شما اين نرم افزار رو نصب کن مشکلت حل ميشه :نقل قول:
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=2&Title=Trojan%20Remover%206.8.1%20Build%202594
Printable View
شما اين نرم افزار رو نصب کن مشکلت حل ميشه :نقل قول:
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=2&Title=Trojan%20Remover%206.8.1%20Build%202594
درود به عزیزان محترم
سیستم عامل loptop من xp هست و از دیروز دیگه اجازه نمیده کاری انجام بدم.
یه ویروسی به نام xp defender رو سیستمم نصب شده و تمام سیستمو قفل کرده از جمله ( run , regedit , folder option , task manager ... و مهمتر اینکه اجازه نمیده فایل با فرمت .exe , .msi , (اجرایی ) کار کنه !!!
با تشکر از عزیزان محترم ، لطفا راهنمایی بفرمایید .( دسترسی به نصب مجدد win ندارم )
و اگر ممکنه فایل تعمیر رجستری که اسمش یادم نیست لینکشو بفرستید .
با تشکر
نقل قول:
اگر نصب مجدد ویندوز نمیتونید بکنید بهترین کار الان استفاده کردن از انتی ویروس بوت هست.
شما دیسک نجات کسپرسکی رو روی cd رایت میکنید و سیستم رو باهاش بوت میکنید.
برای این کار باید کسپرسکی رو روی سیتم دیگه نصب کنی و از خود محیط نرم افزار ایمیج بوت رو دانلود و سپس رایت کنی !
اگر نمیتونی توی یه سیستم دیگه دانلود کنی... من این ایمیج رو فقط در لینک زیر دیده ام که باید عضو بشی تا دانلود کنی
دیسک های نجات دیگه ای هم در سایت هست مثل آویرا و نود32کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=575&Title=Kaspersky-Rescue-Disk-8.8.1.36-Build-2010-03-15
دیسک نجات هم باید اپدیت باشه که اگر از خودت دانلود کنی اپدیت کامل بهت میده و این سایتی که بهت معرفی کردم هم اپدیت میذاره همیشه.
سلام...من آنتی ویروس nod32 آپدیت شده رو دارم ولی ویروس autorun.inf و ji83j.exe رو نمیشناسه...باید چکار کنم؟:41:
هرکاری میکنم پاک نمیشه...کـــــمــــــک
نقل قول:
فایل autorun.inf به تنهایی ویروس نیست. این فایل برای اتوران در آوردن و خودکار نصب شدن ویروس ریسایکلر استفاده میشه و به تنهایی موردی نداره.
در مورد دومی احتمالا ویروس هست یا به علت وجود خطا نود32 شما درست اپدیت نمیشه و یا این در دیتا بیس نود هنوز نیومده و ناشناخته هست.
شما انتی ویروس های دیگه رو امتحان کنید برای مثال کسپرسکی.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
اگه فایل های exe رو سیستم شما اجرا نمیشه احتمالا ویروس سالیتی دارید که می تونید تو وبلاگ من راه حل پاک کردنشو پیدا کنید
پیشنهاد من برای پاکسازی سیستم خودتون دانلود و اجرای فایل زیره که ابزار پاکسازی از ویروس شرکت کسپرسکای هست
وبلاگ من:
لینک دانلود ابزار پاکسازی کسپرسکای:کد:www.max2ls.blogfa.com
کد:http://hotfile.com/dl/27505620/805ae98/setup_9.0.0.722_06.02.2010_09-23.exe.html
من هم چنین مشکلی دارم حتی اجازه دانلود فایل exe رو نمیده چطور این فایل رو دانلود کنم؟نقل قول:
برای اینکه بتونین آنتی ویروس بنصبید فایل زیرو دانلود کنید
بعدش حتما اون ابزاری رو که بالا معرفی کردم دانلود کنید و سیستمو باهاش فول اسکن کنیدکد:http://support.kaspersky.com/downloads/utils/salitykiller.zip
نکته:
بعد از اجرای فایلی که دانلود کردید هیچ فایل exe اجرا نکنید تا پایان اسکن سیستم
مشکلی بود خبر بدین
سلام،
میخواستم یه کمک کوچولو بهم بکنین...
راستیتش من متوجه یه فایل به نام "kmj" که بصورت exe هستش در تمامی درایوهام شدم...
احتمال دادم که این یه ویروس باشه، ولی از اونجایی که هیچ مشکلی تو سیستمم ایجاد نشده بود، شکم داشتم.
تو سایت های فارسی زبون که اثری از یه همچین فایلی نبود،
توی مابقی سایت ها متوجه شدم که این یه ویروس که تا حدودیم نادر چونکه اغلب آنتی ویروس ها قادر به شناساییش نیستن،
حرف های ضد و نقیضیم در رابطه با مشکلاتی که بر سیستم ایجاد میکنه و راه های از بین بردنش زده بودن.........
حالا اگه ممکنه شما یه کمکه کوچولو به من بکنین.
ممنون
نقل قول:
انتخاب یک انتی ویروس مثل نود32 / کسپرسکی / نورتون / آویرا / آواست =====> سپس نصب و بعد اپدیت کامل تا امروز و بعد اسکن.
حتما انجام بدین
سلام من شهروزم و یه مشکل دارم و اونم اینه که داخل درایو D نمی تونم پوشه درست کنم ولی در داخل یکی از پوشه ها در داخل همان درایو می شود پوشه درست کرد . مشکل درست کردن پوشه در ریشه درایو است . به نظر شما من چه کار کنم . با تشکر
این پیغام را هم می دهد :
داداش پیغامی که گفتی کو؟نقل قول:
سلام...
بچه ها از امروز کامپیوترم یه مشکل جدید پیدا کرده...هر چی از فولدر آپشن میزنم که فایل های هیدن نمایش داده نشن نمیشه...یعنی اونو میزنم که فایل های هیدن رو نمایش نده ولی وقتی یه بار مای کامپیوتر رو باز و بسته میکنم دوباره همه فایل های هیدن اونجا هستن..
چیکار کنم؟
با کسپر اسکای فول آپدیت هم ویروس گیری کردم....
اگه کسپرسکی اپدیت اسکن کردی حالا وقته اینهنقل قول:
پسورد فایل:کد:http://dl.---------.com/Files/Software/RRT_Enterprise_5.0.0.14_---------.com.exe
کد:www.---------.com
آقا نشد...با اون نرم افزاری که شما گفتی هم چک کردم 3 تا malware پیدا کرد و نابود کرد ولی بازم فایلهام هیدن نمیشن...
تو اون نرم افزاره همه خونه ها خاموشن...
چکار کنم؟
نقل قول:
یک نکته مهم رو باز توجه کنید.
کسپرسکی کاملا اپدیت بوده یا خیر؟ یعنی حتی 1 هفته هم گذشته باشه تاثییر داره. شما کسپرسکی تا امروز اپدیت کنید و البته اکسپایر هم نشه بعد از اپدیت بعد اسکن. تا وقتی که ویروس باشه روی سیستم نمیشه درستش کرد.
حالا اگه برید قسمت فولدر اپشن اون پایین یک گزینه داره restore default در تمام تب ها این رو بزنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
حتما کسپرسکای رو آپدیت کنید و بعد اسکن کنید
برای حل مشکل show hidden files هم به وبلاگ من که پایین نوشتم یه سری بزنی بد نیست
ممنون دوست عزیز..من هر بار که به نت کانکت میشم آیکونه کاسپر بغل ساعت مینویسه Update is running..البته هر بار نه...ولی هر روز یه بار مینویسه...منظورتون از آپدیت همینه؟نمیشه طوری فهمید که :امل آپدیت هست یا نه؟نقل قول:
اکسپایر نشده هنوز...الان دوباره میزارم آپدیت بشه بازم میام اینجا////
بازم ممنون از شما و دوست بالایی
بچه ها سلام..
امروز 3 بار کاسپر رو آپدیت کردم...3 بار هم فول اسکن کردم...ولی بازم فایل هام هیدن نمیشن...
چه از اون موقع که فایل های هیدن رو نشون نمیداد...چه از الان که هر کاری میکنم هیدن نمیشن...
با اون نرم افزار هم بازم اسکن کردم...هیچی نشد..
خواهشا یه راه دیگه بگید...خیلی مهمه...ممنون
نقل قول:
شما این کارو کردید؟
در تمام سربرگ های فلدر آپشن گزینه restore default رو زدید؟
اگه انجام دادید و نشد:
شما که همه مسیر هارو امتحان کردید این هم امتحان کن نتیجه رو بگو.
امیدوارم مشکلت حل بشه.
lموقع اجرا برنامه ای باز نباشه بهتره حتی خود انتی ویروس هم خارج کن.کد:http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
نقل قول:
بله دوست عزیز...100 بار زدم...ولی تا پنجره رو میبندم دوباره میام تو مای کامپیوتر و یکی از درایو ها میبینم همشون دوباره از حالت هیدن بیرون اومدن...
باشه..اینم امتحان میکنم..خبر میدم..
راستی با Malwarebytes' Anti-Malware هم چک کردم..چندتا تروجان و malware پیدا کرد ولی بازم درست نشد..من با کسپر چند بار اسکن کردم..چرا اون این تروجان ها رو پیدا نکرد؟؟؟
نقل قول:
اونهایی که این برنامه پیدا کرده ویروس نیست اونها کرک و پچ بودن :46: این برنامه کرک کشه بیشتر.
نشد//////////////////////////// Sh*********it
فکر کنم دیگه این آخرین راه بود...
به هر حال از دکتر هانیبال عزیز و آقای جکس ممنونم که کمک کردن...فکر کنم باید منتظر بمونم تا راهی واسه نابودی این ویروسه سمج پیدا بشه....
موفق باشید
سلام بچه ها...
بچه ها فکر کنم درست شد..امروز کاسپر یه بار دیگه آپدیت شد..با خودم گفتم یه بار دیگه هم اسکن کنم..اسکن کردم درست شد...
ولی یه مشکل جدید پیش اومده
یه فایلی توی یه درایو داشتم که چند وقتی بود اسمش عجیب غریب شده بود..یعنی فقط علامتهای عجق وجق بود...الان که اسکن کردم مثل اینکه اون فایل کلا با محتویات داخلش ناپدید شده..البته حجم اون فولدر مثل قبله ولی دیگه اون فایلهم توش نیست...راهی نیست که اونا رو برگردوند؟
اگه کسپر پاک کرده باشه توی قسمت گزارشی که دیلیت شده ویروس ها بری اون جا روی هر فایلی که ویروس بوده و پاک کرده کلیک راست کنی گزینه ریستور داره. میتونی هرفایلی بخواهی بر گردونی.نقل قول:
اگه خود به خود پاک شده بهترین برنامه اینه:
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=100&Title=GetDataBack-for-NTFS-4.0.0.2
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=99&Title=GetDataBack-for-FAT-4.0.0.2
هانیبال جان دستت درد نکنه..شما رو نداشتیم چیکار میکردیم؟
درست شد...با اون نرم افزاری که معرفی کردید اومد........کل دیشب داشتم به محتویات اون فایلم فکر میکردم که نکنه دیگه نیاد...خیلی واسم مهم بودن...
به هر حال واقعا متشکرم...
با سلام ویروسی جدید با نام explorer.exeبه شکل hidden در فلش ظاهر میشه .هر دفعه با کاسپر پاکش میکنم.ولی دفعه بعد که با فلش میزنم دوباره میاد چیکار کنم؟
نقل قول:
کسپر رو اپدیت کنید تا امروز. همین.. :40:
دوباره میاد ؟! یعنی از جای دیگه میاد سیستم دیگه ؟! کاریش نمیشه کرد که.
اما اگه سیستم خودت هست. برو توی فولدر آپشن تیک های این قسمت رو این طوری که من کردم بکن نیگا یکیش رو گذاشتم یکیش رو برداشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد باید بری توی فلشت و هرچی هیدن هست و سطل آشغالیه رو پاک کنی.
تمام.
با سلام .من با روشهای گفته شده مشکل اوتو ران و شو هیدن فایلز رو حل کردم ولی با هر بار ری استارت شدن مجددا به همون صورت قبل بر می گرده.از دوستان کسی روش جدیدی سراغ نداره؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز الان چند وقتی به اینترنت وصل میشه 35kولی هیچ سایتی باز نمیشه مشکل از کجاست؟اگر باز شه بعد از 10 دقیقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟م مکن کار همین ویروس باشه
اگه اپدیت باشه نه مشکل از ویروس نیست.نقل قول:
یکی از مشکل های رایج اینه که اکثرا نرم افزار های ------ رو نصب میکنند مثل التراسارف و غیره و غیره. بعد این نرم افزارهای ------ مرورگر رو عوض میکنه و در نتیجه مشکل ایجاد میشه.
شما باید به قسمت ------ مرورگر برید و همه رو نو ------ کنی.
نشد باید یک مرور گر جدید نصب کنی فایرفاکس / اپرا گوگل کرم و ... همشون عالی هستن.
سلام به همه ی دوستان من سیستمم یه ویروس گرفته اسمشم نمیدونم ولی به محضه اینکه سیستم رو روشن میکنم 60 ثانیه میشمره و شات دون میکنه
کسی هست که بتونه کمک کنه ؟
آنتی ویروست چیه ؟ اپدیت هست ؟ تاریخ دیتابییسش؟نقل قول:
از سیف مد بیا و انتی ویروس رو نصب کن بدون دبل کلیک همون جا هم اپدیت کن. !
نشد باید یک دیسک نجات خوب و اپدیت از یک انتی ویروس مناسب رو دانلود کنی توی سیستم دیگه بعد بوت کنی و مکشلت 100 حل میشه.
سلام.من با ویروس اتوران سرو کار داشتم کلی هم باهاش ور رفتم و پاکش کردم و الان ویندوز 7 ریختم.فکر کنم سیستمم دوباره ویروسی شده باشه.توی درایو c که میرم اون فابل اتوران نیست اما این فولدر ها هستند:documents and setting و recycle.bin که باز نمیشن.یه برنامه هم دارم به اسم autorun virus remover که ویروس های مخصوص فلش ها رو میشناسه.اون میگه که سیستم ویروسی نیست و و eset هم میگه ویروسی نیست.اون فلدر recyled.bin توی بقیه درایو ها همم هست(چند تا از درایو ها).
آیا سیستم من ویروسی شده؟(در ضمن من دیگه غلط بکنم از کسی فلش بگیرم)
برای اینکه شمارش معکوس غیر فعال بشه برید به استارت و روی run کلیک کنیدنقل قول:
بعد تایپ کنید
shutdown -a
اینجوری شمارش معکوس غیر فعال میشه
بعد دوباره همونجا(run) تایپ کنید msconfig و از تبstartup چک کنیدببینید برنامه ی مشکوکی وجود داره یا نه؟
اگه چیزی بود تیک کناریشو بردارید و ok کنید
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
سلامنقل قول:
پوشه ی document and settings یه پوشه ی ویندوزی هست و حاوی فایل های کاربران هست ولی ماله ویندوز xp هست
تو ویندوز seven به users تغییر کرده
احتمالا شما رو درایوی که قبلا xp داشتی بدون فرمت seven نصب کردی
پوشه ی recycle bin هم مال سطل آشفا ویندوزه ولی اغلب ویروس ها خودشونو داخلش کپی می کنند ولی فکر نکنم مال شما ویروس باشه
به هر حال حتما با یه آنتی ویروس قوی و آپدیت سیستمتو اسکن کن
تو رو خدا یکی بخم کمک کنه ...
این ویروس کلافم کرده ...
یه فایل هست که اسمش AZ هست آیکنش هم یه شکلک زرد خنده رو هست خودشو تو همه درایوها کپی کرده ...
تا جایی هم که من متوجه شده تسک منیجر رو غیرفعال کرده و ....
ممنون میشم اگه برای پاک کردنش راهنماییم کنید........مرسی
نقل قول:
آنتی ویروس آپدیت شده داری؟ اگه داری اسمش چیه؟
اگه فعلا نصب نداری. یک انتی ویروس خوب مثل کسپرسکی / اویرا / اوست نصب کنید و کاملا آپدیت کنید سپس اسکن.
نتیجه رو بگو.
با سلام به مدیران و کاربران این بخش> سیستم من فکر نمیکنم ویروس داشته باشه چون همه چیزش خوب کار میکنه فقط نمی تونم تیک مربوط به Hide protected operating systems files رو در Folder Optionss رو بردارم!! یه Eset Smart Security 4.2.35.0 آپدیت به روز دارم.ممنون میشم منو راهنمایی کنید
کمی در مورد ویروس w32.Gammima.AG توضیح بدهید.