به کوروش جون اینجا ام هستی!نقل قول:
آره بابا تقریبا" هر هفته دوتا تیم مجبورن ظهرا بازی کنن که به صورت دوره ای هست و ....(بابا دیگه حال کردن اینجوری باشه دیگه ،مگه ما ساعت 3 ظهر که خرما پزونه بازی داریم چیزی میشه؟!)
:n12::n16:
به کوروش جون اینجا ام هستی!نقل قول:
آره بابا تقریبا" هر هفته دوتا تیم مجبورن ظهرا بازی کنن که به صورت دوره ای هست و ....(بابا دیگه حال کردن اینجوری باشه دیگه ،مگه ما ساعت 3 ظهر که خرما پزونه بازی داریم چیزی میشه؟!)
:n12::n16:
سلام.نقل قول:
متاسفانه نتونستم منبع پیدا کنم این حرف گزارشگر بازی امروز بود که می گفت بازی بارسلونا هم تا به حال این ساعت بوده و اتفاقا" Pedro توی یکی از این بازی ها انتقاد کرده و گفته که این ساعت روز خواب هستم!:n02:
----------------------------------------------------------------------------------------------
من به عنوان یکی از فن های رونالدو واقعا" برای این بازی های ضعیفش متاسفم. این طوری پیش بره باید با Ballon d'or 2013 خداحافظی کنه چون رقبای قدرتمند تری داره.
ایسکو خیلی خوب کار می کنه و در حال حاضر بازی ساز رئال هست.(حداقل تو بازی امروز)
کاسیاس... ممکنه رئال رو ترک کنه؟! اصلا" خوشم نمیاد اینطور بشه ولی شاید برای خودش بهتر باشه. حداقل شماره 1 اسپانیا رو نگه داره.
موفق باشید.
هافبک های رئال عالین
ایسکو رو اصلا فکرش نمی کردم اینقدر سریع جا بیافته!
با این حال اگه باعث نیمکت نشینی اوزیل بشه اصلا جالب نیست چون اوزیل اگه آماده باشه به مراتب بهتره
میشه هر دو این بازیکنای رو توی بعضی از بازی ها بازی داد اونم در شرایطی که مثلا رونالدو به نوک خط حمله بره که توی اون پست تخصص هم داره
امروز هم توی سایت ها دیدم ظاهرا رئال با سیستم 1-3-2-4 بازی کرده که اگه درست باشه به نظرم بهترین سیستم برای رئاله
با این سیستم من این دو تیم مختلف رو برای رئال ایده آل می دونم که البته بعضی از بازیکنای تیم دوم با تیم اول زیاد فرقی ندارن:
کاسیاس
کونترائو - پپه - راموس - کارواخال
مودریچ - آلونسو
بیل ----- اوزیل ------ رونالدو
بنزما
لوپز
مارسلو - واران - ناچو - آربلوا
خدیرا - ایارامندی
دی ماریا -- ایسکو -- خسه
موراتا
در مورد ترکیب اصلی بیل و رونالدو می تونن دائم جاشون رو عوض کنن و شاید حتی بیل هم توی سمت مخالف یعنی راست بهتر کار کنه و رونالدو توی همون سمت چپ بمونه
یه نکته هم که باز اشاره می کنم اینه که اگه آنجلوتی باهوش باشه حداقل برای بازی های خیلی حساس رونالدو رو به نوک خط حمله می بره و به جاش هافبک های بیشتری رو بازی میده
یه سری بازیکنا هم که توی این دو ترکیب جا موندن که البته مثلا کاکا که احتمالا توی این یه روز آخر نقل و انتقالات به تیم دیگه ای میره
با این حال به نظرتون به بازیکنای جوونی مثل خسه و موراتا و ... بازی می رسه؟
شاید بهتر باشه حداقل یه دونه از اونا به طور قرضی به تیم دیگه ای برن
خوب گویا کاکا به عنوان بازیکن آزاد با میلان قرارداد 2 ساله بسته .
خیلی خوشحالم که حالا که داره میره ، حداقل به میلانی میره که میدونیم راحت تر توش میتونه به اوج برگرده . به عنوان یه رئالی و یه میلانی امیدوارم موفق باشه !
Official: Gareth Bale is a Real Madrid player
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک به رئالی ها...
تو ال کلاسیکو منتظرتونیم...:n02:
خیلی خوش حال شدم وقتی که اومد رئال!نقل قول:
الانم خیلی خوشحالم که داره میره .... چون حداقل به بازیکن فیکس داخل تبدیل میشه این ستاره ی همیشه خندون....:n12::n14:
یعنی از اول خرید کاکا فقطو فقط یه هول کردن و یه حرص بیش از حد بود!....مثل بیل که دارن الان پول یه هواپیما بهش میدن!:n09:ولی امید وارم بیل به کاکای نیمکتی تبدیل نشه!
با داشتن اوزیل این خرج بیش از حد و قدرت بیش از حده یعنی میشه گفت یه هوس بیش از حد برای داشتن بهترین ها!:n02::n27:
این اصلا" خوب نیست چون حداقلش اینه که یکی از این بهترین ها در مقابل دیگری ضعیفو ضعیف تر خواهد شد!
خب این انتقال دیگه مشخص بود که یا امروز یا فردا باید به طور رسمی عنوان بشه
فقط مبلغ قرارداد به نظرتون دقیقا چه قدره؟ من بعید می دونم از 80 میلیون پوند رونالدو کمتر باشه :دی
این آمار رکورد نقل و انتقالات فوتبال دنیا رو بر گذر زمان نشون میده که جالبه:
بلاخره انجام شد!
بیل رسما با قراردادی 6 ساله به رئال پیوست و فردا مراسم معارفش برگزار میشه!
طبق انتظار رکورد نقل و انتقالات هم شکست!
رقم قرارداد هم 100 میلیون یورو هست!
بیل : رویایی کودکی ام به حقیقت پیوستصحبت های بیل با سایت تاتنهام :
- میخوام از همه تشکر کنم. بازیکنان، مربیان، مدیر و ... . اما از همه مهمتر میخوام از هواداران فوق العاده تیم تشکر کنم و امیدوارم که درک کنن که این (اومدن به رئال) یه فرصت بی نظیر برام بود.(نمیتونستم نه بگم)
-نمیدونم که وقتی در یک تیم بهترین بازی دورانت رو داری و داری لذت میبری، کی زمان درستی برای رفتنه. میدونم خیلی از بازیکنها از رویای دوران کودکیشون برای بازی در تیم محبوبشون گفتن، اما حقیقت اینه که این (اومدن به رئال)، تبدیل شدن رویام به یک واقعیت بود.
- میدونم که اگه در ابتدا ساوتهمپتون و بعد هم تاتنهام در سخت ترین دوران کاریم بهم کمک نمیکردن، به اینجایی که الان هستم نمیرسیدم
- همیشه هوادارا تاتنهام خواهم بود و مطمئن هستم این فصل فوق العاده خواهد بود براشون. اما الان منتظر آغاز فصل جدید زندگیم هستم. بازی برای رئال مادرید
دوستان راست هست که اوزیل داره میره ؟؟؟
خبراش داره جدی میشه یا شایعه هست ؟؟؟؟