نقل قول:
این که بگیم این هدفون در اصل برای فیلم دیدن طراحی شده به نظر من اشتباهه.
از سایت رسمی خود هدفون بخوانید :
نقل قول:
Ideal for home cinema & music
(به نظرتون مثلا مرض داشتن که اول سینمای خانگی رو ذکر کردن؟ ... که کاربرها بدبین بشن؟ ... نکته کنکوری بوده؟)
از ریویوی سایت معتبر Cnet بر این هدفون بخوانید:
نقل قول:
if you're a music lover ...the HD555s probably aren't for you ... But if you want great home-theater sound
از کی تا حالا قرار ما این شده که حرف کمپانی رو قرار بدیم که مثلاً اگه گفت آدیوفیل پس یعنی آیه قران؟ (سری 5 اول سری Hifi بود اگه درست یادم مونده باشه و بعداً به سری 6 که آدیوفیل واقعی بود اضافه شد)... قرار ما اینه که نیاز کاربر رو ببینیم و نظر بدیم ... چندین بار اینو عرض کرده بودم در بحث های دیگه : نظر و شناخت رو با هم قاطی نکنید ... وگرنه اینکه پیش خودم بگم " خب اینا توی یه سری هدفون هستند و چون این مدلش بالاتر پس بهتره دیگه " که کاری نداره ... اشتباه نکنید " نمیگم غلطه " ؛ میگم "ساده اس" ... یعنی چی ؟ ... یعنی وقتی دوستی نیازش با هزینه کمتر و مدل مناسب تر تامین میشه ، من وظیفه ام می دونم که براساس شناختم(و نیاز ایشون) نظر بدم ، نه براساس نظر شخصی ام!! ...
ببینید من باز نقل قول می کنم:
از ریویوی بسیار خوب dansdata که کلی هم تعریف کرده ولی ببینید به این میگن یه نظر درست و منطقی:
نقل قول:
The 555s did a good job by anyone's standards on everything, and a great job when you consider their not-so-scary price tag.
(میگه : طبق استاندارد روزمره یه آدم عادی عملکرد خوبی داشته و با توجه به قیمت مناسبش عالیه)
از ریویوی بسیار خوب آل گوردون بخونید که توصیه هاش طلاییه ؛ کلی هم تعریف کرده ولی ضمناً گفته:
نقل قول:
It probably is the right choice also if you only listen with cans occasionally.
(میگه : انتخاب مناسبیه اگه استفاده مداوم ندارید و گاهگاه استفاده می کنید)
همه اینا رو میگم جناب پراولر که بازم برای چندمین بار ازتون بخوام از اظهارنظرهایی مثل این (که از بدشانسی شما HD280 یکی از تحسین شده ترین مدلهای سن هایزره) اجتناب کنید:
نقل قول:
ولی وقتی HD555 و HD280 رو مقایسه کردم متوجه شدم که تفاوت از زمین تا آسمان است
این رو من از یه کاربر تازه کار انتظار دارم نه از شما ... (جسارت نشه؛ این یه تهدید نیست ، صرفاً یه خواهش دوستانه اس - که می تونید هم گوش ندید و اصلا یه جورایی هم حق داره یه کاربر که بگه " به تو چه" ... )
بحث تست های این تیپی هم که واردش نشیم بهتره (که من سری 5 رو فکر کنم 2 سال پیش تست کردم!)... یه نمونه داشته باشید : بنده هفته پیش 10 هزار تومن پول کافی شاپ پیاده شده که هدفون مدل shure دوستی که از هلند اومده بود رو تست کنم (حاضر نبود بیاد مجبور شدم دعوتش کنم کافی شاپ - در واقع خرش کنم!!) ... متاسفانه اصلاً اون چیزی که فکر می کردم نبود کیفیتش .. آیا این یعنی اون هدفون بد بوده؟(یه هدفون تحسین شده بود) ... یا اینکه شرایط تست من استاندارد نبوده ؟ ... حدس بزنید ...
بطور مشابه آماده هستم اگه منبعی برای حرفاتون دارید ازشون استفاده کنم ... و البته امیدوارم اون دوستمون از خرید 555 پشیمون نشه که قطعاً عالیه و این یه بحث فنیه دیگه اس و برعکس دوستمون که یه مدل رو به آسمون میبره و یه مدل تحسین شده دیگه رو زمین می کوبه ، بنده علاقه ای به مدال دادن به هدفونهای سطح بالا ندارم ...