نقل قول:
این امکانات رو سامسونگ مسدود کرده برای کاربران ایرانی.
برای استفاده از این امکانات باید رجین اسمارت هاب رو تغییر بدی بوسیله ی آموزش زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
این امکانات رو سامسونگ مسدود کرده برای کاربران ایرانی.
برای استفاده از این امکانات باید رجین اسمارت هاب رو تغییر بدی بوسیله ی آموزش زیر:
سلام من قبلا فیریمور رو اپدیت کرده بودم درست نشد بعد از راهنمایی شما div x رو هم ریجیستر کردم ام مشکل همچنان پا برجاست.راه حل دیگه ای هست؟منو راهنمایی بفرمایید متشکرم
دوست عزیزنقل قول:
اگر می خواهید نرم افزارهای دلخواه را در اسمارت هاب تان داشته باشید .باجستجو در گوگل و سایت شیناب به انجمن تلویزیون و سیستمهای صوتی تصویری و قسمت سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و از آن استفاده کنید.
دوست عزیزنقل قول:
اگر تمام موارد را به درستی انجام داده باشید غیر ممکن است که دیگر مشگلی داشته باشید مگر اینکه فرمت فیلم تان مشگل داشته باشد برای تست می توانید یک بار همان فیلم را با یک نرم افزار مبدل فایلهای تصویریر به همان فرمت mkv تبدیل کنید .
این قسمت هارو من روی تلویزیوینم دارم و به هیچ دردی نخورن جز یکیش که ON TV هستش و برنامه های پرطرفدار هر لحظه ی ماه-واره رو نشون میده (به شرطی که کد پستی درست برای Smart Hub انتخاب کنید)نقل قول:
یک قسمت هم مخصوص خرید و اجاره ی فیلم هستش که خود سامسونگ این کار رو میکنه و گرون حساب میکنه بجاش من از Apple TV استفاده میکنم که ارزونتره
در صورت نیاز عکس براتون آپلود میکنم
دوستان خواهشا کمکم کنید بدبخت شدم":n04:
تو منو مخفی خواستم تنظیمات egpرو تنظیم کنم که لوکال روed-inaزدم و.... شبکه های مثلا اونور آبی رو البته اسماش رو آورد!!! و کلا جستجوی کانال گزینه اش غیر فعال شده هیچ کانالی رو نمیگیره و ریست فکتوری هم زدم چیزی نشد "
موقع روشن کردن هم میاره کانالی یافت نشد! :n04::n04:
HELP ME
کمک !!!!:n28:
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید و دوباره همه چیز را به حالت اول برگردانید.
سلام اقا خیلی ممنون مشکلم حل شد!نقل قول:
فقط یه جایی رو جا انداخته بودم این بود که وقتی کانال های هند رو آورد اولا تیونر اتو نباید باشه!
دوم باید یه سرچ دوباره زد و حله!
با تشکر از اساتید گرامی من حسرت مونده بودم تا از این epg استفاده کنم!
سلام
فلش ویروسی تو تلویزیون های هوشمند مشکلی ایجاد نمی کنه؟
دوست عزیزنقل قول:
تا حالا موردی پیدا نشده که تلویزیونی دچار این مشگل شده باشد.چون با اینکه بعضی از سیستم عاملهای تلویزیون Open source هستند ولی یک سیستم بسته و محدودی هستند. و ویروسها اثری در آنها نمی گذارند.