تبریک به همه بالاخره ستاره هامون 5تا شدش:n02:
Printable View
تبریک به همه بالاخره ستاره هامون 5تا شدش:n02:
دیگه خاموش کردم ZDF رو
تماشاگرا هم ریخته بودن وسط زمین
یه شب بی نظیر بود،حیف که باید تنهایی جشنش بگیرم:دی
..............
اونجایی که جام رو دادن به رئیس خیلی غمناک بودش
اشکم درومد
آخه لامصب 20میلیون یورو پول بود تو قایمش کردی؟
میگفتی من بهت میدادم:دی
پی نوشت:اون زن روبن بود پای پله ها وایساده بود که همه بغلش میکردن موقع بالا رفتن؟:دی
تبریک به همه دوستای عزیز
بی نظیر بود امشب ... بی نظیر
احساسی الان دارم که با استعمال چند کیلو مواد مخدر هم نمیشه بهش رسید ... شدید تو فضا هستم : دی
نوئر بی نظیر بود امشب ولی دانته خاک بر سر داشت خراب می کرد ..
هرچی بود تموم شد و ستاره امشب به نظرم کچل هلندی بود ... یه گل بی نظیر زد رو حرکت خیلی خوب ریبری و دقیقه 90 روبری بازم شکل گرفت.
+
این رفیق ما هم وقتی گل مساوی رو خوردیم نا امید شد رفت خوابید : دینقل قول:
یه شب بی نظیر بود،حیف که باید تنهایی جشنش بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا امشب بی نظیر بود
فردا ساعت 10 امتحان دارم یعنی امروز .. از 12 گذشته یعنی ما الان تو فردا هستیم : دی
اونم خوب بشم دیگه تمومه
زیبا ترین فوتبالی که تو کل عمرم دیده بودم
روبن گفته که قبل بازی و هفته قبل همه گفتن گل میزنه
منم گفته بودم : دی
گفته موقعیت اولی که خراب کرده واقعا شانس بزرگی بوده ولی یکی دومی وایدنفلر خیلی بهش نزدیک بوده نشده گل کنه بعد بین دو نیمه با خودش گفته "دیگه نباید تکرار بشه و تو نمی تونی دوباره یه شانس بزرگ رو خراب کنی که پایان خوبی نداره"
می دونسته گل نزنه متهم ردیف اول میشه
تبریک بابت قهرمانی..از همه ی دوستان دعوت میکنم که به گروه تریبون آزاد فوتبال اروپا بیان و نظرات خودشون رو بگن..ممنون.
اجنت لوا
:|نقل قول:
"Robert will join Bayern this summer. There is no point in pretending that he will not move to Bayern. Robert wants to leave and that is what will happen," Kucharski told TVN24.
واتزکه نمیزاره امسال حداقل بیاد
اگه بزاره بیاد که هوادارای دورتموند میکشنش
تبریک میگم این قهرمانی شیرینو . بالاخره به حقمون رسیدیم:n12: نویر عالی بود دمش گرم
یعنی یه روانی به تمام معنا میاد جایگاه ثابت ترکیب دورتموند رو ول کنه بره روی نیمکت بایرن میخکوب بشه!!!:n27:نقل قول: