نقل قول:
درود.
الان بیش از یک ماهه از پارس اومدم اندیشه.ماه اول که 256 داشتم خیلی راضی نبودم.البته غیر از روزهای آخر.این ماه هم 512 گرفتم که فعلا خیلی خوبه .سرعت نجومی و...
Printable View
نقل قول:
درود.
الان بیش از یک ماهه از پارس اومدم اندیشه.ماه اول که 256 داشتم خیلی راضی نبودم.البته غیر از روزهای آخر.این ماه هم 512 گرفتم که فعلا خیلی خوبه .سرعت نجومی و...
خط 5 هستید؟نقل قول:
سرعت دانلود با 256 چند بود؟ با 512 چند؟
با پارس وی چه سرعتی داشتین و چند دانلود میکردید؟
دوست عزيز من گلشار ميشينم.قبل 256 پارس داشتم سرعتم آخرا شده بود 50-60 الان 512 انديشه دارم سرعتم 240-230 هست و راضيم.نقل قول:
نقل قول:
خط پنجم.با 256 حداکثر 115 بود .فقط 2 3 روز آخر رفت بالای 200 تا.
با 512 هم 230 تا 240 هست.
تو پارس اینقدر نداشتم.با 384 نزدیک 100 بود
سلام بچه ها
چرا تایپیک چند روزه سوتو کوره . :31:
نقل قول:
اخه سوال های تو تموم شده:31:
همه دلشون از پدرام پره.ولي واقعا سوت و كوره.نقل قول:
معلومه چرا سوتو کوره چون همه رفتن عزاداری .کربلا منتظر ماست بیا تا برویم:42::42::42:
من که خودم میومدم سوال میکردم هیشکی جواب نمیداد.انگار روح بودیم.آخرش خودم رفتم و مشکلمو حل کردم. بعد این آقا پدرام یه سوال ساده میپرسید 50 نفر میخواستن بهش جواب بدن....
هی روزگار.....................:41:
من یه چند تا سئوال کردم دیگه چقدر شما کینه ای هستینا اه :31:نقل قول:
پدرام جان برو چند تا سوال پیدا کن که میخوایم دوباره تاپیک رو گرمش کنیم
دوباره برگشتم اندیشه ...خدا حافظ پارس آنلاین با پینگ بالا و کمبود باندویچ ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز و دیروز هر چی دانلود میکنم از حجمم کم نمیشه . :8:
اين انديشه گندش رو در آورده
الان ساعت 1:30 صبح 6 دي است سرعت دانلودم 5KB/Sec است .:41:
شما هم اين مشكل رو داشتين ؟
اين انديشه گندش رو در آورده
الان ساعت 1:30 صبح 6 دي است سرعت دانلودم 5KB/Sec است .:41:
شما هم اين مشكل رو داشتين ؟
يادم رفت من 128K دارم و خط 3 هستم
بهتون تبريك ميگم.منم تازگي همين كارو كردم.ولي اين راسته كه 128 تا 512 انديشه الان يه سرعته؟من الان 512 دارم سرعتم 240-230؟نقل قول:
تایید مشه :19::19:نقل قول:
من دیشب خوابیدم از سرعت بی خبرم :31:
دیروز من 500 مگ دان کردم 50 تا حساب کردن.
اره مال منم همیتجوری بود ولی نیم ساعت بعد خوب شد. البته نرفت روی 200-250 کیلو شده بود 100-120 KB/sنقل قول:
(اکانت ها سرعتشون همه یکی شده... فقط پهنای باند ها فرق دارن)نقل قول:
بستگی به منطقه داره ... مثلا 7 الان رو 2080 kb/s دانلود داره (230 / 250 KB/s) ولی یکه از بچه ها تو مرکز 5 هستش که سرعتش نصفه ~1024 kb/s یعنی (~100 KB/s)....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من سرعتم شبا خيلي پايينه حتي بعضي وقتا به 2 يا 1 هم ميرسه..
