یه مطلبی دیدم راجع به اینکه با استفاده از shortcut بشه شات داون یا ری استارت کرد. ظاهرا دستوراتشنقل قول:
مال ویندوزهای قدیمیه و الانه کار نمیکنه. برای xp چکار باید کرد؟
Printable View
یه مطلبی دیدم راجع به اینکه با استفاده از shortcut بشه شات داون یا ری استارت کرد. ظاهرا دستوراتشنقل قول:
مال ویندوزهای قدیمیه و الانه کار نمیکنه. برای xp چکار باید کرد؟
اول ممنون از همتون ....
بعد ...
من وقتی ویندوز رو نصب می کنم و پارتیشن بندی می کنم بعد تو هر درایو یه پوشه می ره این پوشه ها مهمه یعنی می تونم پاکشون کنم یا این که نه ؟
قربان شما ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربوط به فایلهای نصب شده ی Office هست.نقل قول:
پاک کردنش مشکلی نداره. البته خود به خود در یک درایو باید ایجاد بشه.
موفق باشید :11:
سلام.نقل قول:
دستورات زیر برای XP و ویستا کار میکنن.
Restart
shutdown -r -f -t 0
Shutdown
shutdown -s -f -t 0
یادش بخیر.بلستر کارش همین بود.:27:
سلام
من نمیتونم هیچ یک از درایوهامو باز کنم!!
وقتی کلیک میکنم روی یکی از درایوهام با اروره Access is denied. مواجه میشم!!
لطفا" راهنمایی کنید..
بدرود.
بارها پاسخ داده شدهنقل قول:
سرچ کنید
از روش زیر استفاده کنید .
موفق باشید .
سلام
قبلا که از ویستا استفاده میکردم کنار هر پنجره یه جایی بود که میتونستم لینک چند فولدر رو اضافه کنم که هر جا میرفتم در دسترس بودند. الان که برگشتم به xp میشه واسه اینم یه جوری همچین کاری کرد؟
البته قسمت other places هست فکر میکنید بشه تغییراتی تو این قسمت ایجاد کرد؟
بچه ها فرمت aspx رو بايد با چه نرم افزاري باز كنم؟!
سلام:40:
من ميخوام يه آدرس از فايلهاي آپديت شده ام رو در ميندوز xp داشته باشم.لطفا كمك كنيد.:5:
آدرس فايلها رو در ويندوز vista رو دارم. وهر وقت كه ويندوز رو عوضش ميكنم از فايلهايي كه قبلا يه كپي ازشون داشتم استفاده ميكنم.:5:
نميدونم مه اين آدرس در xp هم همونيه كه ميدونم يا نا مطمئن نيستم. اگه كسي مطمئنه بسم الله بيات جلو به ما هم بگه كه از اين شك در بيايم.:5:
سلامنقل قول:
اگه منظورتون اپدیتهای ویندوز هست به ادرس زیر رجوع کنید
موفق باشید .
این فرمت مربوط به صفحات وب هستش که با همه مرورگرهای اینترنت باز میشه.نقل قول:
دوست مننقل قول:
اول برو به فولدري كه به قول خودت لينكش را داشته باشي بعد از نوار منو ، منوي Favorites گزينه Add to F avorites vh را بزن
نكته: اين انتخاب با لينك هاي انتخابي اينترنت اكسپلور يكي هستن (IE 6) به عبارت ديگه شما هم در ويندوز و هم در اينترنت اكسپلور مشترك هستند.
براي اين كه قاطي نشن از همون منو گزينه Organize Favorites را انتخاب و از پنجره جديد گزينه Create Folder را انتخاب و يه فولدر با نام My Computer يا هر چي كه خودت دوست داري بزار و ميانبرها يا لينكها را بنداز داخل همون فولدر. بعدش هم برو حالش رو ببر:31:
موفق باشي
من این روش رو امتحانکردم ولی درست نشد!!:41:نقل قول:
کمکم کنید:19:
سلام,تاریخ نصب ویندوزم رو از چه آدرسی پیدا کنم!؟منظورم روز و ساعت نصب هست.
سلامنقل قول:
توی run بنویسید cmd و کلید اینتر را فشار دهید و توی محیط باز شده عبارت systeminfo را تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید .
توی تصویر زیر تاریخ و ساعت نصب ویندوز مشخص هست .
توی ادرس زیر هم می تونی مدت زمانی که سیستم شما روشن بوده بعد از اخرین لاگین را مشاهده کنید .
موفق باشید .
دوست عزیز روشش همونی بود که گفتمنقل قول:
موفق باشید .
چه طوری می تونم دمای سی پی یو رو ببینم ؟ (البته نه از طریق setup مادربورد ! بلکه از طریق ویندوز !)
سلامنقل قول:
برای دیدن دمای سی پی یو تو ویندوز میتونی از برنامه Speed Fan استفاده کنی .
این برنامه خیلی خوبه و حجم کمی داره و دمای سی پی یو . دمای هارد دیسک . دمای مادربورد . دور فن سی پی یو و.... رو نشون میده
یه سرچ کنی پیدا می شه . یا توی درخواست نرم افزار بگو برنامه را بهت بدن .
موفق باشید .
نقل قول:
برنامه Hardware Sensor Monitor این امکان را به شما میده.
کد:http://www.4shared.com/file/54052298/532108ec/Hardware_Sensors_Monitor_v4312_Pro.html
The file link that you requested is not validنقل قول:
متاسفانه فایل پاک شده !
اینم لینک دانلود برنامه ی speed fan از filehippo برای دیگران !!!کد:http://www.filehippo.com/download_speedfan/download//
اقا این سوال رو نمیدونستم باید کجا بپرسم
به هر حال اگه مربوط به اینجا نیست ببخشید
میخواستم بدونم توی برنامه nero چطور میشه یه کاری کرد که بعد از رایت سی دی دیگه نشه اطلاعات روش ریخت؟ یعنی سی دی بسته بشه
چطور میشه این گزینه رو غیر فعال کرد؟
نميدونم نرو شما چنده ولي اگه هشته تيک گزینه ای که دورش خط کشیدمو بردار توی بقیه هم اگه همچین گزینه ای هست بردار .نقل قول:
ببخشید کسی نمیتونه به سوال ما تو سه چهار صفحه پیش جواب بده ؟
دوست عزیز باید دایرکتس 9 سی رو نصب کنی (پیغام دوم)نقل قول:
نصب کردم اما فایده ای نداشت . اونم چندین بار . اصلا انگار نصب نمیشه وقتی میزنم اینستال رو میزنم یه ثانیه طول نمیکشه میاره Finish
دوست عزیز تو ران بنویس dxdiag بعد اوکی رو بزن بعد yes روبزن یه صفحه میاد بالا در پایین صفحه نسخه دایرکتس رو مینویسه بعدا" بهم بگو که ورژن چنده اگه ورژن دایرکتس 9 بی بود باید یه ویندوز از اول نصب کنی مال دوست مهم همین جوری بود 4 نوع دایرکتس نصب کردم همون 9 بی بود حتی نت فریمورک سه رو براش نصب کردم که شاید کمکی بکنه ولی نشد خلاصه به نظر من تنها راه حل است
نقل قول:1-فایل dll را دانلود کنید.2-داخل System32 کپیش کنید 3- رجیسترش کنید.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_26
درقسمت Run بنویسید:
"Regsvr32 "C:\Windows\System32\d3dx9_26.dll
با سلام به همه دوستان
یه سیستم هست که اگه بالا می یاد فقط صفحه دسکتاپ رو نشون میده نه تسک بار و نه هیچ یک از آیکونها رو نشون نمی ده هر دفعه باید از از task manager دکمه new taskرو بزنی و explorer رو بنویسی تا آیکونها و tsk barبیاد و اگه سیستم رو ریستارت کردی دوباره روز از نو روزی از نو
ممنون میشم بگید این سیستم چشه و چه جوری درست می شه
بچه ها مشکله من هنوزم حل شده!:41:نقل قول:
کارایی که دوستان گفتم کردم درست هم شد ولی باز خراب میشه و دیگه درست نمیشه!!!:18:
ویندوزمم عوض کردم نشد و فقط درایوه c درست شد..
لطفا" کمک کنید دارم دیوونه میشم دیگه:19::19:
با سلام
سوال من در مورد Group ها و User ها در ویندوز xp است.
همینطوری که میدونید میتونیم تو ویندوز xp یه گروه خاص ایجاد کنیم و قوانین خاصی رو از طریق مسیر زیر براش تعریف کنیم
Local security setting /User Right Assinments
خوب من یه گروه ایجاد کردم و چند تا یوزر به اون اضافه کردم ولی وقتی یه قانون یا policy خاصی رو برا اون group تعریف میکنم اون policyها اعمال نمیشن .
میخواستم بدونم کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که مشکل کجاست ؟
البته این رو هم بگم که تو Group های پیش فرض ویندوز هر policy که تغییر میدم اعمال میشه ولی فقط در مورد گروههایی که خودم ایجاد کردم اون policy های اعمال نمیشن .
سلامنقل قول:
برنامه زیر را بگیرید و اجرا کنید .
اگه درست شد که هیچ . وگرنه باز هم باید به تاپیک زیر رجوع کنید و کارهای گفته شده را به دقت انجام دهید .
موفق باشید .
سلام به همه دوستان. من یه سوال داشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع نصب یک نرم افزار آموزش زبان این پیغام نشان داده شده و نرم افزار نصب نمیشه. چطور میشه این مشکل را برطرف کرد و علتش چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Unhandled exception: c0000096
At address: 00010100
در ضمن این برنامه توی یه کامپیوتر دیگه به راحتی اجرا می شه اما روی بعضی ها نصب نمی شه!
با برنامه ای که شما دادید فقط درایو d درست شد...:10:نقل قول:
ولی درایو های دیگه همچنان اون اروره لعنتی رو میدن:41::19:
من دیگه واقعا" موندم باید چیکار کنم!!:19::19::19:
بدرود:11:
نقل قول:How can I force a full re-install of DirectX?
Normally the DirectX installer will refuse to install if it detects that you already have the latest version of DirectX installed. This makes it a pain in the ass to fix a broken DirectX installation. Luckily, there is a small workaround to trick the DirectX installer into a full re-installation.
Run the Registry Editor: Start > Run > regedit
Navigate to this key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectX
Change the value of version from '4.09.00.0904' to '4.08.00.0904'.
Now run the DirectX installer.
کسی نمی تونه به سوال من جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
الان سيستم رو روشن كردن با يه دسك تاپ عجب روبه رو شدم اين هم عكسش
خوب حالا جريان چي بوده؟
سلامنقل قول:
سوال شما اصلا .اضح نیست یکم بیشتر توضیح بدید!
سلامنقل قول:
شما restore my active desktop رو بزنید ببینید چه پیغامی میده تا بفهمیم دلیلش چیه ؛ ولی اگه میخواید مشکلتون حل بشه دستورات توی عکس رو انجام بدید.
سلام دوستان لطفا" اگه میشه فایلهای که زبانه فارسی ویندوز رو نصب میکنه یا همون قسمت تیک اولی در بخش نصب زبان فارسی فقط اسمهاشونو میخوام
نقل قول:
سلام
این فایل رو دانلود کن ویندوز رو فارسی میکنه ببین مشکلت حل میشه ؟؟؟
کد:http://mousavi1366.persiangig.ir/Windows_Farsi_Xp.zip
[quote=sus2;3244654]سلام
سوال شما اصلا .اضح نیست یکم بیشتر توضیح بدید!
خوب این دقیقا اتفاقیه که موقع نصب این برنامه می افته دیگه نمی دونم چی باید بگم. این برنامه با خودش برنامه quick و java را هم داره که بعد از این پیغام میره تا اونا رو نصب کنه ولی نرم افزار اصلی اصلا نصب نمی شه ولی روی لپ تاپ که امتحان کردم در عرض چند ثانیه نصب شد. حالا چه راههایی واسه نصب این نرم افزار هست. اصلا هم برنامه پیچیده ای نیست فقط یه سری آموزش زبانه!