نقل قول:
این بهبود سرعتی که می گی در چه حدی یه ،مکث بالا اومدن پنلا تو x1 من رو خیلی اذیت می کنه این افزایش سرعت به حدی هست که بشه بهش گفت موثر یا فقط در حد احساس کردنه؟
Printable View
نقل قول:
این بهبود سرعتی که می گی در چه حدی یه ،مکث بالا اومدن پنلا تو x1 من رو خیلی اذیت می کنه این افزایش سرعت به حدی هست که بشه بهش گفت موثر یا فقط در حد احساس کردنه؟
نقل قول:
آقا کسی به این سایت مراجعه کرد
من انگلیسیم خوب نیست باسه همین باید ترجمشو بخوم راستش خودم خیلی مشتاقم که یه پنل درست کنم
(من دیونه ی اینتر فیس دیزاین از شاخه های طراحی صنعتی یم خودمم طراحی صنعتی می خونم)
خیلی دلم می خواد از این موضوع سر در بیارم
ممنون میشم یکی ترجمشو بزاره
حامد جان قبلا توی این صفحه در مورد رفع مشکل بلوتوسش گفتید...این اپدیت همون کارو میکنه؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3184338&postcount=995
ظاهرا آره.ولی مطمئن نیستم.درکل با آپدیت مشکل بلوتوث حل میشه.
Xperia جدید با یه طراحی یه خیره کننده تو راحه باید منتظره mwc تو هفدهم فوریه باشیم
آخ جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وون
حداکثر طرفیت مموری کارتی که میشه روی X1 گذاشت چقدره ؟؟؟
مثلا اگر SDHC بگذاریم 16gb جواب میده ؟؟؟ احتمال داره بیشتر هم جواب بده ؟؟؟
نقل قول:
سی پی یو ی x1 دو هستهای یه می خوام بدونم یعنی دوتا هستهی 528 یا دوتا هسته که با هم می شه 528
من خودم که فک میکنم اولی باشه چون هم تو آزمایشا سی پی یو ی x1 و hd که یکی ین از امنیا بالاتره
وتو دنیای کامپیوترم وقتی میگن دو هستهای فرکانس یک هسترو یاد میکنن
باز دوستان راهنمایی کنند
یه جا دیدم زده بود ساپرت تا 32 گیگ !ولی هنوز تولید نشده...من خودم دنبال 16 گیگشم اما تو تهران خیلی گشتم.شما اگه جاییو میشناسید که داره بگید..:5:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکم قاب کریستالشه.شاید شمایی که اکسپریا دارید دنبالش باشید...
کد:http://3.bp.blogspot.com/_h5hOmDEy1n4/SPY-EfvFWXI/AAAAAAAA-v8/WafvhNimQSI/s1600/x.jpg
نقل قول:
تا 32 گیگ راحت ساپورت می کنه
قیمت گوشی تا 640 تمن هم دیده شد
--------
راستی یک سال داشتم بازی های پیش نصب شده بر روی چی ها هستن ؟
واین که آیا برنامه و بازی هایی که qvga و vga هستن در x1 چطور نمایش داده می شن؟؟؟؟؟؟؟
عکسها از یک جا با تنظیمات default هر دو گوشی در دوربینشون و با فاصله چند ثانیه ای گرفته شده
اومنیا:
لینک:اکسپریا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک:اومنیا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک:اکسپریا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک:
طبق گفته دوستان تا 32gb رو به راحتی میتونه ساپورت کنه.نقل قول:
الان دیگه تقریبا همه مموری کارتها high-speed هستند و سرعت انتقال اطلاعات بهتر شده.
اگه میخواهین مموری کارت بگیرین توصیه میکنم کمتر از class4 نگیرین چون هر چقدر class مموری کارتها بالا میره سرعتشون هم بهتر میشه.این سرعت بوضوح خودشو تو اپدیت موزیکها و نصب نرم افزارها و .... معلوم میکنه.
اسکرین شات از خود x1 :
خود عکس:
لینک خود عکس برای دانلود:
تو یه سایت cpu اکسپریا رو Qualcomm 7200 Dual ARM Cores نوشته...کسی میدونه amr مخفف چیه؟
ساختار سی پی یو Qualcomm 7200 که تو اکسپریا هست...جالبه..
مرسی از توضیح کاملت , فقط یک سوال , میشه در مورد این Class بیشتر توضیح بدی و بگی از کجا بفهمیم که Class چنده ؟؟؟نقل قول:
توی این چارت بالا , اگر به گوشه سمت چپ بالا دقت کنین نوشته tv-out , منظورش چیه ؟؟؟نقل قول:
برتری های اکسپریا به امینا...
X1 over omnia
-Double the screen resolution (480x800 over 240x400)
-Slide out full qwerty keyboard
-Metal contruction
-Better battery life
-Double amount of RAM (256MB over 128MB)
-Dedicated 3D graphics accelerator (ATI Imageon chip)
-3.5mm headphone jack to slap in your own headphones
-Internal stylus (stylus slides into the device instead of attached by some thread)
-HTC built so support for new and faster ROM's at XDA-Developers
اگه توجه کرده باشی تو خیلی از دسگاهای الکتریکی خیلی از قطعات رو نمیزارن که مدل بعدش با همون نقشه مادر برد قبلی بسازند و او قطعاتی که تو قبلی نبود بزارن.اگه توی گوشی p1 و w960 رو دیده باشید برداش عین همه ولی تو p1 جای اون چیپ حافظه 8 گیگی که تو w960 وجود داره خالیه...پس حتمآ مدل بعدی اکسپریا که بیاد tv out داره:46:شاید اگه p1 و w960 رو باز شده و بدون قاب ببینید تشخیض ندید کدوم 960 و کدوم پی 1 هست.خودم قبلا تو مغازه یکی از دوستام دیدم.نقل قول:
این ها رو هم اضافه کنین :نقل قول:
جوی اسکیت بزرگتر !
داشتن کلید های اضافه تر بر روی گوشی مثل کلید های سافت کی و کلید های چهار جهته و ...
بر خورداری از Panels !
رام بزرگتر ( Omnia=256,Xperia=512 )
مقایسه ی جالبی بود , خیلی ممنون !!!نقل قول:
اگر دوستان دقت کنن , عکس هایی که با اومنیا گرفته شده Over شدن , یعنی یک نقاطی اینقدر روشنه که کلا تصویر رو خراب کرده , البته توی عکس های X1 هم دیده میشه ولی خیلی کمتره !!!
اگر
ببخشید من یه سوال داشتم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ولی شرمند من میخوام برای مادرم این گوشی رو بخرم در صورتی که فارسی داشته باشه حالا می خواستم ببینم ایا میشه روش فارسی ریخت یا نه ؟ بازم شرمنده .
دوست عزیز تا جایی که اطلاع دارم اکسپریا کلا فارسی نمیشه مثلا مثل ویندوز ایکس پی اورجینال(نه دستکای شده فارسی)که کاملا فارسی نیست ولی فونت فارسی رو میخونه در مرورگرها میشه فارسی تایپ کرد و صفحات وب فارسی رو خوند اکسپریا هم این قابلیتها رو داره البته با نصب فارسی سازنقل قول:
ممنونم ولی من متوجه نشدم که میشه sms فارسی داد و گرفت ؟؟
نقل قول:
مطمعنی این باسه x1 شاید برای سری یه بعدی یه اکسپریا باشه چون از هر لحاظ از اون کاملتره
سرعت سی پی یو و تی وی ات و...
هر چقدر class مموری کارتها بالا میره سرعت گیرش و انتقال اطلاعات بالا میره.تو باز کردن برنامه های حجیم که روی مموری کارت نصب میکنی زودتر به نتیجه میرسی..مثلا فکر کن 500 تا اهنگ میریزی به مموری کارتت و وقتی میخواهی اپدیتش کنی یا همون refresh کنی سریعتر به جواب میرسی.نقل قول:
من خودم از مموری کارت توشیبا اصل ژاپن استفاده میکنم با حجم 4gb و با class4 .و منتظر 16 و 32 گیگ هستم تا وارد بازار شوند.روی پک و روی خود مموری هم مینویسه class چند هستن.
الان دیگه اکثر شرکتها مموری با کلاسهای 4 و 6 میدن بیرون.که تو ایران فعلا مموری کارتهای توشیبا و ترنسند 8gb با class4 موجودند.البته sandisk و ترنسند(trancend)مموری کارتهای micro sd تو class6 هم با حجم 8gb تولید کرده اند و فکر کنم به زودیها وارد بازار ایران بشه.
قرار بود توشیبا هم مموری کارت 16gb خود رو که class4 هستش ژانویه 2009 ریلیز کنه که فکر کنم اونم به زودیها وارد بازار ایران بشه.
اگه تو عکس پایین دقت کنی class4 رو روی پک مموری کارت نوشته.
دوست عزیز اگه نرم افزار فارسی ساز نصب کنی معلومه که میشه این کار ها رو انجام داد.نقل قول:
ولی فعلا از طریق کیبورد خود گوشی نمیتونی فارسی تایپ کنی.
اینطوری که از جمله میاد اگه میرفته استند بای خاموش میشده مثل wifiنقل قول:
واسه بعضیا مهمه نه؟:5:
درست متوجه منظورتون نشدم میشه واضح تر بگیدنقل قول:
والا سایتی که گرفتم زده بود...خدا داند...:20:نقل قول:
یعنی اگه گوشی رو واسه چند دقیقه رها میکردید و صفحه خاموشی میشد اتصال بلوتوث و وایفای قطع میشد.نقل قول:
درستی که درسته فقط tv out اختیاری بوده نگذاشته. مثل بعضی چیپست ها تو مین بورد کامپیوتر که بعضی امکانات رو غیر فعال میذارن. در ضمن ممکنه که با آپدیت هم فعال بشه مثل آیفون که اول نداشت الان داره. ممکنه کسی بتونه با هک گوشی هم اینکار رو بکنه آخه شق القمر که نیست. فقط باید lcd رو تلویزیون نشون بده الان رو pc نشون میده فکر کنم اگه یه برنامه نویس نیاز پیدا کنه بتونه اما کابل تلویزیون تاچ پرو رو احتمالا نیاز داره.نقل قول:
نوشته شده توسط hamid..god
مطمعنی این باسه x1 شاید برای سری یه بعدی یه اکسپریا باشه چون از هر لحاظ از اون کاملتره
سرعت سی پی یو و تی وی ات و...
ویندوز موبایل 6.5 رو یکی بر روی اکسپریا نصب کرده و بخوبی روش کار کرده. البته چون فعلا در حالت آزمایشی
قرار داره باگهایی هم گزارش شده. اما تا جایی که معلومه پنل های اکسپریا بخوبی کار میکنند.
اینم عکسی از اکسپریا
هر کسی خواست وین مو 6.5 رو روی اکسپریا تجربه کنه میتونه این نسخه رو از طریق یکی از لینک های
زیر دانلود کنه.152 مگابایت
کد:http://netload.in/dateif8kDtaCYXc/Touch-IT%20winmo%20v6.5%20beta.rar.htm
کد:http://www.megaupload.com/?d=12PGFBE7
اطلاعات بیشترکد:http://rapidshare.com/files/189467464/Touch-IT_20winmo_20v6.5_20beta.rar
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475541
با تشکر از مهران عزیز از مبایلستان
مهران جان عزیز...فارسی سازی که قبلآ معرفی کردید لینکش کار نمیکنه...اگه دوباره اپ کنی ممنون میشم...
دوست عزیز من اپش کردم ولی موقع نصب حتما توضیحاتی که مهران جان داده دقت کنین.نقل قول:
لینک دانلود:alireza multilingual-support.
و لینک دانلود:برنامه Resco Keyboard Pro همراه با کیجن. حجم 828 کیلوبایتکد:http://rapidshare.com/files/190750745/AlirezA_Multilingual_Support_3.0_Build_416.rar.html
موفق باشید.کد:http://rapidshare.com/files/190751958/Resco.Keyboard.PRO.v5.11.Full.rar.html
مرسی نینجا جان.لطف کردید...
instal که کار خاصی نداره؟چون مهران جان بیشتر در مورد برنامه توضیح داده...بازم تشکر
سوال خیلی سخته جوابش ؟؟؟یا شما مارو تحویل نمی گیرید؟؟؟
نقل قول:
راستی یک سال داشتم بازی های پیش نصب شده بر روی چی ها هستن ؟
واین که آیا برنامه و بازی هایی که qvga و vga هستن در x1 چطور نمایش داده می شن؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اون چیزی که شما می خوای قبلا کامل توضیح داده شده فقط کافیه تو صفهات قبل یا اول دنبالش بگردی!!!!!
وقتی که هندزفری بلوتوث(هندزفری mono نه استریو,برای پاسخ به تماس ها)وصل باشه باز هم قطع میشه یا فقط مواقعی که با هندزفری بلوتوث موسیقی گوش میدیم؟نقل قول:
سلام و خسته نباشید
اگر خدا بخواد منم از یکشنبه به جمع x1 دارها اضافه می شم
فقط قبلش چندتا سوال داشتم اگه ممکنه:
1.آخرین قیمت
2.به نظر شما از کچا بخرم؟علاالدین؟ کلا خرید از سایت هایی مثل دیجی کالا ارزون تر و مطمئن تره یا از بازار؟
3.به نظر شما رم 8 گیگ کفایت این گوشی رو میکنه؟واسه برنامه و بازی و فیلم و عکس؟کلا حجم برنامه ها و بازیاش میانگین چقدره؟و قیمت رم اگر کسی می دونه
4.در مورد کیبورد بگه می شه یکم توضیح یدید که ایا نرم و روان هست؟و اینکه به جز دکمه های حروف الفبا سایر دکمه ها چه کارایی دارند؟
5. و سوال آخر یه کم احمقانست ببخشید.می خواستم بدونم این گوشیم مثل سایر گوشی ها می شه براش background و وال پیپر گذاشت یا نه؟هم کلی و هم توی پنل ها
ببخشید زیاد شد.شرمنده.پیشاپیش ممنون:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xperia facebook panel updated
شما میتونین اونواز خود سایت SE به طور رایگان دان کنید
لینک صفحه ی پنل های سونی اریکسون:
پنل یو تیوب:
فقط برا دریافت فایل باید عضو بود اگه کسی تونست دان کنه یه جا دیکه آپ کنه لینکشو برامون بزاره