آقاي پرفسور،:21: مشكل از بازيه. :27:دي وي دي شما نسخه آزمايشي هست كه در شهر اورشليم قفل ميكنه و خارج ميشه.:46:نقل قول:
Printable View
آقاي پرفسور،:21: مشكل از بازيه. :27:دي وي دي شما نسخه آزمايشي هست كه در شهر اورشليم قفل ميكنه و خارج ميشه.:46:نقل قول:
آقا ما یه چیز گفتیم دعوا شد :دی
ممنون از راهماییهاتون
بازم مزاحمتون میشم
چاکرم
نقل قول:
شما باید بری cd پچش رو بخری نصب کنی.
بعد از نصب پچ زبان بازی روسی میشه، همین.
cd پچش هم توی بازار هست.:19:
اگه منظورتون اینه که در Memory Block 3 - که برای اولین بار راه ورود به شهر اورشلیم باز میشه - هنگام ورود به شهر اورشلیم بازی با مشکل روبه رو میشه, پس نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه ناقص یا دزدی بازی هست که با نصب پچ غیر رسمی ایراد بازی تا حدودی بر طرف میشه که اون رو پیشنهاد نمیکنیم بلکه فقط دریافت نسخه نهایی بازی رو توصیه میکنیم.نقل قول:
وقتی نسخه نهایی در بازار موجوده بنابراین دریافت پچ غیر رسمی برای نسخه دزدی رو به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه... به 3 دلیل:نقل قول:
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
مهمترین تفاوت بین نسخه دزدی و نهایی در اینه که فایل های سیو نسخه نهایی به صورت عدد هست ولی بازی نسخه دزدی به صورت نام کاربر.
دوستان نسخه ای که من از همین سایت خودمون خریده بودم ناقص از اب در اومد تماس گرفتم ولی به جای فرستادن نسخه اصلی به من یک لینک دادن که توش assassin creed dx_10 به حجم 40 مگابایت!! بیشتر نبود من اون رو نصب کردم و متاسفانه save هام همه پاک شد و الان مجبورم از اول برم
میخوام ببینم ارزش داره از اول برم( یعنی دوباره نرسم به اورشلیم ببینم بازی اررور میده!!!!!)
اصلا مگه با یک پچ 40 مگابایتی میشه نسخه ناقص رو درست کرد؟!!!!!!!!!!!!
مگه نباید پچ 900 مگابایتی رو نصب کرد؟
من حسابی قاطی کردم
اگر نسخه ای که بهت دادن سالم باشه احتیاجی به نصب پچ نداری.نقل قول:
البته یه پچ خوده ubi soft (فکر کنم 1 ماه پیش) داده که بعضی از مشکلاتشو حل کرده.
ورژن 1.02 به گمونم.
سلام دوستان
پچ 1.2 بازی رو دارم دانلود میکنم
اگه نصبش کنم که تو سیوها مشکلی بوجود نمیاره؟
اینم لینک دانلودش:
Download Assassin's Creed v1.02 Patch 35.0 MB
تاریخ انتشار 5/13/2008کد:http://patches.ubi.com/assassins_creed/assassins_creed_1.02.exe
Assassin's Creed
Patch v1.02
Please note that this patch can be used on both the US RETAIL (CD/DVD) version & the DOWNLOADABLE (D2D) version of the game.
===============================
Assassin's Creed v1.02 Update
===============================
* Fixed a rare crash while riding the horse in Kingdom
* Fixed a corruption of Altair’s robe on certain graphics hardware
* Cursor is now centered when accessing the Map
* Fixed a few problems with Alt-Tab
* Fixed a graphical bug in the final fight
* Fixed a few graphical problems with dead bodies
* Fixed pixellation with post-FX enabled on certain graphics hardware
* Fixed a small bug in the DNA Menu that would cause the image to disappear if the arrow was clicked rapidly
* Fixed some graphical corruption in Present Room with low Level Of Detail
* Character input is now cancelled if the controller is unplugged while moving
* Added support for x64 versions of Windows
* Fixed post-FX with DirectX 10.1
موفق باشید
:20:
وقتی من رفتم بگیرم گفت این کامله. حالا اگه خواسته باشم عوض کنم از کجا بفهمم کامله؟
اینجا که به مشکل اورشلیم اشاره نکرده!نقل قول:
* Fixed a rare crash while riding the horse in Kingdom
* Fixed a corruption of Altair’s robe on certain graphics hardware
* Cursor is now centered when accessing the Map
* Fixed a few problems with Alt-Tab
* Fixed a graphical bug in the final fight
* Fixed a few graphical problems with dead bodies
* Fixed pixellation with post-FX enabled on certain graphics hardware
* Fixed a small bug in the DNA Menu that would cause the image to disappear if the arrow was clicked rapidly
* Fixed some graphical corruption in Present Room with low Level Of Detail
* Character input is now cancelled if the controller is unplugged while moving
* Added support for x64 versions of Windows
* Fixed post-FX with DirectX 10.1
دوست عزیز این پچ باگهای بازی رو از بین میبرهنقل قول:
اورشلیم قضیش با این فرق میکنه
شما باید نسخه کاملش رو بگیرید همونطور که دوستان گفتند
----
من الان پچ رو نصب کردم ولی مثل اینکه الان بازم کرک میخواد
برم سرچ بزنم ببینم کرک نسخه 1.2 رو پیدا میکنم یا نه
چاکرم بای
سلام
آقا کرک رو سرچ زدم پیدا نکردم
دوستان بیزحمت اگه لینک دارند یه کمکی بکنند
دمتون گرم
ممنون
حامد خطر جان ببین کرکش اینجا هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون لوگان جان
کرکش رو تو همون gamecopyworld پیدا کردم 8 مگ بود بازش که میکنیم میشه 46 مگابایت
کرکش کردم مشکلی ندارم به جز یه مشکل بزرگ
اونم اینه که دیگه ترینر برای ورژن 1.2 یکی بیشتر نیست اونم فعلا دمو هست حالا تا کی کاملش بیاد
البته ترینر من فقط برای جونش میخوام مثلا از ساختمان 200 متری میپرم نمیرم با ترینر حال میداد ولی اینطوری هی مجبورم از ساختمونهای کوچیک هی بپرم که چیزیم نشه البته وقتی تو کاه ها میپری هم خیلی حال میده
اگه کسی ترینر برای جونش تو ورژن 1.2 داره برام بگذارید لطفا
ببخشید نسخه کاملش چند Dvd هست و از کجا بفهمیم که کامله؟
نسخه کامل دو تا دی وی دی هستش (البته تقلبیش هم دو تا هست)
و همونطور که دوستا قبلا توضیح داده بودند مهمترین نکنته اینه که سیوها به صورت اعداد میباشند
به عکس زیر توجه فرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکرم
بچه ها یه سوال:
تو نقشه یه سری علامت هست که مثل پرنده میمونه بعد باید بری بالای برج اونجا E رو میزنیم بعد دوربین میتابه و از این حرفها میخواستم بدونم این کار برای چیه؟ آیا برای سیو کردن هستش یا برای چیز دیگه ممنون میشم توضیح بدید
و یه سوال دیگه:
وقتی با چند تا سرباز درگیر میشیم مخصوصا اون موقع که میخوایم یه رعیت رو نجات بدیم دقیقا چطوری باید مبارزه کنیم؟
منظورم اینه که چطوری میتونیم بهترین ضربه ها رو بزنیم و خودمون هم آسیب نبینیم مثلا موقعی که یکی از جلو و یکی از عقب هم زمان با هم ضربه میزنند معمولا ضربه طرف پشتی به من میخوره چطوری میتونم جا خالی بدم؟
در کل میخوام دکمه هایی که برای کشتن بکار میره رو یادم بدید منظورم دکمه های ترکیبیه
با تشکر
دوست عزیز منظورم موقعی بود که میخام بازی رو از مغازه بخرم
بالا رفتن از برجها باعث میشه که فقط ماموریتهای اطراف برج برای شما مشخص بشن.نقل قول:
تکنیکهایی که در محوطه تمرین شهر مصیاف یاد میگیرید همگی برای مبارزه پیشنهاد میشن:نقل قول:
Practice Fight (تمرین نبرد) شامل:
Strong Attack (حمله قوی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارید.
Fast Attack (حمله سریع) - دکمه چپ ماوس رو بزنید.
Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.
Deflect (کج کردن یا دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید.
Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.
Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه چپ ماوس رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Throwing Knives (پرتاب چاقو) - کلید 1 رو بزنید و دکمه چپ ماوس رو بزنید در حالیکه با حریف فاصله دارید.
Grab Breaks (شکست گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید وقتی که حریف شما رو میگیرد.
Dodging (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و کلید Space رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Defance Breaks (شکست دفاع) - در حالی که به طرف حریف میروید کلید Space رو بزنید تا به سمت حریف خیز بردارید و کلید راست ماوس رو بزنید.
اون دیگه بستگی به لطف فروشنده داره که نسخه نهایی رو در اختیار شما قرار بده...نقل قول:
از راهنماییتون ممنون
سلام.
من وقتی میخوام قسمت دوم Memory Block 3 رو بازی کنم وقتی از یه دروازه رد میشم که وارد شهر بشم از بازی می پره بیرون چکار کنم؟
همونجایی که نزدیک 2000 متر با اسب باید بری.(آون یارو شکنجه گره که عکس صلیب رو بلیزش داره و یه پیش بند سفید روش پوشیده رو کشتم)
این نشانه نقص بازیه .مشکل من هم همینه باید بری نسخه کاملو بخری.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون havas_1980 جان
امیدوارم بتونم ازشون استفاده کنم
دمتون گرم
شما مطمئنی؟نقل قول:
بذار ببینم بقیه دوستان چی میگن؟
یه سوال دیگه این بازی تو فروشگاه پی سی هستش آیا نسخه ی کامله؟
دوست عزیز روزی دو سه نفر میاند و اینجا این مشکل رو میگند و به همه هم همین جواب داده میشه بیزحمت یکم پستهای قبلی رو بخونید متوجه میشیدنقل قول:
البته من خودم هنوز به اون مرحله که میگند نرسیدم ! شاید هم رسیده باشم ولی از اونجایی که سیوهام رو عدد میزنه فکر کنم نسخه اصل باشه برای همین از بازی پرت نشدم بیرون:20:
موفق باشید
[QUOTE=A-H Entertainment;2269628]سیو بازی بعد از قسمت Jerusalem :
سلام.کد:http://rapidshare.com/files/96567231/Saved_Games.chall.rar
میشه بگید این سیو و باید کجا کپی کنم؟
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creedنقل قول:
در قسمت User باید به پوشه نام کاربریتون در ویندوز برید.
خیلی ممنون.
ولی بازم تو Memory Block 4 تو مرحله اورشلیم میپره بیرون!!!!!!!!!!
از دست این بازی ناقص.
سلام دوستان ، من بازی رو تا حالا انجام ندادم فقط می خواستم بدونم چه صلاح هایی به جز شمشیر و تیغ در بازی برای الطیر وجود داره ؟!!
با تشکر، Dark Prince
مال من که ناقصه وتا اورشلیم بیشتر نمیره اینا رو داره: شمشیر- تیغ مخفی-چاقو که پرت میکنه- خنجر-مشتنقل قول:
ولی فکرکنم بعدا یه تیر کمون بهش بدن ولی حیف که نسخم ناقصه تا حالا سه با از اول تا اورشلیمو رفتم:37::37:
نقل قول:ابزارهای نبرد فقط شامل این موارد هستند:نقل قول:
Short Blade, Throwing Knives (خنجر, چاقو های پرتاب کردنی) - کلید پیشفرض 1
Hidden Blade (تیغه پنهان) - کلید پیشفرض 2
Sword (شمشیر) - کلید پیشفرض 3
Fists (مشت ها) - کلید پیشفرض 4
نکته: کمان در فیلم بازی مشاهده میشه ولی در بازی به هیچ وجه وجود نداره!
با سلام من یه مشکل پیدا کردم تا memory 4 میره ولی دیگه بهم ماموریت نمیده باید چیکار کنم؟
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم
میشه یکیتون بزرگواری کنه و بگه این بازی چرا اینجوری شروع میشه
من چرا روی تخت بیمارستان بودم
اون مرحله های تمرینی رو تموم کردم ، بعد رفتم تو شهر و بعدش تا اون بالا بالاهای شهر هم رفتم و پیش کدخدا هم رفتم و اون قسمت رو تموم کردم ولی متوجه نشدم
حالا موندم چی کار کنم
وقتی خواستم بیام بیرون گفت از حافظه میخایید خارج شوید . منم گفتم اره و بعدش از روی تخت پاشد.
چرا این بازی اینجوریه . من تونستم تو محوطه بیمارستان بیام و برم
میشه بگید تو کدوم پست این موارد توضیح داده شده
عزيز همين پستو همشو بخوني همه چي دستگيرت ميشه من كمكت ميكردم ولي نميدونم دقيقا كجاست گيرت
ميدوني چيه گير بازي هرچي باشه رفع ميشه الا ناقص بودنش كه متاسفانه مشكل منه
همه ميگن نسخه ياصلي حالا اين نسخه ي اصلي كجاست ؟؟؟؟
من گشتم نبود ضد حال اساسي خوردم واقعا بازي محشريه ولي حيف
اگه لينك دانلودي چيزي ازش دارين كه مطمئنه تاكيدا مطمئنه لطفا معرفي كنين يك آدم فلك زده رو نجات بدين
به خدا حيف اين بازي كه اينجوري ضايع شد رفت
ممنون
شما بعد از اتمام صحبت المعلم و خروج از پایگاه میتونید انتخاب کنید که مستقیما به کدوم شهر برید (یا در قلمرو پادشاهی) و بعد انتخاب کنید که از بیرون شهر (Suburb) یا دفتر آدمکشان (Bureau) در شهر بازی رو شروع کنید... ادامه کار دیگه همون روند همیشگی بازیه که تا به حال انجام دادین.نقل قول:
به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید ... داستان و گیم پلی بازی, کامل معرفی شده.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , نسخه نهایی بازی رو درخواست کنید... امیدوارم که به نسخه نهایی برسید.نقل قول:
سلام
بچه ها میشه منو تو عکس زیر راهنمایی کنید؟
نمیدونم باید چکار کنم
ممنونکد:http://www.-------------/files/1nxmcgb8p7m2ao3dtt15.jpg
Eavesdrop (استراق سمع) - در نزدیکترین نیمکت بنشینید, با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید و سپس کلید E را بزنید.نقل قول:
من هم بازی رو تموم کردم واقعا چه بازی بود گرافیک عالی جزییات عالی داستان عالی واقعا زیبا بود وقتی به کاراکترها نگاه میکردی میدید چقدر به جزئیات و گرافیک اهمیت دادند وقتی به شهر نگاه میکردی مناظر دیونه کننده بود واقعا چشم انداز جالبی بود همه جیز مثل طبیعت واقعی مناطر دوردست و خارج از دسترس هم زیبا بود. هر جا میرفتی یه ساختاری داشت یادمه یه شهر مدل ساختمونها به چند دسته تقسیم می شد (مثل ساختمانهای زمان رنسانس و قدیمهای عربها) واقعا زیبا بود. راستی موتور بازی چی بوده که اینقدر بازی با گرافیک عالی و همچنین سرعت بال اجرا میشد نسبت به بازیهای دیگر خیلی روونتر بود.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
میشه بگی با زی رو از کجا تهیه کردی؟
من خودم 5 تا خریدم همه از دم تو مرحله اورشلیم میپرن بیرون.
من خیلی دوست دارم تمومش کنم.
من یه پچ دانلود کردم که از مموری بلوک 4 شروع میشه از اونجا رفتم جلو و 2 نفر دیگه را کشتم دوستان میتونن بگن بقیش چی میشه؟ چون بقیش تو اورشلیمه باز گیر میکنه.
سلام
اقا این مرحله آخر چی میشه یه سری شکل روی زمین به رنگ قرمز ظاهر میشه بعد تموم میشه .
الطیر هم واسه خودش اونجا میگرده.
یعنی دیگه تموم شد؟؟؟
دوست عزیز من خودم از انجمن pt خریدم از یکی از کاربراش شما به آدرس زیر برید و اونجا درخواست بدیدنقل قول:
البته من خودم هنوز به اورشلیم نرسیدم اگه میخواهید مطمعن بشید که نسخه من کامل هست یا نه یه سیوی چیزی بدید تا براتون تست کنم البته چون سیوهام رو عدد نشون میشه به این معناست که اصلیه ولی اگه دوست داشتید براتون تست میکنمکد:http://forum.persiantools.com/t102803.html
موفق باشید