در مورد آنتی ویروس هم باید بگم که آنتی ویروس F-Secure هست که بعد از نصب باید وصل شی اینترنت و فعالش کنی... تا یه ماه هم واست کار میکنه... میتونی از سایت خود نوکیا بگیریش ولی اگه نتونستی گیرش بیاری بگو لینکشو میزارم...نقل قول:
Printable View
در مورد آنتی ویروس هم باید بگم که آنتی ویروس F-Secure هست که بعد از نصب باید وصل شی اینترنت و فعالش کنی... تا یه ماه هم واست کار میکنه... میتونی از سایت خود نوکیا بگیریش ولی اگه نتونستی گیرش بیاری بگو لینکشو میزارم...نقل قول:
سلام دوستان برای هر گونه معرفی برنامه های نوکیا 5700 تو این ادرس بزارید تا دوسان راحت تر بتونند برنامه های 9.2 رو ببینن برنامه و بازي و تم براي سيمبين 9.2
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=159287
موقع خرید به پروداکت کدش توجه کنیدنقل قول:
من یادمه اون روز رونقل قول:
دلیل: امضا بزرگ
مرسي که جواب دادي حميد جان منتها من اصلا ميخوام خاموش نشه نميخوام زمانش رو تغيير بدم ميخوام ال سيديم روشن بمونه که از اسکرين سيورش لذت ببرم بازم مرسينقل قول:
سلام به همه من همون mg74 . mg1000 . mg84 و mg99 هستم
یه سوال داشتم ؟؟؟؟ اونم اینه که من امروز داشتم با گوشی کار می کردم یه دفعه ریست شد لطفا کمکم کنید
لطفا
بازم بن شدی؟ خوب بهت تبریک میگم چون مثل اینکه خیلی وقته گوشیت رو گرفتی و این اولین باره که گوشیت ریست میشه.کاملا طبیعیه خودتو ناراحت نکن.نقل قول:
احتمالا تو فیرم ویر بعدی این مشکل حل شه فعلا باید منتظر بمونی.نقل قول:
ممنون از جوابتون ولی پروداکت کدش باید چوری باشه؟نقل قول:
لطفا" بیشتر راهنمایی کنید.
سلام بچه ها من یک سوال برام پیش اومده تو این قسمت :
bluetooch-remote SIM mode
این برای چی هستش دوستان
برای لوازم جانبی مثل کارکیت هستش تا بتونن به سیمکارت گوشیت دسترسی داشته باشن و تماس برقرار کنن.نقل قول:
260 الی 270 داره میفروششنقل قول:
چون تمیز و سالمه
مطمئن باشید که چند روز دیگه دوباره 5700 میگیرم:46::18:
بعد از این که موتورولا K1 رو گرفتم حتما میگیرمش
خوبه قدرشو بدون....نقل قول:
اینجا نو نو 265 تومن میفروشن
چی؟:18:265 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بابا ایول به شیراز
ما اینقدر بد بختیم که موبایل های اصفهان باید اینقدر گرون باشه؟
من باید یه سفر برم شیراز
چون شنیدم n95 ارزونه و 570 تومنه
فرقش با 700 خیلی هستش
البته منم ضرر کردم که گوشیمو 800 تومن خریدم چون اون موقع n95 حدود 800 تومن بود:41:
حالا اگه اومدم شیراز دوباره 5700 میگیرم:31:
خداییش مث اینکه شیراز شهر موبایل هاست الان 5700 توی تهرانه 300 یعنی حدود 35 تومن اختلاف جالبه
ساسان جان پسرم شما چقدر پول دار هستید!!!گوشی رو میفروشی دوباره یه دونه دیگه از همون مدل میخری؟؟؟؟خوشا به سعادتت!!
تایید میشه :34:نقل قول:
بحث پولداری نیست بحث تنوع گوشی هستش که اگه کسی گوشی باز باشه کارش همینهنقل قول:
مثلا بعضی ها که تو کار مد و لباس باشه مدام در حال تعویض لباس و گرفتن لباس جدیده و تمام زندگیشو خرج اینجور چیزا میکنه
من هم تو کار موبایل هستم و علاقه مندی هام موبایل و اینجور چیزا میشه که من گوشی های زیادی رو خریدم و تجربه کردم
اگه اینطور نبود الان این همه گوشی تو خونمون نریخته بود
خوب دیگه...کاریش نمیشه کرد...اعتیاده دیگه:31:
حالا 5700 رو میفروشم فعلا یکی از این گوشی ها رو استفاده میکنم که البته از n95 بیشتر استفاده میکنم
تا یه موتورولا k1 بگیرم و بعدش دوباره 5700 میگیرم
یه جورایی 5700 بهم حال میده
من فکر ميکردم من بلد نيستم نگو اصلا نميشه ببينم منظورت از فريم وير بعدي سيستم عامله؟يعني بايد گوشي رو آپ ديت کنم؟نقل قول:
آقا کسی گوشی 5700 دست 2 در حد سالم تو دست و بالش هست ؟
اگه کسی داره یه قیمت و شماره تماس بهم پی ام کنه
یا علی
درسته 265 تومن !!نقل قول:
چی؟265 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا ایول به شیراز
ما اینقدر بد بختیم که موبایل های اصفهان باید اینقدر گرون باشه؟
من باید یه سفر برم شیراز
چون شنیدم n95 ارزونه و 570 تومنه
فرقش با 700 خیلی هستش
البته منم ضرر کردم که گوشیمو 800 تومن خریدم چون اون موقع n95 حدود 800 تومن بود
حالا اگه اومدم شیراز دوباره 5700 میگیرم
با همه چیز و اصل ( خودم رفتم نگاه کردم )
تازه اگر به قطب فروش موبایل هم بری و از یکی یمت کنی 265 و یکی 263 میری پیش نفر سوم و میگی من 263 هم گیرم اومده اونوقت از اون 260 میگیری...تازه با یه بند گردنی هم روش !!
به آقای Sasan Info پی ام بزنید ...ایشون میخوان بفروشن ...البته گذاشتن برای فروش !!!نقل قول:
یه چیزی تو همون مایه ها آره باید آپدیت شه که فعلا هیچ آپدیتی موجود نیست.نقل قول:
ببین عزیز من نمی دونم شما اسکرین سیورتو از کجا انتخاب می کنی.. اگه برنامه نصب می کنی که هیچ (چون کار نکردم تا حالا) ولی اگه از توی قسمتنقل قول:
Menu > personalis. > themes > Power Saver > animation
عکس متحرکت رو انتخاب میکنی.. باید بگم که مثلا اگه تو light time-out زمان کمی هم انتخاب کنی (مثلا 15 ثانیه) وقتی که وقت پخش اسکرین سیور میرسه دوباره صفحه روشن میشه و بهت انیمیشن رو نشون میده و میتونی ازش لذت ببری... آخه توی animation هم یه تنظیماتی داره..در حالیکه گزینه ی animation رو انتخاب کردی رو animation وایسا و option > change رو بزن بعد تو صفحه ای که ظاهر میشه animationtime-out مدت زمان نمایش انیمیشن و light time-out مدت زمان روشن موندن صفحه برای نمایش دادن انیمیشن رو نشون میده...
پس چرا خودت نمی خری؟؟؟ بخر دیگه...نقل قول:
نقل قول:
من رو یه گوشی آپ شده دیدم تنظیماتش همینجوری بود تقریبا (ان 73 بود) ... فکر نکنم تو آپدیت هم تغییری بکنه... شما رو گوشیه دیگه ای که آپدیت شده دیدی این تنظیمات رو؟؟؟
منتظر هستم تا سیم کارتی رو که ثبت نام کردم تحویل بدن و من برم بخرم.....نقل قول:
سلام دوستان این هم review جدید از 5700 در سایت letsgomobile
کد:http://www.letsgomobile.org/en/review/0020/nokia-5700-xpressmusic/
من فکر کنم ایشون منظورش اینه که مثلا وقتی ساعت رو به عنوان اسکرین سیور انتخاب میکنی همیشه روی صفحه باشه و از روی صفحه ناپدید نشه که من توی فروم ها خوندم خیلی از افراد از اینکه ساعتش ناپدید میشه شاکی بودن و امیدوارن تو فیر ویر بعدی نوکیا این مشکلو حل کنه.نقل قول:
میگم اینا همش انگلیسی هست....نقل قول:
جون ادم بالا میاد تا ترجمه کنه و بخونه !!
توی G S M A R I A یه دونه Review فارسی هست .....
اره دیگه انگلیسی و ترجمش سخته ولی گقتم چون جدیده بزارمشنقل قول:
خوب زود تر میگفتی که به تو مبفروختمش...نقل قول:
اگه اینجوری باشه که خیلی بد میشهنقل قول:
بابا دیگه همه گوشی ها بعد از مدت استندبای به طور کامل همه چیزش خاموش میشه چون لزومی نداره باز بمونه
باطری کمتر استفاده میشه
فکر نکنم اینجوری باشه
یعنی فکر اینجاش نبودن:13:
خوب من قبلا نوکیا نداشتم ولی تو سونی اریکشون همیشه ساعت رو صفحه بود و باتریشم زود خالی نمیشد. در ضمن میتونن این آپشن رو بهش اضافه کنن تا هرکسی خواست ساعتش رو برای همیشه روی صفحه ببینه اونو فعال کنه و کسی هم که عمر باتری براش مهمتره اونرو فعال نکنه.نقل قول:
:27::27::27::27:نقل قول:
:40:نه آقا بان نشدم همیطور عشقس یه کاربر دیگه ساختم چون از اسمش خوشم میاد !!!:40:
بابا همون سونی اریکسون هم بعد از مدتی بطور کامل خاموش میشدنقل قول:
راستش من مشکل با باطری ندارم
ولی اونا باید همچین چیزی رو یه عیب حساب کنن
چون گوشی های قدیمی (مثل 6600) ساعتشون برا همیشه روشنه ولی الان این رو حذف کردن:46:
ممنون از جوابتون ولی پروداکت کدش باید چوری باشه؟نقل قول:
لطفا" بیشتر راهنمایی کنید.
تایید میشه ولی علیرضا جان فکر نکنم منظور اون دوستمون به ساعت و این مشکل مربوط میشد... حالا اگه خودش بیاد میگه منظورش چی بوده...نقل قول:
گوشیت چی بوده که بعد مدتی خاموش میشده؟؟؟ منم گوشیه سونیم هیچ وقت ساعتش نمی رفت میتونستی غیر فعالش کنی ولی وقتی فعال بود هیچوقت نمیرفت... این یه باگ محسوب میشه و به احتمال خیلی زیاد رفع میشه چیزه خاصی نیست....نقل قول:
آقایون سایت symbiansigned باز شده میتونید برید اکانت بسازید... من خودم یدونه ساختم... برید تو سایت metalmail .net یه میل بسازید و برید تو سایت بدید واستون کد فعال سازی میاد و بعد هم ثبت نام کنید...
اینجا برید توضیح داده... با ایمیل های مختلف امتحان کنید اگه با این ایمیل جواب نداد...کد:http://www.mobilesara.net/showthread.php?t=39299