-
زندگي آرام است، مثل آرامش يك خواب بلند.
زندگي شيرين است، مثل شيريني يك روز قشنگ.
زندگي رويايي است، مثل روياي ِيكي كودك ناز.
زندگي زيبايي است، مثل زيبايي يك غنچه ي باز.
زندگي تك تك اين ساعتهاست، زندگي چرخش اين عقربه هاست، زندگي راز دل مادر من ،زندگي پينه ي دست پدر است، زندگي مثل زمان در گذر...
-
اگر روزي دشمن پيدا کردي بدون در رسيدن به هدفت موفق بودي.اگر روزي تهديدت کردن بدون در برابرت ناتوانند. اگر روزي خيانت ديدي بدون قيمتت بالاست. اگر روزي ترکت کردند بدون با تو بودن لياقت ميخواد
-
زمانی که متولد شدم یکی تو گوشم گفت تا آخر عمر با تو هستم! خندیدم و گفتم:تو کی هستی؟ گفت: غم و تنهایی
-
چه قدر دوست داشتم تمام دلتنگي هاي اين روز ها را با كسي تقسيم مي كردم ، و يا كسي بود براي گوش دادن و درد دل كردن ، بماند كه آنقدر فاصله زياد شده كه هرچه فرياد مي زنم گويا صدايم را نه تو مي شنوي و نه هيچ كس ديگر
-
تنهایی، این واژه را بلندترین شاخه شاخه درخت می فهمد ...
-
کليه حقايق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب شده اند.
-
ممنون از شما که دوباره به این تاپیک رونق دادید...
-
زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست، امتحان ریشه هاست
-
حرف هاي بزرگ عمق دارد نه طول و عرض
-
آدم خوشبين كسي است كه جدول را با خودكار حل ميكند و بدبين كسي است كه در خيابان يك طرفه به هر دو سمت نگاه مي كند
-
يادت باشه دنيا گرده,هر وقت احساس كردي به اخر رسيدي شايد در نقطه شروع باشي.!!!
-
بچه ها شوخی شوخی به گنجشکا سنگ ميزدن ولی گنجشکا جدی جدی ميمردن
-
هميشه دوست داشتم ابر باشم.چون ابر انقدر شهامت داره که هر وقت دلش ميگيره جلوي همه گريه کنه
-
فرشته از سنگ ميپرسه چرا از خدا نميخواي که تورو انسان کنه؟؟؟سنگ :ميگه هنوز اونقدر سخت نشدم که انسان بشم
-
تمام هست ها متحد شده اند تا تو باشی پس خوب باش تا با هستی یکی شوی
-
قلب آدما مثه یه جزیره دور افتاده میمونه,این که کی واسه اولین بار پا به جزیره میزاره مهم نیست,مهم اون کسی که هیچ وقت جزیره رو ترک نمی کنه.....
-
آموخته ام .... که خداوند همه چيز را در يک روز نيافريد. پس چه چيز باعث شد که من بينديشم که مي توانم همه چيز را در يک روز به دست بياورم
-
راه بیرون آمدن از چاه پایین کشیدن دیگران نیست بلکه صعود کردنه
-
هر انساني لبخندي از خداست .تبريك به تو كه زيباترين لبخندي
-
تا حالا فكر كردي كه چرا بعضي وقتها زمين ميخوريم؟ از بد شانسيمون نيست، طبيعت ميخواد به ما ياد بده كه چطور دوباره بلند بشيم
-
اگه موج می دونست که ساحل هیچ وقت دستشو نمی گیره برای رسیدن به اون انقدر نفس نفس نمیزد
-
دستت رو بزار روي قلبت، اين ساعته عمرته كه داره تيك تيك مي كنه جالبه، هموني كه بهت زندگي ميده برات شمارش معكوس رو شروع كرده
-
فرقي نمي کنه که من اول اومدم يا تو ……مهم اينه که…..کي تا آخرش مي مونه
-
عشق از دوستي پرسيد تفاوت من و تو در چيست؟دوستي گفت:من ديگران را به سلامي با هم آشنا مي كنم تو با نگاهي.من به دروغي ديگران را از هم جدا مي كنم تو با مرگ
-
قيافه ارث آدماست ولي قلب براي خود آدماست
-
بياييدکمرنگ باشيم ولي دو رنگ نباشيم
-
در افتادن افراد در چاه ، جاذبه زمین مقصر نیست
-
چي مي شد اگه خدا امروز وقت نداشت به ما بركت بده چرا كه ديروز ما وقت نكرديم از او تشكر كنيم
-
به جاي گله از سنگيني بار زندگي،شانه هايت را بزرگتر كن
-
عشق مانندعابري هست كه گاه خود را به كوري ميزند تا تو از خيابان عبورش دهي بي انكه بداني عبورت داد.
-
عكسها هميشه جالبند چون قسمتي از زمان هستند كه ساكن مانده اند.
-
اگر تمام دوستام بخوان از يه پل رد بشن,من با اونا عبور نخواهم کرد،بلکه اون طرف پل خواهم بود برای کمک به اونا!
-
كسي كه براي محبت حدي قايل شود معني محبت را نفهميده.
-
مي دوني حكمت هواي سرد چيه؟ برا اينه كه ما بركت خدا رو ببينيم.. بركت خدا هميشه روي سر آدما مي باره اما وقتي هوا سرد ميشه.. بركت ها يخ مي زنن و مثل بارون و برف روي سر آدما مي شينن.. حال كن عجب خدائي داريم...
-
درسی که از سنجاب می آموزیم مفید است که در موقع پرش شاخه بالا را هدف می گیرد تا به راحتی روی شاخه پایین بنشیند.
-
هميشه فکر کن تو يه دنياي شيشه اي زندگي ميکني.پس سعي کن به طرفه کسي سنگ پرتاب نکني چون اولين چيزي که ميشکنه دنياي خودته.
-
در دنيا جاي كافي براي همه هست پس بجاي اينكه جاي كسي را بگيري سعي كن جاي خودت را پيدا كني.
-
هرگز دربارۀ چیزی نگو آن را از دست داده ام ، بلکه فقط بگو آن را پس داده ام .
-
انسان از حشرات هم کوچکتر است ، چون آنها برای کشتن ما فقط نیش می زنند ، ولی ما برای کشتن آنها تمام وجودشان را له و نابود می سازیم .
-
عاشق ماندن هزار بار سخت تر از عاشق شدن است! پس عاشق همه موجودات بمان