AMIR MOHAMMADنقل قول:
سلام
AMIR MOHAMMAD جان سلام .
راستش میخواستم تلویزیونمو ارتقا بدم به Sony w600b
میشه یک عکسی از تصویر شبکه های ایرانی که شطرنجی میشند بگذارید ؟؟؟؟
Printable View
AMIR MOHAMMADنقل قول:
سلام
AMIR MOHAMMAD جان سلام .
راستش میخواستم تلویزیونمو ارتقا بدم به Sony w600b
میشه یک عکسی از تصویر شبکه های ایرانی که شطرنجی میشند بگذارید ؟؟؟؟
درودنقل قول:
عزیز ميخوايى ارتقاء بدی،آخه یه جوری باشه که محسوس باشه نه اینقدر نامحسوس.
XPERIA Z3
سلامنقل قول:
به نظرتون احترام میذارم دوست عزیز
شفافیت رنگها و واقعی بودن تصاویر در رنگ ها را که اشاره کردید در همه تلویزیون های سونی وجود داره و فکر نمیکنم w800b هم از این قاعده مستثنی باشه
به طور کلی سونی تو تصاویر اچ دی کیفیتش عالیه.. تو تصاویر اس دی هم خوبه ولی عالی نیست و در مقایسه با مثلا سامسونگ یه خورده کیفیت نمایش تصاویر پایین تره
ما هم یه دونه ال سی دی cx520 داریم که مشابه ex520 شماست
در سورس تصاویر اچ دی ( فیلم و موزیک ویدئو و کانال های اچ دی ماهواره )که واقعا فوق العاده ست اما در تصاویر با کیفیت اس دی یک مقدار ضعف به چشم میخوره و همون طور که عرض کردم عالی نیست . تجربه دیدن گیرنده دیجیتال را هم باهاش نداشتم
یه دونه w800b هم خریدیم که هنوز تو کارتن دربستست . هر موقع بازش کردیم انشالله سعی میکنم نظرمو درباره کیفیت تصویر و مقایسه اش با تی وی قبلی بنویسم
من تو نمایندگی سونی کیفیت تصویر w800b را تماشا کردم که حرف نداشت اما چون قصدمون از ابتدا خرید w800 بود تصویر w600 را دیگه نگاه نکردم
اما اگر بنا باشه بر اساس نقد و بررسی تخصصی که سایت های خارجی انجام دادن استناد کنیم w800 تا حدودی کیفیت تصویر بهتری از w600 داره
نقل قول:اگر در نظر بگیریم همه تنظیمات به صورت پیش فرض خوده تلویزیون باشه :
حالت تصویر روشن و کم کردن نور پس زمینه تا نصف
هیمنطور دمای رنگ رو خنثی قرار بدید.
و یا،
حالت تصویر رو استاندارد قرار بدید و نوز زمینه رو یک مقدار کم کنید .
با تنظیمات باید بازی کنید.
چون شرایط نوری و محیط خیلی مهمه.
مثلا من تلویزیون جدید رو بردم خونه ای که سالنش حدودا 120 متر هست و نور خیلی زیاد هست برای همین حالت تصویر رو روشن کردم و نور پس زمینه رو زیاد کردم و با فاصله دید بیشتر ضعفی در کیفیت دیده نمیشه و محسوس نیست.
با عکس نمیشه تشخیص داد. با دید مستقیم مشخص میشه.نقل قول:
من بازم برگردم به قبل از خرید بازم همین تلویزیون رو میخرم
راضی هم هستم.
فقط چون همه صفحات این تاپیک رو خوندمو نقدو بررسی درستی ندیدم اومدم نظر شخصی خودمو اینجا به اشتراک گذاشتم تا دیگران هم استفاده کنن.
گفته شما همون حرف و نظره منه اگر درست متوجه شده باشم!!!نقل قول:
منم میخواستم W800 رو خریداری کنم و اختلاف قیمت یک میلیونیش برام مهم نبود.
ولی وقتی به عینه در چندین فروشگاه مختلف دو تلویزیون رو کناره هم دیدم نظرم عوض شد و W600 رو گرفتم.
