بروبچ من کابل ETHERNET از کجا بگیرم ؟؟؟
12 متری میخوام؟
Printable View
بروبچ من کابل ETHERNET از کجا بگیرم ؟؟؟
12 متری میخوام؟
از مغازه هاي تجهيزات شبكه ميفروشن
ps3 اسلیم قراره فقط کوچیک بشه یا از نظر سخت افزاری ارتقا پیدا می کنه؟
PS3 اسلیمی در کار نیست که بخواد تغییر کنه برای بار 1000 ام PS3 اسلیم ندااااااااااااااااااااااا ااااااااااریم
خوب الان جدیداً سونی تمام محصولاتش رو با CPU و GPU 65 نانو عرضه میکنه ولی اگر بخواد PS3 SLIM رو عرضه کنه بازهم باید سخت افزار رو تغییر بده..نقل قول:
ps3 اسلیم قراره فقط کوچیک بشه یا از نظر سخت افزاری ارتقا پیدا می کنه؟
البته اگر منظورتون از تغییر سخت افزار تغییر در نحو اجرای بازی هست که باید بگم بعید میدونم چون این کار عقلانی نیست..
کلا SLIM کردن باعث کم کردن هزینه های ساخت میشه..
سونی همیشه دنبال SLIM کردن اجناسش بود (PS1 ، PS2 ، PSP) الان هم خیلی راحت میشه با وجود هزینه های خیلی سنگینی که ساخت PS3 داره (به گفته سازنده) حدس زد که سونی دنبال SLIM کردن اون هست تا مخارج ساخت رو پایین بیاره..نقل قول:
PS3 اسلیمی در کار نیست که بخواد تغییر کنه برای بار 1000 ام PS3 اسلیم ندااااااااااااااااااااااا ااااااااااریم
آخه برادر من،SLIM کردن الکی که نیست همینجوری بیان بگن آخ جون کوچیکش کنیم ارزون شه!تا حالا فکر کردی که پلی 3،سنگین ترین و بزرگترین کنسول تاریخ،لابد به یه علتی اینقدر گنده شده؟!خوب شاید جا نمیشده تو جای کوچیکتر!تا حالا توی پلی 3 رو دیدی چه شیر تو شیریه؟فعلا حالا حالا ها از پلی 3 اسلیم خبری نیست...نقل قول:
اما احتمالش هست چون خیلی قیمت هاش بالا هست 100% یه تدبیری می اندیشه برای ارزون کردن
نقد بازي اينفيموس:
بعد از تاخير بازي بدست رسيد فقط ميتونم بگم افتضاح اون از باگهاش اون از داستان ضعيف شخصيت پردازي ضعيف
ملا بازي مشكل داره ميري روي ساختمونا ميچشبي مثا اسپايدر من ادمارو ميكشي مثل هلكخالصه بگم امتياز من
10/7
اينم بگم حتما در جريانيد كه با پيش خريد بازي كد فعال سازي مولتي انچارتد بدست ميارد
تو مولتيش كه چقدر مسخره يعني نميدونم چرا همچين چيزي رو به بازي اضافه ميخان بكنن (كلا اين سبك محيطي كه براي مولتي خوي نيست) شايد در نسخه اصلي بهبودي چيزي اجرا بشه ولي الانش كه بنظر من اارزش نداشت
جدی میگی علی!!!!!!!!
هر کسی که باز رو خریده بود ازش تعریف میکرد که!!!
علی جدی میگی ؟! اولین نفری که میبینم از بازی بد میگه تویی ! شاید چون FAN بازی در نمیاری : دی !نقل قول:
الان هر كسو نگاه كني داره از هر بازي يجوري تعريف ميكنه حالا براي چي نميدونم
اين نظرات من بود حتما براي شماها فرق ميكنه
منم یکی از ویدئوهای یوتوبشو دیدم اصلا خوشم نیومد
بهترین بازی که تا حالا کردی تو ps3 یا بالاترین امتیازو بهش دادی چی بود؟؟
هرکی یه سلیقه ای داره دوست عزیز ! نمیشه گفت کدوم بازی بهترینه !نقل قول:
بهترین ها : KillZone 2 , MGS4 , Resistance 2 , LittleBigPlanet , Heavenly Sword , Uncharted , Motor Storm , InFamouS !
