خیله خوب!نقل قول:
دیگه بوسکیرم قبول نداشته باشی به نظر من بهتره بری طرفدار PSG بشی که یه شبه کل بازیکن اسمیایه اروپارو می خره!!!! :n02:
Printable View
خیله خوب!نقل قول:
دیگه بوسکیرم قبول نداشته باشی به نظر من بهتره بری طرفدار PSG بشی که یه شبه کل بازیکن اسمیایه اروپارو می خره!!!! :n02:
کنفرانس مطبوعاتی امروز مسی در کوالالامپور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و نیمار در حال هماهنگ شدن با یکدیگر هستیم سعی میکنیم بیشتر باهم آشنا شویم. ما بازی زیادی باهم نکردیم ولی او انرژی و شادی زیادی با خود به باشگاه آورده. هماهنگ نشدن ما چیزی است که در بازیهای آینده و تحت فشار باید آن را دید ولی باید بگویم ما مشکلی باهم نداریم.
۵گل در بازیهای پیش فصل
- من فصل را به مانند هر سال آغاز کردم. با همان انگیزه همیشگی. بعد از مصدومیتم در پایان فصل گذشته مجبور شدم کمی بیشتر از بقیه تلاش کنم و در حال حاضر حالم بسیار خوب است.
تاتا همیشه به ما میگوید باید به تیمی که در چند سال اخیر بودیم باز گردیم..او میخواهد ما پرس بیشتری بر روی تیم حریف وارد کنیم و توپ را در سریعترین زمان ممکن از حریف پس بگیریم. اکنون قضاوت در مورد کار تا تا بسیار زود است ما مدت زیادی نیست با او کار میکنیم. در این مدت زمانی که ما باهم بودیم همهچیز بسیار خوب است ولی ما باید همچنان بیشتر یکدیگر را بشناسیم او تازه به تیم ملحق شده است.
ما بطور جدی برای هر مسابقه آماده میشویم، این مسابقات به هماهنگی تیمی ما کمک میکند. شرایط ما هر روز بهتر میشود و فکر میکنم به بهترین آمادگی برای مسابقات رسمی خواهیم رسید.
سایت رسمی باشگاه
معلومه که همه چیز آرومه. تیمی که با یک دفاع به قول شما فاجعه لیگ رو با 100 امتیاز میبره و تا نیمه نهایی CL میاد نباید هم زیاد یک طرفدار رو نگران کنه.نقل قول:
حالا مثلا تیم باید چیکار کنه؟ بره مبلغ بازخرید لوئیز رو بده به چلسی؟ خب وقتی توان مالی باشگاه در حدی نیست که بتونه مثل PSG و Man City و ... خرج کنه چاره چیه؟ اینکه تیم یه دفاع لازم داره درسته، اما اگر به هر دلیلی نتونه همچین بازیکنی جذب کنه به نظر شما فاجعه میشه؟ مثلا اگر تیم تو لالیگا دوم بشه و CL رو نبره، فاجعه میشه؟
من خودم شخصا از اون طرفدارهایی نیستم که اگر همچین اتفاقایی بیفته یه هفته خوابم نبره و به زمین و زمان و بازیکنها و مربی ها بد و بیراه بگم. اصلا هم نگران این نیستم که چندتا آدم دوزاری بیان تو سایتهای مختلف بگن "پایان تیکی تاکا!!" بذار هرکی هرچی میخواد بگه.
همه این حرص خوردن های ما از فقط یکی دوتا شکست و یا همچین مقاله های آبکی بخاطر بزرگی بارساست و ترسی که هنوز هم تو وجود هرتیمی هست که نکنه با بهترین تیم جهان روبرو بشن. هنوز هم وقتی همزمان ژاوی، اینیستا، بوسکتس، مسی، الکسیس و نیمار بیان تو، تیم مقابل باید خیلی خیلی خوش شانس باشه که آبکش نشه. فرقی هم نمی کنه که تو دفاع پیکه و بارترا باشن یا هرکی دیگه
درکل به نظر من اونقدرها جای نگرانی نیست. تیم جو آرومی داره. فشار روش کمتره و در حال حاضر یه مربی به صورت دائمی بالاسر تیمه. مشکلات عجیب فصل قبل هم اگر پیش نیاد مطمئنا نتیجه فصل قبل به راحتی تکرار میشه و حتی میتونیم دوباره CL رو ببریم
آیا داوید لوییز راه حل مشکل بارسلونا است؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت گل – بارسلونا همچنان به دنبال خریدهای بزرگ است. آنها پس از خرید امثال داوید ویا، خاویر ماسچرانو، سسک فابرگاس و الکسیس سانچس در فصلهای اخیر در تابستان جاری نیمار را گرفتند و او را به استعدادهای سرشار خود افزودند. هر فصل خط میانی و خط حمله آنها سرشار است از فوق ستارهها. اما نقطه ضعف آنها این است که نمیتوانند مدافعی با کیفیت قابل توجه بخرند.
بارسلونا به دنبال داوید لوییز است. البته این علاقه آنها مرتبا متوقف شده و از سر گرفته شده، اما آنها اکنون بیشترین بخت را برای خرید لوییز و فراموش کردن کابوسهای دفاعی سالهای پیش را دارند.
ماسچرانو از زمان آمدن از لیورپول بسیار در پست مدافع به کار گرفته شده. اما قهرمان اسپانیا چند فصل است که تنها جرارد پیکه و کارلس پویول را به عنوان مدافعان میانی واقعی در اختیار دارد. پیکه خودش گفته تیمش مدافع میانی کم دارد. این بحران تا این حد علنی نشده بود.
مقامات بارسلونا مدتی است به فکر آوردن جانشینی برای کاپیتان تیمشان کردهاند. اما آخرین مدافع میانی واقعی که خریدهاند دمیترو چیگرینسکی بود که در سال 2009 از شاختار دونتسک آمد و خریدی ناموفق بود. البته آنها ماسچرانو را هم خریدند و از او به عنوان مدافع بازی گرفتند. بله، الکس سونگ هم با این فرض آمد که میتواند در خط دفاعی بازی کند. اما حقیقت این است که هیچ کدام گزینههای بلندمدت نبودند.
اکنون که پویول چند سال است بیشتر مصدوم است تا این که بازی کند، نیازی جدی به تقویت دفاع وجود دارد. پویول در سه فصل گذشته حدود 28 بازی در تمامی رقابتها انجام داده است! او 35 سال دارد و به نظر نمیرسد آمار او در آینده بهتر شود.
اما چرا بارسا در خرید مدافع ناکام است؟ این مشکل دلایل فراوانی دارد. اول از همه هم خرید چیگرینسکی. این مدافع جوان اوکراینی چنان در نوکمپ ناکام بود که بارسا تصمیم گرفت پس از خرید پرهزینه او بیش از حد محتاط باشد تا دیگر چنین اشتباه فاجعهباری مرتکب نشود. البته کاملا مشخص بود دادن 25 میلیون یورو برای مدافعی 22ساله که تجربه زیادی در بازیهای بزرگ ندارد کار صحیحی نیست و او در اندازه قیمتش بازی نخواهد کرد. اما در هر حال نمایش ضعیف او باعث شد بارسا بیش از حد مراقب شود.
حقیقت این است که چیگرینسکی به هیچ وجه به سبک بازی بارسلونا نمیخورد. این نکته اشاره دارد به مشکل دوم: این که بارسا تاکید دارد سبک بسیار ویژهای از فوتبال را پیاده کند. تمامی بازیکنان آنها باید با توپ راحت باشند (چیزی که داوید لوییز قطعا هست). به این ترتیب تعداد گزینههای آنها بهشدت کاهش مییابد.
در قرن بیست و یکم مهاجمانی داریم که فوتبال تاکنون به خود ندیده بود. اما در زمینه مدافعان چنین حرفی نمیشود زد. مدافعان میانی باکیفیت بهشدت کماند، و حتی مدافعان کناری هم به دلیل بازی جذابشان با توپ مشهور میشوند تا بازی بدون توپشان. آن وقت بارسا مدافعانی میخواهد که تکنیکی باشند. لیست مدافعان میانی باکیفیت کمتعداد است و با در نظر گرفتن این شرایط عملا تهی از بازیکن میشود!
به همین دلیل بود که پپ گواردیولا عملا نزدیک بود در تمامی پستها از هافبکها استفاده کند. او بسیار بعید بود مدافع میانی ایدهآلش را پیدا کند و به این نتیجه رسید بهترین گزینه آلترناتیو این است که هافبکهای دفاعی را تبدیل به هافبکهای بازیساز عمقی (که در عقب زمین قرار میگیرند) کند و آنها را در خط دفاعی بازی بدهد. این البته گزینهای بلندمدت نبود و موفقیت متوسطی به همراه داشت. حقیقت این است که آنها نیاز داشتند پیکه و پویول کاملا آماده باشند و در اوج باشند. همین و بس.
اکنون پیکه میخواهد تیمش در زمینه بازیکنان تدافعی بهتر شود. اما درک میکند که بارسا نمیتواند خریدی بینقص داشته باشد: «سخت بتوان بازیکنی کاملا مناسب یافت. سبک بازی ما منحصر به فرد است.» اما سبک آنها دیگر آنقدر منحصر به فرد نیست که بدون مدافع هم بتوانند بازی کنند!
به همین دلیل قضیه داوید لوییز باید جدی گرفته شود. حتی با آن که بسیاری میگویند این بازیکن برزیلی به دلیل تکنیکش مشهور شده تا قدرت دفاعیاش. بارسا در فوتبال تهاجمی فوقالعاده است. اما آنها با هزینههای گزافی دریافتند که همچنان تنها با داشتن پایه دفاعی مستحکم میتوان به برد ادامه داد.
اخبار نقل و انتقالات
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داوید لوییز به زودی، احتمالا دوشنبه، با مسئولان چلسی دیدار خواهد کرد و از علاقه اش برای رفتن به این تیم سخن خواهد گفت. بارسلونا اولین پیشنهاد خود را برای چلسی فرستاده است. پیشنهادی به ارزش ۲۵ میلیون یورو
ماسچرانو: تماس هایی دریافت کردم، اما پیشنهاد رسمی در کار نبود. باید همیشه برای جایگاه جنگید، شما همیشه تردید هایی دارید اما رقابت عادلانه است
لیورپول به اسکرتل اعلام کرده است که اجازه ترک باشگاه را ندارد، آنها میخواهند در صورت جدایی اگر او را در لیورپول نگه دارند
بارسلونا آماده است تا به بارترا اجازه دهد که تیم را امسال به صورت قرضی ترک کند و به ختافه بپیوندد.
بارسلونا هنوز پیشنهاد رسمی از چلسی دریافت نکرده است، بارسا دیروز اولین پیشنهاد رسمی خود را برای لوییز ارائه کرد
تیم دسته سومی Lleida به جذب سرخی آیالا (۲۰) و یوردی کوینتیلا (۱۹) ساله علاقمند است.
انتقال هافبک جوان منچستر سیتی به بارسا، دنیس سوارز (۱۹)، میتواند تا ساعاتی دیگر اعلام شود
مورینیو: پیشنهاد بارسا برای لوییز؟ ما نمیخواهیم بهترین بازیکن خود را از دست بدیم. شانسی وجود ندارد
مورینیو: بارسا زمان را از دست میدهد. توصیه من به آنها این است که به سراغ نفر دوم در لیستشان بروند زیرا آنها در حال اتلاف وقت هستند
در کنار داوید لوییز و دنیل اگر، بارسلونا با فرد سومی هم برای دفاع مذاکره کرده است، فردی که فعلا نا معلوم است
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید دفاعی مثل ورتونگن بخرن که قابلیت بازی در پست های کنار دفاع {دفاع گوشه } رو داشته باشه
یعنی ورتونگن از داوید لوئیز بهتره؟نقل قول:
جراردو مارتینو(تاتا):
زوج مسی - نیمار: آنها به خوبی در کنار یکدیگر بازی می کنند و هر کدام بخشی از زمین را تحت پوشش قرار می دهند. ارتباط بین بازی نیمار و لئو جذاب ترین بخش این مسابقه بود و آنها مطابق آنچه انتظار می رفت خوب بازی کردند. آنها نه تنها با همکاری های خوب خود موفق به گلزنی شدند، بلکه با سایر بازیکنان هم ارتباط خوبی داشتند و این امر همان چیزیست که در فوتبالی در این سطح انتظار می رود.
اریک آبیدال برای بازی دوستانه فرانسه در برابر بلژیک در تاریخ ۱۴آگوست به تیم ملی دعوت شد.
مسی:
به خاطر اینکه من فصل گذشته را با مصدومیت به پایان رسوندم، تابستان امسال بیشتر تمرین کردم و به همین دلیل در شرایط بهتری هستم.
اولین حضور عمومی تیتو بعد از کناره گیری دریک کنسرت
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت گل- تیتو ویلانووا سرمربی اسبق باشگاه بارسلونا که چندی پیش به دلیل عود کردن مجدد بیماری سرطانش از مربیگری تیم کاتالان کناره گیری کرد، برای اولین بار بعد از کناره گیری اش از این سمت در مجامع عمومی ظاهر شد.
او در کنسرت پابلو آلبوران، حضور یافت. این خواننده سرشناس اسپانیایی در این کنسرت آلبوم سومش به نام «تانتو» را معرفی کرد و این کنسرت را در فستیوال کپ رویگ برگزار کرد.
این خواننده اهل مالاگا تنها 24 سال سن دارد و این اولین کنسرت او درمنطقه کاتالونیا بود که با حضور تیتو ویلانووا در جمع تماشاچیان همراه بود.
تیتو با چهره ای آرام دراین کنسرت شرکت کرد و از این اجرا لذت برد.
ماسچرانو: اگر بارسا مرا نخواهد فورا جدا خواهم شد
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرفداری- بازیکن آرژانتینی بارسلونا ادعا می کند حاضر است باشگاه را ترک کند؛ اما او تاکید کرد که بارسلونا باید فکری برای تقویت خط دفاعی خود بکند.
به گزارش اسکای اسپورتس، خاویر ماسچرانو با اشاره به این که باشگاه های دیگر خواهان وی هستند، تصریح کرد که اگر بارسلونا مرا نمی خواهد این تیم را ترک خواهم کرد.
ملی پوش 29 ساله ی آرژانتینی که در سال 2010 با مبلغ 24 میلیون یورو از آنفیلد به نیوکمپ پیوست هم اکنون در های خروج را به روی خود باز می بیند. او با اشاره به اینکه همیشه بر سر حضورش در ترکیب اصلی مشکل داشته است، اشاره کرد که بارسلونا باید اجازه ی خروج اش را بدهد.
او در این باره گفت: "اگر بارسلونا مرا نمی خواهد باید به من بگوید و زمان را هدر ندهد."
جراردو مارتینو که به شدت به دنبال تقویت خط دفاعی بارسلونا است پس از رد شدن پیشنهاد بارسلونا برای مدافع پاریسن ژرمن یعنی تیاگو سیلوا، حالا به دنبال مدافع ملی پوش چلسی است.
وی در پایان افزود: "شما باید تا جایی که می توانید پیشرفت کنید؛ من با وجود بازیکنان زیاد در این پست متوجه شدم جایی برای من وجود ندارد و من باید بارسلونا را ترک کنم."
مسی در مالزی: دارم به نیمار عادت می کنم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لیونل مسی که همراه بارسلونا در اردوی مالزی به سر می برد میگوید هیچ اختلافی با نیمار ندارد و آنها دارند به یکدیگر عادت می کنند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، لیونل مسی که همراه تیمش در مالزی حضور دارد در بازی برابر منتخب تایلند توانست دو بار برای تیمش گلزنی کند. دیداری که بارسلونا هفت بر یک این تیم را شکست داد.
لیونل مسی درباره رابطه خود با نیمار گفت: مطبوعات همیشه یک سری چیزها می گویند که صحت ندارد. رابطه خوبی با نیمار دارم و حرفهایی دیگری که در باره رابطه من و نیمار منتشر شده است صحت ندارد. من داخل و خارج زمین با نیمار رابطه خوبی دارم و کم کم با یکدیگر آشنا می شویم. ما زیاد در کنار هم بازی نکردیم اما از زمانی که نیمار به تیم ما اضافه شده است توانسته شور و شوق زیادی به تیم وارد کند.
لیونل مسی درباره خراردو مارتینو گفت: او به ما می گوید که باید مثل سه ، چهار سال قبل فوتبال بازی کنیم و به آن دوران برگردیم. او از ما می خواهد که خیلی سریع توپ را پس بگیریم و سرعت بازی خودمان را افزایش دهیم .هنوز داریم همدیگر را می شناسیم و از همدیگر شناخت کسب می کنیم . هر مربی شیوه خاص خود را دارد. او به بارسا نیامده تا چیزی را تغییر دهد. بلکه دوباره به تیمی برگردیم که توانست در چند سال گذشته افتخارات زیادی کسب کند.
بارسلونا فردا شنبه در دیداری دوستانه در اردوی خود در مالزی برابر منتخب فوتبال این کشور قرار می گیرد.
لیونل مسی درباره آماده سازی تیمش برای اردوی پیش فصل خود گفت: نمیدانم که این تور بهترین راه برای برای آماده سازی تیم است یا خیر. اما این اردوی پیش فصلی است که ما برای خود انتخاب کردیم . ما در مالزی سخت تمرین می کنیم . تمرین ها و سفرهای زیادی در مالزی انجام می دهیم . بازی های خودمان را در اردوی پیش فصل جدی گرفته ایم و بازی خودمان را انجام می دهیم . فکر می کنم بتوانیم به شکل خوبی دست پیدا کنیم و با آمادگی مطلوبی لیگا را شروع کنیم - ایسنا
9 August
داوید لوئیز: میخواهم به بارسلونا بروم
مدافع مرکزی چلسی به بارسا اعلام کرد اکنون میخواهد به این تیم ملحق شود
مدافع برزیلی چلسی را مجبور به موافقت با جدایی خود میکند
سسک: موفقیت دائمی در بارسا آرزوی همیشگی من در زندگی است.
مسی: خیلی خوب با نیمار هماهنگ شده ام
بوندسلیگا- بایرن پپ مقابل بروسیا مونشن گلادباخ آغاز میکند
رئال به مورینیو دیکته شد: کریستیانو دو گل زد و از مربی اسبقش انتقام گرفت
فلورنتینو : 100 میلیون برای بیل زیاد به نظر میرسد
طرفداری