خب اگه پسشو زدن بايد ادمين سايت در جريان باشه تا دنبال اين يارو بگرده ديگه
خب اگه پسشو زدن بايد ادمين سايت در جريان باشه تا دنبال اين يارو بگرده ديگه
ميشه منظورت رو واضح تر بگي؟نقل قول:
چی ؟ببخشین نفهمیدمنقل قول:
مسئله این بود :نقل قول:
یه تاپیک بود تو همین ساب فروم به این اسم : یکی بیاد به من بگه اینجا چه خبره - یا یه چی مثه این در مورد علت بن شدن پرسیده بود ادامین هم به جای جواب قانع کننده ترش کردند:13:
سلامنقل قول:
اون تاپیک مال من بود
خوشحالم که ترش شد چون هیچ جواب قانع کننده ای بهم ندادن هر کس می یومد یه اسپم میداد و میرفت
تو این فروم هیچ قانونی وجود نداره
یه مشت ادم ...... شدن مدیر اونوقت تمام عشقشون اینه که تاپیک ترش کنن یا کاربرها رو بن کنن
نمی دونم کدوم ادم عقده ای با هام لج افتاده هر چی تا پیک میزنم پاکش می کنه بدون هیچ دلیلی
خوب این که خوشحالی نداره ؟نقل قول:
خب فكر كن با كي درگير شدي اونوقت به مديرا اطلاع بده ديگه:21::27:نقل قول:
سلام ...نقل قول:
بخاطر ارسال این پست شما 7 روز بن میشید!
متاسفم براتون بخاطر این لحن دیالوگ
ممـنــون :)
مـیـثــم
سلام. من دیروز تعداد پستام 949 بود ولی امروز 921 شد. چه بلایی سر پستام اومده؟ Aqoa هم بهم پ خ نداد که پستات پاک شده.
با سلام خدمت سعید عزیز و گلنقل قول:
مدیر موبایل تاپیک به نظر شما کدام شرکت گوشی ساز موفق تر بوده است.
رو برده ترش برای همین پست های شما کم شده
ممنون مافیا جان.
ميگم اين دوست خوبمون Aqoa كيه؟
اخه براي من ميلياردي خصوصي ميده
ميشه يكم باهاشون اشنا بشم؟
اخه 1 پست هم تا حالا نداده
sam بيخيالش شونقل قول:
46 تا بيشتر نمونده
پيشاپيش 5 ستاره شدنت رو تبريك ميگم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این جا چیه ؟
دوست عزیز می بینم که مهمترین جا را برای امتحان انتخاب کردی:31:نقل قول:
دمت گرم:8::10::31:نقل قول:
می خوای به جای پنجمین ستاره بالاترین عنوان پی سی رو بهت بدن ؟نقل قول:
اسپمر عزیز ...
دوست داری؟؟؟
اسپمر چي كار ميكنه؟نقل قول:
من تاحالا اينو نشنيدم؟!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد آقا غلط کردم بی خیال داداش ما هر چی بگیم شما عین این عقب مونده ها با ما رفتار می کنی (یعنی ما عقب مونده شما جلو مونده یه وقت اشتب فکر نکنی :دی)نقل قول:
------------------------------------------
خب به جاي اينكه اينقدر به ما فحش بدي يكي بگو ما ياد بگيريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سرور سايت بين ساعت 4 تا 5 بامداد خيلى اذيت مىكنه، يه فكرى به حال ما بكنيد!
◙
سرور که قدرتمندتر شده !نقل قول:
مشکلی هم نیست سرعت سایت هم خوبه ...
از این گذشته اون ساعتی که شما می گی که خیلی خلوته !
مشکل دقیقا چیه دوست من ؟
soleares جان،balrog راست میگه،بعضی وقتا واقعا" دیوونه کننده میشه پیسی،اصلا" هم صبح و بعد از ظهر نمی شناسه،سرعتش به پایین ترین حد ممکن می رسه،چه با دایل آپ امتحان می کنی چه با 256 سرعتش بیشتر نمیشه،سحرهای ماه رمضون که افتضاح بود،اصلآ" سایت بالا نمیومد.الان هم خیلی این جوری میشه،نمی دونم مشکل از کجاس،
سینا جان...با تو کار دارن !
