با این مشکلی که شما دارید احتمالش زیاده بازم میگم گرافیک رو با یه سیستم دیگه تست کنید ..!نقل قول:
Printable View
با این مشکلی که شما دارید احتمالش زیاده بازم میگم گرافیک رو با یه سیستم دیگه تست کنید ..!نقل قول:
فایده نداشت! چیکار کنم؟ خیلی ارور مسخره ایه!نقل قول:
من گرافیکم Nvidia GeForce9400 1GG , همین ارور رو میده
منم این مشکل دوستمون رو دارم که در تاپیک دیگری مطرح کردن و نتیجه ای نشده فقط گفتن اون بخش رو دوباره بازی کنیم که هیچ نتیجه ای برام نداشته و هرچی کلید f رو میزنم و اون ایکون دست رو روی اسلحه میگیرم هیچ اتفاقی نمی افته کسی میدونه راه حلش چیه؟نقل قول:
من اینجارو یادم نمیاد ولی شما سیوتو بذار من ردش میکنم ..!نقل قول:
نقل قول:آقا من اینارم نصب کردم، ولی بازم همین ارور رو میده!نقل قول:
سلام !دایرکت ایکس 11که داخل خود بازی رو نصب کن 98مگ هم از اینترنت آپدیت داره که باید دانلود کنه و نصب کنه ولی بیشتر این ارور مربوط به کرک می باشدنقل قول:
رفیق اول F وقتی اعلام کرد می زنی بعدش اگه یادم نرفته باشه یکی از دکمه های موس را میگه بزن که کلت اون شخص میگیره وبهش شلیک می کنی فقط باید دستورات تا اعلام می کنه به سرعت بزنی وگرنه نمی تونی رد کنینقل قول:
سلام همه دوستان
میخواستم بدونم پخش EXTINCTION بازی ghosts رو کسی بلده چطوری باید راه بندازم یا این بخش رو افلاینم میشه بازی کرد مثل بخش اسپشیال اوپس که مثلا" تو کال اف دیوتی mw3 بود که افلاینم بازی میشد کرد
با تشکر :n05:
ممنون ولی هر چی f رو میزنم و اون علامت دست رو روی تفنگ میبرم هیچ اتفاقی نمی افته هر کلیدی که موس داره رو هم زدم بازم هیچ اتفاقی نیفتاد البته همش فقط f رو نشون میده با یه دست و هیچ دکمه دیگه ای رو نمیگه که فشار بدم نمیدونم والانقل قول: