نهنقل قول:
به دلیل مشکلاتی که ماه قبل پیش اومد و انجمن مسدود شد در ایران ، تعدادی از انجمن ها مخفی شدن.نقل قول:
این موضوع فعلا بر همین منوال خواهد ماند.
Printable View
نهنقل قول:
به دلیل مشکلاتی که ماه قبل پیش اومد و انجمن مسدود شد در ایران ، تعدادی از انجمن ها مخفی شدن.نقل قول:
این موضوع فعلا بر همین منوال خواهد ماند.
پس مخفی شدن!
ترسیدیم که پاک شده باشن!
كسي نميدونه چرا؟نقل قول:
سلامنقل قول:
یک سری از سایت ها که زیاد براشون تبلیغ میشد در تاپیک ها (تبلیغ هماهنگ و برنامه ریزی شده) مسدود شدند در انجمن.
تبلیغ روش قانونمند خودش رو داره.
سلام
یک سری از سایت ها که زیاد براشون تبلیغ میشد در تاپیک ها (تبلیغ هماهنگ و برنامه ریزی شده) مسدود شدند در انجمن.
تبلیغ روش قانونمند خودش رو داره.
جانم....؟! :18: آخه مورد غیر اخلاقی ای که نداشتیم توشون! :19:نقل قول:
ای بابا...:41: کی دوباره آشکار می شن... تازه داشتم فعال می شدم! :31:
شاد باشین :31:
سلام
جا داره از ادمین محترم سایت جهت بازیابی نام کاربریم تشکر ویژه ای کنم:40:
انشاالله همیشه موفق باشید
یه سوال داشتم اینجا بپرسم بلکه جواب داده بشه
چرا امضای من با وجود اینکه تعداد خطوطش مجازه موقع سنتر کردنش با پیغام خطای تعداد خط مواجه میشه؟
الان 8 خطه موقع سنتر کردن هم 8خطه ولی ارور میده
سلام . اگه اشتباه نکنم کد ها هم جزو خطوط محسوب میشن. شما وقتی کد رنگ و بولد یا مثلا همین سنتر رو میزنید به خطوط اضافه میکنید. خب ظاهرا درست شد :5:
چطوری این پیام هارو تایید کنم؟ (راهی هست همرو یکجا تایید کنم؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل پروفایلمو تایید کردم ولی اینا نمیرن!
بعد از اینکه پیامها رو تایید کردین ، صفحه را refresh کنید . اون بخش یادداشتهای کاربران در .... نمیرن ؟نقل قول:
10 بار refresh کردم ولی :41:نقل قول:
کلا p30 با شما مشکل پیدا کرده :31:
یه بار از انجمن خارج شید شاید درست بشه :23:
:31: آره انگار! 10 بار خارج شدم!نقل قول:
اینم یه باگ جدید :
به جای Meisam نوشته mahyar29.at. yahoo.com
پی سی پر باگ شده ها:31:
واقعا :13:نقل قول:
اینم از نام کاربری سینا و میثم :18:
فکر کنم اینا ایمیل سینا و میثم باشه که جای نام کاربریشون اومدهکد:http://0k.010.-----.com/out.php/i318636_untitled55.JPG
و باز هم باگ
کد:http://0k.010.-----.com/out.php/i318780_errr2.jpg
این باگ هایی که اتفاق میوفته ربطی به تغییراتی که توی p30 انجام میدن داره ؟
مثلا آخرین تغییری که دیدم ادغام انجمن اینترنت و شبکه بود که شد : " اینترنت / طراحی وب / برنامه نویسی "
یا مثلا انجمن " كامپيوتر ، اينترنت ، تكنولوژي ... " که زیر مجموعه ـش " گنو لينوكس " شده
سوال ما هم که کلا پرت شد دیگه .............
من این خطا رو در هر بار ارسال در قسمت مشاهده گفتگو ها دارم مشکل از کجاست ؟
عکس زیر.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x80. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x80. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین این اشتباه..............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 715x102. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 715x102. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی سوال من جواب نداشت؟!هرجا تو پی سی ورد تونستم مشکلما گفتم اما هیشکی جواب درست حسابی بهم نمیده،من چیکار کنم؟؟؟؟فقط نگید از قسمت تماس با ما استفاده کن چون هیچ جوابی ندادن...:19::42::42::47::47:
نقل قول:نقل قول:
نام کاربری قبلیتون و email رو برای من به پیام خصوصیم بفرستید.
نقل قول:
دوست عزیز مشکل دوم به خاطر قرار دادن BB code هست که شما مجوز استفاده از اون رو ندارید .... مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از این ها استفاده نکنید پستتون ارسال میشه!
:10:
سلام .
من تازه واردم و با اینجا آشنایی ندارم .
میخوام برای خرید دستگاه لیبل زن cd و dvd راهنمایی بگیرم . کجا باید سوالم را مطرح کنم ؟
سلام
چجوری باید آدرس وبسایت یا ایمیل بذاریم که تگ کد اطرافش نیاد ؟
توی محیط ویرایشگر پیشرفته متن، زیر محل تایپ، بخش اختیارات نویسنده، تیک گزینه فعال کردن لینکهای اینترنتی در پیغام رو بردارید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
==
آقایون مدیرا لطفا برای این تاپیک دکمه تشکر بذارید .
آقا بابک شما یه چیزی به اینا بگین
:31:
خود منم مخفی میام .
اونا که مخفی میان ( مثل خود تو :46: ) میخوان معلوم نباشه کجا ها میرن و چیکار میکنن . اما میشه فهمید که هستن .
مدیرا هم مخفی میان تا کسی سراغشون نره
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
ایشون دیروز شیطونی کردنقل قول:
palinurecybernet@yahoo.com
بنده خدا این اعضای جدید هم درخواست هاشون گم میشه :31:
سلام .نقل قول:
احتمال زیاد اینجا : خريد كارت هاي جانبي و ابزارهای ورودی و خروجی
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=251
ممنون
این که هیچ پیغام خطای ننوشته چی.....
چرا در اختیارهای ارسال پاسخ سریع گزینه «نقل قول پست قبلی در این پست» غیر فعال هست؟
یعنی چی که غیر فعال هست؟
حتی تاپیکهایی که خودمون ایجاد کردیم هم چنین موردی دارند و نمیتونیم این تیک رو فعال کنیم؟
شاد باشید :40:
اول رو این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در انتهای پستی که میخوای نقل قول کنی هست، کلیک کن.نقل قول:
بعد میبینی که "نقل قول پست قبلی در این پست؟" فعال میشه.
یعنی میتونی انتخابش کنی.
البته بهتر بود نوشته میشد: "نقل قول پستی که انتخاب کردم در این پست؟"
سلام دوستان.
نظرتون در مورد ایجاد بازارچه اعضاء چیه:31:؟؟؟
بخدا همه ی فروم ها دارن الی P30 World :41:.
میدونم کار نظارتش خیلی سختیه ولی اگه چندتا همکار با هم نظارت کنن خیلی عالی میشه.
(البته میدونم که اینجا جای این بحث نبود ولی... ببخشید.)
با تشکر از همه ی همکاران.:40:
بازارچه منظورتون مکانی برای تبلیغ و فروش محصولات اعضا هستش؟!
میشه چند تا از همه ی فروم ها رو مثال بزنید؟ (در صورت مساوات با این تالار)
آره منظورم همینه.نقل قول:
من مثال زدم که همه ی فروم ها دارن.
البته باید بگم که من تاحالا فرومی بهتر از P30 World ندیدم.
ولی بطور مثال فرومهای زیر این امکانرو برای کاربران Premium قرار داده اند.
محتوای مخفی: .
البته بازم هست ولی دیگه نمیخوام نام بیارم.
دوباره میگم هیچ فرومی بهتر از این فروم تا حالا ندیدم.
(چه در نظم و انظباط ، بازدید فراوان ، پاسخ سریع به مشکلات و بحثها ،خلاصه دیگه همه چیش خوبه. )
واقعا دستتون درد نکنه:40:.
با تشکر:11:
اقا کی میخواین این اسمایل های فروم رو اپدیت کنین................:13:(اینم شدشکلک:31:)
من عکس از رو سیستم میخوام بذارم چیکار کنم اتچ هم که نمیشه مثکه ؟؟
چشامم دیگه نمیبینه :18:
شما اول باید فایلتون را توی یه آپلودسنتر ( مثل img90.comm ) آپلود کنید . بعد لینک مستقیم را توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدیننقل قول:
سلام من از دیروز یه مشکل پیدا کردم،پنجره ارسال پاسخم این شکلی شده"""http://www.imagehost.li/images/44575825249600266356.png"""هیچ کدوم از گزینه هاش رو نمیشه استفاده کرد و اگه متنم تو چند خط باشه پشت سر هم مینویسه. حالا نمیدونم مشکل از مرورگر منه یا انجمن(تو انجمن های دیگه تست کردم درست بود) برای حل شدنش چی کار کنم؟؟؟