نقل قول:نقل قول:نقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
داوید ویا: بازگشت بارسلونا برای تمام کسانی که عاشق فوتبال هستند شگفت انگیز بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم اگر [این تیم] بهترین نباشد، بدون شک یکی از بهترین های تاریخ است. نه تنها در تاریخ بارسلونا، بلکه در تاریخ فوتبال. آنها بسیاری از بازی ها را با پیروزی پشت سر گذاشته اند و به عناوین زیادی دست یافتند. آنها در بازی ها دیوانه وار و مانند بازی برابر پاری سن ژرمن حاضر می شوند. در سال 2017 و در فوتبال، انجام چنین بازی هایی سخت است. خصوصاً در رقابت هایی مانند لیگ قهرمانان اروپا. [بازی آنها برابر پاری سن ژرمن]، یکی از بهترین بازی های تاریخ لیگ قهرمانان و بهترین کامبک یک تیم است.
مصاحبه کامل
چقدر تاثیرگذار شد تو تاریخ این بازی :n01: دو روز نگذشته! رفرنس های آینده بماند
آلگری سرمربی ایتالیایی یوونتوس: امیدوارم با بارسلونا روبه رو نشویم
در مرحله اول باید بگویم که این دیدار یک شب بزرگ برای فوتبال بود که در حافظه تاریخ ثبت خواهد شد زیرا من تا به حال چنین بازگشتی را ندیده بودم. شاید این دیدار از لحاظ تکنیکی با نمایش های همیشگی بارسا قابل مقایسه نبود اما چنین دیدارهایی عامل زیبایی فوتبال است.
این دیدار به ما نشان داد که علیرغم برتری با 2 گل برابر پورتو در پرتغال و اختلاف 8 امتیازی در سری آ، هنوز هیچ چیز تمام نشده است. ما باید به شرایط یک دیدار به طور خاص نگاه کنیم و بدانیم که امشب جدالی بین یووه و میلان برگزار خواهد شد.
بارسلونا سالهاست به این مراحل می رسد و باید اعتراف کنم علاقه ای به رویارویی با آنها ندارم. شکست آنها در برابر پاریس در دیدار رفت هر 5 سال یک بار نیز رخ نمی دهد و واضح است که آنها به همراه بایرن و رئال، مدعیان اصلی لیگ قهرمانان هستند.
کی میگه پنالتی نبود سوخته ها :n02::n09::n02:
چالش انتخاب استیکر برای بارسایی ها توسط سرجی روبرتو
مسی King
سوارز Cup
نیمار Lightning
اینیستا Top
ماسکرانو Family
بوسکتس Octopus
آلبا Rocket
راکیتیچ Lady
تراشتگن Beer
با مزس
امروز تولد ساموئل اتوئوست
رونالدینیو: تولدت مبارک برادر
دروگبا: عکسی خاص برای روزی خاص. تولدت مبارک ساموئل
سلامنقل قول:
کسی که فوتبال رو دنبال کنه، سوای تیم محبوبش، بازی های دیگه رو هم تماشا میکنه.
وقتی فوتبال ببینی، این حق رو داری که نظر بدی، ولو بارسایی باشی، رئالی باشی، طرفدار psg باشی یا مثل من و محمد طرفدار یونایتد باشی.
درباره بازی و برد 6-1 هم این صورت خوشی نداره که تا یه نفر یه انتقادی مطرح میکنه با روش هایی مثل برچسب زدن به طرف مقابل (که تیمت از بارسا زخم خوده، آنتی بارسایی هستی و...)، مغلطه (مثل نقل قول بالا)، شانتاژ و اشاره به بازی هایی که تیمای دیکه از داوری سود بردن! و...، در مقابلش جبهه بگیرید.
من واقعا تعجب میکنم بعضی از جملات رو میخونم.
اشتباهات داوری یا رخ داده یا نداده. یا تاثیر گذار در نتیجه نهایی بوده یا نبوده.
ولی در هر حال بارسا یا پاریس نرفتن پول بدن که داور به نفعشون سوت بزنه!
سلام .نقل قول:
طرف میاد واضح میگه من از بارسا بدم میاد . بعد میگید چرا برچسب آنتی بارسایی بهش میزنید ! :) اومده با استناد به مارکای مادرید میگه اشتباه داوری جزوی از بارساست و فلان . بعد میگید ما مغلطه میکنیم . همین حرف تعصبی شما خودش مغلطه حساب میشه . وگرنه چجوری میشه که یه منچستری که ستارش رو رعال گرفت و تو حذف چندسال پیششون هم داوری مقصر بود ، بعدِ فینال پارسال نیاد بگه چرا داوری رعالو قهرمان چمپیونز کرد با گل آفساید ؟!!! ولی تو مرحله 1/8 که پنالتیای واضحو گرفته داور با استناد به مارکا میگه داوری معجزه نیوکمپو رقم زد !!! چجوری میشه جواب اینو پیدا کرد . منم واقعا جملات شمارو خوندم متعجب شدم . تعصبتون مانع منطقی نظر دادنتون شده . این بازی فوق العاده از بارسا دیدید چجوری باعث خوشحالی و تشویق فردیناند و جرارد و مایکل اوونِ رعالی شد . بعد اینکه یه طرفدار منچستر میاد بازی بارسارو نادیده میگیره و فقط انگشتشو سمت داور میگیره یکم قابل بحثه که این یه چیز عادی نیست و از گذشته سرچشمه میگیره ! :) ولی در نهایت اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه من شخصا بعد هر اشتباه داوری یا تصمیمات اتحادیه که به سود منچستر باشه میام و اعصاب نمیذارم برا هواداری منچستر که میدونم کم هم نیستن . چون منم طرفدار فوتبالم و میتونم جدا از بحث تیم محبوبم در مورد بقیه تیما هم خصمانه نظر بدم . :) با تشکر
واقعا جای تعجب داره تو کل دنیا دارن از بازی فوقالعاده و کامبک تاریخی تیم حرف میزنند حتی دشمن های تیم هم زبان به تحسین این برد بردند ولی تنها تو ایرانه که یک سریا چشمشون رو بستند و قسم خورده دارن میزنند این برد رو ! که نمیدونم داور با شما بود و ...
اقا داور با نبوده مگه نوش جونمون جووووووووووووون از این بیشتر میخواید !
داور میدونی با کی هستش با اونی هستش که با یه گل افساید تو فینال معتبر ترین رقابت اروپایی کمر یه تیم رو میشکنه !
مافیا میدونی با کی هستش ؟ با کسی که هر دور با قرعه کشی های مزخرف و بو دار و گوی گرم و سرد و اونم تازه به زور میره بالا !
داور با کسی هست که تو لیگ بیشتر بازی هاش رو از داوری منتفع شده و امتیاز جمع کرده وگرنه الان باید جز 4 تا هم نبود .
و در اخر اینکه آقا میتونیم 6 تا میزنیم و کامبک میکشیم میتونید بسم ا... حالا چه با داوری چه بدون اون :n09::n10::n02:
آقا :n02:نقل قول:
والا من از فردیناند و اوون و لینه کر بیشتر خوشحال شدم بابت بارسا، به خاطر اینکه سوای موضوع شایستگی فنی (چه برای psg چه برای بارسا) بعد شکست 4-0، دوست داشتم بارسا بیاد اعاده حیثیت کنه و بالا بیاد، چون طرفداراش زیادن و همین CL رو جذاب تر میکنه و کلا برای فوتبال اروپا خوبه که تیمای بزرگ، بزرگ بمونن.
+
کل حرف من اینه:
منه نوعی اومدم میگم بازی به فلان دلیل اشتباهات داوری تاثیرگذار در نتیجه داشت، شمای نوعی که خواننده پست منی به جای اینکه بیای بگی آره داشت، یا نه نداشت به فلان دلیل؛ میزنی صحرای کربلا.
از شخصی کردن موضوع بگیر.... تا طرح تئوری توطئه.
آخه روستوف و یونایتد چه دخلی به 6-1 بارسا - پاریس دارن؟!:n02:
.
منه از دید شما متعصب و غیر منطقی، اعلام پشیمانی میکنم از ورود به این بحث.
نیت خیر بود، گویا داره شر میشه!
مخلصیم
یاعلی:n16: