وقتي يه فايل 2مگ رو تو 20 ثانيه دان ميكنه نشون دهنده اينه كه سرعت واقعيه كلا فايل هاي زير 2 مگ در عرض چند ثانيه دان ميشن حتي سرعت به 200 هم ميرسه بعد از دانلود 2 مگ سرعت مياد رو 10نقل قول:
وقتي يه فايل 2مگ رو تو 20 ثانيه دان ميكنه نشون دهنده اينه كه سرعت واقعيه كلا فايل هاي زير 2 مگ در عرض چند ثانيه دان ميشن حتي سرعت به 200 هم ميرسه بعد از دانلود 2 مگ سرعت مياد رو 10نقل قول:
من متوجه حرف شما میشم اما سرعت 200 کیلوبایت در ثانیه فایل 2 مگ رو در عرض 10 ثانیه دانلود میکنه البتهنقل قول:
سرعت اولیه دانلود هیچوقت پایدار نیست مثل این میمونه که با idm سرعت رو limit کنی و بعد از 20 ثانیه از حالت limit در بیاری سرعت تا 900 کیلوبایت در ثانیه هم میرسه ولی fake هست و پایدار نیست
کانکت و دیسکانکت کردن هم مجدد پشت سر هم باعث تداخل میشه که در برخی از مواقع ممکنه چند دقیقه هم دیگه کانکت نشه اینترنت
سلامنقل قول:
ship storm درست میگن برای همه همینطوری هست، مثل شلنگ آب میمونه دقیقا اگه دستت رو جلوش بگیری آب با فشار میاد میاد بیرون ، دلیل سرعت اولش هم اینه
البته شما تعداد connection ها رو باید به عدد 16 افزایش بدی ، مهمترین عامل برای افت سرعت همین هست
چون تا موقعی که یک فایل کم حجم رو با تعداد 8 کانکشن میگیرین براش کافیه ولی بیشتر از یک مقداری دیگه 8 تا کم هست و باید بیشتر باشه که IDM بیشترینش 16 هست
May you do well:40:
این فایل رو هرکاری کردم دانلود نشد. حتی با برنامه های مخصوص دانلود کردم فایل دانلودی کار نمیکنه. چیکارش کنم؟کد:http://www.yehabehghand.com/preloader-video.swf
سلام . نسخه ی IDM من build 8 هست و میخواستم به 15 ارتقا بدم اما چون توش لیستی از لینک ها و دانلود ها هستش میترسم که با پاک کردن برنامه اونا هم از بین بره و توی ورژن جدید خبری از آدرسهای دانلود نباشه .
حالا سوالم این هست که اگه با uninstall خودش برنامه رو پاک کنم و ورژن جدید رو نصب کنم اون ادرس ها سر جاشون هست یا نه ؟
میتونین با برنامه هایی مثل save flash یا flash capture هر فایل فلشی که در سایتهای مختلف میبینید رو دانلود کنید .نقل قول:
نه پاک نمیشه دوست من همه چیز سرجای خودش باقی میمونهنقل قول:
شما از همون منوی help گزینه ی check for update رو بزنی دیگه بقیه کارها رو به خودش واگزار کن
وقتی این گزینه رو میزنی اول ورژن جدید رو دانلود میکنه و بعد بلافاصله خودش نصب میکنه و تنها کاری که باید بکنی کرک مجدد هست که اون هم توی این تاپیک کمی قبلتر لینکش هست
Take Care:40:
با سلام
آقا من یه مشکلی دارم وقتی با idm یه فایلی رو دانلود می کنم وقتی دانلود به آخر فایل می رسه مثلا 99%
سرعت دانلود به شدت افت می کنه و نصف همان زمانی که فایی تا 99% طول کشیده زمان می بره تا تا 1% بقیه فایل دانلود شه
لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
به نظرم برنامه شما فایلهای دانلود رو فقط به 8 تیکه تقسیم میکنه
شما باید از Setting برنامه تعداد Connection ها رو به 16 افزایش بدین، بی تاثیر نیست
ولی کلا برای همه اینطوری هست ، برای اینکه وقتی که میرسه به آخرش ، بیشتر کانکشن ها تیکه ی مربوطه خودشون از کل فایل رو گرفتن و چون کل پهنای باند دیگه به آخرین تیکه هایی که در حال کپی هستن اختصاص پیدا نمیکنه طبیعتا سرعت هم کم میشه
با نرم افزار TCP optimizer هم حتما تنظیمات اینترنت رو بهینه سازی کنین ، خیلی تاثیر داره
با نرم افزار CCleaner هم هر سری که از مرورگر خارج میشین یکبار کل Cache و Cookie ها رو پاک کنین که جلوی سرعت رو میگیرن
همین کار رو کردم درست نشد.
واسه همه فایل ها؟ بعضی سرور ها معمولا از این مشکلات دارن واسه منم پیش میاد که راحل حل درستی ندیدم تا حالا...نقل قول:
حتی یک بار یه فایل رو دوباره از همون سرور دان کردم باز به مشل خورد رفتم از جای دیگه گرفتم بی هیچ مشکلی...
---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:22 AM ----------
تو idm چطوری باید کاری کرد دانلود ها اتوماتیک به queue اضافه نشن؟
دوستان این فلش با بقیه فلشهایی که دیدم فرق داره با این برنامه ها هم دانلود نشد. اگه میشه یکی یه نگاه بهش بندازه ببینه میتونه راهنمایی کنه یا نه
دوستان راه حلی هست که وقتی رو فایلی کیلیک میکنی تو idm مستقیما باز بشه؟
یعنی properties باز نشه؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست من عجب گیر عجیبی دادی ها !!
نه متاسفانه این خصوصیت برنامه هستش، مگه اینکه برنامه رو Edit کنیم!
میثم جان منظورت از اتوماتیک چی هست شما اول لینک دانلودت رو بذار تو IDM بعدش همه رو به صف هایی که می خوای انتقال بده.نقل قول:
موفق باشي :40:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
شما می تونی کلیک راست کنی و OPEN رو انتخاب کنی یا با همون دابل کلیک که می کنی از پنجره ای که باز می شه پایین گزینه ی OPEN رو انتخاب کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط aga hadi
دوستان راه حلی هست که وقتی رو فایلی کیلیک میکنی تو idm مستقیما باز بشه؟
یعنی properties باز نشه؟؟؟
دوست من شما از برنامه ی IDM منوی DOWNLOADS گزینه ی OPTIONS رو انتخاب کن و از تب GENERAL ، اون پایین اون قسمت که نوشته CUSTUMIZE IDM MENU ITEMS IN CONTEXT MENU OF BROWSERS گزینه ی EDIT رو بزن و از هر دو تبی که باز می شه (بسته به مرورگرت) همه ی تیک ها رو فعال کن.نقل قول:
دوستان یه کرک می خواستم ماله نسخه آخر IDM
Internet download manager 6.07 bulid 15 Crackنقل قول:
www.mediafire.com/?sivh75jjs7228ft
البته این مربوط به تاپیک ورژن هاش میشه نه اینجا
چرا عصبی میشی دوست من؟؟نقل قول:
مگه پرسیدن جرمه؟ :40:
دوست خوبم به نظر شما من عصبی شدم...؟!نقل قول:
نه بابا باور کنین من تنها کسی هستم که هیچ وقت عصبی نمیشم توی این فاروم!
اما سوالتون عجیب هست چون همون طور که عرفان هم گفت با یک راست کلیک و Open میتونین این رو انجام بدین ولی شما خواستین که با یک کلیک روی خود فایل باز بشه، خوب همونطور که میدونید برنامه ی IDM اینقدر آپشن نداره که بشه همچین کاری کرد!
من معذرت میخوام اگه تعجبم رو درست نشون ندادم!
سلام
توی idm وقتی فایل یا فایلهائی رو مدنظر قرار میدم برای دانلود توی مثلا 3 ساعت دیگه و همه تنظیمات تاریخ و ساعت رو درست میزنم پس از زدن دگمه استارت بی درنگ دانلود شروع میشه و وقتی استارت رو هم نمیزنم و پس از درست کردن تنظیمات apply رو میزنم و کامپیوتر رو روشن میزارم نیز دانلودی سر موقعی ای که خواستم شروع نمیشه
چیکار باید بکنم برای این مهم ؟؟؟
درودنقل قول:
ببین شما آخرین ورژن برنامه رو بزار آپدیت بشه،
باید برسه به IDM 6.07 Bulid 15 یا اینکه IDM 6.08 که آخرین ها هستن
بعد تنظیمات رو هم مث این اعمال کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مث این تنظیمات هم که میدونی خودت روی Start now دیگه کلیک نکن و بزار خودش به موقع شروع میکنه
دوست من شما فایل هات رو به یک صف واحد جدید منتقل کن و تنظیمات رو مثل عکسی که دوست خوبم امین قرار داده تنظیم کن فقط سمت چپ تو صف ها این تنظیمات رو روی صف جدیدی که ایجاد کردی اعمال کن.نقل قول:
اشتب شد پاک شود لطفا
بازهم نشد. شما صفحه رو باز کن بذار لود بشه. نگار جواهریان داره تاب میخوره و با حرکت موس جلو عقب میره. فایل دانلودی ولی اینطور نیست و کامل دانلود نمیشه. با 4-5 برنامه مخصوص دانلود کردم بازم نشد. یه امتحان بکننقل قول:
سلام .
همونطور که میدونین هر از چند گاهی adsl برای چند دقیقه یا چند ساعت ! قطع میشه . اخیرا چند تا فایل حجیم که هر قسمتش 500 مگ هست رو برای دانلود توی صف IDM گذاشتم .
حالا سوالم این هست موقعی که adsl موقتا قطع میشه و IDM برای این فایلها error رد میکنه ( بعد از اون تعداد دفعاتی که توی scheduler برای تلاش مجدد واسه دانلود براش تعریف کردیم ) وقتی تمام فایلهای توی queue ارور خوردن دوباره idm میاد از اولین فایل توی صف شروع به تلاش برای دانلود کنه ؟
سلامنقل قول:
نه دیگه اگه مث این باشه که سیستم خاموش میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به برنامه ای که بهش میدین داره
سلام . ممنوننقل قول:
پس یعنی اگه برای همه ی فایلهای توی صف ارور رد کرد اون موقع دانلود رو تموم شده میدونه ؟ و اگه دو تا تیک آخر رو زده باشیم ، کامپیوتر خاموش میشه ؟!
اگه اینطوری باشه فکر کنم جلوی number of retries ...... باید یه عدد خیلی بزرگ بنویسم ؟!
بله تموم شده میدونه و اگه اون دو تا تیک آخر باشه خاموش میشه سیستمنقل قول:
ولی بهتره که تعداد تلاشهارو زیاد نکنی میدونی چرا ؟
چون اون تلاش برای هر فایل در صف هست
به عنوان مثال فرض کن 5 تا فایل داخل لیست دارین ، به فایل دومی که میرسه ارور میده ( فرض کن شما تعداد تلاشهارو گزاشتی مثلا 100 بار) و 100 بار تلاش میکنه و باز هم نتیجه نمیده مثلا به خاطر اینکه لینک فایل عوض شده ولی مثلا فایلهای 3 و 4 و 5 می مشکلی ندارن و دانلود میشن، اینطوری کلی زمان هدر میره الکی !
بهتره همون 20 یا 15 بزارین تازه بازم زیاده!
من اون عدد بزرگ رو برای موقعی که adsl قطع باشه پیشنهاد دادم درغیر این صورت حرف شما درسته
ولی وقتی adsl قطع باشه ، چاره ی دیگه ای ندارم چون مطمئنم همه ی لینکا سالمن .البته وقتی که اینترنت قطع باشه به نظرم مدت زمانی که تلاش برای ارتباط مجدد میکنه خیلی کمتر میشه . شاید توی 10 دقیقه 70 بار retry کنه !
حالا باید مثل اینکه سرم بیاد ببینم به چه شکله !
دوستان من 256 مخابرات دارم. سرعت دانلودم از لینک مستقیم حدود 25-30 هست که نرمال هست ، ولی سرعت دانلود تورنتم به شدت کم هست (در حد نهایتش 10-15)
بقیه هم همین مشکل را دارند؟
راه حل چیست؟
(خونه قبلی که بودیم هم 256 مخابرات داشتم و تورنت سرعتش خوب بود)
uTorrent 2.2.1
سلامنقل قول:
خاصیت تورنت همینه چون دانلود رایگانه
ولی یک سری راههای هست که لینک تورنت رو تبدیل به لینک IDM کنی که با سرعت بیشتری بگیرین
راهش تقریبا زیاده توی گوگل سرچ کن پیدا میکنی
این یه سایت واسه مستقیم کردن لینکه تورنته فک کنم. همنجوری واسه اون دوستمون میزارم شاید به کارشونم بیاد
کد:http://www.torrent2exe.com/
سلام
من وقتی گزینه همسانسازی پیشرفته را میزنم این خطا رو میده . چکار باید بکنم ؟
از آخرین ورژن هم استفاده میکنم
ببخشید ظاهرا اشتباه تاپیک زدم
سلام
من وقتی گزینه همسانسازی پیشرفته را میزنم این خطا رو میده . چکار باید بکنم ؟
از آخرین ورژن هم استفاده میکنم
سلامنقل قول:
دوست من شما این رو گزاشتین روی فارسی من که هیچ چیز متوجه نشدم ، لطفا زبان رو انگلیسی کنین!
ولی اینطوری که این میگه این راهها رو چک کنین:
با یوزر Administrator وارد ویندوز بشین و دوباره امتحان کنین.
این که میگین آخرین ورژن رو دارم یعنی چند هست ؟ آخرین ورژن الان 6.07 build 15 هست مال شما همینه؟
بهتره که برنامه رو کلا ببندین ( از پایین گوشه ی سمت راست روی تسک بار ) و دوباره که میخواین بازش کنین اینطوری بازش کنین:
روش راست کلیک کنین و گزینه ی Run as administrator رو بزنین.
در آخر هم یکبار از طریق safe mode امتحان کنین برنامه رو ببینین همون مشکل رو داره یا نه
1- با یوزر ادمین هم تست کردمنقل قول:
2- بله همون ورژن هست
3- safe mod رو تست نکردم . چطوری ؟
وقتی سیستم رو روشن کردی همون لحظه که مثلا میخوای کلید Delete رو بزنی جاش کلید F8 بزن و از لیستی که میاد این رو انتخاب کن:نقل قول:
Safe mode and network
شبیه این هست که انتخابش میکنی
ضمنا برنامه رو همون طور که گفتم باز کن ( راست کلیک و Run as adminstrator )
نهایتا برنامه رو پاک کنین و دوباره نصب کنین اگه همه ی این ها جواب نداد.
با تشکر فراوان
لطفا کرک جدید هم بگذارید
نشد
ولی مشکلم رو با یک افزونه حل کردم
با اولین افزونه توی آدرس زیر به راحتی idm رو میاره داخل کروم. چون مشکل من فقط با کروم بود
کد:https://chrome.google.com/webstore/search/idm?hl=en-US
سلامنقل قول:
خیلی ممنونم که حالا میگین مشکلتون با کروم بود!
تا حالا فکر میکردم فایرفاکس مشکل داره
کروم راهش رو کاملا میدونم اگه میگفتین بهتون میگفتم ، راهش هم یکم فرق داره با فایرفاکس
در کل بازم مرسی♠♠♠♠