عجب یعنی اینا که آنلاین بازی می کنن همون زیرو یا جنرال دو اصلی به بدون دستکاری رو بازی می کنند.
ممنون من پک 1.4 رو هم نصب کردم.پس یعنی هیچ پچی نصب نکنم و با همون جنرال 2 بازی کنم ممنون
Printable View
عجب یعنی اینا که آنلاین بازی می کنن همون زیرو یا جنرال دو اصلی به بدون دستکاری رو بازی می کنند.
ممنون من پک 1.4 رو هم نصب کردم.پس یعنی هیچ پچی نصب نکنم و با همون جنرال 2 بازی کنم ممنون
آقا یک سوال دیگه من بازی رو نصب کردم از اول یعنی تمام پچ هارو پاک کردم و از اول بازی رو نصب کردم بعدش سریال اصل رو هم به دادم و بازی رو کرک کردم.البته قبلش پچ 1.4 رو نصب کردم و وقتی کرکش کردم حالا که میخوام باز کنم گیم رو همون اول error technical difficult میده
سلام بله دقیقا مگر اینکه یک گروه بشید و همتون یک مد را نصب کنید .نقل قول:
اول بازی را نصب کنید بعد کرک را و سپس آپدیت یا همون پک 1.04 را نصب کنیدنقل قول:
موفق باشید
با سلام وخسته نباشیدبه آقای منصوری ودوستان،آقای منصوری اون پک گرافیکی که تیم شما برروی آن کارمیکنند را میتوانید برای نوروز آماده سازی کنید یا خیر خیلی از بچه ها چه داخل انجمن چه خارج دنبال چنین پک گرافیکی میباشند (منظورهمان پک گرافیکی که درنبرد نهائی استفاده شده میباشد) با تشکر فراوان:5::40::31:
سلام نه متاسفانه نمی تونیم آماداش کنیم ضمنا بازی نبر د نهایی بر ای دانلود نیست و قر ار ه به صورت مستقل از طریق شر کت لو ح زرین نیکان در دو دی وی دی عر ضه بشه به خاطر همین حجم بازی حدو د 9 گیگ میشه دلیلش هم اینه که بازی بسیار تعقیز ات اساسی کرده هم از لحاظ گرافیکی هم از لحاظ فنی و تجهیزات ... انشا الله تابستان عرضه خواهد شد ...:11:نقل قول:
سلام من تازه عضو شدم . خودم قدرتها و محدودیت های جنرالو تغییر دادم حتی برای مثال برای black lutos چین اسلحه گذاشتم ولی اگه میشه یه لطفی بکنید و یه راهنمایی بکنید تا بتونم یه تانک یا یه اسلحه و موشک جدید اضافه کنم
هر کی میتونه کمک کنه لطفا
با تشکر
دیر گفتم
ولی عید همه دوستان مبارک خدایا سال نیک به همه انسان ها ودوستانمام هدیه کن
یاعلی
سلام سال نو مبارکنقل قول:
من نمی دو نم شما چیکار کردی این مشکل می تونه دلایل زیادی داشته باشه من تا اونجا که بتونم دو نه دو نه مشکلات را می گم و راه حل هاشو : آیا مد روی بازی نصب کردید ؟
اگر این کار را کردید حتما باید تمام فا یل های مد های قبلی را پا ک کنید تا ارور ند هد .
اگر از قبل روی این سیستمون بازی جنرالها را نصب داشته اید بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از این طر یق ریجستر گذشته را پاکسازی بفر ماید .
بر ای در یافت آپدیت آخر و کرک بدون ارور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم در یافت و امتحان بفر ماید .
اگه ویندوزتون سون هستش و بازی ران نمیشه بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اندازه صفحه نمایش خو دتون را می تونید تعقییر بدید و هم رزو لشن و هم بازی ران میشه
دلیل دیگه می تونه نصب نقشه های غیر استا ندارد باشه با ید در صور ت نصب و مشاهده ارور به این آدرس بر وید:
My Documents/Command and Conquer Generals Zero Hour/ Data/Maps
و در پوشه :Maps نقشه ها را حذف کنید و دو باره ران کنید .
