من کمی هم بستگی به کارت داره، مثلا برای برنامه نویسی سوزه و فکر کنم فدورا .
برای شروع Hosein-mec میگه پارسیکس، چون ایرانیه و قضایای ربان فارسی و ... که داره، و اینکه آموزش هاش اکثرا فارسی اند.(کتاب پارسیکس که دیگه هیچ مشکلی رو باقی نمیزاره). من تاحالا امتحانش نکردم ولی اکثرا میگن مثل بقیه اجناس ایرانی نیست!! یعنی خوبه. منم با توجه به تعاریفی که شنیدم میگم خوبه.
اوبونتو هم آموزش فارسی زیاد داره، اینم انتخاب خوبیه(خودم با اوبونتو شروع کردم و کلی باهاش حال میکنم) دی وی دی های نرم افزاراش هم هست که دیگه شمارو از اینترنت 99% بینیاز میکنه.
دبیان هم چون دی وی دی های نرم افزاراش راحت تر گیر میاد برای کسانی که ذغالی اند واقعا بهترین انتخابه(وقتی نرم افزار نداشته باشی آموزش چه فارسی و چه انگلیسی فرقی داره؟!)
بازم توزیع های مختلف با قابلیت های متفاوت و مزیت های دیگر وجود داره. از بهترین ها میشه اوپن سوزه رو گفت(در اون حدی نیستم که مزیتاشو بگم!! اینارو هم در حدش نبودم البته.) ولی برای شروع فکر نمیکنم زیاد خوب باشه.
دیدی؟ واقعا 80 درصدش* به خودت بسنگی داره.(* البته باز هم میگم فرهنگستان زبان و ادب فارسی میگه سد درست تره، دلیلش داستان داره، هر کی میخواد خصوصی یا تو پروفایلم میگم!)
راستی یه نکته: جدیدا دوتان همگی سابایون نصب کردن تعریف میکنن دل منو میسوزونن!! در این مورد اینجا ازشون سوال میکنم ببینم خوبه یا نه(برای شروع، فکر کنم مثل جنتو یه هفته باهاش تازه کاری کار کنه مخش بپکه!!نه در اون حد ولی باید خفن خوف باشه اینم)