سلام دوستان
من ميخام كارت گرافيكم راup كنم
كارتم
gforce 6600
سیستم
AMD Athlon(tm)64X2 Dual Core Processor 4200+2.21 GHz
RAM 2gbyte
اگه بخوام up كنم چي بگيرم؟
Printable View
سلام دوستان
من ميخام كارت گرافيكم راup كنم
كارتم
gforce 6600
سیستم
AMD Athlon(tm)64X2 Dual Core Processor 4200+2.21 GHz
RAM 2gbyte
اگه بخوام up كنم چي بگيرم؟
سلام دوستان نظرتون در مورد 3870 Colorful چيه ؟
به نظرتون كارت خوبيه ؟
من ميخواستم club 3d 3850 رو بردارم ولي ظاهرا تو بازار موجود نيست . مجبورم اينو بردارم .
اين كارت گرافيك خوبه?نقل قول:
Asus Extreme GeForce 9600GT 512MB DDR3 TV-out HDTV DUAL DVI RETAIL PCI Expressنقل قول:
[quote=Virgil;2125742]3870 نسبت به 3850 قابلیت اورکلاک خیلی بهتری داره. خنک تر هم هست ولی تفاوت قیمتشون الان 30-35 دلاره نه 90 تومن!
اخه من میخوام تو ایران بخرم.قیمت جهانیش مد نظرم نیست.حالا صرف داره یا نه؟اختلاف قیمتشون تو ایران چقدره؟
نه.اصلآ به درد نمیخوره:41:البته منظورم جی فورس 6600نقل قول:
فعلا تو ایران نیست.نقل قول:
Asus Extreme GeForce 9600GT 512MB DDR3 TV-out HDTV DUAL DVI RETAIL PCI Express
3850 و 3870 به کاهش قیمت خوبی مواجه خواهند شد.
قیمت فعلی 3850 و3870 تو ایران چنده؟و اینکه در حال حاضر قویترین کارت گرافیک جهان چه کارتیه؟نقل قول:
قیمت 3870 با برند کلاب 290 تومن.نقل قول:
قیمت فعلی 3850 و3870 تو ایران چنده؟و اینکه در حال حاضر قویترین کارت گرافیک جهان چه کارتیه؟
قیمت 3850 با برند کلاب 215 تومن.
قیمت 3870 با برد گیگا بایت 350 تومن.
قیمت 3850 با برد ایسوز 250 تومن.
قویترین کارت در حال حاضر 3870x2 هست که در کشور ما بین 500 تا 550 هزار تومن قیمت گزاری شده.
کارت گرافیک تو ویندوز ویستا بهتر عمل میکنه؟یعنی کیفیت بازی نسبت به ویندوز ایکس پی بالاتره؟اگه اینطوریه چرا؟
بستگی به بازی مورد نظر داره . اگه بر پایه DIRECT X 10 ساخته شده باشه ، به خاطر بهره بردن از Shader Model 4 از کیفیت بهتری نسبت به اجرا شدن همون بازی تو وینوز xp برخورداره .نقل قول:
البته این امکان موقعی خودش رو نشون میده که شما دارای سخت افزار نسبتآ قوی و مخصوصآ کارت گرافیک با قابلیت پشتیبانی از Direct x 10 باشید .
يعني چيكار كنم؟نقل قول:
چي ببندم و چقدر خرج كنم؟
منظور از این سیستم ارزش ارتقا نداره چي بيد؟
يعني اين سيستم اينقدر فشله؟ :31: (پارسال همين موقع ها بود كه ارتقاء دادم، نزديك 700 خرجش شد)
يا اينكه هنوز ميشه باهاش راه اومد و صبر كنم تا يه باره يه حال اساسي بهش بدم:27:
مثلآ بازی کرایسیس رو یکی از دوستام با کارت گرافیک جی فورس 8500جی تی تو ویندوز ایکس پی نتونسته حتی در پایینترین تنظیمات بازیش کنه ولی بعد از نصب ویندوز ویستا در حالت نرمال خیلی روان بازی اجرا شده...! این بود که گفتم جریانش چیه؟! در ضمن ممنون از راهنماییت دوست عزیز:11:نقل قول:
.نقل قول:
مثلآ بازی کرایسیس رو یکی از دوستام با کارت گرافیک جی فورس 8500جی تی تو ویندوز ایکس پی نتونسته حتی در پایینترین تنظیمات بازیش کنه ولی بعد از نصب ویندوز ویستا در حالت نرمال خیلی روان بازی اجرا شده...! این بود که گفتم جریانش چیه؟! در ضمن ممنون از راهنماییت دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل به احتمال زیاد از درایور بوده چون توی XP دایرکت ایکس 10 غیر فعاله و فرقی نمیکنه ... درایور مشکوکه ...
من می خوام یه geforce8800gt 512mb بگیرم به نظر شما اسپارکل بگیرم یا evga ؟؟؟؟؟؟؟
و دلیل انتخابتون رو بگین لطفآ!!!
Evga یکی از بهترین برند هاست ...
اسپارکل محصولات استانداردی میزنه ...
اگه اوجا پیدا کردی حتما بگیر چون number1Seller هست.نقل قول:
evga
اسپارکل هم خوب هست ولی قیمتش یه خرده بالاست.
سلام
من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم، حدود 60-70 تومن. خودم ASUS GeForce 7300 تو ذهنم هست. آخه کار گرافیکی خیلی خفن مثل بازیهای آنچنانی ندارم.
اول میخواستم بدونم فرق LE, GE, GT, GS با هم چیه؟
ثانیا تو این رنج قیمت دیگه چی میشه گرفت؟
ثالثا از کجا بگیرم بهتره؟ بازار رضا، علاءالدین یا ...
ممنون میشم زودتر بهم جواب بدین...
دوست عزیز بهتره از سری 8 برداری اگر هم میخوای 7300 برداری یه خورده بیشتر روش بزار یه 7300GT بگیر ولی بهتره یه 8500 بگیری قیمتشونم بین 90 تا 105 تومن.نقل قول:
دوستان نظرشون در مورد leadtek 8800 gtx چيه ؟
اين كارت چطوره colorful 3870 ؟
کارت قدرتمند ولی قدیمی و به صرفه نیست ...نقل قول:
دوستان نظرشون در مورد leadtek 8800 gtx چيه ؟
مثلآ بازی کرایسیس رو یکی از دوستام با کارت گرافیک جی فورس 8500جی تی تو ویندوز ایکس پی نتونسته حتی در پایینترین تنظیمات بازیش کنه ولی بعد از نصب ویندوز ویستا در حالت نرمال خیلی روان بازی اجرا شده...! این بود که گفتم جریانش چیه؟! در ضمن ممنون از راهنماییت دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کارت گرافیک Hd 2900 Xt قویتره یا 3870؟ چند درصد؟ قیمت Hd 2900 Xt چنده؟
3870 قویترهنقل قول:
من یک مادربرد agp 8x دارم بهترین کارت گرافیکی که میتونم روش بندازم رو با قیمت ومشخصات کامل میخوام
ویک کارت دیگه دور صد هزار معرفی کنین(agp 8x)
اینم بردم: GA-8I865GME-775-RH
زیاد خج نکن یه 6200 کافیه برای agpنقل قول:
actors راست ميگه واسه agp همين 6200 خوبه و باهاش ميتونی بازی هايي در حد Tomb Raider Anniversary رو با کيفيت خوب اجرا کنی.نقل قول:
زیاد خج نکن یه 6200 کافیه برای agp
من یه کارت Asus 2600 xt گرفتم
روی خود کارت لیبل خورده 256، ولی تو ویندوز میزنه 512 !!!!
از کجا میشه فهمید که ddr3 یا ddr2??
کلاکارت گرافیک asus خوبه؟
از نرم افزار هایی مثل GPU Z استفاده کننقل قول:
کارت های ایسوس عالی هستن
حالا مشخصات فنی 6200 رو میگید!!!!ویک عکس هم ازش میخوام بزرگ باشه. لطف کنین قیمتش رو هم بگیدممنون میشم.
نقل قول:
سلام Virgil جان !
متاسفانه من اینترنتم قطع شد چند روز نتونستم بیام سوال کنم : حالا سوال :
Asus هنوز نیومده 3870x2 ولی چند روز پیش club3d اش رو پیدا کردم البته اگه هنوز باشه !
حالا میخوام ببینم اگه برند club با asus زیاد تفاوتی نمیکنه من همین club رو بگیرم ولی اگه ارزش صبر کردن رو داره و خیلی فرق میکنه صبر کنم بعد از عید تا ASUS بیاد ! چون گفتن تا عید منتظر هیچ محصول جدیدی نباشید تو بازار !
آیا برند دیگه ای اومده که بهتر از club باشه ؟
میشه راهنمایی کنید !
ممنون !
سلام دوستان
من می خوام کارت گرافیک رو عوض کنم.
کارت گرافیکی که در حال حاضر دارم اینه:
ELSA Geforce 8600 GT 256mb 128bit
ولی ازش راضی نیستم.
سیستم هم اینه:
ram:2 gig
cpu:3.00 ghz intel
mainboard:gigabyte vm900m
من حاضرم تا 350 هزار تومن پول بدم ولی یه کارت گرافیک خوب گیرم بیاد.
ممنون میشم یه راهنمایی در این مورد بکنین.
من امروز یه xfx8800 gts سفارش دادم فروشنده گفت قیمتش 380 هست.به نظر شما ممکنه 640 مگابایتی نباشه؟؟؟
لطفآ فوری جواب بدین چون 24 ساعت فرصت دارم سفارشو کنسل کنم!!!
خوب به جای این همه دلهوره نمونه ی کارت گرافیکو میدیدی که مشحصا تش چیه واگه می خواستی واضحترش کنی مشخصاتو می دادی که اینو می خوایی اگه نمی خورد با هم سفارش نمی دادی
ولی به نظر من 640 مگ هستش خدا کنه که نبا شه
640 نباشه!؟!؟!
مگه 640 ایرادی داره؟؟؟
فروشنده نمونشو نداشت.من 8800gt می خواستم که نداشت به جاش اینو برام سفارش داد.
640 دیگه کارت مرده به حساب میاد بهتره 8800 gts 512 رو بگیری!!
به نظرم مدلش xfx 8800gts ultra بود نمی دونی چطوریه؟؟؟
:18::18::blink:نقل قول:
به نظرم مدلش xfx 8800gts ultra بود نمی دونی چطوریه؟؟؟
چیر های عجیب غریبی می شنویم ultra اونم gts با هم جور نمی یان با این قیمت :41: هواستو بیشتر جمع
کن و گرنه .....
دوست عزیز شما بیشتر برای بازی می خواهید بهتره برید دنبال سری جدید انودیا .. کارایی خوبی دارند نسبت به
سری قبلشون اگه تستهای که دوستان گزاشتن رو ببینی می بینی سری های جیدو بیشتر با کارت گرافیکای
پیشرفته ی سری فبلشون مقایسه
می کنن ( 8800جی تی ایکس و الترا و دیگر هم تو رده خودش در سری ati ) چیزی که بتو نه رقا بت کنه که بهتر
منو شمارو از قدرت پردازش اگاه کنه با 380 می تو نی یه 8800gts512mg رو از بقیه ی برندا سفارش بدی حالا
حتما باید xfx باشه ؟
دوست عزیز من کارهی نیستم اختیار داری ما که اینقد یاد داشیم یاداوری کردم بقیش به خودت مربو طه ..
کاملا تایید میشه شما میتونی یه 8800gts512 بگیری که برند هم زیاد فرقی نمیکنه در ضمن چون فروشنده xfx دارهنقل قول:
میتونی بهش بگی این مدل رو با برد xfx بهت بده.