دلیل دیگه باقی مو ندن فایل پو شه : INI در است . بر ید به پو شه نصب بازی و داخل پو شه :Data شوید و بر ید درون پو شه :INI نباید هیچ فایلی باشه .
چیز دیگه ای به نظر م نمی رسه و لی اگه همه اینها را امتحان فر مو دید و لی باز نشد بازی را کاملا آنیستال بفر ماید و ریجستر بازی را پا کسازی بفر ماید و دو باره نصب کنید .
د رضمن می تونید از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی جنرال یک و جنرال زرو را با حجم کم دادنولد بفر ماید که در سلامتش شک ندارم .
امید وارم مشکل بر طرف بشه:11:
با عرض سلام و خسته نباشید به آقای منصوری و دوستان آقای منصوری مد کلد وار کرایسیس را نصب کردم ولی هنگامی که برروی آیکن مد کلیک میکنم پیغام ترمینیتد اپلیکیشن را میدهد و وارو بازی نمی شود اگر برای رفع مشکل راه حلی هست ذکر کنید با تشکر فراوان و بی صبرانه منتظر نبرد نهایی هستیم به امید دیدار:5::11::40::33:
با سلام استاد گرامی میگم
این ترینر بازی جنرال 3 را برای دانلود قرار نمی دهید ما منتظر هستم
هیچ کدوم که گفتید کار نمی کنند
متشکر می شوم
با سلام حاجی
این لینک را ببیند
من خیلی دلم می خواهم اینو بازی کنم می دانید چطوری می توانم اون دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
استاد یک مشکل بزرگ دارم در جنرال 3 بعد از کپی کردن
نقشه ها بازی را اجرا می کنم این اخطار را می دهد
با سلام حاجی حال شما کجاید
حاجی جان من چند تا مد با کفیت می خواهم
مثل اینها
اگر لطف کنید و لینک دانلود این مد ها را بگذارید و هم چنین مد های با کفیت جنرال را چند تایی معرفی کنید البته به غیر از اونهای که در پست های قبلی معرفی کرید ممنون می شوم
التماس دعا دارم
یا علی
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
حاجی یک سوال داشتم
ببشخید در مورد این لینک است
این همون جنرال؟
ممنون می شوم پاسخ دهید و انشالله کی میاد؟
با تشکر
سلام این ارور را نمی شناسم ولی تا او نجا که من یاد م هست وقتی شما بر ای اولین بار این مد را نصب می کنید بازی سعی می کنه خودشو آپدیت کنه و با وصل شدن به وب سایت بازی خودش شروع به نصب پک های جدید می کنه ... شما باید بازی را آپدیت کنید و سپس اجرا کنید .. اگه براتون ممکنه تصویر از ارور بر ای من قر ار بدید تا ببینم قضیه چیه ....:20: در مورد بازی نبر د نهایی هم بازی نود درصد تموم شده در حال مذاکره با شر کت های توزیع کننده هستیم .نقل قول:
سلام متاسفم بازی وار آر ماگدون تر ینر نداره و تنها تر ینر ش که بیشتر میشه ارور بهش گفت اینه که شما با تیم روسه هر جای نقشه که روشن باشه می تونید دستور ساخت سنگر بدید و سپس کنسل کنید سنگر میترکه ولی شش سر باز باقی می مونه که شما می تونیذد از این ارور به عنو ان یک تر ینر استفا ده کنید اگر هم می خو اهید پو ل بازی را زیاد کنید بر ید به پو شه ;Data /INI در پوشه :ini فایل :Multiplayer.ini را با نت پد باز کنید ودر قسمت زیر مثل مثال پول را به دلخواه تعیین و سپس سیو کنید مثل مثال زیر :نقل قول:
MultiplayerStartingMoneyChoice
Value = 100000 ;10000
End
Value = 150000 ;15000
Default = Yes
End
Value = 200000 ;20000
End
Value = 300000 ;30000
End
Value = 500000 ;50000
End
Value = 1000000 ;100000
End
Value = 2000000
End
بر یا تعقییر رنک بازی یا همون ستاره ها (یعنی بتونید ستاره ها را در هر مرحله زیاد کنید فایل : Rank.ini را با نت پد باز کنید و شماره های رنک(SciencePurchasePointsGranted) را زیاد کنید مثل مثال ذکر شده در زیر( رنگهای آبی) :
;//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
;FILE: Rank.ini (SYSTEM) ////////////////////////////////////////////////////
;//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Rank 1
RankName = INI:RankLevel1
SkillPointsNeeded = 0
SciencesGranted = SCIENCE_Rank1
SciencePurchasePointsGranted = 1
End
Rank 2
RankName = INI:RankLevel2
SkillPointsNeeded = 2000
SciencesGranted = SCIENCE_Rank2
SciencePurchasePointsGranted = 4
End
Rank 3
RankName = INI:RankLevel3
SkillPointsNeeded = 10000
SciencesGranted = SCIENCE_Rank3
SciencePurchasePointsGranted = 4
End
Rank 4
RankName = INI:RankLevel4
SkillPointsNeeded = 15000
SciencesGranted = SCIENCE_Rank4
SciencePurchasePointsGranted = 5
End
Rank 5
RankName = INI:RankLevel5
SkillPointsNeeded = 20000
SciencesGranted = SCIENCE_Rank5
SciencePurchasePointsGranted = 6
End
موفق باشید .:11:
سلام متاسفانه به طور معمولی نتو نستم این لینک را ببینم متاسفانه سایت تصاویرش فی چیز شده ولی این تصویر متعلق به این مد هستش که به دلایل نا معلوم یک دفعه تعطیل شد و هیچ لین دانلودی نداره ... برای تصاویر بیشتر برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :46:نقل قول:
بر ای رفع اشکال بازی وار آر ماگدون بر ید به قسممت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی بازم اینجا هم بر اتون تو ضیح می دم :
اشکال ارور در نصب نقشه های اضافی در بازی وار آر ماگدون :
توضیحات:
در قسمت نقشه های اضافه اگر هنوز نصب نکرده اید
(در DVD بازی)
ودر صور ت نصب و مشاهده ارور
به این آدرس بر وید:
My DocumentsCommand and Conquer Generals Zero Hour DataMaps
در هر دو حالت این پوشه ها را که با نام های زیر هستند را از داخل نقشه ها ی اضافه شده حذف کنید :
bikers_track_shellmap
Destruction Station
Devastation on its Way
DogsOfWar
eyeoftherestlesssouls
full art of defense v9
وتمام پوشه های که با حرف : M
شروع می شوند.مثل:
Manic Aggression
موفق باشید :11:
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
نقل قول:
نه این اون جنرال نیست اون هیچ وقت منتشر نشد تنها در مرحله عکس موند:41: .... ولی بهتون قول می دم با لاتر از اون نباشه کمتر از اون نیست
در حال مذاکره با شر کتهای تو زیع کننده بازی هستیم تا باز ی را بر ای بازار آماده کنیم انشا الله اگه مشکلی پیش نیاد و شر کتهای تو زیع کننده همکاری کنند تا اوایل تا بستان منتشرش می کنیم .
تصاویر جدید از بازی نبر د نهایی
هو اپیما ی آواکس
شیرجه جنگنده به تانک روی پل
سر بازان امر یکایی
کار بازی تا 90% اتمام یافته است مونده تشر یفات قر ار دا ها و مجوز ....
با کمال تشکر سر پر ست تیم: AFM RAYAN ( منصوری )
ای جان
حاجی فقط جایی ترینر داشته باشه
اگر امده شد حتما بهمون خبرش بدید با تشکر
با سلام
من یه سوالی داشتم.با مطالبی که از این انجمن یاد گرفتم تونستم خیلی کارها رو روی مدهای جنرال انجام بدم از جمله جابجا کردن یک تانک از یک تیم به تیم دیگر و یا قرار دادن لودر همه تیمها در یک تیم.اما مشکلی که داشتم اینه که چطور میتونم یک تانک رو از یک مد به مد دیگه منتقل کنم با تمام خصوصیاتش.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.:11:
درود بر اقای منصوری گل. عزیز من مد های جدیدی رو نصب میکنم ولی اجرا نمیشه به جز Zero Hour Reborn The Last Stand و بقیه ارور میده همون اروری که دوستمون گفتن و شما فرمودید که پوشه مپ و نقشه های اضافی رو حذف کنید اگر ممکنه راهنمایی بفرمایئد چون ما بیش از حد به این بازی وابسته شدیم
پیشا پیش تشکر میکنم
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
نقل قول:
درود بر اقای منصوری گل. عزیز من مد های جدیدی رو نصب میکنم ولی اجرا نمیشه به جز Zero Hour Reborn The Last Stand و بقیه ارور میده همون اروری که دوستمون گفتن و شما فرمودید که پوشه مپ و نقشه های اضافی رو حذف کنید اگر ممکنه راهنمایی بفرمایئد چون ما بیش از حد به این بازی وابسته شدیم
پیشا پیش تشکر میکنم
سلام
جدید ترین ورژن بازی Command & Conquer که اومده چیه؟
و زیبا ترین و جذاب ترین ورژنش کدومه؟
با تشکر
نقل قول:
لینک دانلود کنترا ورژن آلفا بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به داداشای
گلم
من WAR ARMAGEDDON
را میخواستم
شنیدم بهترن
پچ برای این بازه ؟
میخوام ایران و ... هم داشته باشه اگه چیزی سراغ دارید بگید
ممنونم
سلام تشکرنقل قول:
این مطلبی که در بالا بهش اشاره فر مو دید در مورد بازی جنرال وارآر ماگدون است
شما بر ای نصب مد ها حتما باید بازی را آپدیت کنید یعنی ورژن 1.04 را روی بازی نصب کنید بر ای این منظور و آموزش طر یقه نصب مد بر روی بازی بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
سلامنقل قول:
اگه منظورتون جدیدترین بازی از سری هایCommand & Conquer هاست تایبر یم 4 و رد آلت 3 آخرین هاشند و لی قرار ه سال 2013 جنرال 2 تو لید بشه....
ولی اگه منظور تون مد های بازی جنرالهاست من بر ترین مد ها را در وب سایتم جمع کردم با خد مات دیگش می تونید بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و استفا ده کنید .[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
نقل قول:
سلام
با تشکر دو ست گرامی این مد ساخت تیم من می باشد بر ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بر ای دانلود ورژن دو م این بازی بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
نقل قول:
اقای منصوری ممنون از وقتی که میزارید تک تک کارهایی که شما گفتین رو من انجام دادم حتی بازی رو یک بار حذف و دوباره از اول نصب کردم ولی غیر از اون مدی که بالا نوشتم باقی اجرا نمیشه ارورش هم همونی بود که تو صفحات قبل دوستمون عکسشو گذذاشت در مورد اپدیت و اجرای فایل ورژن 1.04 هم هر کاری کردم اجرا نشد ارور داد ارورش هم عکسشو در پایین میزارم این فایل رو هم در محیط برنامه کپی و سپس اجرا کردم
لینک ارور
1- سلام من تو مپ های unofficial که می خوام بازی کنم نیرو های کامپیوتر کار نمی کنند میشه راهنمایی کنید چطوری درستش کنم ؟
کسی نیست جواب منو بده ؟
تورو خدا يکی بگه مد قبلی رو چجوری ميشه پاک کرد،،،من مد کنترا 007 رو نصب کردم اما اجرا نميشه نميدونم چجوری بايد مد قبلی رو پاک کنم،،اصلاً فايل مد قبلی کدوماست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خوب این مر بوط میشه به هوش مصنوعی بر ای اون نقشه طراح نقشه هوش تعریف نکرده می تونید تیم رو عوض کنید و امتحان کنید ....نقل قول:
عزیز جان شما بفر ماید چه مدی قبلا نصب کردید؟ یا یک تصویر از پوشه نصب بازی با فایل هاش بر امون بزارید ببینم کدام فایل اضافه است .نقل قول:
ولی به هر صورت مدها یا به صورت فایل های با فر مت بیگ (big) هستند یا در پو شه های به نام های :Data-Art- Maps- Window هستند که شما اگر پوشه :Art یا Window و یا Maps را دارید حذف بفر ماید ولی اگر پوشه :Data دارید وارد اون بشید و در درون اون پو شه اگر پو شه ای به نام :INI بود اون را حذف کنید کلیه فایل های مد ها در درون اون پو شه است .
تذکر کمهم : قبل از نصب مد ، نقشه ،....یا هر تعقییر ی در بازی از کل پو شه نصب بازی جنرال زرو یک کپی بگیر ید ..
اگه این کار ها را کمردید و در ست نشد باید بازی را آنیستال کنید و دو باره نصب کنید
اگه بازی را نصب نداردی و در دسترستون نیست می تونید با حجم بسیار کم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یافت کنید
بر ای در افت آموزش نصب مد به صورت مصور و آپد یتهای لازم بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11:
با سلام
آقای منصوری لطفاً بفرمائید چطور می تونم since یک تیم رو برای یک تیم دیگه هم قرار بدم.کار کردن با برنامه های Final big و iniedite رو بلدم.:46:
با تشکر
[/COLOR]من بازی war Armagedon از محصولات afm-rayan رو خريدم و نصب کردم و هيچ چيز جديدی روش نريختم حالا ميخوام مد contra 007 رو بريزم،اما نميدونم تو war Armagedon فايلهای مد کدوماستنقل قول:
فایل های بازی در درون :پو شه ای به نام :INI در پوشه :Data است فقط کافیه اسم :INI را بکنی مثلا:INI war Armagedon و بعد فایل های کنترا را کپی کنی در درون پوشه نصب بازی اگر ارور داد اسم پو شه : Window را هم عوض کنید به این علت میگم عوض کنید که بتونید بازی را دو باره بدون نصب مجدد بازی کنید .نقل قول:
موفق باشید ::20:
با تشکر از اينکه با حوصله جواب داديد..مرسی
اين براي بار سومه كه دارم سوال مي كنم.لطفاً جواب منو بديد.
من scince يك تيم رو براي يك تيم ديگه گذاشتم و در داخل بازي هم جواب ميده ولي وقتي بازي رو save ميكنم ديگه اونو لود نمي كنه. خواهشاً اينبار جوابمو بديد.
سلام دوباره،،آقا من تمام اون فايل ها رو پاک کردم اما جواب نداد بازم،،مد کنترا 007 رو هم از اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم،،،،به پيشنهاد خودت از محيط نصب بازی چند تا عکس گرفتم،،لطف کن ببين و بگو کدوم فايل ها رو بايد پاک کنم،،مرسینقل قول:
آقای منصوری عزيز ديديد عکس ها رو ،،،کسی هست که بگه من کدوم فايلها رو بايد پاک کنم ؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نام فایل :INI را بکنید INI2 و سپس پوشه :Window بکنید Window2 و بعد به کمک نرم افزار FinalBIG فایل WindowZH.big را در داخل پو شه بازی استخراج کنید پوشه :Scripts را هم در پو شه دیتا نامش را عوض کنید . قبل از نصب مد امتحان کنید بازی جنرال زرو باید ران بشه اگه شد مد مورد نظر تون را روی بازی کپی یا نصب کنید ... انشا الله در ست میشه
موفق باشید:11:
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
این مشکل را در بازی وار آر ماگدون بر روی بعضی از ما مور یتها و نقشه ها ما هم داریم ولی بر اش هنوز راه حلی پیدا نکردیم :41:نقل قول:
با سلام
یک خواهشی داشتم در مورد مد 480_CWC_Inst می خواستم ببینم به روز رسانیش را از کجا می توانم دانلود کنم داخل سایت مرجع نتوانستم چیزی بفهم!
با تشکر