سیستم رو جدید گرفتم و ویندوز 8.1 نصب هست . نسخه Reloaded و از , پیسی دان , دانلود کرده ام . آپدیت هم داده بود که حتی بعد از اون ه م همین مشکل هست .
Printable View
سیستم رو جدید گرفتم و ویندوز 8.1 نصب هست . نسخه Reloaded و از , پیسی دان , دانلود کرده ام . آپدیت هم داده بود که حتی بعد از اون ه م همین مشکل هست .
بازی رو از قسمت compatilibity mode تو ویندوز 7 امتحان کن run adminنقل قول:
البته اکثر بازی های سایت پی سی دانلود مشکل دارن
بهتر بازی ها رو از سایت های تخصصی بازی ها دانلود کنی
کسی میدونه تو حالت تک بازیکن آفلاین، مسابقه ی time trial چگونه انجام میشه؟
در ضمن مشخصات سیستم من توی حداقل مورد نیاز هست اما با اینکه تنظیمات رو کم میکنم بازهم بازی آهسته انجام میشه. راهش چیه روونتر بشه؟
AMD Phenum II X3 2.6GHz
4GB DDR III Ram
Gainward 9500 GT 1G DDR II 128bit
دوست عزیز سیستم شما واسه اجرا رون بازی یه کم پایینهنقل قول:
بخصوص کارت گرافیکت
البته بازی توی اکثر مراحل ( بخصوص سر پیچ ها) افت فریم داره
در مورد time trial باید تو زمان مشخص شده مسافت و طی کنی( البته شاید خودتون بودنی) _ البته داشتن یه دسته بازی خوب _ خیلی کمک می کنه رکورد های بهتری بزنی
منظورم اینه که چه جوری درون مسابقه time trial برم چون هیچ گرینه ای برای آغاز کردنش نداره
ا درود
من دنبال یه برنامه برای بازی Need for Speed Rivals هستم که هرچی تو نت گشتم نبود فقط یک لینک پیدا کردم که اونم خراب بود.
اسم برنامه Need For Speed The Run Black Screen Fixer V1.0.0.0 هستش که مشکل من در اجرای بازی فقطز با این حل میشه و هیچ راه دیگهای جواب نداد.
لینک خرای بر نامه هم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستش .
هرکی تونست پیداش کنه و برای دانلود سالم بگذاره خیلی کمکم کرده.
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Skip adنقل قول:
دستت درد نکنه خودش بود.نقل قول:
ولی با این هم مشکل Black screen بازی Need for Speed Rivals حل نشد !مثل اینکه این بازی با کارتهای ATI مشکل داره همه راه ها را رفتم ولی همش صفحه سیاه میاد!
مشخصات سخت افزار سیستمت ؟نقل قول:
pc است یا لپ تایب ؟
pcنقل قول:
ram 4
cpu i3
vga 4670