راستش توی این سه هفته ای که من دارم باش کار میکنم تا حالا فیلم برداری نکردم ! :31: اصلا از دوربین استفاده نمیکنم . ولی کاستوم رام امگا رو دارم روش. اگر خواستید بگید یک ویدئو نمونه براتون بفرستم .نقل قول:
راستش توی این سه هفته ای که من دارم باش کار میکنم تا حالا فیلم برداری نکردم ! :31: اصلا از دوربین استفاده نمیکنم . ولی کاستوم رام امگا رو دارم روش. اگر خواستید بگید یک ویدئو نمونه براتون بفرستم .نقل قول:
اینم 5 تا ویدئو جدید از سامسونگ که قابلت های گوشی رو خیلی خوب توضیح داده...توصیه میکنم حتما ببنیید....ارزش دیدن داره چون توش اصلا اغراق نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی محسن جان اگه میتونی یه ویدئو بزار از امگا اگه حوصلش رو داشتی...منم الان Revolution HD 3 دارم...ولی خب چون ظاهر تغییری نداشته و بیشتر کارایی بهبود پیدا کرده....ویدئو بزارم چیزی معلوم نمیشه :31:
باتری چفدر تغییر داشته؟
چشم. باید فکر کنم از چی فیلم بگیرم ! :31:نقل قول:
باتری زیاد تغییری نکرده . مثل قبل خوب نگه میداره . من به طور میانگین هر 50~60 ساعتی یکبار شارژ میکنم.
یه خبر خوب برای کسایی که کاستوم رام دارن(فعلا برای استوک رام ها خبری نیست..ایشالا که بیاد).....قابلیت Multi window بدون محدودیت با همه برنامه ها..............
من 2 روزه روی Revolution HD 3 LJ3 نصب کردم و کاملا بدون مشکل کار میکنه
اینم لینک.......
اینم یه اسکرین شات از گوشی خودم
آقا جسارتاً من این قضیه ی مولتی ویندوز رو متوجه نشدم یعنی بطور دقیقتر چه فرقی با مالتی تاسکینگ داره.نقل قول:
یا مگه توی رامهای اصلی این قابلیت وجود نداره و حتماً باید کاستوم باشه.
اگه میشه منه عوام رو روشن کن.
سلام.
مولتی ویندوز رام های رسمی فقط تعدادی برنامه مثل اس نوت و گوگل تاک و جیمیل و .. رو ساپورت میکنه. نه همه برنامه ها رو
فرقش با مالتی تسکینگ اینه که شما میتونی دو تا برنامه رو همزمان در کنار هم روی یک صفحه ببینی و اجرا کنی ولی مالتی تسکینگ فقط اجرای چندین برنامه با هم هست که باید بین اونها جا به جا بشید تا بتونید ازشون استفاده کنیدنقل قول:
و بقیه توضیحات رو هم که vista 7 عزیز دادن.........
لیست کامل برنامه هایی که با رام رسمی در multi window اجرا میشن رو لیستش رو میتونید ببینید ولی با این مود جدید که بر روی کاستوم رام ها نضب میشه تمام برنامه ها رو میشه اجرا کرد..البته بعضی از برنامه ها خودشون رو با نصف صفحه به خوبی کار نمیکنن و اگر در آینده توصعه دهندهاشون این کار رو انجام بدن که دیگه خیلی عالی میشه......حتی من تست کردم دو تا بازی به صورت همزمان اجرا کردم و حتی دوربین رو هم به کار انداختم ولی مسئله اینه که خیلی از دکمه ها در دسترس نیستن..ولی خب از طرفی هم خیلی از برنامه ها هم خوب کار کردن در این حالت.ولی مهم تر از همه اینه که نشون دهنده قدرت این گوشی و سامسونگ هست که توانایی این کار رو داره و به هیچ وجه گوشی کند نشد.....
Samsung Apps
- ChatON
- Gallery
- Internet
- Messaging
- S-Note
- Video Player
Google Apps
- Chrome
- Gmail
- Maps
- Talk