قول:
من قبلا چند بار نصب کرده بودم ولی الآن نمیشه:18:
------------------------------------------------------------------------
داداش آواتارت چشممو گرفت لینک عکس برگشو نداری؟نقل قول:
پس حالا یونس جون اومدی دوباره سوالم رو مطرح میکنم!البته مجید جون هم لطف کردن و پاسخ دادن ولی مشکل ما حل نشد:
اگه نداری یه زحمت بکشی آپ کنی ممنون میشم
نه!
متاسفانه پاک شد!اگه تونستم دوباره گیر میارمش!
این روش رو امتحان کن :نقل قول:
احتمالا" جواب بده .........کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258461
آقا من بازی Asphalt رو دانلود کردم و مثل بقیه بازی ها اومدم نصبش کنم که موقع preparing installition میپره بیرون!
دلیل چیه؟
مجید جون.یونس جون تورو خدا کمک!
آقا ما یهو هوس کردیم 1345 رو جایگزین 1318 بکنیم.گوشی رو فرمت کردم.طبق دستورات نسب دقیقآ رفتم جلو.وقتی میخوام کلاینت رو نصب کنم آخرین پیامی که قبل از نصب میاد اینه:Cannot install.Device is not compatible with N-Gage. تا اونجایی که من میدونم گوشی رو هک میکنیم که این پیام رو نده!حالا قضیه چیه؟:13:(به نظر خودم مشکل از کلاینته)چون حتی سکمن رو با روش قدیمی و ورژن قدیمی هم امتحان کردم ولی نشد که نشد.حلا هم به خودم قول دادم اگه نیومد میرم گوشیمو میفروشم یه جاوا میخرم تا از دست هر چی کرکه راحت بشم!:27:
سلامنقل قول:
اتفاقا منم همین مشکلو دارم:19:
گوشیمم 5700
هم ورژن ریپک شده هم ورژن اصلی رو نصب کردم
ورژن اصلی همین ارورو میده
ریپک شده ارور Unable to install میده
خواستم بدونم کسی یه لینک دیگه از ریپک شده نداره؟؟ :20:
شما unpatch نکردینقل قول:
آقا من بازی Asphalt رو دانلود کردم و مثل بقیه بازی ها اومدم نصبش کنم که موقع preparing installition میپره بیرون!
دلیل چیه؟
فایل installserver رو گذاشتی ؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بازي گلف مشكل داره كلا"...ولي من شنيدم ميتوني با نصب v1.00 (نه !.01 1.02 1.03 ) درست ميشه...اگه پيدا كنم برات ميزارم...خودتم بگرد...
بيد گوشيو هك كني تا ديگه كاري به حواشي برنامه از قبيل تاريخ و سازگار بودن نداشته باشه...اونم از راه installserver ...نقل قول:
یونس جون من installserver رو هم نصب کردم(c:\sys\bin) ولی بازم این ارور رو میده!حتی یه بار گوشی رو هک کردم 1345 نصب نشد.بعدش 1318 رو امتحان کردم به راحتی نصب شد!:41:نقل قول:
مشکل داره؟پس چرا زودتر نگفتین که با دایال آپ اون همه رو دانلود نکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
منظورت از v1.00 چیه؟همون بازی گلف؟
چرا اتفاقا!un patch کردم و و گزینه ی trial هم برگشت ولی مشکلم حل نشده...:19::19:نقل قول:
دیگه چکار کنم؟
ظاهرا یه مشکل اعصاب خورد کن شده!!
دیگه هیچ بازی روش نصب نمیشه؟
راستی شاید بد unpatch کردم!نه؟طریقه ی un pathc مگه این نیست که اون پچ رو نصب کنیم و تیک unpatch بذاریم بمونه!همون تیک دومی!!
حالا اگه کلاینت رو پاک کنم و دوباره نصب کنم درست میشه یا نه؟
از اول هم حدس ميزدم 1345 دردسرش بيشتر باشه..با اصرار دوستان تو پست 1 گذاشتم...نقل قول:
واسه اينكه آرشيو كامل باشه گذاشتم..البته اينم بگم..واسه خيلي ها مشكل نداره و واسه منو شما مشكل داره..نقل قول:
شما همون 1318 رو نصب كن...منم پست اول رو ويرايش ميكنم تا همه 1318 داشته باشند...نقل قول:
یونس جان یه چیزه تازه فهمیدم.من 1318 رو از سایت ان گیج برای n95 دانلود کردم بعد هنگام نصب متوجه شدم 2تا نصب داره.اولی خیلی سریع پر میشه بعد دومی در حالی که آیکون ان گیج گوشه تصویر میاد نصب میشه.همین رو خواستم روی 6120 نصب کنم.جواب نداد.همون ارور رو داد.ولی اون کلاینت 1318 که تو گذاشته بودی یه مرحله نصب بیشتر نداشت.(فکر کنم هک شده بود).راحت روی 6120 وn95 نصب شد.حالا این 1345 هم دو نصبیه.تو روی 82 راحت نصب میکنی ولی ما...(فکر کنم این کلاینت هم باید هک بشه).:10:
اگه منظورت همون Repack هست...شده..ولي مشكل داره...نقل قول:
زدی تو خال.منظورم دقیقآ همینه.اگر کسی 1345 رو روی گوشی هایی که براشون کلاینت عرضه نشده (مثل 6120)تونست نصب کنه یعنی من اشتباه کردم. :27:نقل قول:
راستی وقتی 1318 رو میخواهید نصب کنید اگر دقت کنید قبل از نصب نوشته:N-Gage-skanobs Repack
ولی یونس جون لینک 1345 که مربوط به خود سایت N-gage یعنی کلاینت های خودشو ریپک کرده؟:18:
نه...كلاينت 1345 كنوني سايت اصلي براي گوشي هايي هست كه ساپورت رسمي ميشند...Skanob هم اينم ريپك كرده تا به همه سري 60 ها بخوره...نقل قول:
پس بی زحمت یونس جون دنبال 1345 Skanob شده برو.ممنون از راهنمایی های خوبت!:11::40:
هنوز نكرده...يه بابايه ديگه اي كرده بود..كه درست حسابي جواب نميداد...:41:نقل قول:
نكته: از دكمه تشكر استفاده كنيد...:بهمن
سلام.
بعد از فرمت گوشیم وقتی کلاینت و بازی ها رو نصب کردم دیگه هیچ برنامه و بازی اجرا نمی شد به جز سکمن و برنامه های اصلی گوشی حتی کلاینت !!!!!
و با ریست هم درست نمی شد ولی اگه همون برنامه ها یا برنامه های جدید رو دوباره نصب می کردی اجرا می شد !!!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوري مستر ريست كردي؟ مشكل از كلاينت نبايد باشه...1318 رو نصب كن..نقل قول:
مستر ریست که نکردم.خاموش روشن کردم :31:نقل قول:
کلاینت هم 1318 بود.اینقدر از 1345 بد شنیدم که ...
سلام دوستان,
به نظر شما کلاینتی که توی سایتn-gage هستش بازی هارو بهتر اجرا نمیکنه؟
با اجازه داش یونس:
N-gage 2 installer v1.10(1345)fixes and cracked by BiNPDA
[HTML]http://rs308.rapidshare.com/files/164479735/Fixed2_N-Gage.Fixes.v1.10.1345.S60v3.SymbianOS9.Unsigned.Cr acked.Read.NFO-BiNPDA_By_DeltaFoX.rar[/HTML]
داش یونس خودت زحمت بقیه کاراش رو بکش!:11: