سلام من تازه واردم
میخام بدونم سیستم من چرا بیشتر از 400mgh اور نمیشه
سیستم من cpu=e2160
main=abit ip35-e
ram=2*512 667 king
میدونم یه زره رمام بده
vga=8400
ولتاژم بالا میبرم سیستم بازام بالا نمیاد
Printable View
سلام من تازه واردم
میخام بدونم سیستم من چرا بیشتر از 400mgh اور نمیشه
سیستم من cpu=e2160
main=abit ip35-e
ram=2*512 667 king
میدونم یه زره رمام بده
vga=8400
ولتاژم بالا میبرم سیستم بازام بالا نمیاد
سلام. ممنون واسه راهنمئیتون!!!
آقا من نشستم تمام این صفحات تاپیک رو خوندم و شدم یک اورکلاک کار حرفه ای...
اول تو منوی Setup گزینه ی مربوط به باس رم رو از حالت Set by SPD گذاشتم رو Ultra که دیگه سیستم بالا نیومد. اون رو بیخیال شدم.
FSB من 133 هست و Multiplier هم 18 که همون 2400 مگاهرتز میشه.
FSB رو 161 گذاشتم تو Benchmark نرم افزار PC Wizard خوب بود و با چند تا بازی هم خوب جواب داد.
ولی وقتی تو WORD داشتم تایپ میکردم سیستم ریست شد. با این 161 فرکانس CPU به 2900 رسید و باس رم 400 شد ولی الان گذاشتم رو 155 که فعلا خوبه.
حالا اینارو گفتم که بگم دمای CPUمن تا 45 میره. طبیعیه یا نه؟؟
نکته دوم اینکه گرافیک رو که اور کردم (فقط از 250 به 300 رسوندم) بازیها قاطی میکرد.
یکی راهنمایی کنه فرکانس هسته باید با فرکانس حافظه رابطه داشته باشه یا نسبت داشته باشه؟؟ چقدر بالا ببرم؟ گرافیکن 256 جیفورس 5500 هستش. از همون به درد نخورها...
چیز دیگه اینکه تو نرم افزار Tune-Up و تو قسمت System Control و تو سر برگ Drive گزینه ای وجود داره با نام Enable UDMA66 Transfer.
این چیه؟
ممنون...
راستی، دارم تمام مطالب اینجا رو PDF میکنم. فعلا 10 صفحه ای شده. کامل که شد میزارم.
چرا کسی دیگه تو بحثهای این تاپیک شرکت نمیکنه؟؟؟
من این مقاله PDF رو میزارم و بخونید و نظر بدین. خیلی روش کار کردم که کم و کثر نداشته باشه ولی اگر میبینید اشتباهی صورت گرفته و یا چیزی جا افتاده حتما گوشزد کنید تا اصلاح کنم.
و در ضمن؛ این مقاله از مجموع پستهای همین تاپیک و چند تاپیک دیگه و چند فروم دیگه جمع شده. پس اگر مطالبتون رو دیدین اسمتون رو بگین تا بهش اضافه کنم تا حقی از کسی ضایع نشه.
اگر هم دیدین خیلی کم کثر داره و نیاز به اصلاح کلی داره بگین تا لینکش رو به صورت فایل WORD بدم تا خودتون زحمتش رو بکشید.
نقل قول:
کد:http://cross.xm.com/P30World/OverClock.pdf
دوستان نظرتون راجب به اين سي پي يو چيه
amd athlon 5000+ x2 black edition
من اينو آور كلاكش مي كنم و نتايج قبل و بعدشو براتون ميزارم
در ضمن ميني كه دارم استفاده مي كنم asus m2a-vm هست ساير قطعات رو بعد تست ميزارم
چه کولری استفاده کردی ؟نقل قول:
بهتره چي استفاده كنم ولي من با فن معمولي فركانس رو تا 4160 بالا بردم دما هم به 36 درجه رسيد ولي تو ويندوز نرفتم كه تستش كنم بعدم اينكه پاور سيستمش ضعيف بودنقل قول:
فعلا ويندوز روش نصب كنم و كاراشو انجام بدم بعد نتايج تست رو بهت مي گم
جانم !!! :18: مطمئن باش با این فرکانس اصلآ ویندوز با بالا نمیاد !! :31:نقل قول:
چون 0.001 % هم امکان stable موندن تو این فرکانس وجود نداره !
آخه اگه شما رو این فرکانس stable بمونی رکورد دنیا رو جا به جا کردی !! ( اونم با فن خودش !! :31: )
ضمنآ دما هم وقتی ALU تو فشار بیفته خیلی بالاتر از اینهایی که شما فکر میکنی میره !! تازه دما CORE CPU که از این حرف ها گذشته !
الان رکورد بالاترین فرکانس با این cpu که حداقل یه تست 30 دقیقه ای را pass کنه 3630mhz هست که اونم با
کولینگ آبی و با مادربورد MSI K9A2 CF به دست اومده !
این نتایج رکورد دنیا با این CPU :
شما بتونی رو فرکانس 3200 پایدار نگهش داری خیلی خوبه . :46: ( البته 0.1 ولت ولتاژ اضافی باید به CPU بدی. )کد:http://www.hwbot.org/signature.img?iid=87156&thumb=false
خب عزيز من اورش كردم البته ديشب و امروز دوباره دهنشو سرويس مي كنم
multiplier=13x
bus speed=250
واينكه يه قسمت داشت مربوط به ولتاژ cpu بود فقظ يه انتخاب داشت و اونم 100mv بود كه انتخابش كردم سيستم بالا اومد و بدون هيچ مشكلي كار مي كنه امروز روش فشار ميارم تا ببينم زير فشار دما به چند ميرسه و برا سيستم مشكلي پيش نمياد
از CPU-z تصویز بذار دوست من ببینیم چقدر اوور کردی //
الان خوبه ! روي همين 3250 استيبل بمونه عاليه ! :46:نقل قول:
همون طور كه گفتم 0.1 ولت براي پايدار نگهش داشتن خوبه .