من كه هر موقع ميام سالمه ؟
اينجا هم كه هميشه با سرعت 28 من راحت بالا مياد
یه چیز جالب:
تو قوانین انجمن آموزش های الکترونیکی اومده بود که درخواست مجلات رو فقط تو صفحه اصلی انجمن آموزش های الکترونیکی بدین،نه توی قسمت مجلات.
من هم همین کار رو کردم،شب دیدم از aqua پیغام دارم که اون تاپیک حذف شده! و به انجمن مجلات منتقل شده!
حالا نکته جالب دیگش این بود که،همین الان دو تا پیغام خصوصی دیگه داد بهم که یکیش می گفت اون تاپیک توی انجمن مجلات پاک شده.یکیش هم می گفت این تاپیک تو انجمن آموزش های الکترونیکی باز شده!!!!!
خیلی باحاله بابا! یه کاری می کنن،بعد پی به اشتباهشون می برن و برش می گردونن!
سلام
میخواستم ببینم چطوری باید لینک امضا رو قرار بدم
خیلی وقته درگیرشم
اگه لطف کنین کامل بگین.
ممنون
سلام
میخواستم ببینم چطوری باید لینک امضا رو قرار بدم
خیلی وقته درگیرشم
اگه لطف کنین کامل بگین.
ممنون
بابا صبر كن اگه منظورت url هست بستست
سلام ... مى بخشید مزاحم میشم
یه تاپیکى در انجمن اینترنت و شبکه بود به نام همه چیز درباره سرویس دهنده Adsl فن آرا (قابل توجه کسانی که قصد تهیه Adsl و یا تغیر آن را دارند) که در این چند مدت در صفحه اول انجمن بود ...امروز خواستم از وضعیت این شرکت با خبر بشم اما اصلا این تاپیک محو شده!!!:18:
خواستم با مدیریت بخش اینترنت و شبکه که جناب sa3er عزیز هستند از طریق پیام خصوصى علت رو جویا بشم دیدم اصلا 'گزینه پیام خصوصى یا ایمیل نداره!!!:13:
دوستان من چطور با چنین مدیرانى باید تماس بگیرم...مگه مدیریت باز آقاى جمالى رو نمى بینید :31:
بچه ها من يه سوال دارم . مگه بخش فيلم و موسيقي بسته شده ؟ چون من امروز نديدم بين تاپيك ها .
خدا نکنه بابا،درسته هنوز،واسه من هستن،اشتباه کردی! شایدم اشتب نشون داده! شاید هم سیستمت یا سیستم Vb قاط زده!نقل قول:
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو حالشو ببر
حتما مديران اون بخش نميزارن كه توي اون بخش برينقل قول:
حتما به خاطر اينكه اونجا زياد اسپم دادي:13:
این بیچاره که تا حالا فقط 3-4 تا درخواست داشته تا حالا،من تا حالا نه تو انجمن درخواست موسیقی،نه خود موسیقی نه تو دانلود موسیقی اسپمی ندیدم ازش:20:نقل قول:
man dar morede konkore karshenasi soal darm komak
برو توي انجمن متفرقه يه تاپيك بزن
در ضمن حتما خواستن با يكي ديگه اين كارو بكنن حتما اشتباه شد
اقا شما حتما برو به ميثم جون بگو يا به يكي از ادامين محترم
من هنوزم پيام خصوصي ندارم
چرا نيست؟
نميتونم بفرستم
اسپم چيه؟؟؟؟؟؟؟
خب پیغام خصوصی ای که تو inbox ت هست رو که بقیه باید بهت بفرستن،هنوز کسی بهت چیزی نفرستاده،خودت هم به راحتی می تونی پیغام بفرستی،از دو روش:نقل قول:
1-روی فرستادن پیغام خصوصی جدید (یا یه چیزی تو همین مایه ها!) کلیک می کنی،تو فیلد اول نام کاربری دقیق گیر نده مورد نظر رو وارد می کنی،فیلد بعد موضوع و بعدی متن.ارسال رو که بزنی پیغام به پیغام هات اضافه میشه (غیب گفتم!)
2-کاربری رو که می خوای بهش پیغام بدی،از تو فروم پیدا کن،برو توی مشخصاتش و فرستادن پیغام خصوصی رو انتخاب کن.حالا دیگه فقط باید متن و موضوع رو بنویسی.
به همین راحتی!
به پست های بیهوده و منحرف کننده میگننقل قول:
نوشته شده توسط torrado