سلام
من یه مشکل دارم:
زمینه ایی رو سفید کردم و میخوام تغییرش بدم! (زمینه ایی روش می نویسم و یک قسمت از Title ها)
از کجا باید تغییر بدم.
Printable View
سلام
من یه مشکل دارم:
زمینه ایی رو سفید کردم و میخوام تغییرش بدم! (زمینه ایی روش می نویسم و یک قسمت از Title ها)
از کجا باید تغییر بدم.
سلام
من وقتی میخوام به قسمت مدیریت وارد بشم این ارور رو میده و زیرش می نویسه نام کاربری و رمز عبور تطابق ندارد!!!! در صورتی که مطمئنم هر دوتاش درست هستند....
کد:JAuthentication::__construct: Could not load authentication libraries.
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای منم همچین مشکلی پیش اومده
باید از دیتابیس درستش کنید
برید به phpMyAdmin مربوط به جوملا.
table مربوط به یوزرهارو پیدا کنید و بازش کنید.
نام کاربری خودتون رو پیدا کنید و به فیلد (ستون) password برید. یه سری حروف بی معنی اونجا میبینید. sql پسورد شما رو به این شکل نشون میده که ازش چیزی نمیشه فهمید.
اگر سایتتون کاربر دیگه ای داره، میتونید پسوردش رو ازش بگیرید و دقیقا در همین فیلد مربوط به اون کاربر، اون نوشته های بی معنی رو بجای فیلد متناظر خودتون بذارید. بعد از save، با پسورد جدید login کنید و بعد میتونید پسورد رو عوض کنید.
اگر هم کاربر دیگه ای ندارید، همینجا بگید تا ما یه کاری براتون کنیم. (حدالامکان سعی کنید از راه اول برید تا یه چیزایی هم دستتون بیاد)
::یا علی::
مشکلتون رو واضحتر بگید.نقل قول:
کدوم زمینه؟
این کار رو انجام دادم ولی جواب نداد....نقل قول:
ببینید احتمال اشتباه تو این روش خیلی زیاده. چند بار دیگه هم امتحان کنید.
اگر نشد. دیگه مجبوریت تو خود دیتابیس یه یوزر بسازید و با اون بیاید بالا.
چند بار هم امتحان کردم ولی نشد!!!!!!!!:13:نقل قول:
میتونم اون یوزر ادمین رو پاک کنم؟؟؟؟؟؟ دوباره باید از همونجا بسازم یا خوده جوملا جایی داره؟؟
کاری به اون یوزر نداشته باشید. یه یوزر جدید بسازید و همه فیلدهارو مثل قبلی پر کنید. بجز ID و نام کاربری. تا دسترسی ادمین بهش بده. بعد از یکی از پسوردهایی که بلدید اون حروف رو توش کپی کنید. یوزر اولی رو پاک نکنید. بذارید برای اطمینان بمونه. بعدا اگه تونستید لوگین کنید، میتونید پاکش کنید.
مجبور شدم دوباره جوملا رو نصب کنم....
وحیدجان دست به حرکت انتحاری زدی چرا؟!!!!!!!!!!
دیتابیس رو چه کار کردی؟
به هر حال موفق باشی.
سلام دوستان
یک سوال
من جوملای فارسی نصب کردم ، زبان پیش فرض رو هم از بخش مدیریت فارسی انتخاب کردم ، اماوقتی یک قالب فارسی روش نصب میکنم ، انگلیسی میشه ، یعنی سایت انگلیسی میشه ، به اون صورتی که توی عکس پیش نمایش هست نیست !!
گرفتید ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید !
نقل قول:
میشه لطفا یه عکس یا آدرس بزارید ببینم شکللش چطوریه ؟ ؟
البته !
ببینید این پیش نمایش قالب هست :
و این سایت آزمایشی من :کد:http://persianit.ir/images/stories/templates/SinaGlass.png
قسمت هایی که فارسی هست رو خودم تغییر دادم ،کد:http://geod.totalh.com/
یعنی باید یکی یکی همه قسمت ها رو فارسی کرد ؟
ممنون
اگر منظورتون منوهاي سمت راست و چپ هستنقل قول:
بله
بايد فارسي كنيد
توي منوي مديريت منوها
همشون قابل تغيير هستند
اين قالب هم به نظرم چندان جالب نيست
قالب هاي بهتر و سبك تري مي توانيد پيدا كنيد
آره یه نارنجک بستم رفتم توی هاست:31:نقل قول:
دیتابیس رو هم پاک کردم یکی دیگه ساختم آخه هنوز چیزی توی سایت نریختم چون خیلی با نیوک فرق داره فعلاً دارم شناسایی میکنمش:21:
ممنونم....
که این طورنقل قول:
ممنون
بله ،به نظر خودم هم قالب زیاد مناسب نیست ، اتفاقی پیداش کردم و نصبش کردم ، تغییرش میدم ،
فعلا بیشتر هدفم یادگیری هست ، :11:
سلام دوستان اون لایسنس پایین که مربوط میشه به جوملا رو چطور میتونم بردارم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is Free Software released under the GNU General Public License
یه سوال دیگه من الان که میرم توی سایت بالای صفحه اکسپلورر نوشته وب سایت فارسی جوملا اونو هم چطور میتونم بردارم؟؟؟؟
سلامنقل قول:
فکر میکنم یه جایی داره که میشه کپی رایت رو غیرفعال کرد. بذار ببینم دقیقش رو بهت میگم.
برو تو مدیریت > منوها > صفحه اصلی > تو ستون سمت چپ یه جایی داره که عین همین رو نوشته، شما میتونی عوضش کنی.نقل قول:
نسخه 1.5.12 منتشر شد
( هنوز 1 ماه نشده که 1.5.11 ) رو منتشر کرده بودن !!!
1.5.12 Full Package
1.5.11 to 1.5.12 Upgrade Packageکد:http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/10547/41305/Joomla_1.5.12-Stable-Full_Package.zip
کد:http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/10548/41314/Joomla_1.5.11_to_1.5.12-Stable-Patch_Package.zip
ویرایش...........
سلام
با جوملا را نصب کردم ولی نمی دونم چرا وارد administrator نمی تونم شم؟؟؟!؟؟!؟!؟
چه اروري مي ده ؟نقل قول:
دوستان گل ، آیا من میتونم با CMS جوملا یه سایت فروشگاه راه بندازم ؟ اگه نه ، بهترین CMS رایگان واسه این کار کدومه ؟
بلهنقل قول:
فروشگاه هم مي شه
سلام
من میخام کامپوننت Comprofiler رو نصب کنم اما هر کار میکنم نصب نمیشه ، میگه فایل بسته نصب پیدا نشد ،
از خود سایت joomlapolis هم گرفتم ، کسی میدونه چرا ؟
خیلی بهش نیاز دارم ، ممنون
احتمالا اين فايل فشرده حاوي چند فايل فشره ديگر هم هستنقل قول:
آنزيپ كنيد
روي سيستمتون آنزيپش كنيد و فقط فايلها رو زيپ كنيد كه پوشه در پوشه نباشه ..نقل قول:
و دقت كنيد كه يه فايل xml. هم توي فايلا باشه چون اون حاوي اطلاعاته نصبه ..
متاسفانه مشکلش از این نبود ،
حسابی کار دستم داد !
نسخه 1.2 نصب نمیشد ، نسخه 1.0 رو گرفتم ، نصب شد ، اما صفحه هایی که شامل مطلب میشن ، باز نمیشد ،
من هم حذفش کردم اما درست نشد ،
این جا رو ببینید :
میدونید چرا این طور شده ؟!کد:http://geoscience.byethost9.com/
من پیش فرض رو گذاشتم روی مقالات ،اگر روی صفحه اصلی کلیک کنید نمیاد
(راستی برای پیغام خصوصی و آواتار و این ها ، joomsocial رو نصب کردم ، توی همون سایت که برید پیداست ، البته هنوز مرتبش نکردم)
نقل قول:
شما روي جوملاتون Lagecy فعال بوده ؟
بله ، چطور مگه ؟!
نقل قول:
اخه من يه بار يه مشكلي تقريبا مشابه همين داشتم. ..
يه ماول يا پلاگيني بود كه در حالت legacy 1.0 نصب شده بود و وقتي كه توي غير فعال ميكرديم legacy رو ، همچين مشكلي پيش ميومد يعني لود نميشد...
حالا دقيقا نميدونم مشكلي شما هم همين باشه يا نه ..
اما اگه ماول پاك شده رو يادتون بياد خيلي خوب ميشه ..
احتمالش هست که یک ماژول یا پلاگین رو اشتباهی حذف کرده باشم ، ولی فکر نمیکنم مشکل به خاطر legacy باشه ، چون فعال یا غیر فعال بودنش هیچ تاثیری نداره ،
اول فکر کردم Xml-Rpc_joomla رو حذف کردم ، (آخه توی ماژول ها دنبالش میگشتم!!) بعد دیدم توی پلاگین هاست و سر جاشه !!
فکر میکنم مطالعه مطلب ها نیاز به یک ماژول یا چیز دیگه داره که اون حذف شده ،
اگه درست نشد ، یک جوملای دیگه یک جای دیگه نصب میکنم و ماژول هاش رو چک میکنم ببینم چی پاک شده ،
ممنون
نقل قول:
مطالب توي قالب وو سيستم جوملا كه تعريف ميشن توي يه قسمتي هستند به اسم component, main contentهمچين چيزي ... كه جدا از ماژولها هست و تغيير در ماژولها نبايد توي مطالب اختلال ايجاد كنه ..
مشكل شايد از چيز ديگه باشه ..
برای فارسی کردن یه قالب چه مراحلی باید انجام داد؟
نقل قول:
اينا آموزشهاش هستن..
کد:http://rapidshare.com/files/256521981/Joomla.rar
آقا دمت گرم خیلی باحال بود در ضمن امضات خیلی توپه خیلی حال کردم
نقل قول:
قربانت، كلا آموزشهاي بدي نيستند اما يه كم هم آدم گيج ميشه ، اگه يه پيش زمينه اي هم آدم داشته باشه خيلي راحت تر ميشه براش.. + حوصله ..نقل قول:
سلام
جوملا سیستم فروشگاه اینترنتی هم داره که بانک های ایرانی رو ساپورت کنه؟
منظورم یه فروشگاه تو مایه های پرداخت هست
نقل قول:
جئملا كامپوننت virtumart رو داره كه براي فروشگاه استاده ميشه ، و براي اتصال به شبكه شتاب هم ماژول داره
پرداخت هم كه شما ميفرماييد يه سايت واسطه كه شما هر فروشگاهي داشته باشيد ميتونيد با اونا يا ايران ماركت سنتر و .. قرار داد ببنديد.