يكي از دوستام ميگه من شبا از 1 تا 6-7 صبح 4 - 5 تا فيلم دانلود ميكنم(128 كيلو گرم:31:)...من يكي رو هم به زور ميكنم:31:
واسه شما هم اينطوريه يا دوستم چيز گفته؟ سرعت تورنت هم كه ر........ده///-0-
يه سوال:سرعت لينك مستقيم با غير مستقيم خيلي فرق داره؟چندتا سايت كه لينك مستقيم ميده ميشه معرفي كنيد امتحان كنم ببينم چطوره...
الان وسط روز هم سرعتم 45 ه...اين ديگه چه وضعشه؟:19::19::19:
سلام به دوستان منم 256 از اندیشه دارم سرعتم 185 تا 240 متغیره مرکز منظریه هستم سرعت واقعا عالیه من که تا همین هفته پیش نامحدود دانلود میکردم و وقتی اکانتم صفر میشد مودم رو دی سی نمی کردم تا 3 روز کانکت می موند و دی سی نمی شد و قطع نمی شد و من هم تو اون 3 روز نزدیک 50 گیگدانلود می کردم 24 ساعته آخه مودمم رو رو nat تنظیم کردم که یه سره کانکت باشه ولی پریروز هم تا امروز رفتم تو اکانتم دیدم زده آفلاین هر چی دان می کردم از اکانتم کم نمی شد من هم هر چی تونستم دانلود کردم رحم نمی کنم :27::27::31:
آره منم خبر دارم یکی از فامیل هام اونجا مسئولهنقل قول:
دوست عزیز اندیشه به تازگی عرض باندشو از طریق فیبر نوری می گیره این خبر هم موثقه چون از خود نیکرو شنیدمنقل قول:
اندیشه چند ساله باندشو از طریق فیبر نوری می گیره جدید نیست که.نقل قول:
بله درست می گید . پهنای باند اندیشه از مخابرات تا سرور با فیبر نوریه . مرکز سرور اندیشه هم گلسار نیست اونجا فقط مرکز پشتیبانی و خدمات برای مشتریاست . اگه شما یه سری به کوچه پشت باغ رضوان رشت ( انتهای تازه آباد ! همون کوچه که پمپ گاز داره و ماشینا تو اون کوچه صف وایمیستن ) زده باشین می بینین که اونجا یکی از مراکز بزرگ مخابراتی رشت هست که آنتن هاش از دور دیده می شه ! و درست دیوار به دیوار اونجا سرور اندیشه سبز هست که یه خونه حیاط داره و رو درش هم تابلو اندیشه سبز خزر هست و تو حیاطش هم یه دکل انتن کوچیک دیده می شه . واسه همین نزدیکی به مرکز مخابرات امکان انتقال اطلاعات با سرعت بالاتر و کیفیت خوب برای اندیشه فراهم می شه و کشیدن کابل نوری هم وقتی دیوار به دیوار مرکز مخابرات باشی آنچنان هزینه کمر شکنی نداره .نقل قول:
( البته محل سرور رو گفتم امیدوارم مشکلی نباشه ! چون خودم تابلو اندیشه رو در اون خونه دیدم فکر نمیکنم افشای محل سرور مساله سری یا محرمانه ای بوده باشه ! ):20:
اما مساله مهم اینجاست که از سرور اندیشه تا در خونه من و شما از کابل نوری خبری نیست و فقط سیم مسی قراضه وجود داره ! در نتیجه هر چقدر هم سرعت و کیفیت خدمات بالا باشه تا وقتی که کل سیستم مخابرات شهر تا در خونه ها مجهز به فیبر نوری نشه مطمئن باشین کیفیت از اینی که هست بالاتر نمی ره و همیشه مقدار زیادی از سرعت و کیفیت تو مسیر فرسوده موجود هدر میره ! پس خیلی مهم نیس از مخابرات تا سرور اندیشه رو فیبر نوری کشیدن ! مهم اینه که تا در خونه من و تو فیبری در کار نیست و فکر هم نمیکنم تا 20 سال آینده در کار باشه ! چون یادم میاد از 10 سال پیش می خواستن کل جزیره کیش رو به فیبر نوری مجهز کنن اما تا جایی که میدونم هنووووز تکمیل نشده ! :41: اونم تو جزیره ای به اون کوچیکی !
از دیروز هم یه چند ساعتی که اندیشه قاطی کرده بود حجم محاسبه نمی شد اما الان کنتور حجمی عین فرفره کار می کنه ! و اون موقه هم سرعت خیلی بالا بود و حتی تو شب بالای 200 بود اما از دیشب سرعت خیلی خیلی افت کرده و نوسان زیادی داره و الان سرعت افتضاحه با نوسان شدید... زیاد خودتون رو ناراحت نکنید و از اندیشه شاکی نباشید چون اینا همه دسته گلای مخابراته ربطی به اندیشه نداره .. همین الان چیز-پی ان و حتی مسنجر و ایمیل مشکل داره پس زود قضاوت نباید کرد . مشکل از جاهای بالاتره ! :5:
اضافه می شه : الان ساعت 1:40 شبه ( دوشنبه 7 دی ) سرعت اندیشه تقریبا به حالت اولیه برگشته و بین 170 تا 200 کیلوبایت برای دانلود در نوسانه ( 128 مرکز 3 ) اما مسنجر و ... هنوز مشکل دارن.
واسه من الان ساعت 10:20 صبح بين 100 تا 200 ه!!!! نميشه يه جور ثابتش كرد؟:8: يه بار ميرسه 240 يهو مياد 90 :31::31:
درسته دوست عزیز ...نقل قول:
الان که ساعت 2:45 بعد از ظهره سرعت بالاست اما چه فایده وقتی ( از طرف مراکز بالاتر ) همه پورتای ssl بسته شده باشه و نه بشه ایمیل چک کرد نه به مسنجر وصل شد نه .... :15:
من سرعت بالای 200 رو نخواستم ! ترجیح می دم سرعتم بجای 200 رو 50 باشه اما عین بچه آدم بذارن ایمیلمون رو چک کنیم و کارامون لنگ نمونه ... لعنت به هر چی مردم آزار :41: ( البته باز هم میگم اندیشه و پارس آنلاین رو نفرین نکنین ! کار جای دیگه لنگه ! )
بچه ها من یه فایل دانلودی از راپیدشر میخوام دانلود کنم 600 مگه روز دانلود کنم حجمم خیلی کم میشه میخوام بزارم رو ساعت شب دانلود کنه . میخوام بدونم سرعت شب از چه ساعتی به سرعت روز میرسه یا نزدیک میشه ؟؟؟؟؟
اگه سحر خیز باشی بین 4 الی 6 صبح سرعت تقریبا مثل روزه و 600 مگ اگه سرعت بالا باشه حدود 1 ساعته میاد ... اگه هم سحر خیز نیستی میتونی از 1 شب بذاری دانلود و بگیری بخوابی تا صبح 100% دانلود شده ! البته حتما قبل از 6 صبح بیدار شو قطعش کن ! یه وقت می بینی یه ریز تا 9 صبح دانلود کردی و حجمت تموم شد !نقل قول:
اگه تا 6 دانلود تموم شد من بدار نشم که دیگه مشکلی نیست دیگه دانلودی نمونده تا حجمم کم بشه درسته؟؟؟؟؟
نقل قول:
دیگه واسه چی بیدار شه...
شما با IDM میتونین لینک دانلودو بدین و زمان شروع و پایان دانلودو واسش مشخص کنین اینجوری نه لازمه تا ساعت 1 شب بیدار بمونین و نه لازمه 6 صبح پاشین. حتی میتونین چن تا لینک بدین تا بعد از پیان هر دانلود فایله بعدی رو دانلود کنه
لینک رپیدشر..نقل قول:
چه جوری بده به IDM?
اگه تک لینک باشه میشه..
سلام دوستان
صبح بخير
الان ساعت 4:35 صبح است و سرعت همچنان بين 30-40 كيلو بايت..:19:دوستمون گفت كه اين موقع سرعت خوب ميشه...واسه شما چنده؟واسه من كه خوب نيست//الان فايل 350 مگي من 45% رفته time left نوشته 1 ساعت و 20 دقيقه ....بعد دوستمون گفتن 600 مگ تو يه ساعت////يعني شما شبا با سرعت بالاي 200 دان ميكنيد؟ديگه خسته شدم.......فكر كنم اينجوري ماهي يدونه فيلم دانلود كنم..:19::19:
من دیشب یه فیلم 500 مگی و یه فایل 200 مگی دان کردم نمیدونم کی تموم شد از 1:30 گذاشتم تا 6 که دیدم تموم شده بود فکر کنم زود تر تموم شد . فیلمو 1 ساعته دانلود کرد با سرعت 90 تا 120 کیلو بایت از 1:30 تا 2:30:31:
راستی اگه من بخوام 128 نامحدود بگیرم سرعتم 16 کیلو بالا تر میره مثل 128 محدود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بخوای نا محدود بگیری نهنقل قول:
بالا نمیره
آقا من تا شبی 2GB تا 2.5GB دانلود نکنم که روز شارژ نیستم(البته الان یک ماه هست که اینجور شده قبلش شبی 3GB تا 4GB دانلود میکردم)
بعدشم نیازی نیست که بخواین بیدار بمونین که دانلود بزنین من لینک دانلود رو تو صف میذارم خودش سر ساعت 1 شروع میکنه به دانلود ،سر ساعت 6 هم خودش دانلود رو قطع میکنه بعدشم سیستم رو خاموش(IDM)
بله لینک راپید هم میشه بهش داد فقط باید تو IDM یوزر پس راپید رو ذخیره کنی. بعد گروهی هم میتونی ازش دانلود کنی(و هر سایت دیگه ای که برای دانلود یوزر پس میخواد(VIP))
من حتی سیستم رو هم خودم روشن نمیکنم خودش 5 دقیقه قبل از ساعت 1 اگه خاموش باشه روشن میشه و خودش کانکت ،سر ساعت 1 هم که IDM شروع میکنه به دانلود(من حتی خونه هم نباشم باز شبا دانلود میزنم:31:،البته باید صف دانلود پر باشه که بیکار نمونه:31:)
دوست عزیز شما درست می گید . من هم با اشتراک 128 اگه یه ریز از 1 شب تا 6 صبح دانلود بذارم بین 2 الی 2.5 گیگ داون میشه البته با برنامه تورنت و سید خوب ... البته بجز بعضی شبا که سرعت پایینه ...نقل قول:
اما در مورد IDM شما در صورتی می تونید این کار رو بکنید که اکانت پولی راپید داشته باشین و با حالت free user اصلا امکان استفاده از دانلود منیجر و resume وجود نداره ...
فکر می کنم اکثر دوستانی که اینجا دانلود می کنن و تازه اشتراک ADSL گرفتن اکانت راپید نداشته باشن بنابراین نمی تونن با این روش از راپید دانلود کنن ... حتی اگه کامپیوتر رو طوری تنظیم کنن که سر ساعت 6 دیسکانکت یا حتی خاموش شه باز هم اگه دانلودشون کامل نشده باشه همه فایلشون می پره ... در نتیجه اگه کسی بخواد مثل شما با خیال راحت و حرفه ای هر شب بدون بیخوابی داونلود کنه یا باید از لینکایی استفاده کنه که دانلود منیجرها رو پشتیبانی می کنن یا تورنت یا باید سر کیسه رو شل کنه و اکانت راپید بخره و یا اینکه یه اکانت 1 مگا بیت نامحدود بگیره و ککش هم نگزه واسه دانلود روزانه و شبانه ! ... از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی ... ببخشید !! دارندگی و عدم بیخوابی شبانه واسه دانلود ! :46:
سلام..
آقاي بيرك لطفا شبايي كه سرعت پايينه بيا ينجا بنويس ببينم واسه همه كنده يا فقط واسه منه:19:
الان ساعت 1:15 شب و سرعت من 40 كيلوبايته (128)..امشب سرعت پايينه يا بالاس؟
فايل 200 مگي رو آي دي ام نوشته 1 ساعت و 30 دقيقه////
يه سوال؟
چطوري ميشه با idm طوري گذاشت كه وقتي دانلود يه فايل تموم شد پشتش اونيكي شروع بشه؟يعني ساعت نزاريم كه اونيكي سر اين ساعت شروع به دانلود كنه.