درکل N95 از نظر باتری مشکل داره .... اگه زیاد باهاش کار کنی باید روزی 2 بار شارژش کنی ....
Printable View
درکل N95 از نظر باتری مشکل داره .... اگه زیاد باهاش کار کنی باید روزی 2 بار شارژش کنی ....
n95 معمولی همین جوریش هم جوات هست، ولی 8 گیگ نه... 90% که اصلا نشه!
این از اون حرفا بودا!!!!!!!!!!!!!!!
عجب...!!!!نقل قول:
ببخش عزیز ولی گربه دهنش به گوشت نمیرسید و بقیه ماجرا....:18::27::21:نقل قول:
در ضمن من نمیدونم شما چه اصراری به جوات کردن این گوشی دارین تو صفحات قبل هم فقط از این حرفا زدین که جوات میشه یا نه؟!
سلام دوستان، من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی می خوام یه فایل صوتی با فرمت midi رو با بلوتوث بفرستم، این پیغام رو میده: unable to send protected item. ممنون می شم تو فرستادن این نوع فایل کمکم کنید.
نقل قول:
این مشکل به خاطر پرتکت بودنه فایله ای است که میخواین بفرستین
و
با برنامه ای مثل
file send
or
sctive file
or
x.poler
میتونین این کارو انجام بدین
عزیزم این تاپیک در مورد بحثهای تخصصی و رفع مشکل در خلال این گوشی هست نه در مورد جوات شدن یا خز شدن و... شما اگه می خواهی در این باره صحبت کنی برو یه تاپیک تو انجمن متفرقه بزن به نام "N95 جوات ترین گوشی دنیا" اون موقع دلت خنک میشه.نقل قول:
احتمالا با این نرم افزار بشه این کارو کرد File Send البته نمیدونم به N95 می خوره یا نه...نقل قول:
دانلود
نقل قول:
کد:http://gallery.mobile9.com/d/18863/
چه جوري ميشه فايلها عكس و فيلم رو دسته بندي كرد آيا نرم افزاري براي مخفي كردن فايلها وجود دارد
سلام.چند صفحه پیش یه بحثی در مورد بازی های N-Gage شد،من درست متوجه نشدم ، آخر بازی های اون روی ان95 اجرا میشه یا نه
نه، فقط تو 8 گیگش اجرا میشن.
سلام بچه ها
من به شدت دنبال یه نرم افزار برایه قفل گزاری رو فایل هایه N95 هستم....
از دوستانی که این برنامرو دارن ازشون میخام که دریغ نکنن ...واقعا ممنون میشم اگه لینک دانلودشو بدین
البته خودم برنامه Best crypto رو امتحان کردم نشد....
منم می خوام...البته میشه از MOBY EXPLORERیا از X-plore استفاده کرد. اولی میشه خیلی خوب کد گذاری کرد ولی جاوا هست و هی سوال میکنه ولی تو دومی می تونی فایل های مخفی شده رو همونجور با نرم افزار استفاده کرد. راه های دیگری هم هست؟ میشه بگین؟
نه من فکر نمیکنم فقط رو 8 گیگ باشه.درتمام مدل های نوکیا سیمبین اگر پوشه بازی ngage رو در s:\system\app کپی کنید بازی اجرا میشه حالا رو این 8 گیگ اومدن یه نرم افزار جدا براش گذاشتننقل قول:
یه چندتا نرم افزار کد گذاری تو این تاپیک هست ولی نمی دونم روی فایلها هم کد می گذاره یا نه ...نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=153412
من برای فولدر می خوام...با کامپیوتر هم باز نشه(نه اینکه فقط Hidden کنه.)
خب باز هم به نتیجه و جواب نرسیدم،یعنی بازیهای N-Gage فقط روی 8 گیگ اجرا میشه؟
با سلام اینجا ادعا کرده نقشه کامل تهران با تمام جزییات رو برای n95 اماده کرده.از دوستان کسی میدونه همچین چیزی ممکن هست یا نه؟
کد:http://www.istgah.com/advertise/kid_309/255694.html
تازه گیها من تو بازار یه n95 دیدم قیمتش 250000 بود این گوشی چه جوریه
تقلبیه... n95 نیست....
نوکلا هست داداش...نه نوکیا!
با سلام اینجا ادعا کرده نقشه کامل تهران با تمام جزییات رو برای n95 اماده کرده.از دوستان کسی میدونه همچین چیزی ممکن هست یا نه؟
کد:
کد:http://www.istgah.com/advertise/kid_309/255694.html
اگه ممکنه یکی امتحان کنه...
اگه فایل بازی که میخواهی اجرا کنی از نوع "SIS " یا "JAR" باشه حتما روی N95 کار می کنه N95 و N958GB هر دو Symbian 9.2 هستن و از نظر ساختار نرم افزاری هیچ فرقی با هم ندارن.امکان نداره نرم افزار یا بازی روی N958GB باشه که روی N95 کار نکنه.حالا من یه امتحان می کنم باز هم بهت خبر میدم...نقل قول:
سلام به همگی.دوستان خودتون می دونید که نمیشه از فلاش ان 95 به عنوان چراغ قوه استفاده کرد.خواستم بدونم برای اینکه بشه اینکار رو انجام داد برنامه ای هست یا نه؟
تو قسمت نرم افزار های سیمبیان 9.2 من یکی گذاشتم که کار میکنه...
اگه زحمتی نیست لینکش رو اینجا هم بذار...نقل قول:
هیچکس از دوستان تحقیق نکرد تا جواب سوال منم بده؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای قسمت نقطه نقطه نقطه بنویسین:g-s-m-a-r-i-a-.-c-o-m
البته اون خط های بین حروف رو حذف کنین...اگه نمی ذاشتمشون خطی خطی می کرد!
اینم روش نصب بازی های سیستمی ngage روی n95 معمولی:
1- برنامه file manager را در رايانه خود نصب كنيد .
2- موبايل را بوسيله اينفرارد ، بلوتوث يا ‘USB به رايانه متصل كنيد .
3- فايل بازى را copy كنيد و در E:/system/apps اينجا paste كنيد .
4- موبايل را خاموش وروشن كنيد .
5- حالا بازى در موبايل شما نصب شده وآماده اجرا است .
ممنون. به درد بخور بود.
من قبلا این برنامه رو امتحان کردم!رو گوشی جواب نمیده...اصلا نصب نمیشه!ارور میده...نقل قول:
بچه ها ظاهرا 8گیگش هم داره کم کم دیده میشه.بچه ها تو پایتخت دیدن
چند بوده نمدوني؟؟؟نقل قول:
قیمت رو 900 هزار تومن گفت.یکی دیگه از دوستان هم تو فروم تایید کرده و گفته در علاعدین هم امروز به همین قیمت موجود بودهنقل قول:
نقل قول:
بله یه خبر هایی هست البته تا
5شنبه که به دوبی نرسیده بود ....
نسخه ی نرم افزاری بازی های ان گیجنقل قول:
با نسخه ی سیمبین ان95 یکسان نیست
و ارور میده
من تو اصفهان ندیدم ولی از یکی پرسیدم گفت می تونم بیارم قیمت هم 940.000 داد...نقل قول:
نقل قول:ای بابا آخر جواب میده یا نه؟نقل قول: