دوست عزیز من 256 دارمنقل قول:
ولی به خاطر شبانه نیا فن اوا
سرعت شبا 30 هست و 5 ساعت شبانه رایگان داره
Printable View
دوست عزیز من 256 دارمنقل قول:
ولی به خاطر شبانه نیا فن اوا
سرعت شبا 30 هست و 5 ساعت شبانه رایگان داره
سلام جیگر:دی چطوری ؟نقل قول:
شناختی ؟؟؟
آقا فقط فن آوا،لنگه نداره،من سرویسم 512ئه،روزا 4 مگه،شبا هم 2 مگ:21:
دیگه ی میخوای از خدا ؟؟
من 256 نامحدود 1 به 10 گرفته بودم. افتضاح بود. سرعتش از 4 كيلو بايت بيشتر نميشد.:2:نقل قول:
زنگ میزدی پشتیبانی پدرجدشون رو درمی آوردی،مگه الکیه ؟؟؟نقل قول:
:13:
من یه روز سرویسم خراب بشه پدرشون رو درمیارم :27:
پوریا جان فکر کنم شما خیلی خوش شانسینقل قول:
من و 3تا از رفیقام از فن اوا داریم روزا سرعت دانلود 130-140 وشبا حداکثر 35
از چند نفر دیگه هم سوال کردم همین بود وضعیتشون
خوش به سعادتت:11:
همون روز اول كه داشتم ميگرفتم يارو گفت سرويسش خيلي بده ها. من گفتم عيب نداره. روز اول سرعت 7 بود بعدش ديگه از 4 بيشتر نشد. دايال اپي بود برا خودش:27:نقل قول:
سلام داداشی :10: چطوری؟ چه خبر؟ ما رو نمی بینی خوشحالی؟!!! :31: بسوزه پدر دانشگاه که منو از زندگی انداخت! :19:نقل قول:
می بینم که توی این مدتی که نبودم خوب پرچم فرومو بالا نگه داشتی. دمت گرم :11::40:
همه دارن می نالن. من خودم آسیاتک دارم. سرعت دانلود روزانه تا 5 مگ، شبانه به زور 128 !!!
مثل این که طرحیه که سازمان تنظیم مقررات رادیویی برای همه شرکتا زده! :13:
باید ساخت و سوخت!!!
مخلص عمو ;)نقل قول:
آقا سرویس ما که خوبه،راضی هستم بسیار زیاد :دی
ایشالله شما هم عوض کنی بیای اینجا و حالش رو ببری
دوستان وضعیت به شدت افتضاح شده
باید برم فسخ کنم:2:
اقا فن اوا ترکونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:بنظرم بخاطر اینکه ذهن افرادی که با خوندن این تایپیک میخوان برای سرویس گرفتن از فن آوا تصمیم گیری کنن، آشفته نشه از دادن پست هایی که مبناشون وضعیت کوتاه مدت سرویس هست خودداری بشه!نقل قول:
مثلا اگر یکماه شرایط ثابتی داشتید، اطلاع رسانی کنید.
برای خود من هم چند روزه اینطوری شده ولی صلاح ندیدم صحبتی کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من خیلی وقته اینطوریه، پس صحبت کنین :31:
مال من 4 روزه upstream رفته روی 4096 اینم وضیعت سرویس :
سلام.
مال من ولي رو همون 2 مگه و سرعتم فرقي نكرده
دوستان عزیز من میخوام از سرویس های این شرکت خریداری کنم ایا این کارو انجام بدم و اینکه سرعت خوبی داره میخوام 2 مگ بگیرم لااقل 200 کیلوبایت دانلود بده حله
سلام.نقل قول:
سرعت روزانش كه خوبه. من با 256 روزا سرعتم بالاي 100 هست. يك بار هم ماكزيمم به 258 رسيد ولي همون يكبار بود:31: فكر كنم سرعت بسته به منطقه فرق كنه.
محدودیت مثل اینکه به ما هم رسید. دیگه سرعت شبا کم شده و 1.3 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کردم.
برای شمام اینطور شده؟
منم شك دارم فك كنم اينا هم مثل شاتل محدود ميكنن. بعضي وقت ها سرعت دانلود شب زياده يعني زير 100 نميشه ولي بعضي شب ها هم بالاي 40 نميشه . مثلا اگه من 4 شب پشت سر هم هر شب 1 گيگ دانلود كنم ديگه شب پنجم سرعت اونقدري نيست كه بتونم مثل شب قبلش دانلود كنم.:13:نقل قول:
سلام
چند شبه برای من شبا سرعت روی 32 کیلو ثابت شده ولی داون استریم همون 4 مگ بازه. دلمون خوش بود یه اینترنت خوب داریم:19:
اینام دیگه زدن تو کار کلاه برداری.
برای شما اینطوری نیست؟
دوستان من هم سرویس فن اوا گرفتم اما چطوری باید وارد میزان مصرف بشم یعنی یوزنیم و پس رو وارد میکنم اما وارد نمیشه!!!!
از این سایت برو مصرفت ببیننقل قول:
اگه نشد بهشون زنگ بزن
مرسی اما من یوزر رو وارد میکنم ولی ایراد میگیره نوشتن یوزر روش خاصی داره؟؟؟
نه روش خاصی نداره،دقیقا همون چیزیو که برای کانکشنت گذاشتیو بذار
بعد پسورد کانکشنت
بعد کد امنیتی که توو شکل نشون میده
----------------------------------------------
اگه نمیشه حتما بهشون زنگ بزن جواب میدن مشکلت حل میشه
براي منم مثل شما ميشه چند وقت يكبار. ولي براي من سرعت از 33 تا 40 كم و زياد ميشه. فكر كنم دانلود زياد ميكنيم اينجوري ميشيم :blink::weird: دان استريمم رو كه نگاه ميكنم رو 2 مگ هست ولي سرعتم اونجوري ميشهنقل قول:
شما لینک هایی که استفاده میکنید، همیشه از یک سروره؟نقل قول:
چون سرعت دانلود از سرورهای مختلف فرق میکنه.
از شرکت پرسیدم میگن زمان اوج مصرف پهنای باند از 1 به 8 به 1 به 4 میره یعنی چی؟ من به امید 1 به 4 بودن سرویس رو گرفتم!!!!
فکر کنم یکی از بد ترین سرویس دهنده های اینترنت در ایران فن آوا باشه
من برای 6 ماه از فن آوا اینترنت گرفتم هر روز قطع میشد ، بعضی موقع ها مشکل سخت افزاری براشون پیش میومد
خلاصه اصلا خوب نبود
الان یک سال هست از مخابرات دارم تا حالا قطعی نداشته خیلی خوبه :31:
به نظر من اگر شما هم از فن آوا دارید انتقال بدید یا به مخابرات یا پارس انلاین
من تازه گرفتم از فن آوا
تو این چند روز اصلا سرعت خوبی نداده شب ها ... من مثلا دو مگ گرفتم ولی شب ها هیچ فرقی با 512 نداره اصلا بدرد دان رایگان نمیخوره!
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره اینجا؟؟
من سرعت یک مگ داشتم ازشون ماهی 90 هزار تومان میدادم
سرعتم از 128 خیلی خیلی خیلی کمتر بود
دوست من سرعتش از این بد تر هم میشهنقل قول:
من تازه گرفتم از فن آوا
تو این چند روز اصلا سرعت خوبی نداده شب ها ... من مثلا دو مگ گرفتم ولی شب ها هیچ فرقی با 512 نداره اصلا بدرد دان رایگان نمیخوره!
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره اینجا؟؟
بهترین راه اینه که از مخابرات و یا پارس انلاین بگیری
من 256 فن اوا دارم تو روز که حرف نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره. مثلا از مديا فاير بعضي شب ها سرعت بالاست ، بعضي شب ها هم همون 33 تا 40 . نميدونم چجوريه.نقل قول:
البته كلا هرچي بخوام دانلود ميكنم . فيلم زياد دانلود ميكنم. ميگم من كه دانلود ميكنم. حالا چه با سرعت زياد چه كم. ولي اگه سرعت زياد باشه فوقش 1 فيلم ميزارم زود دانلود شه سيستم رو خاموش كنم. ولي وقتي سرعت كمه 2 3 تا فيلم ميزارم دانلود شه :31:
من هم موافقم
كسي تو منطقي تندگويان ADSL نداره
دوستان این یکی دوروز سرعتتون چطور بوده؟؟؟؟
شبانه داغون، حدود 30. روز خوبه.
من هم پينگ بد شده هم سرعتم. افتضاح شده. ديشب سرعت رايگانم 5 كيلو بايت بود:44:
من یه مدت سرویس عصر آنلاین داشتم، یه شرکت کوچک که نماینده شرکت فناوا بود.
یعنی آشغال ترین Adsl ای بود که تا حالا در تهران تجربه کردم.
-سرعت بسیار مزخرف. مخصوصا در شب ها که ترجیح میدادم از اینترنت dial up استفاده کنم که سرعت بیشتری داره!
-سرویس دهی و خدمات مزخرف.
-امکان شارژ به شیوه عصر حجر.(به صورت دستی باید بانک یا عابر بانک میرفتم شارژ میکردم و زنگ میزدم شرکت که کارمند شارژ کنه ! که اونم معمولا تا یک روز پشت گوش میانداخت. روزهای تعطیل اگر شارژ ام تموم میشد نمیشد شارژ کنم چون شرکت تعطیل بود !)
-طرز برخورد مزخرف و زننده با مشتری...
-نگاه بیش از حد کاسب منشانه به مشتری ها
و...
نمیدونم خود شرکت اصلی فناوا تا چه حد این خصوصیات بالا رو داره.
به هر حال از خود شرکت فناوا هم کاملا زده شدم.
من حدود 10 روز میشی سرعتم تو شب 1مگه و تو روز 4مگ
اره. اتفاقا يه شركتي تو تهران بود به اسم كيميا نت كه زير مجموعه فن اوا بود. هر روز بيشتر از 4 5 ساعت قطعي داشتيم. روش شارژ دستي بود و هر وقت به پشتيباني زنگ ميزديم ديگه جوابم نميدادن. نميدونستن چي جواب بدن. اين شد كه اخر فهميديم شركت فن اوا شركت مادر هست و خيلي سريع خطمون رو انتقال دادن اونجا. خوشبختانه ديگه مشكل قطعي و پرداخت دستي و اينجور چيزا نيست. كلا از اينترنتم راضي هستم. قبلا هم 2 سال شاتل داشتم . ولي از اين راضي ترم.نقل قول:
فقط نميدونم چرا اين 1 ماهه يكم سرويسم مزخرف شده :31:
ميگم احتمالا سرعت ما رو كم كردن اضافه كردن به شما :31: ماشالا سرعت روزتون كه عاليه. مال من 1 ماهيه روزانمم افتضاح شده.:27:نقل قول:
ولي از شوخي كه بگذريم به نظرم افت و خيز زياد داره. يهو يه دوره همه چي عاليه بعد شارژ ميكني دوره ي بعد ميبيني قاطي كرده.
دوست عزیز شما این سرعتی که ذکر کردین رو میخواستم بدونم که چه ملاکی دارین برای سنجش سرعتتون شما با دانلود منیجر چقدر دریافت می کنید؟؟؟ سرعتی که در سایتنقل قول:
speedtest میزنه رو من کاری ندارم........