سلامنقل قول:
در صورتی که سرعت شما از سرور های اسیاتک مانند میهن دانلود و سافت 98 در تایم شبانه محدود نباشد اکانت تاثیر گذار هست.
باتشکر
سلامنقل قول:
در صورتی که سرعت شما از سرور های اسیاتک مانند میهن دانلود و سافت 98 در تایم شبانه محدود نباشد اکانت تاثیر گذار هست.
باتشکر
دوستان سلام الان چه اکانتی برای افزایش سرعت پینگ دارید چرانوشته های بالاتون کامل نیست واعداد وحروف اضافی داره؟ سوال دوم ایا این اکانت روی اسیاتک نامحدود برای افزایش سرعت دانلود تاثیر داره یا خیر
سلامنقل قول:
در حال حاظر اکانت افزایش سرعت و تبدیل اینترانت به اینترنت ارائه میشود.از سایت میتوانید اکانت تهیه کنید:
------.ir
علت بهم ریختگی نوشته ها و پست ها از سمت سیستم انجمن هست.
خیر بر روی نامحدود اسیاتک تاثیری ندارد.
باتشکر
اکانت افزایش پینگ ندارید ؟ بعد چطور واز کودوم سرور باید وصل شد؟نقل قول:
اکانت کاهش پینگ فعلا ارائه نمیشود.نقل قول:
از سایت کانکشن را دانلود کنید و به اکانت وصل شوید.
از طریق اکانتم تیکت دادم رو سایت ولی بیشتر از 24ساعت هست که هنوز جواب نگرفتم پس ناچارم اینجا بپرسم. اگر بخوام از اکانتم به عنوان http pr0xy استفاده کنم از چه آی پی و پورتی باید استفاده کنم؟!
سلامنقل قول:
پاسخ شما در تیکت داده شد.
up........
لعنت به اول و آخر این سرویس اشغالی که داری میفروشی فقط قطعه وصل میشی 5 دقیقه بعد قطعه .
خوشت میاد بری تو اعصاب ملت یا فک می کنی ملت شعور ندارن اگه چیزی بهت نمیگن ؟
دوستان خواهشا نخرید بی نهایت اعصاب خرد کن هست این سرویس ها غیر ممکنه بعد از چند دقیقه قطع نشه مطمئنم بعد از پست منم به جای اینکه بباد معذرت خواهی کنه بایت قطعی میاد 4 تا حرف بی سر و ته ردیف می کنه تحویل مردم میده ....
شرم آوره واقعا .
بنده از ایشون سرویس گرفتم برای افزایش سرعت دانلودم اولش که میزاری دانلود نهایتا 2 دقیقه دانلود میکنی بعدش همش قطع و وصل و سرعت افتضاح من که راضی نبودم و همون روز اول اشتراکمو ول کردم