با این هزینه من بودم یه Gigabyte X48-DQ6 میگرفتم فکر کنم 350 تومن قیمتشه ولی اخرت مینبورده میتونید DFI LT X48-T2R هم بگیرید که ارزونتره و اونم مین عالیه باید دوروبر 300 باشه .نقل قول:
Printable View
با این هزینه من بودم یه Gigabyte X48-DQ6 میگرفتم فکر کنم 350 تومن قیمتشه ولی اخرت مینبورده میتونید DFI LT X48-T2R هم بگیرید که ارزونتره و اونم مین عالیه باید دوروبر 300 باشه .نقل قول:
نظرتون در مورد Asus چيه
370 تومن با گارانتی گلسان !!:27:نقل قول:
ناقابله !!!:31:
نقل قول:بچه مایه داری دیگه !!!:31:نقل قول:
Asus تو مادربرد واقعا عالی کار میکنه !!من خودم پشیمونم که چرا مادربردم ASus نیست !!
اما برای شما :
با برد X38 بهترین گزینه ASus maximus formula هست :46:
البته از این برند و با چیپست گفته شده و حتی چیپست X48 که گرونتره هم انتخابهای زیادی داری !!کد:http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572
سلام دوستان.به نظر شما بأ intel Q9300 تا 250 تومن جي بخرم؟يكي از دوستام ميكه abit بخرم.خودم ميكم asus. نظر شما جيه؟تا 250 تومن
asus maximums formulaنقل قول:
بهتره تا دوباره کمیاب نشده بخرین.
يعني به نظر شما abit رو بي خيال شم؟بعد قيمت اون asusي كه گفتين چنده؟
نه !! چرا بی خیال بشی ؟؟نقل قول:
ABIT برند خیلی خوبیه !! حتی بهترین مادربرد سال 2007 که تو اورکلاک هم نظیر نداره مال همین برند هست : abit ip35 pro :5: که با چیپست p35 هست و قیمتش هم زیر 200 تومن باید باشه !!:46:
قیمت اون مدل ایسوز که معرفی شد طبق آخرین خبرها دقیقا 300 تومن هست !:20:
چند مادربورد خوب تا 200 تومان که Intel Q9300 رو جواب بده و Raid هم داشته باشه.اگر نبود تا 270 تومان
ترجیها از ASUS
سریع
سریع
سریع
سریع
سریع
سریع
تا 13.30 خبرشو بدید
asus p5k با چه ورژنی از BIOS پردازنده های 45nm رو جواب میده؟ Q9300
مطمئنی این که قیمت X48-DQ6 هست تازه فکر کنم کمترم هست یکی از دوستان بود یه جا گفته بود 300 تومن ؟نقل قول:
يعني با 250-200 تومن بهترين برند abitه كه حتما با Q9300 سازگاره يا برند بهتري هم هست؟نقل قول:
این قیمتی که من گفتم مال برند DFI بود با چیپست X48 :21:نقل قول:
این مادربردی که شما معرفی کردید رو که زیر 360 تومن عمرا پیدا بکنی !!:41: (( پیدا کردی بهت جایزه میدم !!:31:))
از همین برندی که شما میگی (( گیگابایت )) قیمت مدل X38-DQ6 رو دارم !! 354 هزار تومن با گارانتی آواژنگ !!
باباجون چرا دچار بدفهمی میشی آخه !!!:27:نقل قول:
بهترین برند وجود نداره !!! کیفیت یک مادربرد هم به کیفیت قطعات الکترونیکی روی آن و خوشنامی و پر فروش بودن شرکت سازنده اون هست که نشون میده مادربرد هاش کیفیت داشته که فروشش زیاد بوده !!:31:
در ضمن شما امکان نداره با بودجه بالای 250 تومن مادربرد بخری و ناراضی باشی !! حالا از هر برندی شده فرقی نداره !! ولی برند های توی بورس شش هفت تا بیشتر نیست !! مثل گیگابایت و ایسوز و ابیت و DFI و xfx و اینتل و soyo
شما بهتره بجای اصرار روی نام برند روی چیپست مادربرد و ورژن pci مادربرد و FSB اون و همینطور مقدار رم و نوع رمی که ساپورت میکنه و داشتن خازن جامد و دفع راحت گرما توسط مادربرد دقت بکنی !!:20:
در ضمن چیپست های X38 و بالاتر تمامی سی پی یوهای اینتل جدید رو ساپورت میکنند !!:46:
بله من اون مینبورد رو میشناسم , قیمت X48-DQ6 رو رایان صبا زده 380 تومن البته درسته X38-DQ6 رو هم زده 355 تومن ولی DFI X48 LT T2R رو هم یکی از دوستان خبرش رو در بخش دیگه زد این لینکش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا soyo رو جزو برندهای معروف نیار .نقل قول:
فقط ASUS P5E حدود 260000نقل قول:
سلام بچه ها.ممنون از راهنماییتون.من به سایت abit رفتم و لیست مادربوردهایی که با سری چهار هسته ای اینتل سازگارند آوردم ولی فقط یک مودل بود که اون هم با Q9300 سازگار نبود:41: لینکش رو در زیر گذاشتم ببینید.
پس در نتیجه abit رو بی خیال میشم.هالا موند Gigabyte و asus .چه مودلی رو پیشنهاد میکنید که با q9300 سازگار باشه؟ ترجیها زیر 250 تومن.نقل قول:
کد:http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/intel/intel-core2-quad.htm
اشتباه ميكني تمام P35 ها چهار هسته اي رو حتي با باس 1333 ساپورت ميكنند در ضمن با آپديت بايوس هم 45 نانومتري ً9300 رو ساپورت ميكنندنقل قول:
دوست خوبم با یه آپدیت بایوس مشکل نشناختن این پردازنده حل میشهنقل قول:
مادربوردی که ÷ست قبلی نوشتن مادربورد خوبی هست به نظر من
با این که مدلهایی که شما گفتید با آپدیت بایوس از 45nm ساپورت میکنند ولی بهتره مدلهای زیر رو بگیرید.نقل قول:
asus p5e
asus maximums formula
البته نمیدونم بچه ها از کجا قیمت میگیرند که اینقدر بالا قیمت میدن ولی اگر یکم بگردید میتونی برد های بالا رو با قیمتهای مناسب گیر بیارید. من خودمچند روز پیش قبل از اینکه کارو کاسبی رو بزارم کنار (یا به قول آرمان جان فن و پیچ و مهره هارو آویزون کنم) ماکسیموز رو فروختم 275. البته خودم خیلی کمتر گرفته بودم.
p5e هم به راحتی زیر 250 گیر میاد.
سلام.
به نظرتون تا 180 بهترین مدل چیه؟ ترجیحا از گیگابایت و ایسوس معرفی کنید (البته زیاد هم مهم نیست)
من يه عكس از يه مادربورد asusديدم كه براي اسلاتهاي ram هم از اون لوله هاي خنك كننده استفاده كرده بودن و به نظرم اومد بايد مادربورد خيلي توپي باشه اگه ميشه قيمت اين مدل مادربورد چنده
َAbit IP35-proنقل قول:
اخه چطور آپديتش كنم وقتي سي پي يو سازگار باهاش ندارم كه روشنش كنم چطور آپديتش كنم؟
الان ديگه از بازار كه بخري خودش بايوس جديد روش نصب هستنقل قول:
علاوه بر اون راههاي ديگه هاي هم هست مثلا رينيم كردن بايوس به اسم AMIBIOS.ROM و قرار دادن اون تو فلاپي و روشن كردن سيستم
دوستان نظرتون درباره ی این چیه؟ نسبت به قیمتش امکانات خوبی داره؟
کد:http://www.memorychicken.net/ebay/img/nforce6m.jpg
با دورود
نظرتان را در مورد اين مادربورد چيه؟ Msi-k9a2 Platinum
اون مدل مادربورد در سری جدید ASUS هست و از رده M3 هست من دیدم یه جا تبلیغشو کردهبودن تو هفته نامه بازی و شرکت آسمان رایانه به گمونم واردش کردهنقل قول:
قیمتش باید بالا باشه جون اون مادربورد از چیپست های جدید استفاده می کرد
و طبق اعلام سایتش 10 درجه دمای رم ها رو پائینتر میاره
من یه مادربورد بستمCPU رو نمیشناخت فقط فرکانسش رو مینوشت بعد از نصب ویندوز و آپدیت بایوس مشکل بر طرف شد معمولا بالا میاد فقط از توان CPU نمیتونی استفاده کنینقل قول:
آخه به نظر شما ريسك نيست سيستمو ببندم بعد ببينم كار نميكنه؟نقل قول:
از اینکه به سوالای من در صفحه ی 193 جواب ندادید ممنونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من فکر می کنم بالا میاد آخه اینو خودم امتحان کردم اگه هم نیامد با یه پردازنده دیگه بایوس رو آپدیت کن بعد مشکل بر طرف میشهنقل قول:
ASUS P5K قیمت حدود 130 هم رید رو ساپورت میکنه هم 45 نانومتری هارو با آپدیت بایوسنقل قول:
ASUS P5E قیمت حدود 260 هم رید رو ساپورت میکنه هم 45 نانومتری با آپدیت بایوس
دومی بهتره چیپش بالاتره X38 و اولی P35
مدل های دیگه ای هم تو رنج بینشون هست با برند های مختلف
سلام
نظر شما در مورد مادربورد Gigabyte - P31-ds3l چیه؟
با قیمت 90 هزار تومان ، مادربورد خوب و بی دردسریه . همه خازنهای به کار رفته در ساختش solid هست و امکانات خوبی هم برای اورکلاک داره .نقل قول:
:40::40::40::40:نقل قول:
:40::40::40:
نظرتون راجع G33-DS3Lچیه خوبه ؟؟؟؟؟؟
اگه میتونید قیمتش هم بگید
هیچکی جواب ما رو نمیده
چيپش P31 هست با اين قيمت ميتوني Biostar TP35D2-A7 SE بخري با چيپ P35 و ساپورت باس پردازنده و رم بيشتر به صورت Official نه اوركلاك قابليت اوركلاكش هم معركه است خازنهاش هم اونهائي كه در معرض گرماي بيشتر هستند جامدند.نقل قول:
سلام به همه
دوستان من مي خوام يك پردازنده ي Intel Core 2 Quad Q9300 - 2.5GHz - 45 nm بخرم كه قيمتش حدود 300 هزار تومان هست ، اما براي اينكه مادربردي را بخرم كه بهترين حالت ممكن باشه براش از هر نظري كمك مي خوام...
من خودم مادربرد Asus با چيپ X38 به نام ASUS - Maximus Formula بيشتر مد نظرم هست.
اطلاعات و جزييات مادربرد مذكور را از اينجا بخوانيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات و جزييات پردازنده مذكور را از اينجا بخوانيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگر سايت معتبر فارسي و يا انگليسي هم ميشناسيد معرفي كنيد.
با تشكر فراوان :11:
همین مادربوردی که مد نظرتون است یکی از بهترین هاست با قیمت حدودی 290 تومان. البته یکی از دوستان 275 قیمت داده.نقل قول: