لولتون رو لطف کنید بگید چرا که نه همیشه من از دوستان دعوت میکنم مخصوصا دوستان گلم تو این فرومنقل قول:
Printable View
لولتون رو لطف کنید بگید چرا که نه همیشه من از دوستان دعوت میکنم مخصوصا دوستان گلم تو این فرومنقل قول:
نقل قول:
- Persian Army
- 33 نفر
- 15316
- تا حالا حدود 7-8 بار کلن رو عوض کردیم ( خونه تکونی اینا ) شما حساب کن از وقتی کلن وار شروع شده هفته ای سه بار جنگ داشتیم 80-90 درصد جنگ ها رو بردیم ( فعلا برد 4 از 5 )
- Elder ( حدود یک ساله این کلنم ، اگه درخواست بدم لیدر هم میکنن ؛ در این حد رفیقیم :n09:)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ما الان تو واریم و بعضی از بچه ها نمیدونم از کجا امار دقیق مپ وار طرفو بهمون میدن! میگن از نت در میارن.چه جوری ؟کجا؟
خب خیلی ها مپ هاشونو از نت میگیرین و همونو بدون تغییر میچینن بخاطر همین آمار مپ رو میشه در اوردنقل قول:
تو وار قبلی یه اتفاق جالب افتاد و دوست من تو کلنمون یدفعه از اتحاد ما غیب شده بود و تو اتحاد حریف بود !!!!!!!!!!!
اونجا جیک مپه همه رو در میاره و به نفر اولشونم ویزارد میده که به خودش اتک بزنه و باهم قرار میزارن که به همدیگه حمله کنن خلاصه ادم باحالی بوده اون طرف و باهم رفیق میشن
اخه انقدر دقیق؟؟؟!!!! همه که اینجوری نیستن خیلیا مثل خودم تغییر دادم تله هارو! میگن با برنامه در میارن والا نمیدونم!نقل قول:
ماهم از این عضو ها داریم مخصوصا وقتی حریف خارجی باشه میرن تو کلنشون عکس میگیرن امار میگیرن میان میگن :))
نقل قول:
شما اگه مودم adsl داشته باشی میتونی این کار رو انجام بدی ، به این صورت :
اول به حریف حمله میکنی ، 30 ثانیه اول بهت مهلت میده ، تو این 30 ثانیه کابل تلفن رو از مودم adsl ـت جدا میکنی ، ارتباطت با اینترنت قطع میشه ولی گوشی/تبلت ـت به مودم وصله
الان با خیال راحت میتونی به حریف حمله کنی و حساب نمیشه ( اینجوری جای همه بمب ها و تسلا ها رو میشه مشخص کرد)
نقل قول:Irani bazi at its finest. :|نقل قول:
------------
امروز به این برخوردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه که با وجود اینکه از نظر ظاهری خیلی تمرکز شده روش، از خیلی بیس های دیگه ای که آدم بهش بر میخوره بهتر طراحی شده. :دی حداقل مورتار مثلثی داره.
نه قطعا این کارو نکردن!نقل قول:
حالا کشفش میکنم ;-)
نقل قول:
محض اطلاع بگم این کار رو چینی ها کشف کردن
ما به هر کلن چینی که می خوردیم تک توکی توشون پیدا میشد که میدیدم طرف میاد حمله میکنه و چیزی نمیزنه
اوایل فکر میکردیم می خوان مپ ها رو چک کنن ( اون اوایل که کلن وار شروع شده بود دکمه scout باگ داشت و اگه می خواستی مپ طرف رو ببینی باید بهش حمله میکردی ) ،
ولی بعدا متوجه شدیم این کارو واسه تست کردن حملشون انجام میدادن.
:n04: این میشه لقمه رو دوره سر چرخوندننقل قول:
برنامه ایکس مود گیم برای همین کاره دیگه