مگی تو که این همه ادعا داری سرویس بهداشتی ایرانی درست کن(حمام،دستشویی و...):2:
:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
Printable View
مگی تو که این همه ادعا داری سرویس بهداشتی ایرانی درست کن(حمام،دستشویی و...):2:
:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
خيلي خوب شده:10:نقل قول:
در ضمن آقا سعيد اين با فوتوشاپ نيست كاملا مشخصه نصف صورت خود عكسه نصف ديگه بازي سيمزه همون كاري كه من كردم در واقع براي تشخيص شباهته:46:
ولي اگه ممكنه عكس كليشو هم بزاريد تا راي گيري رو شروع كنيم:10:
خب من بازم سوال دارمممممم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راشتی درمورد اون فیلم اضافه کردن یادتون باشه که نوع فیلمتون باید AVI باشه تا سیمز بتونه اجراش کنه...اگر FLV هستش با یک سری برنامه ها میتونین تبدیل کنین به AVI ولی بعضی هاشون بیشتر از 5 دقیقه ساپورت نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه فیلم رو بزارین ولی صدا نداشته باشه...شما بیاین با همون برنامه ای که گفتم فایل FLV رو به AVI تبدیل میکنه از فیلمتون یک صدا MP3 بگیرین و بعد بزارین تو قسمت آهنگ ها باز دوباره بعدش اگر دیدین تو سیمز وقتی که ضبط رو روشن میکنین همون آهنگ رو پخش میکنه فیلمتون رو دوباره به AVI تبدیل کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی پیچیده توضیح دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بریم سر سوال خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرضیه چه جوری میشه که مثلا ما توی سیمز Play SSX3 میزنیم حالا مثلا چیکار میشه کرد که خودمون بازی اضافه کنیم؟ مثلا بزنه Play Final Fantasy VII و بعد اون بازی رو بازی کنه ، البته با دمو های خود بازی که میچینم کنار هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه شانس اوردم یکی پیدا شد فتوشاپ بلد باشه در جواب اقا سعید باید بگم که دوست عزیز درست گفتین من وقتی وارد گفتگوها شدم گفتم که برای آموزش و اگر بخاطر داشته باشید گفتم کار اصلی من ساختن محیط سه بعدی 3d maxوmayaاست
پس اگر شما بتونید به من بگید چگونه میشه وسایل ولوازم رو در سیمس 2 ایمپرت کرد بعد من سعی میکنم آموزش رو برای دوستانم شروع کنم
منم موافقم:10:نقل قول:
ولی یکم فکر نمیکنین که سختشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه دوباره بخواد درس بده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه سري مو براي سيمز دانلود كردم..ولي سيمز اونا رو نشون نمي ده....مثلا به جاي چندتا از موهاي دانلودي ، فقط موهاي معمولي خود بازي رو نشون مي ده ....ازيكي پرسيدم ، گفت : سيمزت اورجينال نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
این موضوع هیچ ارتباطی با اصل بودن سیمز نداره
این سوال رو یک نفر هم از مگی پرسیده بود
برای برطرف شدن این مشکل شما باید اول هسته ی اصلی و بعد رنگهای مختلف رو دانلود کنی.در واقع این مشکل به خاطر نبود فایل رنگهای مختلف است
من این اشتباه رو به خاطر این کردم که sims232 مثل شما با خط آنها را از هم جدا نکرده بود درضمن اشتباه هم نکردم این عکس با فوتوشاپ ویرایش شده البته منظورم از ویرایش دستکاری نیست اگرچه...نقل قول:
دوست عزیز من الکی پای کامپیوتر نمیشینم و قدر وقتم رو هم میدونم به همین دلیل کار با بسیاری از نرم افزارها از جمله همین 3d max شما رو هم تاحدودی میدانم.نقل قول:
در مورد ایمپرت هم باید بگم من نیومدم و نگفتم که میخوام چیزی رو آموزش بدم.اگر شما درست بگی منظورت از ایمپرت چیه و میخوای این وسایل و... رو کجا ایمپرت کنی من جواب شما رو حتمآ میدم
مگی یه؟داشتم
میشه لباس اسلام درست کنی
این رو یه خانوم از من خواست
متاسفانه کارت مودمش سوخته به خاطر همین خودش نتونست بیاد عضو بشه
البته منظور از پوشش اسلامی چادر و.. نیست مانتو و یک مقنه هم کفایت میکنه
یه توضیح مختصر درباره ی سیمز دو می خواهم؟
دقيقا درسته :8:نقل قول:
و يك خواهش ديگه از شما مگه من هزار دفعه نگفتم پست هاي پشت سر هم نزنيد:19:
نميدونم خودم هنوز اين طوري لباس درست نكردم:31:نقل قول:
نقل قول:
اين هم يك توضيح مختصر:
يك بازي بسيار جذابه كه ميتوني خودت يك خانواده بسازي و براشون خونه درست كني خانوادشون هم ميتونن بزرگ بشن پير بشن و بميرن و شما با بچه هاشون بازي كني. البته ايني رو كه گفتم فقط محدود به يك خانواده نيست ميشه هر قدر كه دلمون خواست خانواده بسازيم و حتي با هم دوست يا دشمنشون كنيم. افراد خانواده هم ميتونن براي خودشون شغل داشته باشن و پول در بيارن.
سرگرم كننده هست اما براي اين كه خيلي يكنواخت نشه پكيج هاي جدا هم براش اومده كه طرفداراش رو از دست نده و به قابليت هاي بازي اضافه ميشه و در واقع روي نسخه ي اصلي نصب ميشه
نسخه اصلیش رو از کجا پیدا کنیم؟
همه جا هست اما اگه خواستي از اينترنت دانلود كني بايد بري قسمت دانلود بازي ها :10:نقل قول:
saiiddz راست میگه ولی بعضی وقتا هم پچ خرابه رو اون جوری نشون میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خودم شاید کلی مو دانلود کردم از مای پگی ولی خراب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - -
مرضیههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب همه رو دادی به غیر از ما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال دیگه :
چه جوری میتونم یک دانشجو رو لباس تحصیلی مخصوص تنش کنم؟ الان داره دوره لوحش رو میگذرونه بعد از 72 ساعت هم میره شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام قبل از رفتنش بره و لباس فارخ و التحصیلش رو بپوشه ولی نمیدونم چه جوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اینو جواب بده هم سوال قبلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
toodi عزیز هم درست میگهنقل قول:
منم یک بار 3 تا مو دانلود کردم که پچشون خراب بود
بايد روي تلفن كليك كني و توي جشن ها يك گزينه ي جديد ميبيني كه همون جشن فارق التحصيليه بعدش دوستاتو كه دعوت كني سيمزت لباسشو ميپوشه:10:نقل قول:
كدوم سوالو ميگي؟:31:
مرسییییییییییییییییییی :40:نقل قول:
صفحه ی قبل یک سوال کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونی که با صورتی نوشتم خیلی هم زیاده :27:
خوب تو كه نميتوني بازي بريزي توي كامپيوتر سيمزا بايد فيلم باشه! يا فيلمي كه از بازي گرفته شده
اگرم خواستي اون كارو بكني فيلمتو بريز اينجا:
My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\Games\ssx
مرسی :40:نقل قول:
یک سوال دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که مدرک رو گرفته داره آزاد برای خودش میچرخه میشه اون مهمونی رو گرفت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا همون موقع بايد بگيري :10:نقل قول:
تشکرنقل قول:
عالی شده
خوب از همين حالا راي گيري شروع ميشه البته فقط مخصوص آنجلينا هست چون برد پيت رو فقط يك نفر ساختهنقل قول:
از همين حالا
1.... 2..... 3........
با سلام من میخوام رآی بدم:43:
امیدوارم دوستان دیگه از رآی من نه ناراحت بشن نه مآیوس و بیشتر تلاش کنن تا کاراکترها رو بهتر بسازن
هر کس هم خواست رآی بده در قسمت عنوان کلمه ی رای رو بنویسه:3:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
maggy_p برای ساخت آنجلینا جولی و بهsims232 برای ساخت بردپیت رآی میدم
البته کاراکتر آنجلینا جولی رو که مگی ساخته در عکس کامل زیاد شبیه نیست ولی اونجا که عکس رو با کاراکتر مقایسه کرده واقعآ شبیه است
سیمز 232 هم که کاراکترش عالیه
ok
من از سر دوست و اینا رای نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر من مرضیه جون خوف دلست کرده :40:
مرضیه ی عزیز میشه بگی کی درس میدی؟
لفطا دیگه از این سوالا نکنیاااااااااا...تاپیک قبلی رو برای همین بردن ترش :19:نقل قول:
راستی مرضیه من دمو بازی ریختم ولی اون Play SSX3 تغییری نکرد :19:
سلام به استاد بزرگ ، Maggy_P خانم و همه ی دانش آموزانش.امیدوارم در هر جای ایران که هستید مثل این تاپیک کوشا و فعال باشید.
می خواستم بدونم جایی رو سراغ ندارید که به صورت حرفه ای و فوق پیشرفته بازی کردن The Sims 2 و EP های اون رو به زبان فارسی یاد بده،(مثلا : گرگیده شدن یا به آشوب کشیدن دانشگاه یا طلایی شدن قبر و ...) وبه طور کلی اعمالی که یک کاربر عادی این بازی ، از اونا با خبر نباشه. منظورم اون نکات ریز و فنی هستند که معمولا کسی با اونا داخل بازی سر و کار نداره.........
متشکرم
ببخشید نمیدونستمنقل قول:
با سلام
مگی لطفآ اسم تمام بسته های الحاقی سیمز 2 رو بنویس
وقتی که سیم شما داره با تلسکوپ آخرین سیستم به ستاره ها نگاه می کنه ممکنه یه بشقتب پرنده فضایی ببینه! اونوقت سفینه ه میاد پایین و آدم بدبخت شمارو می کشه تو خودش... بعد از چند ساعت برش می گردونن در حالی که وضعش به كلي خرابه و باردار شده! و بعد از چند روز مراحل بارداری رو طی می کنه و سپس یه بچه فضایی بی ریخت سبز بدنیا میاره!
این اتفاق فقط برای سیم های مذکر می افته و من که تا حالا ندیدم که غیر این باشه.
به نظر من دوتا عامل رو اینکه آدم شما سفینه رو ببینه بستگی داره.
۱. بلندی اون جایی که روش تلسکوپ رو گذاشتید ( مثلا تو طبقه دهم بیشتر امکان رخ دادن این اتفاق هست تا طبقه پنجم )
۲. مهارت آدم شما در Logic
زنده کردن مرده!
شما ميتونيد آدم هاي مرده اي را كه با آنها رابطه داشتيد دوباره زنده كنيد به وسيله ي يه تلفن خاص به نام The Resurrect-O-Nomitron كه تو قسمت Career Rewards هست فقط بايد با اين تلفن به ازرائيل(Grim Repaer) زنگ بزنيد و زنده شدن مرده تون رو ازش بخواييد البته اون هم در مقابل ازتون مبلقي رو دريافت مي كنه كه اگه اين مبلغ كم باشه مردتون رو زنده مي كنه اما بصورت ناقص و تكامل نيافته كه بهش ميگن زامبي.
راستی اگه University رو نصب کرده باشید می تونید این کارو انجام بدید.
کسی نبود به حرف های ما نگاهی کنهنقل قول:
بيا همين جا بپرس جواب ميديم:10:نقل قول:
در مورد طلايي شدن سنگ قبر هم من قبلا گفته بودم كه قبل از زمان مرگ بايد درجه ي روحي اونا سفيد باشه اونوقت وقتي بميره قبرش طلايي ميشه :10:البته بايد تا آخر عمر باهاش بري! (مرگ طبيعي!:27:)
به دنیا آوردن بچه فضایی یک حالت طلسم شدن داره :27:نقل قول:
توی سیمز همون 3 تا برادرا هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکیشون که باردار هستش برای من 2 تا بچه به دنیا آورد یک بار 2بار باردار شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طرز وحشت ناکی دیدی 20 بچه رو هم به دنیا میاره :19:
ولی ون زنده کردن مرده....معععععععع پیتیکو پیتیکو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز هرچی مرده بود رو روحش رو فرستیدم مسافرت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم حالا این روحا کی میان از مسافرت؟ :19:
من یکی دوستاران بازیهای کامپیوتری و بویژه سیمزم
تایپک های قبلی من به دلایلی ایجاد شده که معرف من saiiddz توضیح داده خواهد شد
اگر مشکلی صورت گرفته من را ببخشید
مگی میشه سیمس ما پنج تا زن بگیره تازه اگر کسی شمشیر میخواد به من بگه
پس نفر اول کی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره میشهنقل قول:
حالا بگو 5 تا زنو میخوای چیکار؟!
میدونم کدوم سه تا رو میگی.همونایی که توی زمینی زندگی میکنن که بیابانهنقل قول:
من همون اول یا اون یارو رو میکشم یا بچه فضایی رو
خیلی ضایع هستن