خوب شاید کسانی که از بازی تعریف میکنند قصد فروشش با کمترین ضرر رو دارن.. چون دیده شده بعضی ها که از این بازی خیلی تعریف میکردن بعد از 3 روز بازی رو فروختند..
خلاصه یک جوری باید ضرر خودشون رو جبران کنند..
من خودم روز اول که عکس ها و تریلر های این بازی رو دیدم نظر منفی خودم رو اعلام کردم که مورد تمسخر بعضی ها واقع شد ولی هنوز رو نظرم هستم..
در کل جدیداً همه دنبال تبلیغات و امتیازاتی هستیم که بازیها از سایتهای مختلف میگیرند.. این بازی هم بیش از حد روش تبلیغ شد..
نوید خبری از Heavy Rain نشده هنوز ؟؟؟
من که دلم ریش ریش شد واسه این بازی !!
نه ایشالا سال دیگه منتشر میشه !نقل قول:
سلام به بروبچ...........
اگر من بخوام ps3 خودم که starter pack هست رو بفروشم چقدر می خرند؟؟؟{ با هارد 60 و 2 دسته و 2 بازی }
سلام بچه ها
من NFS:UNDERCOVER رو تموم کردم حالا می خوام با یه بازی دیگه طاق بزنمیه چند تا بازی معرفی کنید که شامل این چیزا باشه:
1*تخیولی و چرت و پرت نباشه
2*گرافیکش بالا باشه
3*حوصله ادم و سر نبره و جذاب باشه
TANX
الان 60 گیگ دیگه قدیمی شده.. دستگاهت رو حداکثر 380 میخرن..(البته بستگی به بازیها داره)نقل قول:
سلام به بروبچ...........
اگر من بخوام ps3 خودم که starter pack هست رو بفروشم چقدر می خرند؟؟؟{ با هارد 60 و 2 دسته و 2 بازی }
الان کلیزون 2 رویه بورس هست که یک بازی شوتر اول شخص با جذابیت بالاست..نقل قول:
سلام بچه ها
من NFS:UNDERCOVER رو تموم کردم حالا می خوام با یه بازی دیگه طاق بزنمیه چند تا بازی معرفی کنید که شامل این چیزا باشه:
1*تخیولی و چرت و پرت نباشه
2*گرافیکش بالا باشه
3*حوصله ادم و سر نبره و جذاب باشه
TANX
البته شما اگر سبک بازی که میخواید انجام بدین رو بگین خیلی بیشتر میتونیم کمکتون کنیم..
اگه به اینترنت متصل هست ps3 برو LittleBigPlanet بگیر پشیمون نمیشی
سلام
من رفتم Metal Gear Solid 4 رو خریدم حالا اول اولشم یه چند تا ادم هستن که از دو گروه مختلفن دارن با هم تیر می زنن و می جنگن منم می رم اون جا به من شلیک میکنن بعد تون جا یه تانک مانند هم هست که تیر می زنه منو می کشه من نمی دونم چی کار کنم
کمکم کنید
از سوالت معلوم میشه تا حالا MGS بازی نکردی...تو MGS نباید بری همینجوری وسط.باید از پشت در و دیوار یا روی زمین طوری بری که نبیننت.سعی کن همیشه کنار دیوار بری و روی زمین بخوابی(با ضربدر).نقل قول:
سلام من جدبدا اینترنت پرسرعت گرفتم.
مودمم هم SYMPHONEY SY602 که یه پورت USB و یه پورت LAN پشتش داره...
مودم رو از طریق پورت USB به PC وصل کردم حالا میخوام ببینم چه طوری میتونم PS3 رو به مودم وصل کنم؟ از طریق LAN؟
کابل شبکه هم دارم
کاری نداره یک سیم LAN بگیر از مودمت وصل کن پشت PS3..
میدونم.همین کا رو هم کردم...
اما نشد...دنبال یه جواب کاملتر هستم که با جزئیات بگه من دقیقآ باید چی کار کنم.
وقتی میخوام با PS3 کانکت بشم باید PC روشن باشه یا خاموش؟
اگه روشنه باید به نت وصل شم یا نه؟
شما باید تنظیمات کانکشن اینترنت را داخل کنسول مودم تعریف کنی که به صورت اتوماتیک کانکت بشه.نقل قول:
اگه سوالی راجب به تنظیمات بالا داری در تاپیک زیر بپرس.
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
بعد هم کابل را وصل کیکنی به ps3 و تنظیمات را روی اتوماتیک میذاری و تمام.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
نیاری نیست pc روشن باشه.
ممنون که راهنمائی میکنی دوست من ..
اون تاپیک رفتم گفتن بیام اینجا بپرسم.
12 متر کابل شبکه ی CAT6 گرفتم که یک سرشو وصل کردم به پورت LAN مودم و سر دیگرو به PS3 ....
توی تنظیمات PC هم Internet connection sharing رو فعال کردم
و در قسمت HOME Networking Connection گزینه ی ADSL رو انتخاب کردم
.گزینه ی Estabilish a dial-up connection هم غیرفعاله .
و اون آخری هم Allow other network users هم فعاله.
توی PS3 هم تنظیمات رو اتوماتیک گزاشتم.
اما تو مرحله ی OBTAIN IP ADDRESS پلی استیشن مرتب پیغام FAILED میده.
چی کار کنم؟
خوب چرا يراس سيمو از مودم به پشت دستگاه نميزني؟
مودمت كه جا داره
خواهش میکنم.نقل قول:
شما توی اون تاپیک اسمی از ps3 نیار مدل مدم را بگو بعد بگو میخواهی تنظیمات کانکت شدن را در مودم انجام بدی که بدون نیاز به pc مودم کانکت بشه.(تنظیمات حالت pppe)
بعد که اون تنظیمات را روی مودم adsl انجام دادی کافی هست کابل را از پشت مودم به ps3 وصل کنی.
دوستان میشه ps3 هم عین xbox360 با مانیتور بازی کرد یا dvi همان tv های ساده یا فقط باید hdmi باشه و lcd
بله با مانيتور هم ميشه
خوب منم همین کارو کردم.با کابل LAN از مودم وصل کردم به ps3نقل قول:
ببین دوست عزیز نمیدونم چرا شما گوش نمیدی.نقل قول:
شما تنظیمات کانکت شدنتون به چه صورت هست؟
وقتی مودم را روشن میکنی خودش خود به خود کانکت میشه یا باید از داخل pc کانکت کنی؟
شما باید تنظیمات را داخل مودم انجام بدی که وقتی مودم را روشن کردی خود به خود کانکت بشه.
سلام دوستان من ACT1 بازی METAL GEAR رو تموم کردم رفتم ACT2 اونجایی که تو شب هست
من چن نفر رو اوسکل می کنم می رم جلو بعد می رسم یه جایی همه می ریزن سرم و میکشنم نمیدونم چی کار کنم کمکم کنید؟
در ضمن هر کی بازی رو تموم کرده بگه کلا چن تا act داره بازی
TANX
مودم رو که روشن میکنم بعد باید از طریق کامپیوتر کانکت بشم.نقل قول:
به آن تاپیک که دادم سر بزنید.مدل مدم خود را بگید تا دوستان راهنمایی کنند.نقل قول:
شما باید تنظیمات برای کانکت شدن را داخل مودم تعریف کنی که وقتی مودم را روشن کردی اتوماتیک کانکت بشه و نیازی به کامپیوتر نباشه.
سلام به همه دوستان.میخواستم یکم اطلاعات در رابطه با PS3 160gb و PS3 80gb و مقایسه این دو هم از نظر قیمت و هم از نظر سخت افزار و محل خرید (جایی که بشه بهش اطمینان کرد) از شما دوستان بگیرم.با تشکر.محل سکونت: تهران
اگر جواب این سوالات در پست های قبلی میباشد لطفا آدرس ان را بدهید چون من صفحات زیادی رو دیدم اما به جواب نرسیدم.
هيچ تفاوتي در سختو نرم اين 2 مدل نيستش بجز هاردش
هردو مال 2008 به بعد هستند(تاريخ ساخت)
از نظر قیمت و محل خرید چطور؟
اینو تو پست قبلی یادم رفت بگم که هرچی هارد تو این کنسول بیشتر باشه چه مزیتی داره؟