. رفع خطای"unable to initialize steamAPI "در اجرای دمو PES2017 .
والا من با استیم کار نکردم شاید فقط چند بازی PES2016 بازی کردم همین که اونم تنظیمات و شناسوندن نمیخواست .! :n36:
واسه این مشکل من یه حرکتی زدم خب ممکنه اونایی که همیشه با این برنامه سرکاردارن روش ساده تری سراغ داشته باشن . به هرحال سیخ زدم و یه کارایی شد و تونستم بازی کنم . :n02:
فایل های بازی رو از لینک مستقیم زیر که مجتبی عزیز گداشت دانلود کنید .
و بعد از خارج کردن از حالت فشرده پوشه "Pro Evolution Soccer 2017 Demo" رو در مسیر نصب برنامه استیم در پوشه Common کپی کنید . توجه داشته باشید که اگه پوشه ای به نام Common نبود اون رو بسازین و پوشه "Pro Evolution Soccer 2017 Demo" رو داخلش کپی کنید .نقل قول:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common (مسیر نصب استیم در سیستم من که ممکنه مسیر نصب در سیستم شما متفاوت باشه . )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قند شکن رو روشن کنید .
استیم رو اجرا کنید و اگر آپدیت نیاز داشت آپدیت کنید .
در قسمت Setting برنامه به قسمت Downloads رفته و در بالا گزینه Steam Library Folders رو بزنین و مطابق آدرس تصویر آدرس بدهید .
به آدرس زیر برید :
در اون صفحه رو گزینه "Download Demo " کلیک کنید (عکس زیر )
و چند ثانیه صبر کنید بعد دو گزینه میاد و گزینه :
" Yes . Steam is Installed . Download Demo " رو انتخاب کنید و بعد چند ثانیه برنامه استیم باز میشه و بازی به قسمت Library اضافه میشه و شروع میکنه به دانلود که چون شما از قبل فایل های دانلودی رو اونجا کپی کردین فایل هارو چک و آماده می کنه که چند دقیقه طول می کشه . در آخر هم پیام میده که " Ready to Play "... تموم و می تونین بازی کنین .