شما هیچ وقت نمی تونی واسه اینترنت الگوی مشخصی تعیین کنی و بگی کابری که خودت داری یعنی اینترنت و اونی که دیگران دارن اینترنت استفاده کردن نیست ...و آخرشم ابراز تاسف کنی ...
چنان میگی سرعت بالا میخواد که انگار کسی جز شما ازش استفاده نمی کنه ...خیر با سرعت نرمالم راحت کار می کنه اگرچه الان فیلتر شده .....
به خاطر کاربرایی مثل شما امثال من سال هاست از طرف isp ها ایگنور شدیم و نمی تونیم با توجه به هزینه ای که می کنیم از نت استفاده کنیم ..
شما سرعت بالا می خوای که راحت نرم افزار هاتو آپدیت کنی و بری یوتیوب ؟ خوب هزینه کن !!! چرا من نوعی باید هزینه کارای شمارو بدم ؟ چرا isp باید من رو باشماها جمع بزنه و آخرشم به شعور امثال من توهین کنه که آره هشتاد درصده کاربرا کم مصرف هستن و 10 گیگ در ماه مصرف دارن .... بعدم سرهمین نتیجه گیزی بیاد به من گرون بفروشه که آره چون بیشتر کاربرا کم مصرفن و تو پرمصرفی پس تو باید بیشتر پول بدی ....
منه کاربر نوعی باید بازی های کنسولم رو آپدیت کنم هربازی بالای 20 گیگ آپدیت میاد براش / باید گوشی رو آپدیت کنم هر آپدیت 2 گیگ / باید بازی های اورجین رو آپدیت کنم / بازی های اکانت استیم همچنین / تبلت همچنین / و .....
من واقعا با اون طرح قبلیم کم می آوردم و نمی تونستم مصرفم رو مدیریت کنم باید برای دانلود بازی از دوستان فشفشه میخریدم 100 گیگ یه روزه تازه اگر کسی داشته باشه ....
اما الان وضعیتم خیلی بهتر شده 225 گیگ روزانه دارم + شبانه رایگان ...
من نظرم از روز خودخواهی نیست و هرگز آدمی نیستم که فقط خودم رو ببینم بگم آره چون واسه من خوب شد پس بقیه باید برن بمیرن ...نه....اما الان می بینم امثال من رو آی اس پی درک کرده متوجه شده که من این مقدار حجم رو نیاز دارم و کاربریم رو شناخته ......