سلام دانشگاه قبولی دیگه و خودشون (دانشگاه)ok میکنن.اما اینکه دفترچه پست کنی از نظام وظیفه بپرس(من هنوزپیگیرش نشدم که بپرسم)نقل قول:
سلام دانشگاه قبولی دیگه و خودشون (دانشگاه)ok میکنن.اما اینکه دفترچه پست کنی از نظام وظیفه بپرس(من هنوزپیگیرش نشدم که بپرسم)نقل قول:
دوست عزیز این قانون برای دیپلم و زیر دیپلم هست، نه فوق لیسانسنقل قول:
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
معاف که نمیشی چون 10 سال غیبت داری، 3 ماه اضافه میخوری، فوق لیسانسی 16 ماهه خدمتت با 3 ماه میشه 19نقل قول:
چون تک پسر هم هستی شرایط داری شهر خودت خدمت میکنی...
سلام.
من کارت هوشمند :31: معافیت سه برادری دوره ضرورت رو یه 1 سالی هست گرفتم ، و موقع دادن مدارک باید میرفتیم اسنادرسمی و یه تعهد نامه امضا میکردیم که گفته بود من تا سه سال بعد از گرفتن کارت دوره آموزشی رو باید برم...
حالا خواستم بدونم امسال که کاردانی رو میگیرم و بعد میخوام ادامه تحصیل بدم ، مشکلی پیش نمیاد؟ (به خاطر اون تعهد)
اصلا میدونید که باید بریم ما دوره آموزشی رو یا چون کارت معافی اومده دیگه نیاز نیست؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بگین.:11:
سلام دوستان نميدونم چرا تو اين سايت کسي از من تحويل نميگيره و جواب درستي بهم نميده!10 بار پست ميدم ثمري نداره!تاپيک ميزنم بسته ميشه!ولي يک بار ديگه ميزارم اگه جواب دادين دستتون درد نکنه و اگه نه بازم دستتون درد نکنه!
سلام خدمت همگي دوستان و هموطنان گل و گلاب!
بنده متولد 8/6/70 هستم و در حال حاظر در پیش دانشگاهی رشته علوم تجربي به سر میبرم!
من ميخوام برا سربازيم يه فکرايي بردارم خلاصه تنها روشي که فکر مي کنم ميتونم ازش استفاده کنم معافيت کفالت هست!
راستشو بخواین من سومم رو یک سال و نیم افتادم و در دی ماه سال پیش وارد پیش دانشگاهی شدم و تا شهریور امسال چند تا واحد عقب مونده دارم که باید پاس بشه!
حالا سوال من اينه که وضعیت سربازی من چه جوریاست؟آیا من میتونم کنکور سال دیگه و سال بعدتر رو امتحان بدم؟از نظر درسي و کنکوري سربازي رو تا کي محلت دارم ادامه تحصيل بدم؟!
من پدرم(پدرم روحاني و استاد و موسس حوزه علميه بيرجند امام خميني ره بود و سنشون هم نزديک 80 بود که عمرشون رو به شما دادن) يک سالي ميشه از دست دادم و الانم يه مادر بالاي 65 سال دارم(مادرم از نظر بيرون رفتن ميرن بيرون ولي هميشه مريض احوالن) و يه داداش و 2 آبجي بالاي 18 سال دارم که داداشم از معافيت برادر شهيد استفاده کرد و معاف شد!
سوال دومم اينه که به نظر شما با اين شرايط که گفتم من ميتونم از اين قانون کفالت استفاده کنم اگه نميشه از قوانين ديگه چي؟
و سوال سومم هم اگه برا شهریور انتخاب واحد نکنم چی میشه؟!(پیش دانشگاهی و واحدای عقب مونده از ترم یک و دو رو میگم چون اخه من دی وارد پیش شدم برا همین از ترم اولش همه رو تجدید شدم!)
سوال چهارمم که مرتبط با سوال اول و مربوط به همين وضع اکنونم هست اینه که من برادر شهید هستم و برادر بزرگتری هم دارم هر دو مون هم که بالای 18 هستیم. پدرم فوت کرده و مادر پیری هم دارم داداشم از روی اجبار از طریق برادر شهید معاف شده در حالی که میتونسته کفالت بشه تا من از برادر شهید استفاده کنم!
ولی حالا اون این کار رو کرده دیگه من هیچ راهی ندارم! سوال من اینه که واقعا من راه دیگه ای ندارم؟(از چپ و راست برام میباره الهی تو را شکر)!
اگه پیشنهادی به نظرتون رسید دريغ نکنید؟!
ببخشيد من اصلا از سربازي فراري نيستم و ترس و مشکلي باهاش ندارم اگه قسمتم باشه که برم و تو سخت ترين جاي دنيا خدمت کنم به روح برادر شهيم راضيم به رضاي خدا!
ولي با توجه به شرايط زندگيم و اطرافيانم بايد زودتر يه فکري برا خودم وردارم وگرنه تو اين زمونه.............................
حالا تازه به خودم اومدم که چرا درس نخوندم و.......
پس دوستان کمکم کنيد چون شديدا پشيمانم از کرده هام!
خواهش ميکنم فوري و فوتي هست!
اگه ميشه برام توضيح کامل بدين!
به خدا نوکرتونم!
حدس میزنم این سوال من تا حالا چند بار پرسیده شده باشه.
خودمم چند بار اینور اونور پرسیدم اما جواب قاطعی نگرفتم.
من دانشجو کارشناسی هستم، سال سوم.
چشمهام نزدیک بینی داره هر کدوم نزدیک به 5، هر کدوم یکی 2 درجه هم آستیگمات داره.
میتونم الان اقدام کنم برای معافی؟
(قوانین معافی چشم رو میدونم که باید 10 بشه و اینا. اما سوال اینه که الان میتونم اقدام کنم یا وایسم تا آخر درسم؟
چون یکی میگفت قوانینش عوض شده الان میتونم اقدام کنم)
مگه توی دفترچه شماره 1 کنکور ننوشته کسایی که متولد 70 هستن نیازی به فرستادن دفترچه ندارن و فقط باید در تاریخ مشخص شده توسط نظام وظیفه به خدمت اعزام بشن؟
پس چرا متولدهای 70 باید دفترچه بفرستن؟!!!
سلام.نقل قول:
اول خدا بیامرز پدرتونو و همچنین مادرتون رو حفظ کنه.دوست عزیز من هر چی که دونستم گفتم دوباره میگم مشکل شما نظر کاملتر میطلبه اینکه به همون جاهایی که گفتم برین اگه نمیتونین برین من برم (جدی ) ببینین اینجا دیگه فک کنم چیزی عایدتون نشه برین همون جاهای گفته شده (مخصوصا اموزش از راه دور رو برو واسه تحصیلت بیشتر راهنمایت میکنه برای کفالت هم به نظام وظیفه برین ) و همچنین میتونین با(مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده راهنمايي و ارائه مشاوره تخصصي به مشمولان و خانواده هاي آنها در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشد.
ساعات پاسخگويي: همه روزه در ايام غير تعطيل صبح ها از ساعت 7 تا 13:30 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 18
ضمناً ساعات پاسخگويي در روزهاي پنج شنبه از ساعت 9 تا 11:30 خواهد بود) تماس بگیرین.
موفق باشین.
این تلفن رو اصلا جواب نمی دن! یا اشغاله یا برنمی دارن!نقل قول:
همچنین میتونین با(مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده راهنمايي و ارائه مشاوره تخصصي به مشمولان و خانواده هاي آنها در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشد.
ساعات پاسخگويي: همه روزه در ايام غير تعطيل صبح ها از ساعت 7 تا 13:30 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 18
ضمناً ساعات پاسخگويي در روزهاي پنج شنبه از ساعت 9 تا 11:30 خواهد بود) تماس بگیرین.
موفق باشین.
سلام داداش من از اول شهریور یعنی 20 روز دیگه اعزام میشه به سربازی با لیسانس عمران
منم همین شهریور درسم تموم میشه فارغ تحصیل میشم منم با لیسانس عمران .
من می خوام ارشد آزاد بدم برم ارشد بخونم اگه من ارشد بخونم و تموم کنم و داداشم هم سربازی رو تموم کنه و پدرم هم 60 سال به بالا بشه آیا من معاف میشم ؟ داداشم هم ازدواج اینا نکرده فوقش 6 سال دیگه ازدواج میکنه یعنی میگم ازدواج اینا تو کار نیست ...
آیا من می تونم معاف بشم ؟:20:
سلام
یه سوال داشتم دوستان .
این همسایه ی ما متولد 70 هستش و نیمه دوم. کنکور هم داده ولی میخواد یکسال دیگه هم بمونه . حالا سربازی بشه میخوره یا میتونه یکبار دیگه کنکور بده ؟
من هم 71 هستم و نیمه اول .
در هر دو مورد اگه کمک کنید ممنون میشم
والا من گرفتارم و راضي به زحمت تو هم نيستم همين که برام زحمت کشيدي و منت گذاشتي و جواب دادي يه دنيا ممنونم خدا رفتگانتو هم بيامرزه!
چون تو سايت هاي ديگه پست دارند و همگي پيگير بودند گفتم اين فروم هم شايد اطلاعاتي داشته باشه که به دردم بخوره که همين طور هم بود!
خيلي ممنونم ازت!
يا علي مدد!
نچ، داداشتون هم ازدواج کنه و از ایران هم بره و اینها باز معاف نمیشینقل قول:
میتونی وقتی داداشت رفت سربازی دفترچه رو پست کنی و برگه اعزام به خدمت برادر هم روش تا تاریخ اعزام تو بیوفته بعد از پایان خدمت برادر که انشاالله کنکور هم قبول میشی و بعد از ارشد میری
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------
اونطوری که تو دفترچه نوشته باید بعد از پایان درس واسه معافیت پزشکی اقدام کنینقل قول:
باز واسه محکم کاری برو پلیس +10 یه دفترچه بگیر، اگه عوض شده باشه اونجا نوشته
اوکی/.نقل قول:
حالا ارشد ها رو تبریز میدن یا اینا هم معلوم نمیشه ؟! کلا !
عجب شانسی داریم ها !
کل فکو فامیل پسرها معاف شدنن جز ماها !!!
یکی از دوستان هم دو برادر بود معاف شد ! حالا صداش در نمیاد که پزشکی یا یه چیز دیگه !؟!
و این که این صحت داره که معاف پزشکی ها رو جایی استخدام نمی کنن اینا یه توضیحاتی بدین ! و اینکه ....
منظورتون چیه ارشد ها رو تبریز میدن؟ اگه منظور افتادن شهر خودتان باشه معلوم نمیکنه، ولی چون ارشد هستید احتمالش هستنقل قول:
از اونجا میگم معلوم نمیکنه که یکی از رفقا پزشک بود، شرایط دار هم بود، ساکن تهران، افتاد 1 بیمارستان تو پیرانشهر، رفت اعترض که بابا من شرایط دارم، گفتن فعلا اونجا بهت نیاز دارن
طبق قانون کسانیکه معافیت پزشکی گرفتن نمیتوانند در استخدام نیروهای لشگری و کشوری در بیایند، مثل ادارات دولتی و بانک های دولتی و کلا دولت و نیرو های مسلح
نقل قول:
از اساتید و بزرگواران لطف کنند یکیشون این سوال ما رو جواب بده .
مرسی
سلام دوستان.
یک سوالی برام پیش اومده.من متولد 15 دی 69 ام.بعد قبل از عید امسال هم دفترچه رو گرفتم و پست کردم.سال دومم هم هست که کنکور دادم ولی هنوز اون برگه ای که میاد و نوشته کی اعزام هستم برام نیومده.می خواستم ببینم بعدا مشکلی توی ثبت نام دانشگاه اگه قبول شدم نداشته باشم.؟
سلام.نقل قول:
نه مشکلی نیست ، شما موقع ثبت نام تو خود دانشگاه نامه میده بهت که بری نظام وظیفه و معافیت تحصیلی میدن اونجا ، یعنی اون برگه اعزام الکیه :46:، اگه هم بیاد باید اونو موقع معافیت تحصیلی تحویل نظام وظیفه بدی.
موفق باشی:11:.
دوستان :
کسی جواب مارو نمیده:13:!نقل قول:
ممنون.راستی من الان نمی تونم واسه گواهینامه اقدام کنم؟ (نتونستم از پیش دانشگاهی برگه بگیرم)نقل قول:
سلام.
نه مشکلی نیست ، شما موقع ثبت نام تو خود دانشگاه نامه میده بهت که بری نظام وظیفه و معافیت تحصیلی میدن اونجا ، یعنی اون برگه اعزام الکیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اگه هم بیاد باید اونو موقع معافیت تحصیلی تحویل نظام وظیفه بدی.
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نقل قول:
نیمه دوم امسال مشمول میشه و باید بره
شما هم یک سال مهلت دارین
موفق باشید
نقل قول:
آره پیش این موقع برگه نمیده ، و فکر کنم نمیتونی فعلآ اقدام کنی یا باید بری دانشگاه یا برگه اعزامت بیاد...بازم بهتره خودت بری نظام وظیفه در این مورد گواهینامه بپرسی که راهی هست یا نه .
من الانه آموزشگاه ماشین میرم گواهی هم دادم که تا پایان شهریور ماه اشتغال به تحصیل دارم و دیگه من فارغ تحصیل میشم و گواهی هم نمیدن !
الان من ماشین قسمت عملی ماشین مونده + امتحان آیین نامه و ماشین افسر ( ائین نامه آموزشگاه قبول شدم )
آیا تو این یه ماه که تقریبا مونده مال من تموم میشه و گواهینامه صادر میشه یا نه داستان چجوری هستش ؟
؟!!
و اینکه یه گواهی اشتغال به تحصیل خودم درست کنم جعلی چی میشه ؟
یه توضیحاتی بدین دیگه !؟:31:
و سربازی هم معاف نیستم و نرفتم 4 سال دیگه میرم چون میخوام سال بعد بشینم واسه ارشد بخونم /.
آقا کسی درباره دوره کد چیزی میدونه؟
من الان آموزشی هستم. یک ماهش هم گذشته.
دیپلم هم هستم. میخوام ببینم چه جوری دوره کد میخورن؟ شرایط تک فرزند هم دارم
پس معلوم هست نزاجا خدمت میکنی، دوره کد واسه فوق دیپلم و کارشناسی بود، نمیدونستم واسه دیپلم هم هست، یه دوره 2 ماه آموزشیه که به اکثر رشته های دانشگاهی میخوره، ولی به چندتایی نمیخوره مثل کامپیوتر، معماری، رشته های زیستی، عمران، حقوق، روانشناسینقل قول:
به تک فرزند بودن هم ربطی نداره
فکر کنم شما اگه کد بخوری کد تکاوری بخوری، که یا لشگر 23 پرندک هست یا مرکز تکاوری لشگرک
البته باز میگم اینهایی که گفتم واسه فوق دیپلم و کارشناسیه، واسه دیپلم رو مطمئن نیستم
دوستان سلام !
از درخواست برای معافیت پزشکی تا گرفتن کارت معافیت (در صورت قبولی) حداکثر چند وقت طول میکشه ؟
سلامنقل قول:
الله اعلم
دوست عزيز اصلا معلوم نيست. هيچ حساب و كتابي نداره. فقط بايد اقدام كرد و اميدوار بود.
شايد 2 ماه شايد 6 ماه شايد هم بيشتر و كمتر.
اصلا نميشه وقت خاصي رو تعيين كرد.
با عرض سلام و موفقيت براي همه ي عزيزان اين فروم
ميخواستم بدونم مشکل لکنت زبان جز معافيت هاي سربازي حساب ميشود؟
چه شرايط و اقداماتي را براي معافيت بايد انجام داد؟
نه، نمیشه دوست عزیزنقل قول:
دوستان یه خبری اومده خیلی نا مفهومه.یه نگاه بندازید:
معافیت كفالت شامل چه افرادی میشود؟کد:http://www.aftabnews.ir/vdcfjjdyyw6dxca.igiw.html
اگر مشمولی تکپسر باشد و بالای 18 سال سن داشته و سالم باشد میتواند كفیل پدرش شود و با
” در بخش معافیت کفالت همیشگی است ولی در بخش معافیت موارد خاص تا پایان سال 89 جاری است. “
استفاده از این قانون معاف شود، همچنین چنانچه پدری به سن بالای 59 سال و شروع 60 سالگی رسیده باشد به صرف 60ساله شدنش یک فرزند پسرش معاف خواهد شد.
چنانچه پدری كمتر از 60 سال سن داشته باشد ولی بر اثر بیماری با تائید شورای پزشكی نیازمند مراقبت باشد در انجا هم تنها فرزند پسرش معاف میشود.
دوستان یکی توضیح میده بالاخره تک پسر معاف میشه یا.....
چون الان من یگانه فرزند بالای 18 هستم و داداشم زیر 18 هست.اونجوری که گفته بودن معاف میشدم.پس قضیه این تک پسر که گفتن چیه؟؟؟تو نظام وظیفه نوشته اگه یگانه فرزند بالای 18 باشی و برادر زیر 18 داشته باشی میتونی معافیت کفالت بگیری.
یکی توضیح میده....
اینطوری هم میشه برداشت کرد که تک فرزند ها معاف هستند حتی اگر پدرشان زیر 59 سال باشد.خیلی مبهم گفته.داستان چیه؟نقل قول:
دوست عزیز، تک پسر معاف میشه، کلا تک پسر باید به سن 18 سالگی برسه که مشمول شه بعدش معاف خواهد شد، شما که برادر داری که معاف نمیشینقل قول:
پس این چی میگه:نقل قول:
1 - حداقل سن براي بهره مندي از معافيت كفالت پدر چند سال است?
حداقل 59 سال تمام و بالاتر
2 - آيا تنها مراقب مي تواند از معافيت كفالت بهره مند گردد?
بلي، مشروط بر آنكه غيبت نداشته باشد
3 - منظور از تنها مراقب چيست?
تنها فرزند يا نوه ذكور بالاي 18 سال است
4 - آيابرادران زير 18 سال مانع رسيدگي براي بهره مندي از معافيت كفالت هستند?
خير
اینم لینکش:
کد:http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Paper&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=c8d9f881-bb1f-41a9-a265-892876c7650f&ID=1dbdcd18-df9d-4055-b52b-48615cd81590
دوستان اصلاً شرایطی هست که کسی با داشتن برادر هم معاف کفالت بشه؟
مثلاً برادر ازدواج کرده باشه یا از این جور چیزا.
و با اینکه یکی از دو برادر ها سربازی رفته باشه تموم کرده باشه و پدر بالای 60 سال شده باشه فرزند دوم معاف میشه ؟نقل قول:
کلا دو برادر هستن/.:20:
رفیق اطمینان داری؟!!:18:نقل قول:
ولی من در ایین نامه ی معافیت های پزشکی که تو سایت نظام وظیفه هست دیدم:5:
نه مطمئن نیستم، فقط دو تا از بچه ها تو دوران آموزشی بودن که لکنت زبان داشتن یکیش که خیلی شدید بود من پرسیدم گفتن نهنقل قول:
باز اگه نوشته اقدام کن
معافيت کفالتنقل قول:
معافيت کفالت در حقيقت معافيت از خدمت دوره ضرورت به سبب سرپرستي از بستگان درجه اول (پدر،مادر،خواهر،برادر،پدر? ?زرگ،مادربزرگ)مي باشد که عبارتند از :
1. تنها پسر بيش از 18 سال پدري که به سن 59 سالگي تمام رسيده است .
2. تنها پسر بيش از 18 سال پدر بيمار کمتر از 59 سال که بر اساس نظر شوراي پزشکي نياز به مراقبت داشته باشد .
3. تنها پسر بيش از 18 سال مادري که شوهرش فوت کرده يا از همسر خود طلاق گرفته است.
4. تنها برادر بيش از 18 سال خواهر و برادر بيماري که فاقد پدر ، همسر و فرزند بوده و طبق نظر شوراي پزشکي نياز به مراقبت داشته باشند.
5. تنها برادر بيش از 18 سال نگهدارنده خواهر و برادر صغير که پدرشان فوت نموده است .
6. تنها برادر بيش از 18 سال خواهر مجرد کمتر از 24 سال که پدرشان فوت نموده است.
7. تنها پسر بيش از 18 سال خانواده اي که پدر آن خانواده بعلت محکوميت کيفري در حبس بوده و در زمان رسيدگي برابر حکم قطعي قضايي بيش از يکسال از مدت حبس پدر باقي مانده باشد.
8. تنها پسر خانواده اي که برادرش در حين خدمت سربازي و به سبب انجام وظيفه فوت کرده باشد.
9. تنها نوه پسر بيش از 18 سال جد(پدر بزرگ)فاقد پسر که بعلت بيماري و يا نقص عضو طبق نظر شوراي پزشکي نياز به مراقبت داشته باشد.
10. تنها نوه پسر بيش از 18 سال جده ( مادر بزرگ) فاقد پسر و همسر.
تبصره 1 – چنانچه مشمولان ياد شده بالا داراي برادر بيش از 18 سال بوده باشند که طبق نظريه شوراي پزشکي بعلت بيماري و يا نقص عضو قادر به مراقبت و نگهداري از خانواده نباشند ، از انجام خدمت وظيفه عمومي معاف خواهند بود.
تبصره 2 – بغير از بندهاي9و10 چنانچه مشمولان فوق داراي برادر بيش از 18 سال ديگري بوده که آن برادر در خارج از محل سکونت خانواده(خارج از استان) دانشجو بوده و داراي معافيت تحصيلي معتبر باشد از انجام خدمت وظيفه عمومي معاف خواهند بود. " اين تبصره حذف شده "
تبصره 3 – مشمولان گرامي پس از تهيه دفترچه راهنماي وظيفه عمومي از دفاتر پستي و مطالعه دقيق آن نسبت به ارسال مدارک مورد نياز به وظيفه عمومي اقدام و منتظر دريافت پاسخ جهت تکميل پرونده باشند .
باز واسه اینکه مطمئن شی پاشو یه روز برو نظام وظیفه اون خانوم ها که مشاوره میدن بپرس خبرش رو هم اینجا بزار
سلام به همه دوستان
من متولد 71 هستم و امسال اولين كنكورمو دادم ولي امسال نميخوام تعيين رشته كنم و ميخوام براي كنكور 90 بخونم .
روشن و واضح به من بگيد تا كي وقت دارم دفترچمو پست كنم.
با تشكر
دوستان سلام !
این سوالو به درخواست یکی از اشناهامون تو یه تاپیک دیگم پرسیدم حالا باز واسه اطمینان اینجا هم میپرسم :
"من متولد نیمه ی دوم 69 هستم . سال پیش کنکور ندادم . فقط امسال شرکت کردم .
سال دیگه میتونم کنکور بدم باز ؟!
(یعنی مثلا میتونم امسال شبانه دو ترم بخونم بعد سال دیگه دوباره کنکور بدم در صورت قبولی انصراف بدم برم روزانه ؟)"
با سلام
من متولد 13 فروردین 1371 هستم. امسال کنکور دادم اما رشته ی دلخواهم قبول نمی شم. می خوام برای کنکور 90
بخونم. الان لازمه به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنم؟ اگه لازمه چه جوری؟ در ضمن الان دیگه کنکور دادیم و خیالمون
راحت شده به مدرسه سر می زنین ؟
نقل قول:
سلام به همه دوستان
من متولد 71 هستم و امسال اولين كنكورمو دادم ولي امسال نميخوام تعيين رشته كنم و ميخوام براي كنكور 90 بخونم .
روشن و واضح به من بگيد تا كي وقت دارم دفترچمو پست كنم.
با تشكر
كسي ما رو راهنمايي نميكنه من متولد ارديبهشتمنقل قول:
با سلام
من متولد 13 فروردین 1371 هستم. امسال کنکور دادم اما رشته ی دلخواهم قبول نمی شم. می خوام برای کنور 90
بخونم. الان لازمه به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنم؟ اگه لازمه چه جوری؟ در ضمن الان دیگه کنکور دادیم و خیالمون
راحت شده به مدرسه سر می زنین ؟