خب من که نمی تونم ببینم یه عکس ازش بگیر ببینیم:46:نقل قول:
Printable View
خب من که نمی تونم ببینم یه عکس ازش بگیر ببینیم:46:نقل قول:
کد:http://p30sampad.persiangig.com/Images/Untitled.gif
حالا کسی نگفت چطور میشه امتیاز هجومی رو بالا برداااا!؟
Very Important Personنقل قول:
من تعجب میکنم شما چرا از Beyond استفاده میکنید. انقدر خر تو خره که دیگه یادت میره چه جوری بازی کنی.:13:
اینو که میدونم معنیش چیه! فقط نمی دونم تو این بازی یعنی چی!؟نقل قول:
Very Important Person
من تعجب میکنم شما چرا از Beyond استفاده میکنید. انقدر خر تو خره که دیگه یادت میره چه جوری بازی کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی کمک می کنه که! بعضی از کارای تراوین پلاس رو انجام میده
نقل قول:
درسته و مثل پلاس بعد از یه مدت قعط میکنن باید پول بدی تا خرج سرور در بیاد از انورم کار یو راحت میشه
نقل قول:
ابن یارو اسکریپت ریخته که خلاف قوانین انگار پلاس وصله:21:
اگه مولتی بفهمه میاد یه جریمت مینه توپ کلی وقت و هزینه کردی ساخختی میگه اجی مجی همه منابع وساختمانا 3سطح کم شه
:31:
دلت میخواد برو تو اینترنت اسکریپت تراوین رو سرچ کن البته نمی دونم واسه ورژن جدید اومده یا نه :41:
ورژن آخرشه!! :دی
آقا کسی لو نده ها!!!!
من همون s.owlia هستم، (اکانت جدیدمه) :دی
تو بازی هم همین معنیو میده دیگه. یعنی انقدر قوی میشی که دیگه همه میشناسنت مثلا میری تو Top 10، بعد میشی یکی از VIP ها.نقل قول:
نقل قول:
خیلی کمک می کنه که!
مخصوصا به مولتی هانتر.
نقل قول:
بعضی از کارای تراوین پلاس رو انجام میده
مثلا چه کارایی؟
کسی یه اتحاد قدرتمند تو جنوب غربی اسپید میشناسه به ما هم دعوت نامه بده
آقا من که دیوارم سطح 3، چرا هیچکی حمله میکنه تلفات نمیده؟
اقا چطوری از اتحاد کناره گیری کنم میرم رو سفارت کلیک میکنم ولی اونجا فقط یه لینک به نام نمایش اتحاد وجود داره و دیگه لینکی برای خروج از اتحاد نیست
دیوار فقط توان دفاعی نیوهاتو افزایش میده والسلامنقل قول:
نقل قول:
پس من چه جوری روی اینایی که بهم حمله میکننو کم کنم. البته فعلا یه 4-3 روزی هیچکی هیچی نمیتونه غارت کنه. ولی بالاخره باید یه جوری از خجالتشون دربیام دیگه:27:
شما تا میتونی مخفیگاه بزن و منابعتو افزایش بده بعد یه سرزمین متروکه تسخیر کن و نیرو کم کم تربیت کن و بفرس اونجا همزمان دیوار شهرتم ارتقاع بده اگه مهاجم ببینه هیچی نصیبش نمیشه بیخیال میشه .لااقل من که اینطوریم :دینقل قول:
اگرم خواستی روشو کم کنی یه هو نیروهایی که ساختی (بعد اینکه متناسب با حجم حمله بود) بیار تو شهر و ... :8:
در مورد دیوار شهر هم اگه صطحش بالا باشه (بالای 7 8 ) میتونه به تنهایی یکی دوتا تلفات بگیره! البته بعضی وقتا :دی
امتیاز هجومی وقتی بالا میره که طرفی که بهش حمله میکنین نیرو داشته باشه و کشتو کشتار بشه یعنی به معنی واقعی حمله باشه نه غارت.نقل قول:
lميري نمايش اتحاد بعد وقتي رفتي تو صفحه اتحاد تغييرات رو انتخاب كن بعد خروج از اتحاد.نقل قول:
دوستان با يه اتحاد نوپا تو سرور4 كه اول 2 نفربوديم زديم كل جنوب شرقي رو تغريبا تركونديم.جاتون خالي كلي غارت كرديم:31:.
نقل قول:
الان دو تامخفیگاه دارم یکی 10 یکی 7. منابعم به ترتیب 67، 74، 60، 44. آخرین 9 تا حمله ای هم که بهم شده هیچی غارت نکردن ولی باز بیخیال نمیشن.
سرزمین متروکه رو با آباده قاطی میکنم همیشه، میشه یه توضیحی بدی چه جوری باید بگیرم.
مگه نمیتونه به سرزمین متروکه حمله کنه؟
نقل قول:
اگرم خواستی روشو کم کنی یه هو نیروهایی که ساختی (بعد اینکه متناسب با حجم حمله بود) بیار تو شهر و ...
فکر خوبیه. چه سربازایی تولید کنم بهتره؟ فعلا فقط لژیون میتونم بسازم.
اقا من میخوام دارالفنون بسازم الان اولای بازیم تازه تولید منابعم به 110 رسیده این کارو بکنم یا نه میخوام شمشیرزن درست کنم چون ساخت سرباز لزیون خیلی پر هزینه هست ولی سرباز شمشیر زن کمی بیشتر از اون منابع برای تربیتش میخواد
منظورم همون آباده تسخیر نشده بود.بهتره گندم-آهن باشه چون رومن ها به آهن و گندم زیادی نیاز دارن.برای گرفتن اونا باید امارت قهرمان رو تا سطح 10 بروسونی بعد چند بار غارت کنی تا همه جکو جونوراش بمیرن :5: بعد با قهرمانت غارتش کنی که تسخیر میشه.نقل قول:
من یه اکانتی رو واسه باز سازی گرفتم توش اولین کاری که کردم ساختن 5 تا مخفیگاه بود(البته منابع اون زیاد بود) شما باید طوری تنظیم کنی که در حداکثر زمانی که نیستی مخفیگاهات گنجایش داشته باشد.
به نظر من شما این کارارو به ترتیب باید انجام بدی:
افزایش سطح مخفیگاه - افزایش منابع( تا هر کدوم رو حداقل به سطح 5 برسونی) - زره سازی - دارالفنون - تحقیق محافظ و ...
برای این کار باید سربازخانه رو به سطح 3 برسونی اسلحه سازی و دارالفنون سطح 5 هم لازم داری...نقل قول:
من این کارو تو اول بازی توصیه نمیکنم سرباز لژیون مناسبتره برای شروع چون هم قدرت حمله و هم قدرت دفاع قابل قبولی داره.
اسیاب همون اولش که ساختیم 25 درصد تولید گندم رو میبره بالا یا باید بهش لول بدیم
نقل قول:
منظورم همون آباده تسخیر نشده بود.بهتره گندم-آهن باشه چون رومن ها به آهن و گندم زیادی نیاز دارن.برای گرفتن اونا باید امارت قهرمان رو تا سطح 10 بروسونی بعد چند بار غارت کنی تا همه جکو جونوراش بمیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد با قهرمانت غارتش کنی که تسخیر میشه.
من یه اکانتی رو واسه باز سازی گرفتم توش اولین کاری که کردم ساختن 5 تا مخفیگاه بود(البته منابع اون زیاد بود) شما باید طوری تنظیم کنی که در حداکثر زمانی که نیستی مخفیگاهات گنجایش داشته باشد.
به نظر من شما این کارارو به ترتیب باید انجام بدی:
افزایش سطح مخفیگاه - افزایش منابع( تا هر کدوم رو حداقل به سطح 5 برسونی) - زره سازی - دارالفنون - تحقیق محافظ و ...
پس عمارت قهرمانو کی بسازم؟
به نظرت با چه سربازی آباده هارو غارت کنم بهتره؟ کسی میتونه به آباده هام حمله کنه؟
ممنون
نه آسیابو که اول ساحتی 5 درصد میده بعد 10 درصد و... .ده درصد به اونور از عهده گندم مورد نیاز برای ارتقاش نمیشه برومد!نقل قول:
عمارت قهرمانو باید به سطح 10 برسونی تا به دردت بخوره.با هر نوع سربازی میشه البته بستگی به نوع سرزمین داره تعداد جک و جونوراشو نوشته ,بهتره اول شبیه سازی کنی بعد حمله.فعلآ برای شروع بازی باید زیاد آنلاین باشی و مواقع حمله جاخالی بدی.نقل قول:
جاخالی بدم؟ یعنی چی؟نقل قول:
ای باباااااااااا
یعنی وقتی میبینی بهت حمله میشه نیروهاتو بفرستی جای دیگه پشتیبانی یا غارت :دی
اگه همینجور مخفی گاه بسازی از وسط بازی که رد شین باا کمبود جا برای ساخت مواجه میشید
اونوقت تمام این همه هزینه وقت رو که صرف ساخت کردین رو باید فراموش کنید و مخفی گاه تون رو خراب کنید
اونم که کلی وقت میگیره
آبادی ها تفاوتی در مورد حمله با ده ندارن البته گاهی بعضیا نیرو هاشون رو داخلش مخفی میکنن که موقع جاسوسی لو نره
کلآ ساختن مخفیگاه و ارتقا اون هزینه زیادی نداره و میشه گفت هزینش کمه.منم گفتم اگه زیاد آنلاین نمیشن برای شروع بازی این کارارو انجام بدن.نقل قول:
البته بعد اینکه قدرت کافی به دست آوردن باید تخریبشون کنن و بجاشون چیزای دیگه بسازن.
بستگی به موقعیت داره ممکنه یکی تولیدش کم باشه مدام هم بهش حمله بشه اونوقت ساختش دردسر داره من همیشه میگم از 3تا بیشتر نشه البته حرف یو هم درستهنقل قول:
یج.ری میگی انگار من تا امروز بزی نکردم حالا بار اوله می خوام بسازم میدونم خرجش کمه اما وقت تو این بازی ارزشش بیشتر از اینه اگه بتونن زود به زود آن شن منابع رو مصرف کنن تا چیزی نصیب کسی نشه دیگه نیازی نیست بیشتر از 2 3تا بسازن
البته همون 2 3 تا رو هم بعضیا بهش میگن باغبونی !!!
:31:
نقل قول:
بستگی به موقعیت داره ممکنه یکی تولیدش کم باشه مدام هم بهش حمله بشه اونوقت ساختش دردسر داره من همیشه میگم از 3تا بیشتر نشه البته حرف یو هم درسته
یج.ری میگی انگار من تا امروز بزی نکردم حالا بار اوله می خوام بسازم میدونم خرجش کمه اما وقت تو این بازی ارزشش بیشتر از اینه اگه بتونن زود به زود آن شن منابع رو مصرف کنن تا چیزی نصیب کسی نشه دیگه نیازی نیست بیشتر از 2 3تا بسازن
البته همون 2 3 تا رو هم بعضیا بهش میگن باغبونی !!!
به نظر من 2 تا مخفیگاه بسازی زیادم هست (البته تا وقتی که بتونی یه لشگر توپ بسازی).
بالاخره کسی جواب نداد میتونن به آباده یا سرزمینی که گرفتم حمله کنن یا نه؟
سلام
امروز یکی تو اتحاد ما بود هیچ اختیاراتی هم نداشت زد اتحاد رو داغون کرد
اسم اتحاد عوض کرد
اعضائ رو اخراج کرد و ....
میخواستم ببینم چه جوری این کار رو کرده
مگه میشه به همین راحتی هکش کرد
نقل قول:
از کجا فهمیدی کار اونه ؟
شدن که میشه کافی موسس بهش این اختبارو بده:21:البته تا این حد رو که اسم رو عوض کنه نمی دونم
بله به آباده اشغال شده هم میشه حمله کرد اگه حمله کنن انگار به یه مقداری از انبارت دسترسی داره برو بخون اگه اشتباه نکنم توی خود بازی هم نوشته یا برو تو فروم بازی بنویس متروکه :20:
یعنی سربازایی که توشن همه نفله میشن؟
برای بالا بردن رتبه هجومی باید سربازای مدافع رو بکشی هر سرباز 1 امتیاز داره.نقل قول:
ببینم این بحثی که داشتید و نباید مولتی بفهمه بحث چی بود بگید شاید به کار ما هم اومد.:46:
آره میگیم درخت کاری : دی به خاطر این گفتم زیاد بسازه که حتی واحد از منابع هم به آقا دزده نده تا بیخیال بشه.نقل قول:
این بحث کودتا هم دیگه اعصاب خورد کن شده آدم میترسه تو یه اتحادی عضو شه همه جا نامردی حرف اولو میزنه!
:دی بحث استفاده از اسکریپت های تراوین مثل Beyondنقل قول:
ببینم این بحثی که داشتید و نباید مولتی بفهمه بحث چی بود بگید شاید به کار ما هم اومد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش گفتنقل قول:
درسته موسس اتحاد این سوتی رو داده بود
در کل که اتحاد پوکید
سلام به همه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تازه میخوام این بازی رو شروع کنم...پیشنهاد میکنید کدوم سرور عضو بشم (میخوام ایرانی زیاد باشه!)
سرورهایی که travian.com میده بهتره یا travian.ir ؟
راستی برای یک تازه کار کدوم نژاد رو پیشنهاد میکنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چی هست خوردنیه؟ :31:نقل قول:
نه بابا، مثلاً یه سری شرت کات هایی از سرباز خونه، اصطبل و اینا رو برات میاره تو صفحه ی بازی . دیگه مثلاً باهاش میتونی بفهمی که مثلاً کی منابع برای ساختن یا ارتقاع سطح یه ساختمون رو بدست میاری (یکی از قابلیت های تراوین پلاس)نقل قول:
نوشته شده توسط Saeidraah
فاصله ی نیرو هات تا یه سرزمین دیگه رو خیلی آسون نشونت میده،
البته برای استفاده از این اسکریپت باید از موزیلا فایرفاکس استفاده کنی. (خداییش بروزر حقیه ! :دی)