دور قم اعشارشو گرد کن درست می شه! البته رو به استکبار داعشی:n02:
Printable View
دور قم اعشارشو گرد کن درست می شه! البته رو به استکبار داعشی:n02:
با اشتباه نداره یا یه چیزی حدود یه دو نه یک و ۱۳ تا صفر جلوش اشتباه داره حالا هنوز حساب نکردم دوباره و یه ضریب ۱.۴ دادم که فکر کنم ۲.۷ باشه باید برم دوباره نگاه کنم عدد ها رونقل قول:
یادت نره ماکسیمم ضریب 13 رو هم ازش بگیری بعد ببینیم می شه بردش رو هوا یا نه:n02:
والا حساب کردنش خیلی سخت نیستنقل قول:
کسی باور نمیکنه یه سری عدد خاص داره مثلا شکافت هر هسته اورانیوم حدود ۲۰۰ مگا الکترون ولت انرژی تولید میکنه خوب یک مولش ۶.۰۲۲ *۱۰^۲۳ تا اتم هست خوب توش ضرب میشه یه تبدیل واحد داره و بعد چند تا محاسبه دیگه که اوناش رو هم کار سختی نیست میشه انجام داد و بعد جواب قشنگ تو یه برگه دفتری جا میشه خالا مینویسم و میزارم عکسش رو
بزار فقط آروم بزار! بعد اون علامتارم تشریح کن داش من فیزیکم خوب نیست زیاد.:n02:
سلام .اینجا کسی هست که تو کار گوشی باشه یا اطلاعات بالایی داشته باشه ؟ یه سوال تخصصی دارم .اگه کسی هست اعلام کنه ؟
موارد تخصصی رو تو انجمن های تخصصی خودش مطرح کنین، زودتر به جواب می رسین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا بر گه رو گذاشتم ترسیدم پاکش کردم
یکی از بچه ها هم شاهد هست
آقا این پورت فورواردینگ مودم تلنت کجاست ؟ :n37:
چه مودم مسخره ای هستا !
بچه ها بریم چهار شنبه سوی امشب کی چیکارست برنامه امشبتون چیه؟
ما تو سپاهان شهر شلوغ میشه چون زمین خالی داره و تر تمیز هم هست همه اصفهان میرن اونجا مسئولین پارسال همکاری هم کردن برق رو قطع کردن که مثلا کسی بیرون نره و ... که بازم فایده نداشت ماهم امشب اونجاییم بزن و بکوب و ترقه هم هیچی ندارم ای کاش بچه ها امشب اهنگ و ... شون به راه باشه خانوما و اقایون هم همکاری کنن و یخ شب توپ داشته باشیم