با اینکه 800 ظاهر بهتری داره و یک مقدار بزرگ تره ( گذشته از س بعدی بوندش که اصلا تعریف نداره ) زنده بودن تصاویر در 600 نظرمو عوض کرد
از نمایندگی شماره یک سونی خرید کردمو تلویزیونم 2 سالو 5 ماه ضمانت داره و خودم از انبار تلویزیون رو انتخاب کردم.
نقل قول:
AMIR MOHAMMAD عزیز باز هم تشکر از پاسخگوییت و وقتی که گذاشتی.با تنظیماتی که شما فرمودی خیلی بهتر شد
فقط 2 تا سوال
1 اینکه حسگر نور که میگن باید خاموش بشه کدوم قسمت تنظیمات هست؟
2 اینکه تو تصویری که از گیرنده دیجیتال خود تلویزیون میگیرم زمانی که یه تصویر سفید هست یه راه راههای عمودی خیلی ضیف دیده میشه.چطور بگم خط نیست یه حالتی مثل سایه روشن.زمانی که دوربین در حرکته بیشتر محسوسه .ولی با دقت زیاد
میخواستم ببینم طبیعیه یا ایراده؟؟که اگه ایراده با نمایندگی تماس بگیرم
باز هم تشکر از وقتی که میذاری عزیز :»:»
خواهش میکنم.:n01:نقل قول:
1 . تا اونجایی که من میدونم و تو تنظیمات هم گشتم این تلویزیون سنسور روشنایی نداره، که اگه داشت عالی بود .
2 . اینی که میگی رو من ندیدم! ولی چون فقط توی گیرنده دیجیتال اینطوری هست به خاطر کم بودن کیفیت تصاویر ارسالی هست و مشکلی نداره .
برای تشخیص سلامت تلویزیون از تصاویر کیفیت بالا استفاده کنید.
تصاویر کیفیت پایین معیار خوبی نیست!
جدیدا سونی خیلی افت کرده ، اما سونی سونی سابق نیست !:n27:
سلام دوستان من تازه یه ال ای دی w600b 'گرفتم میشه راهنمای کنیید چه ر س ی و ر که فول hd باشه زیرنویس فارسی پشتیبانی کنه افت کیفیت تصویر هم نداشته باشه تا قیمت 600 تومان. خیلی ممنون میشم
دوست عزیز من خودم هنگام خرید از فروشگاه هر دو تلویزیونو دیدم وکیفیت تصویرشان رو چک کردم w600b تصویر خوبی داشت ولی یکمی کیفیت تصویر w800b از w600b بالاتر بودنقل قول:
و الان 5 ماهی میشه که 50 w800b دارم از کیفیت تصویر و سه بعدیش خیلی راضیم و ps4 رو هم وصلش کردم.
درضمن پنل w800b 42 رو LG زده که کیفیت تصویرش پایینه شما شاید با w800b 42 مقایسه کردین من کلی بین w800b 50 و w600b در سایت های خارجی و ایرانی تحقیق کردم
و w800b 50 رو خریداری کردم.
درووود دوستان
ضمن تبریک سال نو به همه شما عزیزان و ارزوی سالی خوب برای همه
من w600 'گرفتم 48 اینچ
یه مشکلی هست اونم اینکه تو تصاویر حرکتی نوارهایی بصورت عمودی دیده میشه.خط نیست یطوری مثل سایه روشن که البته با دقت زیاد به چشم میاد.مخصوصا زمانی کهتصویری سفید مثل اسمان رو دوربین در حال حرکت نشون میده
نظر دوستان رو میخواستم در این مورد که این طبیعیه یا ایراد از tv منه
در ضمن AMIR MOHAMMAD عزیز با راهنماییهات کیفیت تصویر خیلی خوب شده و از اون حالت قبل در اومده
الان مشکل فقط همین حالت نوارهای عمودیه.یه چیزی مثل سایه روشن یا انگار صفحه کثیف
دوستان ممونو میشم راهنمایی کنین که اگه ایراد هست تا مدت زیادی از خرید TV نگذشته عوضش کنم