با سلام و خسته نباشی خدمت دوستان عزیز
از دوستان کسی هست بتونه بهم کمک کنه؟یک تابع تو سی پلاس میخوام که اعمال(* + - / % ! سیگما وتوان )رو محاسبه کنه.متشکرم
Printable View
با سلام و خسته نباشی خدمت دوستان عزیز
از دوستان کسی هست بتونه بهم کمک کنه؟یک تابع تو سی پلاس میخوام که اعمال(* + - / % ! سیگما وتوان )رو محاسبه کنه.متشکرم
یه پرسش دیگه!!!!
اگه یه تابع توی یه برنامه داشته باشیم، بعد از اینکه تابع کارش تموم میشه، همه ی مشخصاتشم باهاش از بین میره (منظورم متغیر ها و Pointer ها و ... ست) و حافظه آزاد میشه؟ یا اگه توش یه متغیر از نوع new داشتیم باید در آخر delete کنیمش؟ اگه یه کم نا مفهوم پرسیدم بگین کدشو بزارم و واضح تر بپرسم!
برای توان میتونی یه حلقه ی for توی یه تابع درست کنی، یعنی دو تا عدد بگیری، عدد نخست رو درون یه متغیر دیگه قرار بدی و به تعداد عدد دوم (یکی کمتر) اون متغیر رو در عدد نخست ضرب کنی، البته از اون جایی که به نظر میرسه هدف از این پرسش به کار بردن تابع بازگشتی بوده باشه، پس باید مقدار برگردونده شده در تابعت، همون مقدار نخست ضربدر همون تابع باشه، البته در هر مرحله از عدد دوم باید یکی کم کنی تا زمانی که به 1 برسه.نقل قول:
منظورتو از سیگما درست نفهمیدم، اگه منظورت اینه یه تابع بدیم که سیگماشو از یه عدد تا یه عدد دیگه بگیره، باید یه تابع تعریف کنی (که این تابع همون تابع جوی علامت سیگماست) و یه تابع دیگه (که این تابع دو عدد رو میگیره و سیگمای تابع اولی از عدد نخست تا عدد دوم حساب میکنه) باید توی تابع دوم هر سری تابع اول رو برگردونی البته یاید متغیرشو یه واحد کم کنی تا زمانی که به متغیر دوم تابع دوم برسی.
فاکتوریل هم اگه دو تا بالایی رو تونستی بنویسی برات راحت میشه: توی یه تابع هر سری یکی کمتر از همون عددی که سری پیش تو تابع بوده رو بر میگردونی تا زمانی که به 1 برسی.
میدونم بسیار بد گفتم، ولی به زودی یکی از اساتید احتمالا درست و واضح پاسختو بده)
mer30 azizam shoma lotf darid hamin ke zahmat keshidid va type kardid khodesh ye donya arzesh dare mochakeram
نقل قول:
بله حق با شماست ولی من این جواب ها رو ننوشتم یکی از دوستان زحمت کشیدند من دانشگاه بودم به جای من سر زدند وبرای هر کسی که در این با ره سوال کرده بود پاسخ گذاشتند
صورت کامل برنامه این است که ما تابع (f(x)=(x2 را در برنامه دارین برنامه از کاربر میخواهد که یکaوb را وارد کند وb-a را حساب کند که این همان دامنه تابع است بعد از کاربر میخواهد یک عددی وارد کند به عنوان i که این همان تعداد اعداد تصادفی است که کاربر میخواهد تولید شود مثلا 1000 کامپیوتر دامنه را به i قسمت تقسیم می کند برای راحت تر شدن برنامه یک ورودی از شما می گیرد یعنی یک x و (f(x وبعد اعدادی که انتحاب میکند (f(x هایشان را به ترتیب با مقدار (f(x قبلی مقایسه کند و اگر بزرگ تر از مقدار قبلی ماکزیمم بود ان را به جای مقدار قبلی ذخیره کند و اگر کوچکتر از مقدار قبلی مینیمم بود بود ان را به جای مینیمم قبلی جایگذاری کند اولین مقدار ماکزیمم و مینیمم همان مقدار اولیه ایست که کاربر وارد کرده (هم به عنوان ماکزیمم هم به عنوان مینیمم) و اخر سر (f(xماکزیمم و(f(xمینیمم را به ما میدهد به همراه xی که در ان نقطه این (f(x به دست می اید
{ برای نمونه کاربر وارد میکند a=-2و2=b دامنه ما نیسود از -2 تا2 بعد ما i را 1000 وارد میکنیم ;امپیوتر (b-a)/i )) مه همان 4/1000 را محاسبه میکند یعنی فاصله داده اول تا داده دوم 4/1000 است و بعد مینیمم راکه 0=(f(0 و ماکزیمم که 4=(f(2) = f(-2 است را به ما میدهد
دیگهبهتر از این بلد نیستم شرح بدم راستی نمیخوام زیاد پیشرفته باشد من فقط کمی برنامه نویسی بلدم در حد ایجاد تابع و یه کم هم ارایه ,...
