کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟الان دو روزه که منتظر جوابم...پس این تایپیک رو واسه چی زدین؟؟؟
Printable View
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟الان دو روزه که منتظر جوابم...پس این تایپیک رو واسه چی زدین؟؟؟
فكر كنم يه ماهي بشه ؟نقل قول:
فلش کنید گوشیتون رونقل قول:
اگه فلش کنم اطلاعات رم پاک میشن؟؟؟غیر از فلش راه دیگه ای نیست؟چقدری خرج داره؟نقل قول:
کافیه تمام اطلاعاتت رو بریزی توی رم و اون رو قبل از فلش کردن از گوشی جدا کنی ... البته قبل از اینکه جدا کنی نرم افزار هایی که توی رم هست رو پاک کنی بهتره .... .نقل قول:
بعد گوشیت رو فلش می کنه می شه عین روز اولش ...خالی خالی ... تو شهر ما 7 تا 8 هزاتومن خرجشه ... اگر هم بدی آپدیت کنن هم عالیه ... همراه آپدیت فلش هم می شه .
موفق باشید .
آقای مهندس گوشیم با 2500 تومان که درست شد هیچی تازه نیازیم به فلش نبود.هیچیم از اطلاعاتم پاک نشد.یارو میگفت اصلا نیازی به فلش نیست.
چرا این تاپیک اینقدر سوت و کور شده؟
سلام
من حدود 2 ساله که 6630 دارم
توی این 2 سال توی اینتزنت خیلی گشتم و نرم افزار دانلود کردم یا تایپیک خوندم و نوشتم ولی این قضیه فلاش رو نشنیدم
اما یه سوال تا حالا با خودتون فکر کردید که چرا روی لنز 6630 قابش برداشته میشه؟
من یه کم تحقیق کردم تنها چیزی که تویه نوشته نه خیلی معتبر خوندم این بود که این قابو میشه برداری به جاش لنز حرفه ای عکاسی بذاری
ظاهرا که با عقل جور در میاد چون ان زمان لنز 6630 برای خودش برو بیایی داشته و حتی همین الان هم وقتی صحبت از 1.3 مگا پیکسل میشه 6630 حرف اول بلکه بیشتر رو هم میزنه
در واقع به نظر من اونجوری که عکسهاش زو موشکافی کردم فرقش با 2mp n70 توی رنگ عکسبرداری و اندازه عکس هستش یعنی توی هردو فشردگی عکس 300dpi هستش اما توی 6630 اندازه 1028*768 اما n70 به اندازه 1200*1600 هست
ولی توگوشی های دیگه مثل 7610 فشردگی 96dpi و توی موتورولا 62 هست
نقل قول:
مشکلی نداره چون بازی تو درایو C میخواد فایل بریزه گوشی شاکی میشه (کاری که ویروس میکنه)
no بزن و نصب ادامه :5:
نقل قول:
قبول ندارم چون تنها علتش قابلیت تغیر رنگ محافظ لنز و قاب دور شیشه است
من خودم قبلا که 6630 داشتم قاب مشکی انداختم و محافظ لنز و شیشه روش رو با یه قاب فقره ای عوض کردم :5: خیلی هم قشنگ شد :8: