نقل قول:
سلام دوستان
راستیتش مشکل من اینه که تکلیفم با خودم مشخص نیست و یا به قول معروف ثبات فکری ندارم ....
یه روزی عاشقم و خوش برخورد ساعتی بعد دلنگران و اخمو ....یه روزی دوست دارم با همه خوب باشم ...ساعتی دوست دارم رو زمین نباشم
میدونید چرا ...چون یه روز همه چی برام مهمه ...ساعتی بعد هیچی حتی خدا هم برام مهم نیست
شما باشید دخترتون رو دست من میسپارید ...؟؟؟
پول دارم..قیافه و تحصیلات و شعور و فهم و درک و توانایی اجتماعی همه ردیفه ولی یه نفرو میخام که درد منو داشته باشه و مستقل باشه و صبر میکنم همچین ادمی رو پیدا کنم ...امدوارم دیر نشه
اینکه شما تکلیفت با خودت مشخص نیست تا حد زیادی تقصیر شما نیست خیلی از افراد هستند (هم مجرد هم متاهل) حتی توی سن های بالا هنوز نمیدونند از زندگی چی میخوان و یا هدفشون چیه (درحالی که زن و بجه دارند) و دچار این سردرگمی و بلاتکلیفی که شما گفتی هستند ودلایل زیادی داره که مثلا یکیش شرایط بد مالی هست که طرف نمیتونه دنبال علایقش بره و در نهایت دچار سردرگمی میشه و ثبات شخصیتی و فکریش رو از دست میده و شاید هم در انتها به پوچی برسه و من همیشه گفتم این جور افراد زندگی نمیکنند که زنده بمونند بلکه چون زندن مجبور به زندگی کردن هستند و خیلی هم بده متاسفانه