@LLMMM
خوب شما الان کدوم قسمتشو به مشکل برخوردی؟
ببینید بحث مدیریت حافظه در هر زبان برنامه نویسی فرق داره اما همه انها در یک نقطه مشترک هستند اون هم نقش بسیار کلیدی سیستم عامل استنقل قول:
بنده به صورت کامل دقیق اطلاع ندارم که مدیریت حافظه در سی پلاس پلاس چگونه است
اما چیزی که قدرت سی پلاس پلاس رو بیش از اندازه کرده اینکه برنامه نویس میتواند به صورت مستقیم حافظه رو مدیریت کند یعنی شما میتوانید بعد از اینکه شی یا . . . رو ایجاد کردید ان را به سرعت از بین ببرید
سلام اینارو نگاه کننقل قول:
- If you allocate with malloc(), you use free()
- If you allocate with new you use delete
- If you allocate with new[] you use delete[]
اینم مثال
کد:typedef int int_array[10]; int* a = new int; int* b = new int[10]; int* c = new int_array; delete a; delete[] b; delete[] c;
و همونطور که دوستمون گفت نمیتونی یه خونشو پاک کنی با این شواهد ، شما برای اینکار یه آرایه دیگه در نظر بگیر همرو کپی کن اونور بدونه اونی که میخوای !!! این ساده ترین راهه
لیست پیوندی هم اینقد فک کنم تو نت زیاده که لازم به گفتن نیس :دی
تا جایی که یادمه داده های محلی بعد از پایان اون بلاک از بین میرن ، این خصوصیت اوناس ، همونطور که داده های Main بعد تموم شدنش ار بین میرن ، در توابع هم به همین صورتهنقل قول:
سپاس از هر دوتون ولی نگفتین، توی اون براکت جلوی delete میشه چیزی نوشت؟
نه دوست عزیز اونی که فک میکنید نیست ، و نمیشه چیزی نوشتنقل قول:
سلام عزيزنقل قول:
علاقه دارم برنامه ات رو بنويسم ولي رك بگم،متوجه نميشم.شايد مشكل از من باشه..
تا انجا متوجه شدم كه برنامه اي ميخواي كه يك تابع رو بهش بدي و ماكزيمم و مينمم رو حساب كنه ولي "امپیوتر (b-a)/i )) مه همان 4/1000 را محاسبه میکند یعنی فاصله داده اول تا داده دوم 4/1000 است و بعد مینیمم راکه 0=(f(0 و ماکزیمم که 4=(f(2) = f(-2 است را به ما میدهد"
رو درست متوجه نميشم..
و سوال بعديم اينه كه آيا فقط براي اعداد صحيح بررسيش كنه يا نه..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
چرا این کار نمیکنه؟ Error میده.
ببخشید اگه یه کم به هم ریختس، Browserم خرابه.یه پرسش متفرقه؟ چجوری میشه کدا رو تو محتوای مخفی گذاشت که کمتر جا بگیره؟کد:#include <stdio.h> //For scanf and printf
#include <conio.h> //Just to use _getch ()
int InvSum (int UserNum) ; //The prototype of our function
//The main body of the program starts here
int main ()
{
char Repeat = 'y' ; //It indicates whether you want to re-run the program or not
int UserNum ;
do
{
printf ("Enter your number : ") ;
scanf_s ("%d" , & UserNum) ;
UserNum = InvSum (UserNum) ; //It takes the number to the function for the first time
for ( ; InvSum (UserNum) > 9 ; ) //It checks whether the number needs to be taken to function or not
InvSum (UserNum) ; //It takes the number to the function again and again if needed
printf ("The answer is : %d\nDo you want to do it again? (y/n) " , InvSum (UserNum)) ;
scanf_s ("%c" , & Repeat) ; //It gets the answer to repeat question
} while (Repeat == 'y') ;
}
//The function that sums up the numbers
int InvSum (int UserNum)
{
int Sum (0) ;
do
{
Sum += UserNum % 10 ;
UserNum /= 10 ;
} while ( UserNum > 0 ) ;
return Sum ;
}
نقل قول:
سلام
صحیحش اینه..
کد:#include <stdio.h> //For scanf and printf#include <conio.h> //Just to use _getch ()
int main ()
{
char Repeat = 'y' ; //It indicates whether you want to re-run the program or not
int UserNum ;
do
{
scanf ("%d" , & UserNum) ;
UserNum = InvSum (UserNum) ; //It takes the number to the function for the first time
for ( ; InvSum (UserNum) > 9 ; ) //It checks whether the number needs to be taken to function or not
InvSum (UserNum) ; //It takes the number to the function again and again if needed
printf ("The answer is : %d\nDo you want to do it again? (y/n) " , InvSum (UserNum)) ;
scanf ("%c" , & Repeat) ; //It gets the answer to repeat question
getch();}
int InvSum (int UserNum)
{
int Sum (0) ;
do
{
Sum += UserNum % 10 ;
UserNum /= 10 ;
return Sum ;
}
یه getch هم کم داشت..:sq_25:
محتوای مخفی منظورت فایل header هست یا تعریف کلاس خصوصی یا ترکیبی از این 2 تا؟
کوتيشن يکانی ' چکار ميکنه؟ اصلا" چه تفاوت و شباهاتی با کوتيشين " داره؟
نقل قول:
نمیدونم میتونم خوب توضیح بدم یا نه ما برای مثال بازه ای که کاربر وارد کرده در این جا (2,2-) به 1000 قسمت تقسیم میکنیم (این 1000 را هم کاربر وارد میکند)و بعد از کامپیوتر میحواهیم یه سری اعداد تصادفی را در بین این 1000 نقطه ایجاد شده انتخاب کند که تعداد این نقطه انتخابی هم کاربر میدهد مثلا می گوید 500 نقطه تصادفی از بین این1000 نقطه ایجاد شده به تصادف انتخاب کند و f همه این 500 نقطه را حساب کند وبزرگترین را به ما بدهد وبگوید ان f به ازای چهx ای بوده فکر کنم با کمک ارایه راحت تر بتوان نوشت , مرسی از این که رو سوال من فکر کردید و قصد دارید بهم کمک کنید اگر باز هم سوال داشتید به این ادرس ایمیل بزنید :sq_1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا تک کوتیشن برای شناساندن کاراکتر به کار میرود اما جفت کوتیشن برای رشته به کار میرودنقل قول:
مثال
کاراکتر 'a'
رشته "a"
نه هنوز درست نشده!البته به خاطر این که من پرسشمو درست حسابی مطرح نکردم و نگفتم کجاش کار نمیکنه.در واقع اگه کاربر y بزنه، دستور do-While رو اجرا نمیکنه و از برنامه خارج میشه. من مشکلم سر Repeat هست.یه کد دیگه اینجا میذارم:نقل قول:
چه y بزنی چه n ارور میده و از برنامه خارج میشه.کد:#include <stdio.h>
#include <conio.h>
int main ()
{
char Repeat = 'y' ;
do
{
printf ("Hi!\nDo you want to see this message again? (y/n) ") ;
scanf_s ("%c" , Repeat) ;
if (Repeat == 'n')
{
printf ("Press any key to continue ... ") ;
_getch () ;
return 0 ;
}
}
:31:منظورم از محتوای مخفی توی همین انجمن P30World بود. دیدی برخی توی امضاشون یه چیزی نوشتن، تا محتوای مخفی رو نزنی نمایش نمیده؟ میخواستم منم اونجوری بذارم که کدم زیاد جا نگیره:31:برا همین نوشتم یه پرسش متفرقه
سلام دوستان عزیز
من می خوام یه برنامه بنویسم که یک خط محاسباتی رو (شامل عدد و عملگر) بگیره و حساب کنه. من فقط مشکلم اینه که تعداد اعمالی که توی هر خط دارم رو نمی دونم و باید اولویت ها رو هم در نظر بگیرم.
برای مثال می خوام خط زیر رو توسط برنامه محاسبه کنم:
5-2*3+12/2+6^2+4
و حالتی هم باشه که تقدم رعایت بشه و عملگری که تقدم بالاتری داره توی کل خط اول اون اجرا شه بعد همین طور به صورت نزولی دیگه!
یه طرح هایی توی ذهنم دارم ولی اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید که از چه توابعی می تونم استفاده کنم ممنون می شم.
به شکل زیر امتحان کننقل قول:
[PHP]#include <stdio.h>
#include <conio.h>
int main ()
{
char c;
puts ("Press '.'(dot) to exit ");
do {
c=getch();
putchar (c);
} while (c != '.');
return 0;
}[/PHP]
اگر که خط یا فرمول رو به صورت عادی قرار دهید که با توجه به اولویت عملگرها محاسبه میشودنقل قول:
اما اگر بخواهید از ابتدا تا انتها اجرا شود باید ان را پرانتز گذاری کنید
روش دقیق پرانتز گذاری رو میتوانید در کتاب ساختان داده ها فصل ( یادم نیست کدوم فصل بود اما مربوط بود به درخت ها و پرفیکس و انفیکس و . . . ) مطالعه بفرمائید
عزيز بايد ذكر كنيد كه در كجا ميخوايد بررسيش كنيد.دوستمون جواب خوب ولي كلي بهتون دادند ولي كاربردهاي دگري هم دارند مثلا در دستور Cout و...نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام تا به حال برنامه نویسی با c++ نکردم و کتاب های الکترونبکی c++ رو هم دارم ولی خیلی پیشرفته توضیح داده میشه بگید برای برنامه نویسی با c++ ابتدا باید از کجا شروع کرد؟
اگه زبانت خوبه بهتره از روی یه کتاب یا سایت انگلیسی بری جلو، پیشنهاد من cplusplus.com هستش، ولی اگه فارسی میخوای، میگن کتاب جعفر قمی نژاد خوبه. ولی سعی کن از یه منبع انگلیسی بهره بگیرینقل قول:
در ضمن بهتر بود این پرسشت رو توی این تاپیک مینوشتی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان امروز میخواستم یه آرایه رو بفرستم توی یه تابع، مرتبش کنم برگردونمش. ولی هر کاری کردم، نشد، یعنی در هر حالت تابع کارش رو بدون اشکال انجام میداد، ولی آرایه من تغییرینمیکرد. مگه برای این کار نباید وقتی که میخوایم تابع رو فرا خوانی کنیم یه علامت & پشت متغیرمون بذاریم؟ ولی نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول باید از شما تشکر کنم که توضیح دادید و من متوجه شدم..نقل قول:
البته سوال اولیتون با دومی کمی فرق میکرد و من کد را بر اساس آخرین مطلبتون نوشتم..
برنامه جالبیه .. :sq_1:
این برنامه بازتون رو تعیین میکنه؛به مقدار دلخواهتون به مقدار مساوی تقسیمش میکنه و به مقدار دلخواهتون به صورت تصادفی از این بازه ی تقسیم شده انتخاب میکنه و در معادله ی f(x)=x^2 قرار میده و مقدار ماکسیمم و مینمم تابع رو بهتون تحویل میده..
فقط حواستون باشه مقدار نقاط تصادفی از مقدار نقاط ایجاد شده بیشتر نباشه (که منطقی هم نیست و شرمنده وقت هم نداشتم!!*)
موفق باشید....:6:کد://written by Mehrdad Sh. (mehrdad_joon) ;)
//CHon zahmat keshidid towzih dadid vaght gozashtam neveshtamesh,harchand aslan vaght nadashtam refigh..
#include <iostream>
#include <conio>
#include <stdlib>
#include <math>
main()
{ float a,b,d,j[99999],max,min ;
int p;
cout<<"2 adad(baaze) ra vared konid :\n";
cin>>a>>b;
if(a>b)
{cout<<"\nbazeye shoma barabare : ["<<b<<","<<a<<"]\n";
min=a;
max=b;
cout<<"\nAdadi ra be Onvane meGhdare a'adade tasadofi entkhab konid : \n ";
cin>>p;
for ( int i = 0;i<p;i++)
j[i]=((a-b)/p) + j[i-1];
cout<<"\nte'dade noghate entekhabi ra (randomize) vared konid : ";
cin>>d;
for (int h=0;h<d;h++)
{ if(pow(j[rand()%p],2)>max)
max=pow(j[rand()%p],2);
if(pow(j[rand()%p],2)<min)
min=pow(j[rand()%p],2);
}
}
//-----------------------------------------------------------------------------
if(a<b)
{cout<<"\nbazeye shoma barabare : ["<<a<<","<<b<<"]\n";
min=b;
max=a;
cout<<"\nAdadi ra be Onvane meGhdare a'adade tasadofi entkhab konid : ";
cin>>p;
for ( int i = 0;i<p;i++)
j[i]=((b-a)/p) + j[i-1];
cout<<"\nte'dade noghate entekhabi ra (randomize) vared konid : ";
cin>>d;
for (int h=0;h<d;h++)
{ if(pow(j[rand()%p],2)>max)
max=pow(j[rand()%p],2);
if(pow(j[rand()%p],2)<min)
min=pow(j[rand()%p],2);
}
}
cout<<"\nmin Tabe' barabare : "<<min<<"\n\n Max Tabe' barabare : "<<max;
getch();
}
سلامنقل قول:
شما اول باید C را یاد بگیرید بعد سراغ C++ برید.
در ضمن کتاب جعفرنژاد قومی اصلا پیشنهاد نمیشه (به تنهایی) و شما با توجه به منابع موجود ترجمه شده کتاب دایتل بهترین انتخاب است. :6:
عزیز جوابت متاسفانه اشتباه تایپ شده بود ولی درست بود چیزی که گذاشتم(تقصیر فرومه!!!).ببین،دستور به اسم scanf_s در استاندارد کتابخانه وجود نداره و عادیه که بورلند ارور بده..نقل قول:
برنامه ات به صورت کامل و صحیح به شکل زیره :
الات برنامه ات اجرا میشه ولی کدش از بن غلطه :6:کد:#include <stdio.h> //For scanf and printf#include <conio.h> //Just to use _getch ()
int main ()
{
int UserNum ;
do
{
scanf ("%d" , & UserNum) ;
scanf ("%c" , & Repeat) ; //It gets the answer to repeat question
}
int InvSum (int UserNum)
{
int Sum (0) ;
do
{
Sum += UserNum % 10 ;
UserNum /= 10 ;
return Sum ;
}
امکان نداره نشه اگه همه کار را درس انجام بدین ، لازم نیس & بذارین !! اسم یک آرایه خودش بیانگر آدرس اون هستشنقل قول:
در ضمن احتیاجی به برگردوندن نیست ، چون آرایه آدرس هست و وقتی سرت میکنید مستقیم درون حافظه تغییر میکنه
مثال اینجا هست ، از پاس دادن یه آرایه به عنوان آرگومان
کد:http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/arrays/
سلام
برنامه اي بنويسيد كه تعداد ارقام يك عدد اعشاري را محاسبه كند؟
[PHP]#include <conio.h>
int main()
{
float x,d;
printf("Enter a float number:\n");
scanf("%f",&x);
int s=0,f=0,n=0,m=(int)x,r=1;
x-=m;
while(m!=0)
{
m/=10;
n++;
}
for(r=1;r!=0;f++)
{
x*=10;
//f++;
;
r=(int)x%10;
}
s=f+n;
printf("out put=%d \n%d \n%d",f,n,s);
getch();
return 0;
}[/PHP]
من تا اينجا پيش رفتم فقط نميدونم اعداد اعشاري چطور شمارش ميشه
این برنامه اشتباست، اگه کاربر توی عدد اعشاری صفر وارد کنه مثل 0.505 اشتباه جواب میدهنقل قول:
بیا ، کامل و درست کار میکنهنقل قول:
کد:#include <conio.h>
#include <iostream>
int numberOfDigit(double x)
{
int nd=0;
while (x != (int) x) {
x *= 10;
}
while (x > 1) {
nd++;
x/=10;
}
return nd;
}
int main()
{
double x;
cin >> x;
cout << numberOfDigit(x);
getch();
}
سلام چجوری میشه یه کد نوشتن که در قسمت doc از کاربر یک رمز بخواهد و وقتی کاربر رمز رو درست نوشتن بنویسه رمز درسته و اگر هر رمز دیگه ای زد بنویسه رمز اشتباه هست
قسمت doc کجاست ؟نقل قول:
سلام تو ویژوال سی پلاس پلاس 2008 :وقتی یک برنامه ی نوشته شده با ارور روبرو میشه تا آخر اون برنامه حتی اگه برنامه ی درست بنویسید باز هم ارور میده مثلا:من برنامه ی a رو مینویسم چون مشکل داره c++ برای اجرا ارور میدهبعد یه برنامه ی b رو مینویسم و جایگزین برنامه ی a میکنم (برنامه ی b یک برنامه ی بدون مشکل هست) باز هم برای اجرا ارور میده اما اگه یک پروژه ی دیگه درست کنیم و برنامه ی b که درسته رو بزاریم برنامه ی b رو بدون ارور اجرا میکنه؟حالا چیکار میشه کرد که وقتی برنامه ی a ارور داد و برنامه ی b که یک برنامه ی درست هست رو جایگزین a میکنیم دیگه ارور نده؟
تا به حال به چنین مشکلی برنخوردم اما بهتره قبل از اجرا برنامه ، اون رو rebuild کنید تا دستورات توسط کامپایلر چک شودنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
مرسی از این که به من جواب دادید ولی این برنامه درست کار نمی کنه مثلا وقتی میزنی بازه 2 تا5 را به 100000 قسمت تقسیم کند و 100000 عدد تصادفی از بین این 10000 نقطه که در بازه 2تا5 است انتخاب کند و ماکزیمم و مینیمم f ان ها را بدهد به جای 25 و 4 میدهد 7و2و نمیگوید به ازای چه x هایی این f ها به دست امده البته ببخشید اگر وقت کردید سریعا اصلاحش کنید برام بذارید و واقا مرسی از این که بهم کمک میکنید داشتم کمکم نا امید میشدم اجرت با اقا امام حسین
چجوری میشه rebuild کرد؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز شما گفتید تصادفی،پس ممکنه به احتمال 1به 100000 (در مثال بالاتون) عدد 5 انتخاب بشه که ماکزیمم 25 انتخاب بشه...:sq_8:
الان شما میخواید که حتما ماکسیمم 25 رو به شما بده یا 7 هم باشد ولی گفته شود مربوط به کدامین x بوده باز قابل قبول است؟
هر برنامه ای که با c++ 2008 و visual studio 2008 مینویسم تو ویندوز 7 استارتر برنامه این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از گزینه build گزینه rebuild رو انتخاب کنید
قبل از اینکه پروژه رو بسازید ( create ) مسیر ذخیره سازی رو تغییر دهیدنقل قول:
این کار رو هم برای سی پلاس پلاس کردم ولی باز هم همون ارور رو میده