با تشکر از دوستان. بهترین نرم افزار برای تماشای کانالهای اینترنتی چی هست؟ من glwiz رونصب کردم ولی کانالهای کمی پخش می کند.
Printable View
با تشکر از دوستان. بهترین نرم افزار برای تماشای کانالهای اینترنتی چی هست؟ من glwiz رونصب کردم ولی کانالهای کمی پخش می کند.
ببخشید دیگه عکسها بهتر از این نشد. از بالا و کنار گرفتم، همانطور که میبینید تصویر تغییر محسوسی ندارهنقل قول:
البته توی عکسی که با گوشی گرفتم به خاطر کیفیت کم ممکنه شما رو به شک بندازه ولی وقتی با چشم
تصویر رو ببینید با این عکس تفاوت زیادی داره.
محتوای مخفی: برای مشاهده تصویر کلیک کنید
خیلی ممنون بابت عکسهانقل قول:
اتفاقا خوب بود و واضح
با دیدن عکس تازه میفهمم چرا بعضی پنل ها چرا با تغییر زاویه تصویر کدر و سیاه میشه
بخاطر کیفیت پایین و چینی بودنشونه
اگه اینجور باشه با بردن چندتا عکس با کیفیت و تغییر زاویه هنگام تست تلویزیون تو فروشگاه میشه پی برد پنلش اصلا یا نه.
فقط چیزی که هست اینه که اگه بعد تست فهمیدیم چینیه پنل فروشنده رو چجوری قانع کنیم باتوجه به اینکه کارتن رو باز کرده
ممکنه الا زیر بار نره و بگه طبیعیه مثلا
خواهش میکنم، این پنلهای بدون گارانتی تا برسه به دست مشتری حداقل دو سه بار باز و بسته میشهنقل قول:
اصلاً اینا وظیفشون هست که پنل رو به شما نمایش بدن، حالا یا شما از تصویر و امکانات خوشتون میاد و
اقدام به خرید میکنید یا خوشتون نمیاد و میرید سراغ یک مدل دیگه. سعی کنید جایی برید که چند نمونه
باز شده داشته باشن، البته به تصویر پنل نمونه اکتفا نکنید و حتماً در فروشگاه دستگاه رو کاملاً آزمایش
کنید تا بعد از نصب در منزل از تفاوت تصویر شوکه نشید.
توجه کنید که در فروشگاه ها حالت تصویر را روی اشباع (Vivid) یا در برندهای کره ای روی حالت فروشگاه
میگذارن که رنگها رو در حالت اشباع نمایش میده، پس اگه توی اینترنت تحقیق کردید با دیدن تصاویر اونها
و توضیحات ماست بند دچار سردرگمی نشید و سراغ مدلهایی که توصیه شده برید.
امروز گناوه بودم. سوني 50W800c قيمت 2700 بود. مدل 43 اينچ هم دو ميليون. واقعا قيمتاشون خوبه.
۸۰۵ نداشت؟نقل قول:
همه چیرو تست کردین؟ جعبه و...
عکس گرفتین از جعبش؟
دوستان تو اپدیت جدید ایا میشه برنامه روی حافظه رکورد کرد ... اگر اره با چه دگمه کنترل هست ؟
متاسفانه مدل 805 رو نداشتن من هم نگرفتم . میگفتن چون زبان فارسی نداره و ساخت مالزی نیست نمیارن و ارزونتر از مدل 800 هم هست .نقل قول:
البته تنها برتری 805 نسبت به 800 داشتن ----S هست و هیچ تفاوت دیگه ای ندارن.نقل قول:
طبق بررسی هایی که تو پست های قبل انجام شد بله مشخص شد 800 ساخت مالزی و 805 اکثرا ساخت اسلواکی و سفارش روس هستند.
حالا باید دید آیا ر ی س ی و ر 805 خوب عمل میکنه و ارزش داره آدم بخره یا نه.
دوستان هرکی تست کرده یه خبری بده تا بقیه استفاده کنن. باتوجه به ساپورت ----S2 توسط 805 کلیه کانال های اچ دی قابل دریافت هست .
همانطور که قبلاً گفتم ر-سیور 805 عیب و ایرادات زیادی داره و فقط برای هتلها و بانکهانقل قول:
که معمولاً روی یک کانال میگذارن مناسبه. تنظیم کانالها خیلی مشکله و وقت و اعصاب
شما رو مشغول میکنه و قابلیت کدگشایی ساده ترین کانالها مثل شبکه 3 و وارد کردن
کد به صورت دستی رو هم نداره.