یه جای باهال دیگه برای ایرانسل داران:
حتما از طریق Browser گوشیتون یه سر به این آدرس هم بزنید... تمامی امکانات MSN:
live.com
مثل:
Messenger
Search
Hotmail
.
.
.
بعد برید بگید +WarriorKing بده . . .
Printable View
یه جای باهال دیگه برای ایرانسل داران:
حتما از طریق Browser گوشیتون یه سر به این آدرس هم بزنید... تمامی امکانات MSN:
live.com
مثل:
Messenger
Search
Hotmail
.
.
.
بعد برید بگید +WarriorKing بده . . .
فراموش نکنید ایرانسل از حامیان کمی برخوردار نیست . خیلی ها می گفتند ایرانسل دروغ میگه سرویس Gprs را فعال می کنه ولی دیدید که کرد . اپراتور اول که حدود 14 سال سابقه داره فقط تونسته با 160 کشور قرارداد رومینگ ببنده ولی ایرانسل با 200 کشور و ایرانسل قراره تا اوایل سال 78 سرویس 3g را فعال کنه و تا 1.5 سال دیگه هم کل کشور را تحت پوشش قرار میده گرچه تمام شهرهای مهم و پرجمعیت کشور تا شهریور 86 تحت پوشش کامل خواهند بود .
در مورد گوگل هم میتونم این دو آدرس رو بدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(در این مورد گوشی شما باید imode رو ساپورت کنه)
سلام
اگر بخوام روی گوشی اینترنت ایرانسل را استفاده کنم , گوشی باید چه مشخصات فنی داشته باشه ؟
آیا مدلهای سونی اریکسون k750 یا w300 یا نوکیا 7610 این قابلیت را دارند ؟
آیا گوشیهای جاوا مثل گوشیهای سیمبین می تونند از اینترنت استفاده کنند یا اینکه امکانات کمتری دارند ؟
در ضمن , این خاصیت EDGE روی گوشی برای چیست ؟ شنیدم شبکه ایرانسل قابلیت استفاده از این استاندارد را دارد .
با تشکر
متشکرم :)نقل قول:
با گوشی 6800 که میخوام وصل شم میرم تو services بعد go address و آدرسو مینویسم ولی یا نمیتونه conect شه یا اگه connect شد کدهای html صفحه را برام میاره چرا؟؟؟؟:sad:
دوستان براي چت كردن از طريق موبايلتون به اين آدرس برين
هر نوع آي دي رو ساپورت ميكنه
نقل قول:
بعضی وقتا این مشکل پیش میاد... منم دیروز حدودا 5-6 ساعت نمیتونستم Connect بشم... امروز درسته
به گوشیم ربطی نداره... ماله منم که K610 هست همین مشکل رو داره
نقل قول:
با گوشی میرم فیلدهایی که باید Id و Password رو وارد کنم ظاهر نمیشن... اصلا فیلدی وجود نداره
ولی با کامپیوتر میشه...
بقیه هم همین مشکل رو دارن؟!!! :sad:
چرا روی گوشی من اینطوریه؟!!!
یکی کمک کنه. . .
با کامپیوتر میشه راحت on شد... ولی با گوشی که میرم اصلا فیلدی برای تایپ یوزر و پسورد نمیاره...