جواب کاملی بود.نقل قول:
ممنون
Printable View
جواب کاملی بود.نقل قول:
ممنون
میشه یه نفر توضیح بده بک آپ چیکار میکنه؟
لطفا
دوست عزيز back up يا همون پشتيبان سازي يعني عملي كه يك Image يا يه تصوير از كل فايلهاي موجود مثلا در يك مموري كارت رو مي گيره و كل فايلهاشو ذخير همي كنه تو يه فايل كابينتي كه بصورت فشرده هم هستش. خيلي اين عمل بك آپ بدرد مي خوره.
خوب مي توني از اطلاعاتت يه پشتيبان داشته باشي
مثلا ساده ترين راه بك آپ گيري از يه سي دي كپي اون به سي دي ديگست. اين عمل رو پتيبان گيري مي گن و تو كامپيوتر برنامه هايي هستش كه اين عمل رو انجام مي دن.
برا حفظ اطلاعات از بك آپ استفاه مي شه. بك آپ زاپاس خودمونه
من مقايسه كردم با يه گوشي جاوا و چند گوشي سيمبيان دار. جاوا مثل كا800 و دبيلو800 كه دستم دارم. و سيمبيان مثل ان73 در برابرشون خيلي كمه 6630 هم بهتر از ان70 هستشنقل قول:
شما نباید نوکیا رو با سونی اریکسون مقایسه کنی
امکانات اونایی که مقایسه کردی به n70 می رسید ؟
دوست عزيز درسته رده هاشون با هم فرق داره ولي كلاسشون يكيهنقل قول:
تو اكثر سايتهاي ري ويو Reviewمعمولا ان70 رو با دبيلو800 و دبيلو810 و كا750 مقايسه مي كنن
دوست من گوشي سستيه خيلي دير جواب مي ده ما اصلا بي خيال سيمبيان شديم سيمبيان مي خوام چيكار نصب برنامه رو گوشي چه معني داره؟؟؟؟ اون برنامه هايي كه من مي خوام بزرگترينش برا من ديكشنري همراه هستش كه رو جاوا هم نصب مي شه اونم بهترين برنامه با سرعت بالا بي دردسر. والا تا الان دبيلو800 داشتم هنوزم دارمش يه ان70 هم گرفتم ديدم خيلي سسته يواش كار مي كنه آرومه يه اس ام اس مياد تا بخونيش جيگرت كباب مي شه مي خواي به يكي تو ليستت اس ام اس بدي واويلا اينور برو اونور بزن
درسته كه من از n70 بدم مياد ولي ديگه نگو از سوني اريكسون خيلي بهتره
چون سوني اريكسون هيچي نداره يعني 6600 هم از كل سوني اريكسون ها هم بهتره
خوشم مياد كه اطلاعاتتون صفره
اگه n70 از n73 بهتره n73 از كي بهتره ؟!؟!؟!؟
حتما الكي گوشي نمونه شناخته شد
دوست عزيز خرتو محكم ببند هماسيه رو دزد نكن.نقل قول:
من نوشتم سرعت 6630 بهتر از ان70 و ان73 هستش چون برنامه هاش پايين تره.
سرعت ان73 هم كمي بيشتر از ان73 هستش
برو دوباره پست منو ملاحظه كن بعد نظر بده خوب باشه دوست من؟؟؟:20:
دوست عزيز اين جمله رو يكبار بخون ...نقل قول:
سرعت ان73 هم كمي بيشتر از ان73 هستش
:41: ؟؟؟؟؟