مشکل در سرعت کم آپدیت کاسپراسکی
من زمانی که آنتی ویروس کاسپراسکی رو آپدیت می کنم سرعت آن بسیار کم است نسخه من 7.0.0.120 هست سه ساعت طول کشید تا دانلودش کردم حدود سرعتش .0.36 Kbps هست و با برنامه های دانلود راحت نرم افزار با سرعت 3.5 دانلود می کنم چه طور مشکل خود را بر طرف کنم ؟
فایل های آپدیت kaspersky 6
من از kaspersky 6 استفاده می کنم.فایل آپدیتش 12 13 مگه.با اینترنت دایل آپ هم یه خورده زمان می بره.حالا یه بار مهم نیس.ولی من هر دو سه روز یه بار ویندوز عوض می کنم.واسه همینم سخته هر سری همون مقدار فایل رو بخوام آپدیت کنم.موقع آپدیت فایل های دانلودی با پسوند avc. بودن.رفتم تو دایرکتوری نرم افزار که شاید این پسوندو پیدا کنم و کپیش کنم،ولی همچین فیلهایی نداشتیم.
می خوام ببیینم اصلا میشه از فایل ها کپی گرفت و بعد از تعویض ویندوز نرم افزار رو بروز کرد یا نه؟ چون مثلا تو پاندا 9 این کار عملی بود.یعنی فایل های آپدیت رو کپی می کردیم و به نرم افزار دستور می دادیم که از اون فولدر آپدیتشو انجام بده.ولی چنین چیزی تو کسپر امکان پذیر نیست.
خلاصه اینکه چه جوری میشه یه آنتی ویروسو(کسپر)فقط یه بار آپدیت کرد و بار دیگه از همون آپدیت استفاده کرد و فقط فایل های همون روز رو گرفت؟
شرمنده زیاد توضیح دادم...